Νέα

Trans Εύα is back!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα quazar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Το θεμα ειναι οτι μαλλον εσυ εχεις καποιο προβλημα μαζη μου κι οχι εγω!!!!
Τωρα οσο για το αν σου αρεσουν οι τρανς η οχι ποσος με νοιαζει εμενα  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
αδιαφορο παντελως για τα γουστα του καθενος αγορακι μου γλυκο .........βεβαια χωρις ρατσιστικες εμπαθειες στα λεω κι εγω ........
Αλλα για εξηγησε μου ποιον εφερα σε δυσκολη θεση με της φωτογραφιες μου για να καταλαβω κι εγω :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:
Ναι ποσός που σε νοιάζει που έλεγες αν σου της κράτησα κι'όλας.Βασικά διαγράφηκαν και τους λόγους αν θέλεις τους συζητάμε σε pm.
Εσύ έγραφες για νταβατζιλίκια σε άλλα site και για λεφτά ενώ κανένας δεν σου είπε απο δω μέσα για μπάνερ και τα συναφή.Ούτε κανένας σου ζήτησε λεφτά απ'όσο γνωρίζω.Μίλαγες και για αποδείξεις και διάφορα άλλα.Αλήθεια εσύ στο κατάστημά σου κόβεις αποδείξεις?
Αλλά όχι και να μας την λές και να βάζεις και τις φωτός σου ελεύθερα.Δεν νομίζεις ότι πάει πολύ?

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
σωστο σε βρισκω... :)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ναι ποσός που σε νοιάζει που έλεγες αν σου της κράτησα κι'όλας.Βασικά διαγράφηκαν και τους λόγους αν θέλεις τους συζητάμε σε pm.
Εσύ έγραφες για νταβατζιλίκια σε άλλα site και για λεφτά ενώ κανένας δεν σου είπε απο δω μέσα για μπάνερ και τα συναφή.Ούτε κανένας σου ζήτησε λεφτά απ'όσο γνωρίζω.Μίλαγες και για αποδείξεις και διάφορα άλλα.Αλήθεια εσύ στο κατάστημά σου κόβεις αποδείξεις?
Αλλά όχι και να μας την λές και να βάζεις και τις φωτός ελεύθερα.Δεν νομίζεις ότι πάει πολύ?

βαμπιρα τι φωτος εβαλε?

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Αλλά όχι και να μας την λές και να βάζεις και τις φωτός σου ελεύθερα.Δεν νομίζεις ότι πάει πολύ?
[/quote]

Ισως δεν γνωριζης τοτε καλα  ;) ;) ;) ;) ;)

απλα αν θελεις αποδειξης μπορουμε να βρεθουμε απο κοντα να στης δωσω.. για το οσο αφορα για τα χρηματα που συζητησα ειναι για της διαφημισης στο πλαι που ειχα ρωτησει κακο ειναι ????????? ποιον  εθιξα???? εσενα ??? μαζη μιλησαμε ????? δεν νομιζω εκτως αν ο καθενας εδω μεσα μπαινει με 300 νικ ναμε  εκει τοτε παω πασο ... τωρα αν θες να της σβησεις σβηστες ξανα... δεν χαλιεμαι μην στεναχωριεσαι.......

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

και αν θες ελα να τα πουμε απο Π.Μ κι απο ΜΣΝ καλυτερα για ποιο γρηγορα  ;) ;)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Ισως δεν γνωριζης τοτε καλα  ;) ;) ;) ;) ;)

απλα αν θελεις αποδειξης μπορουμε να βρεθουμε απο κοντα να στης δωσω.. για το οσο αφορα για τα χρηματα που συζητησα ειναι για της διαφημισης στο πλαι που ειχα ρωτησει κακο ειναι ????????? ποιον  εθιξα???? εσενα ??? μαζη μιλησαμε ????? δεν νομιζω εκτως αν ο καθενας εδω μεσα μπαινει με 300 νικ ναμε  εκει τοτε παω πασο ... τωρα αν θες να της σβησεις σβηστες ξανα... δεν χαλιεμαι μην στεναχωριεσαι.......

και αν θες ελα να τα πουμε απο Π.Μ κι απο ΜΣΝ καλυτερα για ποιο γρηγορα  ;) ;)

ειδυλιο προβλεπω
ερωτα
αχ ερωτα
:2funny: :2funny:

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Ισως δεν γνωριζης τοτε καλα  ;) ;) ;) ;) ;)

απλα αν θελεις αποδειξης μπορουμε να βρεθουμε απο κοντα να στης δωσω.. για το οσο αφορα για τα χρηματα που συζητησα ειναι για της διαφημισης στο πλαι που ειχα ρωτησει κακο ειναι ????????? ποιον  εθιξα???? εσενα ??? μαζη μιλησαμε ????? δεν νομιζω εκτως αν ο καθενας εδω μεσα μπαινει με 300 νικ ναμε  εκει τοτε παω πασο ... τωρα αν θες να της σβησεις σβηστες ξανα... δεν χαλιεμαι μην στεναχωριεσαι.......

και αν θες ελα να τα πουμε απο Π.Μ κι απο ΜΣΝ καλυτερα για ποιο γρηγορα  ;) ;)
Θέλεις να σου κάνω παράθεση post δικά σου απο άλλο forum για το τι έγραφες? Άστο καλύτερα να πάει στα κομμάτια.Η λέξη νταβάς με πειράζει αφάνταστα όχι μόνο για μένα αλλά και για τα άτομα που έχουν το σάϊτ διότι δεν τίθεται θέμα για τέτοιου είδους ανθρώπων.ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ!!!
Για αποδείξεις να ξέρεις δεν είμαι εφοριακός αλλά εσύ έκανες το ρόλο του εφοριακού με χρηματικά μυθοπλασμένα ποσά σε άλλο forum. ;) Τέλος πάντων τώρα ας πανε στα κομμάτια οι χαζομάρες.Δεν με γνωρίζεις ούτε και σε γνωρίζω προσωπικά και βασικά γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον σαν nicks εδώ μέσα και τίποτα άλλο.Ούτε έχω και 300 nicks παρά μόνο ένα απο τέλη του 2005 που είμαι εδώ μέσα.
Επαναλαμβάνω ότι τώρα που λύθηκε η παρεξήγηση δεν σβήνεται τίποτα και βεβαίως να τα πούμε και απο msn.
Και τέλος να ξέρεις ότι το σάϊτ είναι υπέρ σας και όχι εχθρός σας.Αυτό πρέπει να το καταλάβετε κάποια στιγμή.Καλή καρδιά πάντα.

krifobourdeliaris

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
τελικά ρε έυα γιατί σου βγάλανε τις φωτο απο εδώ?

joe29

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
اη ευα ειναι  αγκυρας 1 φιλης κοντα

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.