You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Trans Εύα is back!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα quazar
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 203K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
καλησπέρα ευάκι. είσαι στην δουλειά?μέχρι τι ώρα? (τί δωράκι?¨))
αυριο μωρο μου απο της 5.00 μεχρι της 12.00 ..... φιλακια πολλα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
για πρωτο μηνυμα και γαμω τα διαφημιστικα...προανηγγειλε την αφιξη.... καλα για μαλακες μας περνανε οι κλωνοι ηθελα να ξερα?Λοιπον δεν ειμαι καθολου συχνος πελατης των κοκκινων δωματιων, είχα όμως διαβασει αρκετα πραγματα εδώ και ήθελα να επισκευτω μια φορά και να δω από κοντά την Ευα. Μολις μπηκα μεσα την ειδα λιγο βιαστικα και δεν προλαβα να εχω πληρη αποψη και σιγουρα δεν μου εφτασε. Είχα αποφασίσει από πριν όμως να την δω και καλυτερα στα πιο ιδιαιτερα. Όταν ηρθε στο δωματιο αντίκρισα ένα πανεμορφο, ψηλο πλασμα, με καταπληκτικο κορμί και αναλογιες. Υπέροχο πρόσωπο, με ένα χαμόγελο που όταν σου το χαριζει το πρόσωπο της γινετε ακόμα πιο ομορφο.
Μετα από μια μικρη κουβεντούλα γνωριμιας αρχισαμε για λιγο τα χαδια. Ο συνδυασμός του να νιωθεις το αγγιγμα της και συγχρόνως το καρφωμενο βλεμα της πάνω σου, δεν σου αφηνει περιθώρια να μην νιωσεις κατι να σκληραίνει από κατω σου και δίχως ακόμα να σε έχει αγγιξει εκει. Αφου γλίστρησε σιγα σιγα προς τα κατω μου, ένιωσα το πρησμένο μου καβλι να χανετε μεσα στο στομα της (αφου πρωτα είχε τοποθετησει σε χρονο dt τις απαραίτητες προφυλάξεις). Θα μπορούσα ανετα να τελειωσω εκει αλλά δεν θα το χόρταινα, γιαυτο και μετα από λιγο την γύρισα σε σταση 69 για να μπορεσω να απολαυσω και γω λιγο ακόμα από τα υπέροχα σημεια του κορμιου της. Καθως την εγλυφα και την εγγιζα στην στημενη της κολαρα που ηταν μπροστά μου, ο ρυθμος που με εγλυφε γινοταν όλο και πιο γρηγορος, πραγμα που με έκανε να τρελαίνομαι αλλά και να θελω να σταματησουμε για να μπω γρηγορα μεσα της.
Το να βλεπεις μια τετοια θεα να στηνετε στα τεσσερα, να γυρναει το κεφαλι της να σε κοιταζει και να σου λεει ‘’σκίσε με γαμια μου’’ σε φερνει γρηγορα στα ορια σου με το που μπεις μεσα της. Καθε σπρώξιμο συνοδευοταν και από βογγυτο μαζί με εκφρασεις , ξέσκισε την μουναρα μου, πιο δυνατά καβλιαρη μου, καρφωσε την ψολαρα σου. Φανταζομαι πως θα λεγοντουσαν κι αλλά , αλλά πιστέψετε με είναι πολύ δυσκολο να κρατηθει κανεις, μετα από λιγα καρφωματα και με οσα εχουν προηγηθεί .
Η κοπελα εκτος από το ότι είναι πολύ όμορφη σε κάνει από την αρχη να πιστευεις πως σε περιμενε για να πηδηχτείτε. Δειχνει να το απολαμβανει ή τουλαχιστον δεν σου αφηνει τα περιθώρια να σκεφτεις τίποτα άλλο παρα μονο αυτό που εχεις εκείνη την στιγμή μπροστά σου. Την κορμαρα της. Δεν ξερω αν θα πηγαινω συχνοτερα στα κοκκινα δωματια, σε αυτο το μωρο παντος θα πηγαινω πιο συχνα.
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
για πρωτο μηνυμα και γαμω τα διαφημιστικα...προανηγγειλε την αφιξη.... καλα για μαλακες μας περνανε οι κλωνοι ηθελα να ξερα?
Καλημερα και σε εσενα μωρο μου
ειδες διαφημιση????????? αφου του ειπα οτι αμα δεν το γραψη σωστα θα τον μαστιγωσο κι ολας
εισαι Πολυ εξυπνος αγοραρε μπραβο σου πουλια στον αερα πιανεις μηπως εισαι Μεντιουμ?????? Μπραβο .......
καλημερα, δεν απαντω δεν εχει νοημα...θα κρινει ο λαος...Καλημερα και σε εσενα μωρο μου
ειδες διαφημιση????????? αφου του ειπα οτι αμα δεν το γραψη σωστα θα τον μαστιγωσο κι ολας
εισαι Πολυ εξυπνος αγοραρε μπραβο σου πουλια στον αερα πιανεις μηπως εισαι Μεντιουμ?????? Μπραβο .......
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
καλημερα, δεν απαντω δεν εχει νοημα...θα κρινει ο λαος...
Nαι μωρο μου .........
Να εισαι καλα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
εξαλλου απ οτι βλεπω κανα δυο χρονια δεν χρειαζεσαι διαφημιση μαλλον αν και αυτοπροωθεισαι καλα ;) ;)(φωτο γλυκολογα κλπ...).αλλα να ρωτησω κατι ρε ευακι?γιατι κατα καιρους χανεσαι?ξερω θα μου πεις τσαντιζεσαι τσακωνεσαι κλπ...αλλα μετα παντα γυρνας...Nαι μωρο μου .........
Να εισαι καλα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
εξαλλου απ οτι βλεπω κανα δυο χρονια δεν χρειαζεσαι διαφημιση μαλλον αν και αυτοπροωθεισαι καλα ;) ;)(φωτο γλυκολογα κλπ...).αλλα να ρωτησω κατι ρε ευακι?γιατι κατα καιρους χανεσαι?ξερω θα μου πεις τσαντιζεσαι τσακωνεσαι κλπ...αλλα μετα παντα γυρνας...
Ακριβως Αρη μου τζαντιζομε,,ηρεμω,, και παλι απ την αρχη (κυκλοθημικια)
ορμονολογικα ειναι αυτα τι να κανω?????
Αν και σαν υδροχοος τα εχω αυτα την τυχη μου μεσα φτου μου φτου μου > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >
κατι στον υδροχοο εχω και εγω σεληνη πλανητη δεν ξερω.παντως ναι εισαι λιγο τσαντιλα αλλα μετα σου περναει(για μενα λεω )Ακριβως Αρη μου τζαντιζομε,,ηρεμω,, και παλι απ την αρχη (κυκλοθημικια)
ορμονολογικα ειναι αυτα τι να κανω?????
Αν και σαν υδροχοος τα εχω αυτα την τυχη μου μεσα φτου μου φτου μου > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Η Εύα είναι όπως ο Οβίδιος, εμφανίζετα, εξαφανίζεται και επανεμφανίζεται με διαφορετική μορφή κάθε φορά.
Άρα μπορεί κανεις να την αποκαλέσει Οβίδ(ι)α.
Καλημερα Μαρουλια μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Ετσι ειναι η γατουλες ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Νιαου Νιαου
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
κατι στον υδροχοο εχω και εγω σεληνη πλανητη δεν ξερω.παντως ναι εισαι λιγο τσαντιλα αλλα μετα σου περναει(για μενα λεω )
[/quote
Ετσι ειναι Αρη ;) απλα αλλες φορες τσαντιλα > αλλες φορες αδιαφορια ....Πρεπει να αλαξω ζωωδιο τελικα
αλλαζεις και ζωδιο?μπα.εγω δεν θελω μ αρεσει το σκορπιδακι με ιδιο ωροσκοποκατι στον υδροχοο εχω και εγω σεληνη πλανητη δεν ξερω.παντως ναι εισαι λιγο τσαντιλα αλλα μετα σου περναει(για μενα λεω )
[/quote
Ετσι ειναι Αρη ;) απλα αλλες φορες τσαντιλα > αλλες φορες αδιαφορια ....Πρεπει να αλαξω ζωωδιο τελικα
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Εννοείς ζώδιο (μικρό ζωάκι όπως η γατούλα)!!!!!
Μαλιστα κυριε καθηγητα
Θα παμε για ηλιοθεραπεια τελικα ?????????? ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
αλλαζεις και ζωδιο?μπα.εγω δεν θελω μ αρεσει το σκορπιδακι με ιδιο ωροσκοπο
Σκορπιουδακι???? μμμμμ Μαλιστα τοτε να παρω την Λιτσα Πατερα ενα τηλεφωνο να δω αν ταιριαζουμε
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Ευχαρίστως κυρία καθηγήτρια, αλλά μετά τον Αύγουστο!!!
Ο ήλιος είναι πολύ δυνατός για μένα αυτήν την εποχή. :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
Μην ανησυχης μωρο μου θα σου βαλω λαδακι αντηλιακο με δικτη προστασιας 69
Ακόμα και ο δείκτης 69 δε βοηθάει στην περίπτωσή μου.
Την περασμένη Κυριακή που έκανα για λίγο ηλιοθεραπεία, ήμουνα άρρωστος την επόμενη του Αγίου Πνεύματος.
Βλέπεις καρδιά μου πως τιμωρεί ο πανάγαθος τους άπιστους;
Την περασμένη Κυριακή που έκανα για λίγο ηλιοθεραπεία, ήμουνα άρρωστος την επόμενη του Αγίου Πνεύματος.
Βλέπεις καρδιά μου πως τιμωρεί ο πανάγαθος τους άπιστους;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 82
- Εμφανίσεις
- 10K