Νέα

Trans Εύα is back!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα quazar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 205K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Ακόμα και ο δείκτης 69 δε βοηθάει στην περίπτωσή μου.
Την περασμένη Κυριακή που έκανα για λίγο ηλιοθεραπεία, ήμουνα άρρωστος την επόμενη του Αγίου Πνεύματος.
Βλέπεις καρδιά μου πως τιμωρεί ο πανάγαθος τους άπιστους;  :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

Τι απιστια εκανες Μαρουλινο μου ???? :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Ήρεξα ότι θα συμφωνούσες μαζί μου. Σωτηρία σ'αυτή τη ζωή δεν υπάρχει (Σ. Μπέκετ)!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Καληνύχτα, όνειρα γλυκά και καλή ξεκούραση. :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Ήρεξα ότι θα συμφωνούσες μαζί μου. Σωτηρία σ'αυτή τη ζωή δεν υπάρχει (Σ. Μπέκετ)!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Καληνύχτα, όνειρα γλυκά και καλή ξεκούραση. :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Καληνυχτα Μαρουλινο μου καλη ξεκουραση και σε σενα  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Ειναι πανεμορφο σε ευχαρηστω πολυ ,... καληνυχτα σε ολους :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

panosrs

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σου Ευακι.Που χαθηκες τοσο καιρω?

pacha_1977

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
821
Πόντοι
6.065
ευακι κοιτα λιγο το πμ σου

leo17

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Γεια σου Ευα μωρο μου, επιτελους καιρος ηταν να γυρισεις να τα λεμε παλι.

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom