Νέα

Trans Εύα is back!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα quazar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

EVA-TRANS

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μα γιατι να το σβησεις εδω?
Μα γιατι να το σβησεις εδω?

Γιατη οπως βλεπεις μονο για ενημερωση δεν ειναι εδω μεσα :- :- :- :- :- :- :- :-

Μαλακιες μπολικες και ανεγκεφαλη ανθρωποι με αρκετη κακοηθεια, :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Και αρκετα ως εδω ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Βεβαια θα παρακαλουσα τον χρηστη Κομαντερ η κοινως ΜΥΚΗ να το εσβηνε το ΘΡΕΝΤ που ανοιξε χωρης να εχω ιδεα  :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

EVA-TRANS

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Φιλακια πολλα σε ολους κι ολαις και να περνατε καλα  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
ρε ευα τι παιχτηκε βρε κουκλα και θες να φυγεις?
μη μασας μωρο μου κατσε εδω να σε φανε στη μαπα οι καριοληδες :birdman:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Ευακη την Καλησπερα μου. Τι κανεις Κουκλα μου?? Μην δινης σημασια καρδουλα μου σε ολα αυτα που λενε. Και για μας λενε και λενε τοσα καθε μερα. Εισαι το κοριτσι μας και σε αγαπαμε πολυ και θελουμε ολοι να εισαι παρεουλα μας. Ολες μας εδω σε αγαπαμε και το ξερεις. Οσο για τα αγορια νομιζω 171 σελιδες γεμισες καρδια μου δεν σε αγαπανε?? Σε λατρευουν.  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
ρε ευα τι παιχτηκε βρε κουκλα και θες να φυγεις?
μη μασας μωρο μου κατσε εδω να σε φανε στη μαπα οι καριοληδες :birdman:
Δεν βλεπεις τι γινετε Εθνικε?? Θελουν να μας ξαποστειλουν ολες. Δεν το βλεπεις??

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Φιλακια πολλα σε ολους κι ολαις και να περνατε καλα  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Κουκλιτσα μου ομορφη και στολιδη του Βourdela  !!! αν φυγεις εσυ τι θα μεινη εδω;
Θα αφησεις ο κοσμος να νομιζει οτι οι Τρανς ειναι σαν αυτες εκει μεσα;
Μην το κανεις ρε ΑΣΤΕΡΙ....
Καντο για ολες τις υπολοιπες Τρανς......!!!

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Κουκλιτσα μου ομορφη και στολιδη του Βourdela  !!! αν φυγεις εσυ τι θα μεινη εδω;
Θα αφησεις ο κοσμος να νομιζει οτι οι Τρανς ειναι σαν αυτες εκει μεσα;
Μην το κανεις ρε ΑΣΤΕΡΙ....
Καντο για ολες τις υπολοιπες Τρανς......!!!

χλεμπονιαρη γρηγορα στη τρυπα σου :birdman:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Ευακη την Καλησπερα μου. Τι κανεις Κουκλα μου?? Μην δινης σημασια καρδουλα μου σε ολα αυτα που λενε. Και για μας λενε και λενε τοσα καθε μερα. Εισαι το κοριτσι μας και σε αγαπαμε πολυ και θελουμε ολοι να εισαι παρεουλα μας. Ολες μας εδω σε αγαπαμε και το ξερεις. Οσο για τα αγορια νομιζω 171 σελιδες γεμισες καρδια μου δεν σε αγαπανε?? Σε λατρευουν.  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Άστο γλύψιμο! Πελάτης της Εva-ρας, δεν υπάρχει περίπτωση να τσιμπίσει  μαζί σου! Δεν της βγαίνεις σε εμφάνιση ούτε στην τελευταία της μουνότριχα, και όχι μόνο εσύ για νάμαστε δίκαιοι! Οσο δε για άτομο και χαρακτήρα άστο, η Εva-ρα είναι Κυρία και απολύτως σεβαστή. Αυτό φαίνεται και απο τις 180 σελίδες εδω μέσα, και δεν είναι μόνο γνώμη δικη μου.
Εν πάσει περιπτώσει αν έχεις κότσια κάνε δικό σου θρέντ καί εκεί να δούμε τους θαυμαστές σου η τα γέλια που θα κάνουμε!!!! Επιχείρησέ το μωρέ!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
Άστο γλύψιμο! Πελάτης της Εva-ρας, δεν υπάρχει περίπτωση να τσιμπίσει  μαζί σου! Δεν της βγαίνεις σε εμφάνιση ούτε στην τελευταία της μουνότριχα, και όχι μόνο εσύ για νάμαστε δίκαιοι! Οσο δε για άτομο και χαρακτήρα άστο, η Εva-ρα είναι Κυρία και απολύτως σεβαστή. Αυτό φαίνεται και απο τις 180 σελίδες εδω μέσα, και δεν είναι μόνο γνώμη δικη μου.
Εν πάσει περιπτώσει αν έχεις κότσια κάνε δικό σου θρέντ καί εκεί να δούμε τους θαυμαστές σου η τα γέλια που θα κάνουμε!!!! Επιχείρησέ το μωρέ!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
συμφωνω 100% αν εχεις κοτσια καντο........ :rockon: :rockon:

alkis456

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Για να το λες εσύ μωράκι μου κάτι θα ξέρεις...

Αλλά σε θέλουμε τρελά!!!

Εύα come back.

Y.Γ. μπράβο μαλάκες, τί καταλάβατε που τη διώξατε;;;

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Για να το λες εσύ μωράκι μου κάτι θα ξέρεις...

Αλλά σε θέλουμε τρελά!!!

Εύα come back.

Y.Γ. μπράβο μαλάκες, τί καταλάβατε που τη διώξατε;;;
ενταξει μωρε τα χει ξαναπει
αν αλλαξειμαγαζι και θελει να ενημερωσει θα ξαναμπει
γνωστα αυτα

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ποιος πουστης εδιωξε την Ευα μη σας γαμησω μαλακες....?

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Ευα μην φευγεις...σε παρακαλω.....Ευα εφυγες?στον  :bigdick: μας! ! !

marianna__74

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια μην ανυσειχειτε η ευουλα σαν γατακι που ειναι θελει να παιξει λιγακι και να δαγκωσει μερικα ποντικακια που πεταγοντε εδω .Υστερα παλι θα σας νιαουριζει γιατι μια γατουλα ειναι επταψυχη .Φιλακια :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Παιδια μην ανυσειχειτε η ευουλα σαν γατακι που ειναι θελει να παιξει λιγακι και να δαγκωσει μερικα ποντικακια που πεταγοντε εδω .Υστερα παλι θα σας νιαουριζει γιατι μια γατουλα ειναι επταψυχη .Φιλακια :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
μαριαννα σβησε κανα πμ...εισαι φουλ και δεν λαμβανεις....

PLAY_MAN

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Σημερινη επισκεψη στην Αγκυρας 1 στην περιφημη Ευα πριν απο λιγη ωρα.....
Μιλαμε οτι η κοπελα ειναι πυραυλος στο κρεββατι......
Μου αφησε τις καλυτερες εντυπωσεις ,,, ειχαν δικιο οι συναγωνιστες που δινανε πληροφοριες στο θρεντ της .........
Τι ρωτησα γιατη εσβησε το θρεντ της απο εδω αλλα καμια απαντηση παρα μονο ενα χαμογελο και εφυγε για τον επομενο  πελατη που την περιμενε στο αλλο δωματιο ............

Υ/Σ θα τα ξανα πουμε συντομα κουκλαρα μου και παντα ετσι χαρουμενη ;) ;) ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom