Νέα

Τραμπουκισμοί στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 104
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Αν είσαι εσύ αυτός που με αποκαλεί νταβατζή, τότε τιμή μου.

Σου είπα, αστείοι* άνθρωποι δεν μπορούν να με θίξουν.
Και μην μου κάνεις κατήχηση. Πάρε τον Θεόφιλο που είναι πιο πρόθυμος.

ΥΓ. Δεν έκανα προσωπικό αλλά γενικό χαρακτηρισμό. Εσύ βιάστηκες να τον προσαρμόσεις στο πρόσωπο σου.

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Μέχρι τώρα με διασκέδαζες.

Τώρα απλά είσαι αστείος

Μιλάς εσύ για κατήχηση...

Συνέχισε έτσι κακομοίρη

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Μάγκες, επιτρέψτε μου ένα σχόλιο. Αν και ο όξωαπόδώ που εμφανίστηκε στο σάιτ για κανέναν μήνα έφυγε, το παράδειγμα του παραμένει.. έφυγε και άφησε έργο βλέπετε!

Με αυτό εννοώ πάρα πολλά μέλη τα οποία ουδόλως ασχολούνται με τα θέματα του πληρωμένου έρωτα (παρά μόνο όταν ζητάνε τηλέφωνα) και σπέρνουν το σάιτ με άσχετα θρεντ.. εκ των οποίων κάποια είναι ενδιαφέροντα, και για να προλάβω κάποιους, σαφώς και είναι πολυ σημαντικό που μπορούμε όλοι και εξετάζουμε κάποια ζητήματα, δίνοντας ο καθένας τη σκοπιά του.. Αλλά γαμώ την τύχη μου, η κατάσταση έχει ξεφύγει. νομίζω ότι οι πιο ξύπνιοι και παρατηρητικοί καταλαβαίνετε τι εννοώ.

Κυρίως όμως, από τότε που εμφανίστηκε εκείνος ο αστείος τυπάκος, έχουμε χωριστεί σε δύο στρατόπεδα. Οι μεν αποκαλούν τους δε με το παραμικρό φασίστες, οι δε τους μεν με το παραμικρό αναρχικούς. Έχουμε τίποτα να χωρίσουμε?? Έγινε ξαφνικά το φόρουμ αυτό βήμα προσωπικών επιδιώξεων ή προεκλογικών εκστρατειών? Γιατί δεν μπορούμε ρε μάγκες να μιλάμε για τις γυναίκες μας σοβαρά και εδώ πέρα σε αυτά τα θρεντ να χαλαρώνουμε.. και να αστειευόμαστε σαν γνήσιοι μπουρδελιάρηδες που μιλούν για τα σοβαρότερα των θεμάτων? Μήπως οι επαγγελματίες προβοκάτορες ήρθε η ώρα να αποχωρήσουν? Να βρουν το νόημα της ζωής κάπου αλλού?

Πού είναι ρε γαμώτο οι μέρες που οι καυγάδες αφορούσαν μόνο ποια στριπτιτζού έχει τον ωραιότερο κώλο...

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Χμ. Πολλές κοντές και σύντομες φράσεις.
Μάλλον άρχισες να εκνευρίζεσαι. Φυσικά, με ένα κρύο ντους και λίγο ξυδάκι θα στανιάρεις.

(Ξέχασα. Δεν σου αρέσουν οι υποδείξεις).

Λυπάμαι που άφησες το σύντομο και περιληπτικό ύφος και έγραψες πλήρως τις απόψεις σου.
Τότε φάνηκε πόσο γραφικός είσαι. Σαν το Sin City ένα πράμα.

Από εκεί και πέρα, ότι και να πεις δεν με αγγίζει. Γιατί δέχομαι τις απόψεις σοβαρών ατόμων.
Τραγούδα την οπερέτα σου παρέα με τις δεύτερες - τρίτες φωνές σου.

ΥΓ. Σοβαρά τώρα. Μια και είσαι τόσο διορατικός, τι είδους νταβατζής είμαι;
Νταβατζής τύπου Μπαϊρακτάρη;
Νταβατζής εκδιδομένων γυναικών;
Νταβατζής με την έννοια του μεσάζοντα (και για ποιόν δουλεύω άραγε);

Αν θες μου απαντάς. Εν αναμονή των άλλων "νταβατζήδων".

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Αν κάποιος έχει χάσει την ψυχραιμία του, αυτός δεν είμαι εγώ.

Δεν έχεις τη δυνατότητα να με εκνευρίσεις. Μην κολακεύεις τον εαυτό σου. Είσαι απλά μια μετριότητα που στον καθρέφτη όταν κοιτάζεται βλέπει τη μεγαλοφυία.

Σου έχει περάσει απο το μυαλό ότι γράφω πια μικρές εκφράσεις γιατί έχεις γίνει βαρετός;

Συνέχισε να μου απαντάς, ίσως έτσι διασκεδάσεις κάποιους άλλους - να μην πηγαίνει χαμένος και ο κόπος σου

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
"Behaviors related to this mechanism may include an exaggeratedly positive opinion of one?s worth and abilities, unrealistically high expectations in goals and achievements for oneself and others, vanity, extravagant style in dressing (with intention of drawing attention), pride, sentimentalism and affected exaltation, snobbism, a tendency to discredit other?s opinions, forcefulness aimed at dominating those considered as weaker or less important, credulity, and others."

Διάβασε το, μήπως και βοηθήσεις τον εαυτό σου.

ΥΓ. Αν έχω γίνει βαρετός μην απαντάς.
Δεν χρειάζεται να επιμείνεις σε μια μαλακία που είπες μέχρι τέλους.
(Και να ήταν μόνο μια...)

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Αλήθεια, ποιος σε είχε πει wikipedia; Θυμάσαι;

Πες μου, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι το κείμενο δεν απευθύνεται σε σένα και στον αγνό επαρχιωτισμό σου τον οποίο προσπαθείς να κρύψεις πίσω από τα ειρωνικά σχόλιά σου και το στημένο στυλάκι σου;

Ξέρω οτι θα στεναχωρεθείς, αλλά σταματάω να ασχολούμαι μαζί σου. Εκτός από copy - paste, δεν έχεις πια να πεις κάτι.

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Καλά, ώρες είναι να μας πεις ότι ασπάζεσαι και τις απόψεις του παραγωγού.

Λήξτο καλύτερα. Όχι για κάποιον άλλο λόγο, αλλά γιατί με κάθε post που κάνεις λες και μια καινούργια μαλακία. Δεν ξέρω μήπως συναγωνίζεσαι τον Θεόφιλο στο ρόλο του πιο αξιοθρήνητου poster του thread.

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6

Λήξτο καλύτερα. Όχι για κάποιον άλλο λόγο, αλλά γιατί με κάθε post που κάνεις λες και μια καινούργια μαλακία. Δεν ξέρω μήπως συναγωνίζεσαι τον Θεόφιλο στο ρόλο του πιο αξιοθρήνητου poster του thread.

"κάθε post που κάνεις λες και μια καινούργια μαλακία"

Τι έγινε; Χάσαμε την ψυχραιμία μας; Τι τρόποι είναι αυτοί; Εσύ, ο ευαγγελιζόμενος τον καθωπρεπισμό; Ο υπερασπιζόμενος τα χρηστά ήθη; Εκτίθεσαι. Απογοητεύεις το κοινό σου. Και τον εαυτό σου.

Θα μπορούσα να προβώ και εγώ σε χαρακτηρισμούς αλλά είναι σημάδι αδυναμίας. Και έχεις περιπέσει σε αδυναμία. Κατανοητό. Μη νρέπεσαι.

Αντε, τράβα τώρα παρακάτω να πουλήσεις την πραμάτεια σου, κακομοίρη.

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Καλό είναι να χρησιμοποιούμε την κατάλληλη λέξη για κάθε περίσταση...Στην περίπτωση του Κυπρίου μπορούμε να πούμε "ξυλοδαρμός", μπορούμε να πούμε ¨κατάχρηση εξουσίας", μπορούμε να πούμε "παράνομη χρήση βίας"..

Το να λέμε δύο κλωτσιές παραπάνω (γιατί σε αυτές τις κλωτριές συνίσταται η παραπάνω βία- όλα τα άλλα ήταν αναγκαία για να τον ακινητοποιήσουν ) κτηνωδία είναι τουλάχιστον αδόκιμο, υπερβολικό και δημιουργεί λανθασμένες εντυπώσεις, όπως και τα περί ανηλεούς ξυλοδαρμού ή βασανιστηρίων που άκουσα και έφριξα..

Από σεβασμό και μόνο σε όσους έχουν υποστεί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΤΗΝΩΔΙΕΣ, ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ και ΑΝΗΛΕΕΙΣ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥΣ ας μην χρησιμοποιούμε αυτές τις λέξεις καταχρηστικά...

Η όλη φάση μου θυμίζει τις εκπομπές του Ευαγγελάτου όπου το ύψωμα της φωνής της νηπιαγωγού το αποκαλούσε ψυχολογικό βασανιστήριο και μάλιστα το έδειχνε και καμια δεκαριά φορές για να το εμπεδώσουμε...

Λίγη προσοχή στις λέξεις που χρησιμοποιούμε μάγκες...
Μια απλή ερώτηση, που περιμένει μια εξίσου απλή απάντηση: Ποια "άλλα" ήταν απαραίτητα για να τον ακινητοποιήσουν; Μου το κάνεις πιο σαφές; Η δεν είδες τη φάτσα του μετά; Η μήπως δεν άκουσες την -μεταχρονολογημένη αλλά αναγκαία- συγγνώμη Πολύδωρα; Τόσο πολύ χρόνο θέλετε για να καταδικάσετε αυτό που είδε (και έφριξε βλέποντάς το) όλη η Ελλάδα;

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6

Μετά διαμαρτύρεσαι που σε λένε νταβατζή εδωμέσα, έ;

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Μια απλή ερώτηση, που περιμένει μια εξίσου απλή απάντηση: Ποια "άλλα" ήταν απαραίτητα για να τον ακινητοποιήσουν; Μου το κάνεις πιο σαφές; Η δεν είδες τη φάτσα του μετά; Η μήπως δεν άκουσες την -μεταχρονολογημένη αλλά αναγκαία- συγγνώμη Πολύδωρα; Τόσο πολύ χρόνο θέλετε για να καταδικάσετε αυτό που είδε (και έφριξε βλέποντάς το) όλη η Ελλάδα;

Χμμμ.. μάλλον χάνω τα λόγια μου αλλά θα επιμείνω:
1) Είπα ότι η πράξη των αστυνόμων δεν ήταν παράνομη; Γι' αυτό και είναι καταδικαστέα, γι' αυτό ο Πολύδωρας ζήτησε συγνώμη, επειδή τα όργανα του κράτους ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΑΝ...

Σε τί συνίσταται η παρανομία; Στο ότι δεν αρκέστηκαν να τον ακινητοποιήσουν ρίχνοντάς τον κάτω αλλά ένας καραγκιόζης- αντιεπαγγελματίας μπάτσος είχε τη φαεινή ιδέα να του ρίξει δυο κλωτσιές όσο ήταν ξαπλωμένος...

Είναι αυτό βασανιστήριο/ κτηνωδία/ ανηλεής ξυλοδαρμός; Για να σε βοηθήσω ανηλεής ξυλοδαρμός είναι αυτό που έκανε το φετίχ σου ο περίανδρος στον κουσουρή, βασανιστήριο είναι αυτό που κάνουν στο γκουντανάμο ή στο αμπού γκραίημπ τα κακέκτυπα της γκεστάπο και κτηνωδία αυτό που έκανε ο λεβέντης στο αγρίνιο...

Αν οι πράξεις των μπάτσων εμπίπτουν στους παραπάνω ορισμούς και παραδείγματα τότε I rest my case....Δεν έχω να πω τίποτ' άλλο..Μάλλον δεν μιλάω ελληνικά αλλά σουαχίλι...

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Χμμμ.. μάλλον χάνω τα λόγια μου αλλά θα επιμείνω:
1) Είπα ότι η πράξη των αστυνόμων δεν ήταν παράνομη; Γι' αυτό και είναι καταδικαστέα, γι' αυτό ο Πολύδωρας ζήτησε συγνώμη, επειδή τα όργανα του κράτους ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΑΝ...

Σε τί συνίσταται η παρανομία; Στο ότι δεν αρκέστηκαν να τον ακινητοποιήσουν ρίχνοντάς τον κάτω αλλά ένας καραγκιόζης- αντιεπαγγελματίας μπάτσος είχε τη φαεινή ιδέα να του ρίξει δυο κλωτσιές όσο ήταν ξαπλωμένος...

Είναι αυτό βασανιστήριο/ κτηνωδία/ ανηλεής ξυλοδαρμός; Για να σε βοηθήσω ανηλεής ξυλοδαρμός είναι αυτό που έκανε το φετίχ σου ο περίανδρος στον κουσουρή, βασανιστήριο είναι αυτό που κάνουν στο γκουντανάμο ή στο αμπού γκραίημπ τα κακέκτυπα της γκεστάπο και κτηνωδία αυτό που έκανε ο λεβέντης στο αγρίνιο...

Αν οι πράξεις των μπάτσων εμπίπτουν στους παραπάνω ορισμούς και παραδείγματα τότε I rest my case....Δεν έχω να πω τίποτ' άλλο..Μάλλον δεν μιλάω ελληνικά αλλά σουαχίλι...
Δηλαδή να βαράνε καμμια δεκαριά μαντράχαλοι έναν ΔΕΜΕΝΟ άνθρωπο δεν είναι κτηνωδία;
Η μήπως πρέπει να περιμένουμε να γίνει κι εδώ Γκουαντανάμο για να φωνάξουμε;
Όσο για τον Περίανδρο, απο που συνάγεται οτι είναι δικό μου φετίχ;

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Δηλαδή να βαράνε καμμια δεκαριά μαντράχαλοι έναν ΔΕΜΕΝΟ άνθρωπο δεν είναι κτηνωδία;
Η μήπως πρέπει να περιμένουμε να γίνει κι εδώ Γκουαντανάμο για να φωνάξουμε;
Όσο για τον Περίανδρο, απο που συνάγεται οτι είναι δικό μου φετίχ;

Από τη συχνότητα με την  οποία ανεφέρεσαι σε αυτόν και στη χρυσή αυγή...

Και όχι..10 δεν ήταν (3-4 ήταν) και τον βάρεσαν παράνομα ένας ή δύο...

Αυτό δεν είναι κτηνωδία....Αν θέλεις να το βαφτίσεις έτσι, κάνε το...

Το να κάνεις το τόσο ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ και το να κατασκευάζεις ήρωες είναι αυτό που λέμε "παλιά μου τέχνη κόσκινο" για το συγκεκριμένο πολιτικό χώρο...

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Από τη συχνότητα με την  οποία ανεφέρεσαι σε αυτόν και στη χρυσή αυγή...

Και όχι..10 δεν ήταν (3-4 ήταν) και τον βάρεσαν παράνομα ένας ή δύο...

Αυτό δεν είναι κτηνωδία....Αν θέλεις να το βαφτίσεις έτσι, κάνε το...

Το να κάνεις το τόσο ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ και το να κατασκευάζεις ήρωες είναι αυτό που λέμε "παλιά μου τέχνη κόσκινο" για το συγκεκριμένο πολιτικό χώρο...
Όπερ σημαίνει οτι, κατά τη γνώμη σου, δεν έγινε και τίποτα. Ε, πέστο απο την αρχή τότε, μην το παίζεις ο άμεμπτος δημοκράτης!
Και ποιος είναι ο "συγκεκριμένος πολιτικός χώρος";

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Μεταξύ του ¨δεν έγινε και τίποτα" και της "κτηνωδίας" υπάρχει η αλήθεια...

Όσο για τον πολιτικό χώρο, δεν σου το λέω, βρες το μόνος σου...Για να σε βοηθήσω είναι ο ίδιος που κάποτε μιλούσε για χιλιάδες νεκρούς, στη συνέχεια για εκατοντάδες, κάποτε το έφτασε σε δεκάδες, τελικά το έκανε 5-6 και μάλιστα από αδέσποτες και εκτός του χώρου και τώρα λέει ότι σημασία δεν έχουν οι νεκροί αλλά η συμβολική σημασία του πολυτεχνείου...

Δεν ξέρω αν είμαι άμεμπτος δημοκράτης...Ωστόσο είσαι από τα τελευταία άτομα από τα οποία θα ζητούσα να κρίνουν τα δημοκρατικά ή μη φρονήματά μου και ως εκ τούτου η άποψή σου για το αν είναι δημοκράτης δεν με απασχολεί...

Έχω όμως ένα ερώτημα..ΘΕΩΡΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ;

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Μεταξύ του ¨δεν έγινε και τίποτα" και της "κτηνωδίας" υπάρχει η αλήθεια...

Όσο για τον πολιτικό χώρο, δεν σου το λέω, βρες το μόνος σου...Για να σε βοηθήσω είναι ο ίδιος που κάποτε μιλούσε για χιλιάδες νεκρούς, στη συνέχεια για εκατοντάδες, κάποτε το έφτασε σε δεκάδες, τελικά το έκανε 5-6 και μάλιστα από αδέσποτες και εκτός του χώρου και τώρα λέει ότι σημασία δεν έχουν οι νεκροί αλλά η συμβολική σημασία του πολυτεχνείου...

Δεν ξέρω αν είμαι άμεμπτος δημοκράτης...Ωστόσο είσαι από τα τελευταία άτομα από τα οποία θα ζητούσα να κρίνουν τα δημοκρατικά ή μη φρονήματά μου και ως εκ τούτου η άποψή σου για το αν είναι δημοκράτης δεν με απασχολεί...

Έχω όμως ένα ερώτημα..ΘΕΩΡΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ;
Στο Πολυτεχνείο αναφέρεται σύμπασα η δημοκρατική Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένου του πρωθυπουργού, εξαιρουμένου όμως του Καρατζαφέρη, για να είμαι δίκαιος. Αν εσύ εκφράζεις διαφορετική άποψη απο το σύνολο του πολιτικού κόσμου της χώρας, είναι δικαίωμά σου, αλλά δικαίωμα και δικό μου να σε αποκαλέσω "εκτός δημοκρατικής νομιμότητας", με την συνταγματική τουλάχιστον έννοια του όρου.
Όσο για το "νταβατζής", ο κατέχων επάξια αυτό τον τίτλο είναι ο ανεκδιήγητος sxsitegr. Εσύ ζήλεψες τη δόξα του η απλώς έχεις τη μύγα;

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
"κάθε post που κάνεις λες και μια καινούργια μαλακία"

Τι έγινε; Χάσαμε την ψυχραιμία μας; Τι τρόποι είναι αυτοί; Εσύ, ο ευαγγελιζόμενος τον καθωπρεπισμό; Ο υπερασπιζόμενος τα χρηστά ήθη; Εκτίθεσαι. Απογοητεύεις το κοινό σου. Και τον εαυτό σου.

Θα μπορούσα να προβώ και εγώ σε χαρακτηρισμούς αλλά είναι σημάδι αδυναμίας. Και έχεις περιπέσει σε αδυναμία. Κατανοητό. Μη νρέπεσαι.

Αντε, τράβα τώρα παρακάτω να πουλήσεις την πραμάτεια σου, κακομοίρη.

Χα. Έχασα την ψυχραιμία μου...
(Εγώ ο μη ψύχραιμος, ρίχνω και ένα ορθογραφικό έλεγχο στα λεγόμενα μου.
Δεν νρέπομαι).

Κατ' αρχήν και πάλι αυτά που λες είναι αστεία.

Πρώτον, γιατί εσύ είσαι ο πρώτος που προέβη σε χαρακτηρισμούς (οπότε μόλις φρεσκάρεις την μνήμη του χρυσόψαρου που διαθέτεις ξέχνα την προ-τελευταία σου παράγραφο).

Δεύτερον διότι πολύ απλά σε κάθε post που κάνεις αναφέρεσαι πλέον και σε άσχετα θέματα (όπως η επίκληση του παραγωγού ή το κορυφαίο: "αγνό επαρχιωτισμό" που λίγο είναι σχετικά με το θέμα).

Τρίτον, όντως κάνεις μαλακίες. Σου έχω ξαναγράψει ότι ειδικά το τελευταίο δεν με θίγει. Θίγει όμως άλλους. Και δεν ξέρω κατά πόσο σε συμφέρει να ανοίγεις και άλλα θέματα.

Σήμερα απέδειξες ότι εκτός από αστείος είσαι και χέστης.
Όχι μόνο γιατί δεν κατονομάζεις τους νταβατζήδες (όπως σε ρώτησα στην αρχή: εκτός και αν αναφερόσουν μόνο σε μένα, οπότε ευχαριστώ για τον πληθυντικό της μεγαλοπρέπειας), αλλά και γιατί χρησιμοποιείς και κρυφτούλι.
Δεν είναι τυχαίο, ότι αυτό το postάρησες ακριβώς μόλις έφυγα.

(Το ίδιο έκανε και το μεσημέρι ο Θεόφιλος. Περιφερόταν στο forum αφήνοντας αναπάντητα τα λεγόμενα των άλλων. Ή δεν είχε κάτι να πει, ή περίμενε τον ινστρούκτορα του).

Φυσικά, ακόμα δεν καταλαβαίνω γιατί κάνεις τον αυτόκλητο υπερασπιστή και απολογητή τρίτων.

Αν νομίζεις ότι το thread εδώ γέμισε από κακούς φασίστες, μάζεψε το τσιράκι σου και πηγαίνετε στο αντίστοιχο του ριζοσπάστη, του οδηγητή ή της indymedia. Εκεί θα βρείτε μπόλικους χειροκροτητές.

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Χα. Έχασα την ψυχραιμία μου...
(Εγώ ο μη ψύχραιμος, ρίχνω και ένα ορθογραφικό έλεγχο στα λεγόμενα μου.
Δεν νρέπομαι).

Κατ' αρχήν και πάλι αυτά που λες είναι αστεία.

Πρώτον, γιατί εσύ είσαι ο πρώτος που προέβη σε χαρακτηρισμούς (οπότε μόλις φρεσκάρεις την μνήμη του χρυσόψαρου που διαθέτεις ξέχνα την προ-τελευταία σου παράγραφο).

Δεύτερον διότι πολύ απλά σε κάθε post που κάνεις αναφέρεσαι πλέον και σε άσχετα θέματα (όπως η επίκληση του παραγωγού ή το κορυφαίο: "αγνό επαρχιωτισμό" που λίγο είναι σχετικά με το θέμα).

Τρίτον, όντως κάνεις μαλακίες. Σου έχω ξαναγράψει ότι ειδικά το τελευταίο δεν με θίγει. Θίγει όμως άλλους. Και δεν ξέρω κατά πόσο σε συμφέρει να ανοίγεις και άλλα θέματα.

Σήμερα απέδειξες ότι εκτός από αστείος είσαι και χέστης.
Όχι μόνο γιατί δεν κατονομάζεις τους νταβατζήδες (όπως σε ρώτησα στην αρχή: εκτός και αν αναφερόσουν μόνο σε μένα, οπότε ευχαριστώ για τον πληθυντικό της μεγαλοπρέπειας), αλλά και γιατί χρησιμοποιείς και κρυφτούλι.
Δεν είναι τυχαίο, ότι αυτό το postάρησες ακριβώς μόλις έφυγα.

(Το ίδιο έκανε και το μεσημέρι ο Θεόφιλος. Περιφερόταν στο forum αφήνοντας αναπάντητα τα λεγόμενα των άλλων. Ή δεν είχε κάτι να πει, ή περίμενε τον ινστρούκτορα του).

Φυσικά, ακόμα δεν καταλαβαίνω γιατί κάνεις τον αυτόκλητο υπερασπιστή και απολογητή τρίτων.

Αν νομίζεις ότι το thread εδώ γέμισε από κακούς φασίστες, μάζεψε το τσιράκι σου και πηγαίνετε στο αντίστοιχο του ριζοσπάστη, του οδηγητή ή της indymedia. Εκεί θα βρείτε μπόλικους χειροκροτητές.
Παραφυλάς πόση ώρα καθόμαστε εδώ μέσα και πότε θα απαντήσουμε; Κακομοίρη!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom