"κάθε post που κάνεις λες και μια καινούργια μαλακία"
Τι έγινε; Χάσαμε την ψυχραιμία μας; Τι τρόποι είναι αυτοί; Εσύ, ο ευαγγελιζόμενος τον καθωπρεπισμό; Ο υπερασπιζόμενος τα χρηστά ήθη; Εκτίθεσαι. Απογοητεύεις το κοινό σου. Και τον εαυτό σου.
Θα μπορούσα να προβώ και εγώ σε χαρακτηρισμούς αλλά είναι σημάδι αδυναμίας. Και έχεις περιπέσει σε αδυναμία. Κατανοητό. Μη νρέπεσαι.
Αντε, τράβα τώρα παρακάτω να πουλήσεις την πραμάτεια σου, κακομοίρη.
Χα. Έχασα την ψυχραιμία μου...
(Εγώ ο μη ψύχραιμος, ρίχνω και ένα ορθογραφικό έλεγχο στα λεγόμενα μου.
Δεν νρέπομαι).
Κατ' αρχήν και πάλι αυτά που λες είναι αστεία.
Πρώτον, γιατί εσύ είσαι ο πρώτος που προέβη σε χαρακτηρισμούς (οπότε μόλις φρεσκάρεις την μνήμη του χρυσόψαρου που διαθέτεις ξέχνα την προ-τελευταία σου παράγραφο).
Δεύτερον διότι πολύ απλά σε κάθε post που κάνεις αναφέρεσαι πλέον και σε άσχετα θέματα (όπως η επίκληση του παραγωγού ή το κορυφαίο: "αγνό επαρχιωτισμό" που λίγο είναι σχετικά με το θέμα).
Τρίτον, όντως κάνεις μαλακίες. Σου έχω ξαναγράψει ότι ειδικά το τελευταίο δεν με θίγει. Θίγει όμως άλλους. Και δεν ξέρω κατά πόσο σε συμφέρει να ανοίγεις και άλλα θέματα.
Σήμερα απέδειξες ότι εκτός από αστείος είσαι και χέστης.
Όχι μόνο γιατί δεν κατονομάζεις τους νταβατζήδες (όπως σε ρώτησα στην αρχή: εκτός και αν αναφερόσουν μόνο σε μένα, οπότε ευχαριστώ για τον πληθυντικό της μεγαλοπρέπειας), αλλά και γιατί χρησιμοποιείς και κρυφτούλι.
Δεν είναι τυχαίο, ότι αυτό το postάρησες ακριβώς μόλις έφυγα.
(Το ίδιο έκανε και το μεσημέρι ο Θεόφιλος. Περιφερόταν στο forum αφήνοντας αναπάντητα τα λεγόμενα των άλλων. Ή δεν είχε κάτι να πει, ή περίμενε τον ινστρούκτορα του).
Φυσικά, ακόμα δεν καταλαβαίνω γιατί κάνεις τον αυτόκλητο υπερασπιστή και απολογητή τρίτων.
Αν νομίζεις ότι το thread εδώ γέμισε από κακούς φασίστες, μάζεψε το τσιράκι σου και πηγαίνετε στο αντίστοιχο του ριζοσπάστη, του οδηγητή ή της indymedia. Εκεί θα βρείτε μπόλικους χειροκροτητές.