Νέα

Τραμπουκισμοί στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 104
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Για το αν έχουμε δημοκρατία στο ελάντα και τι γίνεται σε άλλες χώρες ειπώθηκαν πολλά στη χθεσινή εκπομπή του Μάκη. Φυσικά οι βουλευτές και καθηγητές που ήταν παρόντες λύσσαξαν!

ass4ever

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2006
Like
4
Πόντοι
1
Ηλιας Σιδηροπουλος,Ονουφριος Φαρμακιδης!!!σας λενε τιποτα αυτα τα ονοματα??να  βοηθησω λιγακι!!πρυτανης και αντιπρυτανης!!ηταν οι πρωτοι που σκαλισαν τα οικονομικα του Παντειου ,αποκαλυπτοντας το σκανδαλο δις που εφερε ενωπιον της δικαιοσυνης καθηγητες οπως ο Κωνστας και ο Μεταξοπουλος!!ο Φαρμακιδης δεχθηκε το δεκεμβριο του 1999 μαφιοζικη επιθεση απο αγνωστους που τον ξυλοκοπησαν αγρια!!λιγους μηνες μετα πεθανε απο ασχετη αιτια!ο Σιδηροπουλος ,οσο ηταν πρυτανης δεχοταν απειλες κατα της ζωης του και τελικα υπεστη εγκεφαλικοπου τον αναγκασε να υποβαλη παραιτηση το 1999!!πεθανε λιγα χρονια μετα!!η δικη του Παντειου ακομα συνεχιζετε!!ο Στελιος Αλεξανδροπουλος κατηγγειλε την αδιαφανεια στην επιλογη μεταπτυχιακων φοιτητων στο Πανεπιστημιο Κρητης!παρεπεμφθηκε στο Πειθαρχικο γι αυτο ακριβως τον λογο !!
Ο Φαρμακίδης ήταν καθηγητής μου, είχαμε συνεργαστεί σε κάποιες εργασίες. Εξαιρετικός άνθρωπος, πραγματικά τίμιος, όχι σαν το γαμωλαμόγιο το μεταξόπουλο που τον έφαγε. Φίλε warhol, πες και δυο λόγια για τις τουαλέτες με τα μάρμαρα και τη Φερράρι στους συναδέλφους να δουν περί τίνος μπουρδέλου πρόκειται..

makrykavlis

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
26
Like
9
Πόντοι
11
και θα ηθελα να πω ψαξτε να μαθετε ποια παραταξη χρησιμοποιει μπραβους για να περναει το δικο της!!ποια παραταξη εκβιαζει καθηγητες!!!

Και οι 2  μεγάλες παρατάξεις έχουν ''ιδιαίτερες'' συνομιλίες με τους καθηγητές,χρόνια τώρα.

Μη λέμε ότι θέλουμε.

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Κατ΄αρχήν δεν δημοσιοποίησαν οι καθηγητές την κτηνωδία, αλλά τα κανάλια. Οι καθηγητές απλώς προσέτρεξαν να υποστηρίξουν τον κύπριο.

Από εκεί και πέρα, το post μου αναφερόταν στον war και στην κρίση που έκανε για τους καθηγητές. Μην προσπαθείς να το ερμηνεύσεις, γιατί ούτε σε εσένα αναφέρεται, αλλά και γιατί (προφανώς) δεν μπορείς.

Όχι μόνο γιατί τα γραφόμενα σου δείχνουν (νοηματική) ασχετοσύνη, αλλά και γιατί προσπαθείς να απομονώσεις απλά ένα post μου, χωρίς να γνωρίζεις καν το ευρύτερο εννοιολογικό πλαίσιο. Προφανώς, όπως κρίνεις τον ξυλοδαρμό του κυπρίου αδιαφορώντας (ή αποκρύπτοντας) παντελώς για τις ευρύτερες συνθήκες στις οποίες συνέβη.

Τους χαρακτηρισμούς κράτα τους για τον εαυτό σου. Όχι για κάποιον άλλο λόγο, αλλά γιατί, κατά τα φαινόμενα, ελάχιστοι εδώ μέσα ενδιαφέρονται για τα λεγόμενα σου.
Εκτός και αν θες να περάσουμε την συζήτηση σε άλλο επίπεδο. Δεν έχω πρόβλημα, εσύ δεν ξέρω αν κρίνω από τα κλαψουρίσματα σου με τον bene.
Βρε αει στο διαολο που θα μου το παιξεις και ανώτερος, υποκριτάκο! Που προσπαθείς τόσες μέρες να κάνεις γαργάρα το άγριο ξύλο που έφαγε ένας άνθρωπος απο τους φίλους σου τους μπάτσους, μιλώντας γενικά και αόριστα "για τις ευρύτερες συνθήκες στις οποίες συνέβη", λες και δεν συνέβη. Αν λοιπόν θες "να περάσουμε τη συζήτηση σε άλλο επίπεδο" όπως λες, κάντο, μην το προαναγγέλλεις μόνο. Ιδού η Ρόδος , ιδού και το πήδημα!
Υ.Γ. Και μην αδειάζεις έτσι εύκολα το "συνεργάτη" σου, το bene. Που θα βρεις μετά τραμπούκους ως εμπροσθοφυλακή των μπατσο-φιλ αντιλήψεών σου;

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Όλες οι παρατάξεις τα ίδια καθήκια είναι. Πρέπει ο συνδικαλισμός στα Πανεπιστήμια να πάψει να υφίσταται ολοκληρωτικά. Μόνο οι συνδικαλιστές ωφελούνται με τις ψήφους των ηλιθίων. Κάτι που ισχύει γενικότερο με το κοινοβουλευτικό πολίτευμα στη μορφή που έχει στην Ελλάδα.
Όταν σου λένε μετά οτι είσαι φασίστας, μην τολμήσεις να διαμαρτυρηθείς!

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Βρε αει στο διαολο που θα μου το παιξεις και ανώτερος, υποκριτάκο! Που προσπαθείς τόσες μέρες να κάνεις γαργάρα το άγριο ξύλο που έφαγε ένας άνθρωπος απο τους φίλους σου τους μπάτσους, μιλώντας γενικά και αόριστα "για τις ευρύτερες συνθήκες στις οποίες συνέβη", λες και δεν συνέβη. Αν λοιπόν θες "να περάσουμε τη συζήτηση σε άλλο επίπεδο" όπως λες, κάντο, μην το προαναγγέλλεις μόνο. Ιδού η Ρόδος , ιδού και το πήδημα!
Υ.Γ. Και μην αδειάζεις έτσι εύκολα το "συνεργάτη" σου, το bene. Που θα βρεις μετά τραμπούκους ως εμπροσθοφυλακή των μπατσο-φιλ αντιλήψεών σου;

Είπαμε Θεόφιλε. Έχεις πολλά ελαφρυντικά.
Θα ήθελα να σε βρίσω αλλά είσαι αξιολύπητος.
ʼσε που δεν θα καταλάβεις και τίποτα...

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Είπαμε Θεόφιλε. Έχεις πολλά ελαφρυντικά.
Θα ήθελα να σε βρίσω αλλά είσαι αξιολύπητος.
ʼσε που δεν θα καταλάβεις και τίποτα...
Ναι μωρέ, όταν ο Θεούλης μοίραζε μυαλά, πρόλαβες και πήρες την αντιπροσωπεία!

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Ναι μωρέ, όταν ο Θεούλης μοίραζε μυαλά, πρόλαβες και πήρες την αντιπροσωπεία!

Αντιπροσωπεία; Όχι δεν πήρα καμιά τέτοια αντιπροσωπεία.
Πάντως, ένα μυαλό παραπάνω, γι' αυτούς που δεν έχουν, μπορώ να πουλήσω. Και αν είχες μυαλό μπορεί να ενδιαφερόσουν.

:cheesy: :cheesy: :cheesy:

ΥΓ. Ο Θεούλης; Τς τς τς... μην μου πεις ότι είσαι και θρησκευόμενος!

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Αντιπροσωπεία; Όχι δεν πήρα καμιά τέτοια αντιπροσωπεία.
Πάντως, ένα μυαλό παραπάνω, γι' αυτούς που δεν έχουν, μπορώ να πουλήσω. Και αν είχες μυαλό μπορεί να ενδιαφερόσουν.

:cheesy: :cheesy: :cheesy:

ΥΓ. Ο Θεούλης; Τς τς τς... μην μου πεις ότι είσαι και θρησκευόμενος!
Δεν αγοράζω (σκάρτο και θρασύδειλο) εμπόρευμα, ειδικά απο κάποιον που μόνο τις έννοιες "αγοράζω-πουλάω" γνωρίζει.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Δηλαδή οι καθηγητές που δημοσιοποίησαν την κτηνωδία που διαδραματίστηκε μπροστά στα μάτια τους, δεν έπρεπε να το πράξουν; Κατά τα άλλα βέβαια, σε άλλο ποστ, ισχυρίζεσαι πως "δεν έχεις σχηματίσει άποψη" για το επεισόδιο. Μήπως είσαι ψεύτης ολκής;

Καλό είναι να χρησιμοποιούμε την κατάλληλη λέξη για κάθε περίσταση...Στην περίπτωση του Κυπρίου μπορούμε να πούμε "ξυλοδαρμός", μπορούμε να πούμε ¨κατάχρηση εξουσίας", μπορούμε να πούμε "παράνομη χρήση βίας"..

Το να λέμε δύο κλωτσιές παραπάνω (γιατί σε αυτές τις κλωτριές συνίσταται η παραπάνω βία- όλα τα άλλα ήταν αναγκαία για να τον ακινητοποιήσουν ) κτηνωδία είναι τουλάχιστον αδόκιμο, υπερβολικό και δημιουργεί λανθασμένες εντυπώσεις, όπως και τα περί ανηλεούς ξυλοδαρμού ή βασανιστηρίων που άκουσα και έφριξα..

Από σεβασμό και μόνο σε όσους έχουν υποστεί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΤΗΝΩΔΙΕΣ, ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ και ΑΝΗΛΕΕΙΣ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥΣ ας μην χρησιμοποιούμε αυτές τις λέξεις καταχρηστικά...

Η όλη φάση μου θυμίζει τις εκπομπές του Ευαγγελάτου όπου το ύψωμα της φωνής της νηπιαγωγού το αποκαλούσε ψυχολογικό βασανιστήριο και μάλιστα το έδειχνε και καμια δεκαριά φορές για να το εμπεδώσουμε...

Λίγη προσοχή στις λέξεις που χρησιμοποιούμε μάγκες...

poulios

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Φιλε Θεοφιλε αν στα 6 χρονακια περνου ποδι απτα πανεπιστημια κ εχεις δικαιωμα να δινεις καθε μαθημα το πολυ 2 φορες οχι μονο θα χεις τους καλυτερους φοιτητες αλλα κ τα λαμογια θα φυγουν!Αλλα σε αυτη τη χωρα η απαντηση ειναι οι καταληψεις κ οι πορειες που καταπολεμουν τις νεες ιδεες!

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
πολλοί εξυπνάκηδες μαζεύτηκαν και δίνουν κατευθύνσεις στους χρήστες πως θα γράψουν και τι θα πουν

και την έπεσαν στο theofilo πουλώντας φτηνό πνεύμα

νταβατζήδες της κακιάς ώρας

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
457
Πόντοι
36
πολλοί εξυπνάκηδες μαζεύτηκαν και δίνουν κατευθύνσεις στους χρήστες πως θα γράψουν και τι θα πουν

+1

Δεν νομίζω πως αξίζει να αρχίζει, πολύ δε περισσότερο να συνεχίζει κανείς διάλογο με άτομα (ή προφίλ...) που έχουν τέτοια συμπεριφορά.

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6

Για δώσε μας κανένα παράδειγμα ως προς ποιους αναφέρεσαι.

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Και ποια είναι αυτή; Γιατί εγώ ερώτηση έκανα.

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Όνομα δώσε φίλε SinCity. Μην παίζεις με τις λέξεις και τις προτάσεις.
Τα υπονοούμενα είναι για χέστες.

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Όνομα δώσε φίλε SinCity. Μην παίζεις με τις λέξεις και τις προτάσεις.
Τα υπονοούμενα είναι για χέστες.

ʼσε τους χαρακτηρισμούς. Εσύ ο ίδιος έχεις κάνει παρατήρηση περι χριστοήθειας στον τρόπο γραφής.

Είσαι ένας από τους νταβατζήδες sexsitegr.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom