james070
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
ε δεν είχαν ρε?οι παλιοι ειχαν τιμονι;
δε μιλάμε για το 1821!
φύγαμε απ το θρεντ των τούρκων ρεεεε!
μην μπερδεύεσαι!
ε δεν είχαν ρε?οι παλιοι ειχαν τιμονι;
Παράτα το σπορ και εσύ και όλες οι γυναίκες και τα παπούδια. Μάθε να φτιάχνεις κανά φαι της προκοπής θα το εκτιμήσουμε όλοι
Το λιγότερο που μπορεί να κάνει έπειτα από τη σημασία που της δώσαμεγιατι θα οργανωσει βραδιες μαγειρικης στο μπουρδελα τιβι να δεξιωθει τα μελη;
μαλλον ο γκομενος θα το εκτιμησει...
Από που κατάλαβες ότι είμαι τσαμπουκαλεμένος οδηγός και μάγκας? Ξέρεις τι σημαίνει να οδηγάς σωστά? Ξέρεις τι σημαίνει σεβασμός όταν οδηγάς? Έχεις κατανοήσει το ρόλο που έχουν οι καθρέφτες του αυτοκινήτου? Ξέρεις να παρκάρεις ή σταματάς όλη την κυκλοφορία όταν προσπαθείς να το κάνεις και δε πατάς φρένο αν δεν ακουμπήσεις τον από πίσω? Ναι κοριτσάκι, οδηγάω σωστά μάλλον έχεις πρόβλημα με αυτόΈσύ παλικάρι οδηγείς σωστά; Η επειδή είσαι πολύ μάγκας την άκουσες οτι είσαι ο θεός του τιμονιού . Για χαλαρώστε λιγάκι και αφήστε τις μαγκιές στο τιμόνι. Το ίδιο επικίνδυνος οδηγός με αυτόν που δεν ξέρει είναι ο τσαμπουκαλεμένος δήθεν μάγκας οδηγός που τα ξέρει όλα...
εσυ εισαι στο αβαταρ?αν ναι κ να μην ξερεις να οδηγας θα σου δινω το δικο μου να το κανεις οτι θεςERRINALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL back!!!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Μην υποσχεσε ποτε σε γυναικα και ειδικα τοσο βαριες κουβεντες θα το μετανιωσεις ;) ;)εσυ εισαι στο αβαταρ?αν ναι κ να μην ξερεις να οδηγας θα σου δινω το δικο μου να το κανεις οτι θες
Παράτα το σπορ και εσύ και όλες οι γυναίκες και τα παπούδια. Μάθε να φτιάχνεις κανά φαι της προκοπής θα το εκτιμήσουμε όλοι
καλα ας εισαι εσυ αυτη η εστω σαν αυτη κ μη σε πολυενδιαφερει τι θα σου ταξωΜην υποσχεσε ποτε σε γυναικα και ειδικα τοσο βαριες κουβεντες θα το μετανιωσεις ;) ;)
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
καλώςτηνε κι ας άργησε!Μας άρεσε το χιούμορ σου το βρήκαμε πρωτοτυπο και απο τον ενθουσιασμό μας ξεχαστήκαμε
κατάλαβες ρε φίλε!καλα ας εισαι εσυ αυτη η εστω σαν αυτη κ μη σε πολυενδιαφερει τι θα σου ταξω
απορω παντως που εχουν γραψει τοσα ποστ σ αυτην την βλακεια.βγηκε τωρα μια τυπισα η οποια καλυτερα να καθαριζει μπαμιες παρα να οδηγει κ μας λεει για την στουκα που εριξε......μας την πεφτουν απο παντου ρεεεεεε
ξυπνατεεεεε.ο οχτρος εφτασε μεχρι την πολη.......θα μας κανουν κοσμοπολιταν εδω μεσα
ερχεσαι στα λογια μου τυπε.....κατάλαβες ρε φίλε!
αυτό είπα και στην κο(ί)τα, να βγάλει τον ουρακοτάγκο και να βάλει κάνα ωραίο κωλαράκι σαν της κουάρ!
όλοι δεν πειράζει κούκλα μου και έλα να σου μάθω εγώ μωρό μου και τέτοια θα της λέγανε! ;)
ποιος τη φταίει?
μαναριΘα το έβαζα στο κόσμο, αλλά αφού ήρθατε όλες εδώ... Χθες έκανα ένα πολύ γελοίο τρακάρισμα. Είμαι νέα οδηγός, πήρα το δίπλωμα πριν 2 βδομάδες. Και τώρα σκέφτομαι, μήπως δεν είμαι εγώ για τιμόνι; Μήπως να κάνω άλλες δουλειές στο σπίτι; Έχω πάθει σοκ, γιατί ήταν απλά ένα στενό και δεν πήρα καλά τη στροφή και έπεσα σ' ένα παρκαρισμένο τζιπ. Αν είναι να τρακάρω συνέχεια (που αυτό προβλέπω να γίνεται), ο,τι χρήματα βγάζω, θα τα δίνω στο αυτοκίνητο. Τι λέτε; Να τ' αφήσω λοιπόν καλύτερα;
Μακρία από την γκομενά μου εσύ!!!ερχεσαι στα λογια μου τυπε.....
τι θες να μαθεις;μαναρι
δεν μας λες για τα στριγκακια καλυτερα....
Από που κατάλαβες ότι είμαι τσαμπουκαλεμένος οδηγός και μάγκας? Ξέρεις τι σημαίνει να οδηγάς σωστά? Ξέρεις τι σημαίνει σεβασμός όταν οδηγάς? Έχεις κατανοήσει το ρόλο που έχουν οι καθρέφτες του αυτοκινήτου? Ξέρεις να παρκάρεις ή σταματάς όλη την κυκλοφορία όταν προσπαθείς να το κάνεις και δε πατάς φρένο αν δεν ακουμπήσεις τον από πίσω? Ναι κοριτσάκι, οδηγάω σωστά μάλλον έχεις πρόβλημα με αυτό
:-* :-*καλα ας εισαι εσυ αυτη η εστω σαν αυτη κ μη σε πολυενδιαφερει τι θα σου ταξω