Νέα

Τράκαρα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Κο(ί)τα!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 466
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Παράτα το σπορ και εσύ και όλες οι γυναίκες και τα παπούδια. Μάθε να φτιάχνεις κανά φαι της προκοπής θα το εκτιμήσουμε όλοι

Έσύ παλικάρι οδηγείς σωστά; Η επειδή είσαι πολύ μάγκας την άκουσες οτι είσαι ο θεός του τιμονιού . Για χαλαρώστε λιγάκι και αφήστε τις μαγκιές στο τιμόνι. Το ίδιο επικίνδυνος οδηγός με αυτόν που δεν ξέρει είναι ο τσαμπουκαλεμένος δήθεν μάγκας οδηγός που τα ξέρει όλα...

kauliarogatos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
1
Πόντοι
606
γιατι θα οργανωσει βραδιες μαγειρικης στο μπουρδελα τιβι να δεξιωθει τα μελη;
μαλλον ο γκομενος θα το εκτιμησει...
Το λιγότερο που μπορεί να κάνει έπειτα από τη σημασία που της δώσαμε
Άσε να λαδώσει και αυτουνου το αντερακι του

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
απορω παντως που εχουν γραψει τοσα ποστ σ αυτην την βλακεια.βγηκε τωρα μια τυπισα η οποια καλυτερα να καθαριζει μπαμιες παρα να οδηγει κ μας λεει για την στουκα που εριξε......μας την πεφτουν απο παντου ρεεεεεε
ξυπνατεεεεε.ο οχτρος εφτασε μεχρι την πολη.......θα μας κανουν κοσμοπολιταν εδω μεσα

kauliarogatos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
1
Πόντοι
606
Έσύ παλικάρι οδηγείς σωστά; Η επειδή είσαι πολύ μάγκας την άκουσες οτι είσαι ο θεός του τιμονιού . Για χαλαρώστε λιγάκι και αφήστε τις μαγκιές στο τιμόνι. Το ίδιο επικίνδυνος οδηγός με αυτόν που δεν ξέρει είναι ο τσαμπουκαλεμένος δήθεν μάγκας οδηγός που τα ξέρει όλα...
Από που κατάλαβες ότι είμαι τσαμπουκαλεμένος οδηγός και μάγκας? Ξέρεις τι σημαίνει να οδηγάς σωστά? Ξέρεις τι σημαίνει σεβασμός όταν οδηγάς? Έχεις κατανοήσει το ρόλο που έχουν οι καθρέφτες του αυτοκινήτου? Ξέρεις να παρκάρεις ή σταματάς όλη την κυκλοφορία όταν προσπαθείς να το κάνεις και δε πατάς φρένο αν δεν ακουμπήσεις τον από πίσω? Ναι κοριτσάκι, οδηγάω σωστά μάλλον έχεις πρόβλημα με αυτό  

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
:d-spam: :offtopic: :d-spam: :offtopic: ERRINALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL back!!!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
εσυ εισαι στο αβαταρ?αν ναι κ να μην ξερεις να οδηγας θα σου δινω το δικο μου να το κανεις οτι θες
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μην υποσχεσε ποτε σε γυναικα και ειδικα τοσο βαριες κουβεντες θα το μετανιωσεις ;) :2funny: ;)
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

papaflesas

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Παράτα το σπορ και εσύ και όλες οι γυναίκες και τα παπούδια. Μάθε να φτιάχνεις κανά φαι της προκοπής θα το εκτιμήσουμε όλοι

Έχω δει καγκούρια με δήθεν κωλοφτιαγμένα κάρα να πηγαίνουν σαν μαλάκες στο δρόμο και να κάνουν τις μεγαλύτερες μαλακίες.Δεν είναι θέμα φύλου είναι θέμα κατά πόσο έχεις το μυαλό στο κεφάλι ή πάνω από αυτό.

Πολλοί μαλάκες παρκάρουν επάνω στις γωνίες σε στενούς δρόμους και για να στρίψεις αν έχεις μεγάλο αμάξι κάνεις αναγκαστικά 2 μανούβρες.Δε θέλει πολύ μια άπειρη ή ένας άπειρος να εκτιμήσει ότι μπορεί να στρίψει και να πέσει επάνω του.Προσωπικά αν χρειαστεί να κάνω μανούβρα σε στενό δρόμο,τηλ/νω στην τροχαία και δίνω στεγνά τον βλάκα/τη βλαμμένη που έχει παρκάρει επάνω στη γωνία.Και οι περισσότεροι/ες το κάνουν επειδή βαριούνται να ψάξουν πιο πέρα.Κι εγώ βαριέμαι να κάνω όπισθεν αλλά με αναγκάζουν κάποιες φορές.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Μην υποσχεσε ποτε σε γυναικα και ειδικα τοσο βαριες κουβεντες θα το μετανιωσεις ;) :2funny: ;)
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
καλα ας εισαι εσυ αυτη η εστω σαν αυτη κ μη σε πολυενδιαφερει τι θα σου ταξω

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Μας άρεσε το χιούμορ σου το βρήκαμε πρωτοτυπο και απο τον ενθουσιασμό μας ξεχαστήκαμε :dancing:
καλώςτηνε κι ας άργησε! :rockon: :rockon: :rockon:

τι κάνεις κουκλάρα? :-* :-* :-*

άντε μόλις ήρθες την έπεσες στο μικρούλη! >:(

αφού είπαμε οι άνδρες οδηγούν καλλύτερα απ τις γυναίκες! :dancing: :dancing:
αμφιβάλλεις?? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
καλα ας εισαι εσυ αυτη η εστω σαν αυτη κ μη σε πολυενδιαφερει τι θα σου ταξω
κατάλαβες ρε φίλε!
αυτό είπα και στην κο(ί)τα, να βγάλει τον ουρακοτάγκο και να βάλει κάνα ωραίο κωλαράκι σαν της κουάρ!
όλοι δεν πειράζει κούκλα μου και έλα να σου μάθω εγώ μωρό μου και τέτοια θα της λέγανε! ;) :grin: :grin:

ποιος τη φταίει? :2funny: :2funny: :2funny:

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
απορω παντως που εχουν γραψει τοσα ποστ σ αυτην την βλακεια.βγηκε τωρα μια τυπισα η οποια καλυτερα να καθαριζει μπαμιες παρα να οδηγει κ μας λεει για την στουκα που εριξε......μας την πεφτουν απο παντου ρεεεεεε
ξυπνατεεεεε.ο οχτρος εφτασε μεχρι την πολη.......θα μας κανουν κοσμοπολιταν εδω μεσα

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
κατάλαβες ρε φίλε!
αυτό είπα και στην κο(ί)τα, να βγάλει τον ουρακοτάγκο και να βάλει κάνα ωραίο κωλαράκι σαν της κουάρ!
όλοι δεν πειράζει κούκλα μου και έλα να σου μάθω εγώ μωρό μου και τέτοια θα της λέγανε! ;) :grin: :grin:

ποιος τη φταίει? :2funny: :2funny: :2funny:
ερχεσαι στα λογια μου τυπε.....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Θα το έβαζα στο κόσμο, αλλά αφού ήρθατε όλες εδώ... Χθες έκανα ένα πολύ γελοίο τρακάρισμα. Είμαι νέα οδηγός, πήρα το δίπλωμα πριν 2 βδομάδες. Και τώρα σκέφτομαι, μήπως δεν είμαι εγώ για τιμόνι; Μήπως να κάνω άλλες δουλειές στο σπίτι; Έχω πάθει σοκ, γιατί ήταν απλά ένα στενό και δεν πήρα καλά τη στροφή και έπεσα σ' ένα παρκαρισμένο τζιπ.  :idiot:   Αν είναι να τρακάρω συνέχεια (που αυτό προβλέπω να γίνεται), ο,τι χρήματα βγάζω, θα τα δίνω στο αυτοκίνητο. Τι λέτε; Να τ' αφήσω λοιπόν καλύτερα;
μαναρι
δεν μας λες για τα στριγκακια καλυτερα....

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Από που κατάλαβες ότι είμαι τσαμπουκαλεμένος οδηγός και μάγκας? Ξέρεις τι σημαίνει να οδηγάς σωστά? Ξέρεις τι σημαίνει σεβασμός όταν οδηγάς? Έχεις κατανοήσει το ρόλο που έχουν οι καθρέφτες του αυτοκινήτου? Ξέρεις να παρκάρεις ή σταματάς όλη την κυκλοφορία όταν προσπαθείς να το κάνεις και δε πατάς φρένο αν δεν ακουμπήσεις τον από πίσω? Ναι κοριτσάκι, οδηγάω σωστά μάλλον έχεις πρόβλημα με αυτό  

Κανένα πρόβλημα δεν έχω. Και σε πιστεύω. Δεν συμφωνώ με τον αφορισμό που πόσταρες πριν. Δεν οδηγούν όλοι οι άντρες καλά και φυσικά ούτε όλες οι γυναίκες. Και δεν ενδιαφέρομαι σίγουρα να αναλύσουμε το θέμα ποιος οδηγεί πιο σωστά. Η ουσία με ενδιαφέρει. Και η ουσία ειναι οτι αν βγείς στους δρόμους υπάρχει μια τρέλα. Οι πεζοί περπατούν σαν αφιονισμένοι η σαν νακρωμένοι και πετάγονται απο παντού. Οι οδηγοί νομίζουν οτι ο δρόμος έγινε μόνο για αυτούς. Ο δρόμος δεν υφίσταται στις διαστάσεις του μιας και ο καθένας παρκάρει όπου βολεύει. Ολοι τα ξέρουμε αυτά και άλλα.. Το θέμα είναι οτι περιοριζόμαστε - όπως έκανες εσύ πριν - στο να λέμε φταίνε οιγυναίκες οδηγοί, οι γέροι και οι όποιος μας έρθει στο μυαλό ανάλογα με τις πεποιθήσεις μας. Ενώ στην ουσία φταίμε ολοι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom