Νέα

Τράκαρα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Κο(ί)τα!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 466
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

bullet73

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
41
Πόντοι
1
μετα απο αυτο που περασες ετρεχες σε ψυχολογους να φανταστω?

ναι ναι ηταν μια πολυ ασχημη εμπηρια

αλλα την περασα λιγο ελαφρια γιατι θημηθικα αυτο που μου ελεγε ενας θειος μου

αν δεν μπορεις να αποφηγης ενα βιασμο απολαυσε τον

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ναι ναι ηταν μια πολυ ασχημη εμπηρια

αλλα την περασα λιγο ελαφρια γιατι θημηθικα αυτο που μου ελεγε ενας θειος μου

αν δεν μπορεις να αποφηγης ενα βιασμο απολαυσε τον

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

bullet73

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
41
Πόντοι
1
γελατε με τον πονο μου ρε κοπροσκυλα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Κ

Κο(ί)τα!

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
και καμιά ωραία πίπα!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

και στο είπα και χτες! βγάλε τον ουρακοτάγκο!

βλέπουν τα αλάνια γυναίκα, λέει ότι τράκαρε γιατί δεν ξέρει να κρατάει το τιμόνι, δεν έχεις και κάναν ωραίο κώλο για φωτο να παρασύρεις τα πλήθη! ε! τι περίμενες? :dunno:

πάντως αυτό που έλεγαν οι παλιοί είναι πάντα επίκαιρο!

"το τιμόνι και η π@υτσα θέλουν προσεκτικό χειρισμό"! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

πόσο η ζημιά τελικά? :think:

Στο τζιπ δεν έκανα ζημιά, μ' έδιωξε, στου άντρα μου έφυγε χρώμα μπροστά, γύρω στα 300 Ευρώ πρέπει να είναι.

OP
OP
Κ

Κο(ί)τα!

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
Έχω δει καγκούρια με δήθεν κωλοφτιαγμένα κάρα να πηγαίνουν σαν μαλάκες στο δρόμο και να κάνουν τις μεγαλύτερες μαλακίες.Δεν είναι θέμα φύλου είναι θέμα κατά πόσο έχεις το μυαλό στο κεφάλι ή πάνω από αυτό.

Πολλοί μαλάκες παρκάρουν επάνω στις γωνίες σε στενούς δρόμους και για να στρίψεις αν έχεις μεγάλο αμάξι κάνεις αναγκαστικά 2 μανούβρες.Δε θέλει πολύ μια άπειρη ή ένας άπειρος να εκτιμήσει ότι μπορεί να στρίψει και να πέσει επάνω του.Προσωπικά αν χρειαστεί να κάνω μανούβρα σε στενό δρόμο,τηλ/νω στην τροχαία και δίνω στεγνά τον βλάκα/τη βλαμμένη που έχει παρκάρει επάνω στη γωνία.Και οι περισσότεροι/ες το κάνουν επειδή βαριούνται να ψάξουν πιο πέρα.Κι εγώ βαριέμαι να κάνω όπισθεν αλλά με αναγκάζουν κάποιες φορές.

Δεν νομίζω πως πρέπει να είσαι έξυπνος για να μπορείς να οδηγείς. Εγώ π.χ. αγχώνομαι πολύ και νομίζω γι' αυτό δεν μπορώ να οδηγήσω σωστά. Δεν τίθεται θέμα νοημοσύνης.

Ed

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Βασικά γράφτους τους παπάρες εδώ μέσα που κάθονται και λένε μαλακίες. Όλοι αυτοί πουτο παίζουν σουπερ ντουπερ οδηγάρες όλο και κάποια μαλακία θα έχουν κάνει με το τιμόνι. Τράκαρες επειδή πήρες λάθος μία στροφή. Ε και? Συμβαίνουν αυτά. Δύο βδομάδες έχεις δίπλωμα θα τύχει και η στραβή. Μην ανησυχείς. Προσπάθησε να καταλάβεις τί έκανες λάθος και απλά μην το ξανακάνεις. Το αυτοκίνητο θέλει αέρα μην το φοβάσαι αλλά να το σέβεσαι. γρατζουνισματάκια και μαλακιούλες τέτοιες όλοι μας έχουμε κάνει. Απλά μην τρέχεις πολύ και λίγο λίγο θα το πας μια χαρούλα.

OP
OP
Κ

Κο(ί)τα!

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ωραιο θεμα ανοιξε ο κλωνος :jerking: ειδικα στην εισαγωγη που λεει θα το εβαζα στο κοσμοπολιταν αλλα.... :2funny: :2funny: :2funny:
Να ανοιξω και εγω ενα λογαριασμο παιδια με ονομα Τζινα και να ανοιξω θεμα:''Εκανα one night stand σε ενα μαγαζι ενω ειμαι αραββωνιασμενη να του το πω??''
ΤΙ ΛΕΤΕ ΘΑ ΓΕΜΙΣΩ 50 ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΚΡΑΞΙΜΟ??????  ;) ;)

Τι εννοείς "κλώνος"; Δεν σε πιάνω...

OP
OP
Κ

Κο(ί)τα!

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
εχω κανει το ιδιο μονο που ευτυχως επεσα σε κολονα πολυ ξεφτυλα τρακαρισμα αλλα ειχε πολυ αδρεναλινη και ηταν οραια εμπειρια γενικα. ευτυχως εχουμε και τα ποδαρακια μας χρησιμοποιησε τα να εισε φιτ

Ρίχνω πολύ περπάτημα κάθε μέρα!!  :)

OP
OP
Κ

Κο(ί)τα!

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
Βασικά γράφτους τους παπάρες εδώ μέσα που κάθονται και λένε μαλακίες. Όλοι αυτοί πουτο παίζουν σουπερ ντουπερ οδηγάρες όλο και κάποια μαλακία θα έχουν κάνει με το τιμόνι. Τράκαρες επειδή πήρες λάθος μία στροφή. Ε και? Συμβαίνουν αυτά. Δύο βδομάδες έχεις δίπλωμα θα τύχει και η στραβή. Μην ανυσηχείς. Προσπάθησε να καταλάβεις τί έκανες λάθος και απλά μην το ξανακάνεις. Το αυτοκίνητο θέλει αέρα μην το φοβάσαι αλλά να το σέβεσαι. γρατζουνισματάκια και μαλακιούλες τέτοιες όλοι μας έχουμε κάνει. Απλά μην τρέχεις πολύ και λίγο λίγο θα το πας μια χαρούλα.

Θενκς!!! Είσαι πολύ καλός/ή!!!  :thumbsup: Απλά μάλλον θα πάρω ένα σαραβαλάκι μικρό και θα το πηγαίνω για αρχή μόνο μέχρι το σούπερ μάρκετ.

papaflesas

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Δεν νομίζω πως πρέπει να είσαι έξυπνος για να μπορείς να οδηγείς. Εγώ π.χ. αγχώνομαι πολύ και νομίζω γι' αυτό δεν μπορώ να οδηγήσω σωστά. Δεν τίθεται θέμα νοημοσύνης.

Κάνεις μεγάλο λάθος.Η εξυπνάδα παίζει σημαντικό ρόλο για να επιβιώσεις στους δρόμους.Πρέπει να μπορείς να επεξεργαστείς δεκάδες πληροφορίες στον πιο μικρό χρόνο.

Επισκέπτης
Κάνεις μεγάλο λάθος.Η εξυπνάδα παίζει σημαντικό ρόλο για να επιβιώσεις στους δρόμους.Πρέπει να μπορείς να επεξεργαστείς δεκάδες πληροφορίες στον πιο μικρό χρόνο.
ετσι ειναι αλλα παρολα αυτα,τα αυτοκινητα ειναι σχεδιασμενα για να μπορει να το οδηγει με ασφαλεια ακομη & ο πλεον χαζομαλακας..
αρα αλλα πραγματα ειναι σπουδαιοτερα..

OP
OP
Κ

Κο(ί)τα!

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0

Σιγά μην πρέπει να είσαι και ο Αϊνστάϊν. Άσε μας ρε φίλε.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Δεν μας απαντησες αν σταματησες ή αν εγκατελειψες το τρακαρισμενο τζιπ και εφυγες... :rolleyes:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
είστε όλοι κάτι μπουμπούκια!!!!
φτου σας μην σας ματιάσω :2funny: :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Απο την καθυστερηση της απαντησης,γινεται προφανες
Δεν μας απαντησες αν σταματησες ή αν εγκατελειψες το τρακαρισμενο τζιπ και εφυγες... :rolleyes:
οτι την κοπανησες....
Χαρα στον κακομοιρη που θα πληρωσει τα κερατιατικα... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

OP
OP
Κ

Κο(ί)τα!

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0

Σου είπα πως με έδιωξε ο τύπος. Δεν είχε ζημιά. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως ΔΕΝ το εγκατέλειψα. Δεν είναι στην κουλτούρα μου αυτό. Ακόμα και αν δεν τον έβρισκα θα του άφηνα σημείωμα, αλλα κατέβηκε κάτω, γιατί βάρεσε ο συναγερμός του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom