μετα απο αυτο που περασες ετρεχες σε ψυχολογους να φανταστω?
ναι ναι ηταν μια πολυ ασχημη εμπηρια
αλλα την περασα λιγο ελαφρια γιατι θημηθικα αυτο που μου ελεγε ενας θειος μου
αν δεν μπορεις να αποφηγης ενα βιασμο απολαυσε τον
μετα απο αυτο που περασες ετρεχες σε ψυχολογους να φανταστω?
και καμιά ωραία πίπα!!!
και στο είπα και χτες! βγάλε τον ουρακοτάγκο!
βλέπουν τα αλάνια γυναίκα, λέει ότι τράκαρε γιατί δεν ξέρει να κρατάει το τιμόνι, δεν έχεις και κάναν ωραίο κώλο για φωτο να παρασύρεις τα πλήθη! ε! τι περίμενες?
πάντως αυτό που έλεγαν οι παλιοί είναι πάντα επίκαιρο!
"το τιμόνι και η π@υτσα θέλουν προσεκτικό χειρισμό"!
πόσο η ζημιά τελικά?
Έχω δει καγκούρια με δήθεν κωλοφτιαγμένα κάρα να πηγαίνουν σαν μαλάκες στο δρόμο και να κάνουν τις μεγαλύτερες μαλακίες.Δεν είναι θέμα φύλου είναι θέμα κατά πόσο έχεις το μυαλό στο κεφάλι ή πάνω από αυτό.
Πολλοί μαλάκες παρκάρουν επάνω στις γωνίες σε στενούς δρόμους και για να στρίψεις αν έχεις μεγάλο αμάξι κάνεις αναγκαστικά 2 μανούβρες.Δε θέλει πολύ μια άπειρη ή ένας άπειρος να εκτιμήσει ότι μπορεί να στρίψει και να πέσει επάνω του.Προσωπικά αν χρειαστεί να κάνω μανούβρα σε στενό δρόμο,τηλ/νω στην τροχαία και δίνω στεγνά τον βλάκα/τη βλαμμένη που έχει παρκάρει επάνω στη γωνία.Και οι περισσότεροι/ες το κάνουν επειδή βαριούνται να ψάξουν πιο πέρα.Κι εγώ βαριέμαι να κάνω όπισθεν αλλά με αναγκάζουν κάποιες φορές.
Ωραιο θεμα ανοιξε ο κλωνος ειδικα στην εισαγωγη που λεει θα το εβαζα στο κοσμοπολιταν αλλα....
Να ανοιξω και εγω ενα λογαριασμο παιδια με ονομα Τζινα και να ανοιξω θεμα:''Εκανα one night stand σε ενα μαγαζι ενω ειμαι αραββωνιασμενη να του το πω??''
ΤΙ ΛΕΤΕ ΘΑ ΓΕΜΙΣΩ 50 ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΚΡΑΞΙΜΟ?????? ;) ;)
νομιζει οτι εισαι παλιο μελος με αλλον λογαριασμο...Τι εννοείς "κλώνος"; Δεν σε πιάνω...
εχω κανει το ιδιο μονο που ευτυχως επεσα σε κολονα πολυ ξεφτυλα τρακαρισμα αλλα ειχε πολυ αδρεναλινη και ηταν οραια εμπειρια γενικα. ευτυχως εχουμε και τα ποδαρακια μας χρησιμοποιησε τα να εισε φιτ
νομιζει οτι εισαι παλιο μελος με αλλον λογαριασμο...
Βασικά γράφτους τους παπάρες εδώ μέσα που κάθονται και λένε μαλακίες. Όλοι αυτοί πουτο παίζουν σουπερ ντουπερ οδηγάρες όλο και κάποια μαλακία θα έχουν κάνει με το τιμόνι. Τράκαρες επειδή πήρες λάθος μία στροφή. Ε και? Συμβαίνουν αυτά. Δύο βδομάδες έχεις δίπλωμα θα τύχει και η στραβή. Μην ανυσηχείς. Προσπάθησε να καταλάβεις τί έκανες λάθος και απλά μην το ξανακάνεις. Το αυτοκίνητο θέλει αέρα μην το φοβάσαι αλλά να το σέβεσαι. γρατζουνισματάκια και μαλακιούλες τέτοιες όλοι μας έχουμε κάνει. Απλά μην τρέχεις πολύ και λίγο λίγο θα το πας μια χαρούλα.
Δεν νομίζω πως πρέπει να είσαι έξυπνος για να μπορείς να οδηγείς. Εγώ π.χ. αγχώνομαι πολύ και νομίζω γι' αυτό δεν μπορώ να οδηγήσω σωστά. Δεν τίθεται θέμα νοημοσύνης.
ετσι ειναι αλλα παρολα αυτα,τα αυτοκινητα ειναι σχεδιασμενα για να μπορει να το οδηγει με ασφαλεια ακομη & ο πλεον χαζομαλακας..Κάνεις μεγάλο λάθος.Η εξυπνάδα παίζει σημαντικό ρόλο για να επιβιώσεις στους δρόμους.Πρέπει να μπορείς να επεξεργαστείς δεκάδες πληροφορίες στον πιο μικρό χρόνο.
με βαρκα ή σχεδια;Όχι ρε παιδιά, χθες βράδυ μπήκα πρώτη φορά εδώ. Μ' έφερε η Λουκ απ' το κόσμο.
Κάνεις μεγάλο λάθος.Η εξυπνάδα παίζει σημαντικό ρόλο για να επιβιώσεις στους δρόμους.Πρέπει να μπορείς να επεξεργαστείς δεκάδες πληροφορίες στον πιο μικρό χρόνο.
οτι την κοπανησες....Δεν μας απαντησες αν σταματησες ή αν εγκατελειψες το τρακαρισμενο τζιπ και εφυγες...
Δεν μας απαντησες αν σταματησες ή αν εγκατελειψες το τρακαρισμενο τζιπ και εφυγες...