Επισκέπτης
ετσι ειναι τυπε! η πλακα ειναι που καψουρευονται κιολασ!και τελικά γαμάει ο πορτιέρης,ο μπάρμαν ή ο κηπουρός!!!
ετσι ειναι τυπε! η πλακα ειναι που καψουρευονται κιολασ!και τελικά γαμάει ο πορτιέρης,ο μπάρμαν ή ο κηπουρός!!!
παντως οι καληνυχτες σαββατο βραδυ κανουν ουρες εηω απτα μπουρδελακαι τελικά γαμάει ο πορτιέρης,ο μπάρμαν ή ο κηπουρός!!!
γιαυτο η κουφαλα ο αβραμης ετρεχε στα παρκακαι τελικά γαμάει ο πορτιέρης,ο μπάρμαν ή ο κηπουρός!!!
Έχουν μείνει με το κλειδί στο χέρι ένα πράγμα;;;παντως οι καληνυχτες σαββατο βραδυ κανουν ουρες εηω απτα μπουρδελα
του καταλαβαινεις απτο στυλ την αμηχανια και τα κλειδια που τα παιζουν περιμενοντας στο σαλονι
τυπε ας γραψουν τιποτα οι τουρκοι και για την ζιμπαμπουεΈχουν μείνει με το κλειδί στο χέρι ένα πράγμα;;;
Γι'αυτό δεν πατάω ποτέ Σαββατό βράδυ,δεν μπορώ την πολυκοσμία,είμαι αντικοινωνικός,σνομπαρία.
τυπε θελω να μου κανουν και εμενα μαγιατυπε ας γραψουν τιποτα οι τουρκοι και για την ζιμπαμπουε
Τυπε, εμενα θελουν να με βιασουν τα Χρυσα Κοριτσια...τυπε ας γραψουν τιποτα οι τουρκοι και για την ζιμπαμπουε
τυπε θελω να μου κανουν και εμενα μαγια
Να θεσω κατι?Δηλαδη τόσα χρόνια τί εκαναν?Μεχρι τώρα δεν "εκδιδονταν" για το κερασμα,το μπουκαλι,την πρωτη μουρη και το τραπεζι στα μπουζουκια,τα δωρα,τα αμηια κτλ κτλ κτλ?Ποια η διαφορα που τωρα το κανουν για ρευστο? Αλλαξε το μεσο....Από το "σε είδος" περασαμε στην εποχη του "σε χρημα". Ποσες μα πόσες επελεξαν ακόμη για συζηγο καποιον με λεφτα?Αυτο δεν ειναι εξαγορα?Οι Ελληνιδάρες ......ειχαν καλομάθει με τους μέγκα σπόνσορες ,με τα κάμπριο ,τις τζαμπέ πιστωτικές κάρτες ........
Ηρθε η ωρα ...........οχι του Γ. Β@λ@ώρ@ ......αλλά του οτι θα πηδιούνται για ενα κουλούρι Σαλονίκης .....
Τυπε, εμενα θελουν να με βιασουν τα Χρυσα Κοριτσια...
http://[URL unfurl="true"]www.toptenz.net/wp-content/uploads/2011/03/golden-girls.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Πάλι να τον εκαυλώσεις θες;;; :rolleyes:
Άντε να τον μαζέψεις μετά. :P
:2funny: :2funny:
Εμεις οι λατρεις της σαπιας σαρκας αλληλοκαβλωνομαστε...Πάλι να τον εκαυλώσεις θες;;;
Άντε να τον μαζέψεις μετά.
Τυπε, εμενα θελουν να με βιασουν τα Χρυσα Κοριτσια...
http://[URL unfurl="true"]www.toptenz.net/wp-content/uploads/2011/03/golden-girls.jpg[/img[/URL]]
[/quote]εμενα οι 3 χαριτες τυπε :2funny:
[img]http://4.bp.blogspot.com/_lS726niLnls/St7_Nn4FbZI/AAAAAAAAAA0/phTwJt_eT4s/s320/02_oi+treis+charites.jpg
Μπεμπεκα τυπε. Εφηβικη ονειρωξη πολλακις...εμενα οι 3 χαριτες τυπε
τυπε μην σου σκασει μυτη καμια τετοια μονοτυπε θελω να μου κανουν και εμενα μαγια
τυπε μην σου σκασει μυτη καμια τετοια μονο
[/quote τυπε αυτα τα γλεντια μου αρεσουν κοιτα ματι,κοιτα βυζακια κρεμασμενα,κοιτα χειλαρεσ..τυπε καυλωσα με αυτην την φωτο.τυπε με εφτιαξεσ πολυ αγρια
παντως οι καληνυχτες σαββατο βραδυ κανουν ουρες εηω απτα μπουρδελα
του καταλαβαινεις απτο στυλ την αμηχανια και τα κλειδια που τα παιζουν περιμενοντας στο σαλονι
Καλά εσένα όπως σε κόβω θα σε φτιάχνει κ ο Drogba.τυπε αυτα τα γλεντια μου αρεσουν κοιτα ματι,κοιτα βυζακια κρεμασμενα,κοιτα χειλαρεσ..τυπε καυλωσα με αυτην την φωτο.τυπε με εφτιαξεσ πολυ αγρια
Στην παραπορνεία,νταβατζήδες,ροζ dvd κ τέτοια....Οι Ελληνιδες στρεφονται στην πορνεια, οι Ελληνες που να στραφουν ?