Επισκέπτης
Εδωσε,λεει,συντεταγμενες(πληροφορηση απο τον γαμπρουλη σου).
Το σχολιο σβηστηκε.
Δεν ξέρω τι συντεταγμένες έδωσε ο παπαζόλης που δεν είχε δώσει νωρίτερα από μόνος του ο θιγόμενος..
Εδωσε,λεει,συντεταγμενες(πληροφορηση απο τον γαμπρουλη σου).
Το σχολιο σβηστηκε.
Συμφωναω,αλλα...Δεν ξέρω τι συντεταγμένες έδωσε ο παπαζόλης που δεν είχε δώσει νωρίτερα από μόνος του ο θιγόμενος..
Συμφωναω,αλλα...
Κατα τα αλλα καλο θα του κανει του παπαζολη,και του το ειπα.
Να ανοιξει κανα βιβλιαρακι να τελειωνει με το πτυχιο του κιολας.
και αλλον,700 και βαλε εχει...Έλα μου όμως που δεν πιστεύω πως ο παπαζόλης θ'αντισταθεί στην επιθυμία του ν'ανοίξει νέο λογαριασμό..
Γροιλανδία έχεις πάει αρχηγέ??
Aμα ζορισουν τα πραματα παντως δε θα με χαλαγε κανα αλιευτικο στον βορειο ατλαντικο...εχεις κονε τυπε?Όχι....μαλακία μου όμως,έπρεπε να πάω...
τυπε οι γροιλανδοι πρεπει να ξερουν πολλα κανταρια μπαλαΌχι....μαλακία μου όμως,έπρεπε να πάω...
-ΚΑΒΟΥΡΙΑ στον βεριγγειο λεμε,αδρεναλινη...Aμα ζορισουν τα πραματα παντως δε θα με χαλαγε κανα αλιευτικο στον βορειο ατλαντικο...εχεις κονε τυπε?
οι εσκιμωοι της γροιλανδιας μπαλα μπορει να μην ξερουν κανταρια(απολυτε χαβαλετζικο) ,αλλα εχουν εθιμο αμα εισαι ξενος στο ιγκλου τους να σε τραταρουν μια παρτουζιτσα με την κυρα τους και το φερουν βαρεως αμα αρνηθεις...οποτε εκει μπορει μα μη δεις μπαλα(τσοντολαγνε) ,αλλα θα σιγουρα!τυπε οι γροιλανδοι πρεπει να ξερουν πολλα κανταρια μπαλα
οι εσκιμωοι της γροιλανδιας μπαλα μπορει να μην ξερουν κανταρια(απολυτε χαβαλετζικο) ,αλλα εχουν εθιμο αμα εισαι ξενος στο ιγκλου τους να σε τραταρουν μια παρτουζιτσα με την κυρα τους και το φερουν βαρεως αμα αρνηθεις...οποτε εκει μπορει μα μη δεις μπαλα(τσοντολαγνε) ,αλλα θα σιγουρα!
ΥΓ αμα η γκομενα εχει φαει πριν παστο θαλασσιο ελεφα ,κανε το "μαλακα" αμα σε πει για γλυφοκωλαδα!
-απομενει λοιπον να πας και με το καλο στην επιστροφη να ενημερωσεις το νημα....Κάπου είχα ακούσει ότι έχει σταματήσει πλέον αυτό το έθιμο...τους γάμησε η παγκοσμιοποίηση !!
Γροιλανδία έχεις πάει αρχηγέ??
Πρεπει να ειναι πολυ ενδιαφερουσα χωρα η Ισλανδια. Για τις ισλανδες δεν ξερω.
Πρεπει να μοιαζουν με τις σκανδιναυες μαλλον.
Ειναι πλουσια χωρα παντως.
Τι να τους πει ο φτωχοΕλληνας πια;
Μονο για μεταναστευση εκει ισως λεει, και μετα δικτυωση.
Αλλιως οι Ισλανδες ουτε βλεφαρο δεν θα ριχνουν πια στους Ελληνες...
Εχουμε καταντησει οι φτωχομπινεδες και μπατηριδες της Ευρωπης.
Που να μπλεξει με Ελληνα Ισλανδη;
Να μην εχει ουτε να φαει;
Το ισλανδικο ονειρο, μαλλον θα μεινει ονειρο...θερινης νυκτος, ή και πολικής νυκτος!