Νέα

Tουρκική Eφημερίδα Takvim: "Οι Ελληνίδες στρέφονται στην πορνεία"

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sonia26
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 264
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Η κρίση στην Ελλάδα μπορεί να οδηγήσει στην πορνεία?

• Αποκλείεται οι Ελληνίδες είναι περήφανες

Ψήφοι: 7 7,2%
  • Είναι το επάγγελμα του μέλλοντος στην Ελλάδα

Ψήφοι: 57 58,8%
  • Μπορεί ίσως

Ψήφοι: 14 14,4%
  • Δεν ξέρω από τέτοια δεν απαντώ είμαι από χωριό

Ψήφοι: 4 4,1%
  • Προπαγάνδα των Τούρκων

Ψήφοι: 15 15,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    97

karamba

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2009
Like
12
Πόντοι
6
Επιτέλους οι Ελληνίδες βάλανε μυαλό!!!! Τώρα θα πλερώνονται κιόλας!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :dancing: :dancing:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Μην του τυχει μαζοχα μονο....ΑΥτο ειπα.....Και θα την πληρωνει και θα της κανει τα βιτσια χωρις να το ξερει......    :rolleyes:
το θεμα ειναι να βγαλει τα γουστα του ο συναγωνιστης,στα καμπανακια του αν γουσταρει η οχι η γκομενα,ο πελατης εχει παντα δικιο

konstantin-39

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
21
Πόντοι
1
Μπά είμαι απαισιόδοξος 8α συνεχιστεί για πολύ ακόμα όσο κρατάει ο "μπαμπάς"το κοριτσάκι του "'θέλω σχέση-γάμο=να στα φάω όλα δεν μου φτάνει μια βίζιτα" και όταν θα έρθει ο καιρός της απαελπισίας το τελευταίο πράγμα που θα μας νοιάζει 8α είναι η επιβίωση μας.
Κοροιδεύουμε συναγωνιστές αλλά μην βγούμε εμείς στην βίζιτα και καλα οι καλοί οι υπολοιποι τι θα απογίνουμε(μάλλον για τα χωριά μας μας βλέπω και κάτσε καλά Κίτσα(η κατσίκα ) μην δαγκώνεις :pipa2: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_1: :s&m_2:
:fuck2:

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
αφού τα ανοιγει που τα ανοίγει τα πόδια, γιατι να μη και βγάζει κάτι? τι τσάμπα θα το δίνει στους μαλάκες

paloukoths

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Μπά είμαι απαισιόδοξος 8α συνεχιστεί για πολύ ακόμα όσο κρατάει ο "μπαμπάς"το κοριτσάκι του "'θέλω σχέση-γάμο=να στα φάω όλα δεν μου φτάνει μια βίζιτα" και όταν θα έρθει ο καιρός της απαελπισίας το τελευταίο πράγμα που θα μας νοιάζει 8α είναι η επιβίωση μας.
Κοροιδεύουμε συναγωνιστές αλλά μην βγούμε εμείς στην βίζιτα και καλα οι καλοί οι υπολοιποι τι θα απογίνουμε(μάλλον για τα χωριά μας μας βλέπω και κάτσε καλά Κίτσα(η κατσίκα ) μην δαγκώνεις :pipa2: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_1: :s&m_2:
:fuck2:
θα φανε μερικες σφαλιαρες και θα στρωσουν ολες η κριση και γενικα ετσι σκατα οπως τα εκαναν ολα δεν γυριζουν πισω :)

paloukoths

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
1
κανε οικονομια και μην βιαζεις τους αγραφους νομους αυτο αρκει για να μην βρεθεις εσυ στο πεζοδρομιο

discreet

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
5
Like
72
Πόντοι
6
        Ασχετα με την αντιπαράθεση αγοράκια κοριτσάκια που είναι το 1/4 του Internet πιά, σοβαρό θέμα συζήτησης έχουμε. Αναπαραγωγή άρΘρου του Θέματος της κυριακής, που μιλάει για εκτιμήσεις ανωνύμων αστυνομικών. Τέτοια δημοσιογραφία κάνω από την τουαλέτα μου, που έλεγε και ο Καρβέλας για την μουσική. Απλά το σέξ πουλάει, οπότε ότι κραυγαλέο ψέμα πει ένας αλητάκος σε μέσο του κώλου πρώτος, το αναπαράγουν άλλοι 30 ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ σε "αξιόπιστα" μέσα, γιατί τώρα έχουν δικαιολογία ότι έχουν πηγή τον πρώτο.

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
       Ασχετα με την αντιπαράθεση αγοράκια κοριτσάκια που είναι το 1/4 του Internet πιά, σοβαρό θέμα συζήτησης έχουμε. Αναπαραγωγή άρΘρου του Θέματος της κυριακής, που μιλάει για εκτιμήσεις ανωνύμων αστυνομικών. Τέτοια δημοσιογραφία κάνω από την τουαλέτα μου, που έλεγε και ο Καρβέλας για την μουσική. Απλά το σέξ πουλάει, οπότε ότι κραυγαλέο ψέμα πει ένας αλητάκος σε μέσο του κώλου πρώτος, το αναπαράγουν άλλοι 30 ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ σε "αξιόπιστα" μέσα, γιατί τώρα έχουν δικαιολογία ότι έχουν πηγή τον πρώτο.
Καλα τα λες.
Οπως ειχα ξαναγραψει σε καποιο thread που αναπαρηγαγαν ενα αναλογο δημοσιευμα της κωλοφυλλαδας Espresso,
αυτα ειναι ρεπορταζ του κωλου, χωρις πηγες, ονοματα, επισημα στοιχεια :jerking:
Συν οτι λεγε λεγε καθε μερα ολο και καποιο γατακι ελληνιδα θα την "δει" Τζουλια.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μετριοπαθεις οι τουρκοι
εμεις λεμε πουτανες ολες τις ελλεεινιδες :tooth:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τύπε λύσε μου μια απορία: πώς γίνεται να είναι πουτάνες χωρίς πελάτες;;; :think:

Μιας κ κανένς δεν τις γαμάει.... :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:
τυπε εχουν πελατες
και μαλιστα καλους
καληνυχτες αγαπουλες και τετοιους  :2funny:

Επισκέπτης
απολυτε συμφωνουμε εχει αγαπησιαρηδεσ και καλυνηχτουληδεσ και στο τελοσ τσακωνονται μεταξυ τουσ :2funny: :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

Stories

Νέο!