You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tουρκική Eφημερίδα Takvim: "Οι Ελληνίδες στρέφονται στην πορνεία"
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Sonia26
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 264
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
paloukoths
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Επιτέλους οι Ελληνίδες βάλανε μυαλό!!!! Τώρα θα πλερώνονται κιόλας!!!!
αμα τις πληρωναν για την μαλακια που τους βαραει τωρα θα ειχαμε ξεχρεωσει
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
το θεμα ειναι να βγαλει τα γουστα του ο συναγωνιστης,στα καμπανακια του αν γουσταρει η οχι η γκομενα,ο πελατης εχει παντα δικιοΜην του τυχει μαζοχα μονο....ΑΥτο ειπα.....Και θα την πληρωνει και θα της κανει τα βιτσια χωρις να το ξερει......
milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
σε λιγο για ενα πακετο σερβιετες θα ξεκωλιαζεστε κρυφοψωλιτσεςAφού ούτε εσείς θα έχετε λεφτά ρε καημένα, πώς θα μας πληρώνετε?
Rythm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
το θεμα ειναι να βγαλει τα γουστα του ο συναγωνιστης,στα καμπανακια του αν γουσταρει η οχι η γκομενα,ο πελατης εχει παντα δικιο
Οκ....Αυτο δεκτο....
paloukoths
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
σε λιγο για ενα πακετο σερβιετες θα ξεκωλιαζεστε κρυφοψωλιτσες
konstantin-39
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 21
- Πόντοι
- 1
Μπά είμαι απαισιόδοξος 8α συνεχιστεί για πολύ ακόμα όσο κρατάει ο "μπαμπάς"το κοριτσάκι του "'θέλω σχέση-γάμο=να στα φάω όλα δεν μου φτάνει μια βίζιτα" και όταν θα έρθει ο καιρός της απαελπισίας το τελευταίο πράγμα που θα μας νοιάζει 8α είναι η επιβίωση μας.
Κοροιδεύουμε συναγωνιστές αλλά μην βγούμε εμείς στην βίζιτα και καλα οι καλοί οι υπολοιποι τι θα απογίνουμε(μάλλον για τα χωριά μας μας βλέπω και κάτσε καλά Κίτσα(η κατσίκα ) μην δαγκώνεις
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
σε λιγο για ενα πακετο σερβιετες θα ξεκωλιαζεστε κρυφοψωλιτσες
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Αγιε, άφες αυτόν, ου γαρ οίδασι τι ποιούσι!
Διομήδιε. Διαγράψτε τον από την λίστα των πελατών μας, παρακαλώ.
Δώστου μια ευκαιρία ακόμη
paloukoths
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
θα φανε μερικες σφαλιαρες και θα στρωσουν ολες η κριση και γενικα ετσι σκατα οπως τα εκαναν ολα δεν γυριζουν πισωΜπά είμαι απαισιόδοξος 8α συνεχιστεί για πολύ ακόμα όσο κρατάει ο "μπαμπάς"το κοριτσάκι του "'θέλω σχέση-γάμο=να στα φάω όλα δεν μου φτάνει μια βίζιτα" και όταν θα έρθει ο καιρός της απαελπισίας το τελευταίο πράγμα που θα μας νοιάζει 8α είναι η επιβίωση μας.
Κοροιδεύουμε συναγωνιστές αλλά μην βγούμε εμείς στην βίζιτα και καλα οι καλοί οι υπολοιποι τι θα απογίνουμε(μάλλον για τα χωριά μας μας βλέπω και κάτσε καλά Κίτσα(η κατσίκα ) μην δαγκώνεις
paloukoths
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
κανε οικονομια και μην βιαζεις τους αγραφους νομους αυτο αρκει για να μην βρεθεις εσυ στο πεζοδρομιο
Ασχετα με την αντιπαράθεση αγοράκια κοριτσάκια που είναι το 1/4 του Internet πιά, σοβαρό θέμα συζήτησης έχουμε. Αναπαραγωγή άρΘρου του Θέματος της κυριακής, που μιλάει για εκτιμήσεις ανωνύμων αστυνομικών. Τέτοια δημοσιογραφία κάνω από την τουαλέτα μου, που έλεγε και ο Καρβέλας για την μουσική. Απλά το σέξ πουλάει, οπότε ότι κραυγαλέο ψέμα πει ένας αλητάκος σε μέσο του κώλου πρώτος, το αναπαράγουν άλλοι 30 ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ σε "αξιόπιστα" μέσα, γιατί τώρα έχουν δικαιολογία ότι έχουν πηγή τον πρώτο.
sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
Καλα τα λες.Ασχετα με την αντιπαράθεση αγοράκια κοριτσάκια που είναι το 1/4 του Internet πιά, σοβαρό θέμα συζήτησης έχουμε. Αναπαραγωγή άρΘρου του Θέματος της κυριακής, που μιλάει για εκτιμήσεις ανωνύμων αστυνομικών. Τέτοια δημοσιογραφία κάνω από την τουαλέτα μου, που έλεγε και ο Καρβέλας για την μουσική. Απλά το σέξ πουλάει, οπότε ότι κραυγαλέο ψέμα πει ένας αλητάκος σε μέσο του κώλου πρώτος, το αναπαράγουν άλλοι 30 ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ σε "αξιόπιστα" μέσα, γιατί τώρα έχουν δικαιολογία ότι έχουν πηγή τον πρώτο.
Οπως ειχα ξαναγραψει σε καποιο thread που αναπαρηγαγαν ενα αναλογο δημοσιευμα της κωλοφυλλαδας Espresso,
αυτα ειναι ρεπορταζ του κωλου, χωρις πηγες, ονοματα, επισημα στοιχεια
Συν οτι λεγε λεγε καθε μερα ολο και καποιο γατακι ελληνιδα θα την "δει" Τζουλια.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
μετριοπαθεις οι τουρκοι
εμεις λεμε πουτανες ολες τις ελλεεινιδες
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Τύπε λύσε μου μια απορία: πώς γίνεται να είναι πουτάνες χωρίς πελάτες;;;μετριοπαθεις οι τουρκοι
Μιας κ κανένς δεν τις γαμάει....
paloukoths
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
μετριοπαθεις οι τουρκοι
εγω παντως τις λεω τυχαρπαστες πορναρες >
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε εχουν πελατεςΤύπε λύσε μου μια απορία: πώς γίνεται να είναι πουτάνες χωρίς πελάτες;;;
Μιας κ κανένς δεν τις γαμάει....
και μαλιστα καλους
καληνυχτες αγαπουλες και τετοιους
Επισκέπτης
απολυτε συμφωνουμε εχει αγαπησιαρηδεσ και καλυνηχτουληδεσ και στο τελοσ τσακωνονται μεταξυ τουσ
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
και τελικά γαμάει ο πορτιέρης,ο μπάρμαν ή ο κηπουρός!!!απολυτε συμφωνουμε εχει αγαπισιαριδεσ και καλυνηχτουληδεσ και στο τελοσ τσακωνονται μεταξυ τουσ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K
?
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 8K