Επισκέπτης
Έναν Λιλα είχαμε εδώ μέσα να καβλαντίζουμε κι οι αχαϊρευτοι κατάφεραν να τον διώξουν.
Αν ήμουν μοντ για μια μέρα,θα τους μπάναρα και τους τρεις
Αν ήμουν μοντ για μια μέρα,θα τους μπάναρα και τους τρεις
παιρνουν και αυτοι το ματι τους τυπεΟι μοντ ήθελα να'ξερα δε βλέπουν;
χυστε τυποι
βλεπουν και τον βροντανε μαζι μας οι ανωμαλοιΌποτε βρίσκεστε εσείς οι τρεις μαζεμένοι,γαμάτε τα θρεντ.
Οι μοντ ήθελα να'ξερα δε βλέπουν;
ολοι μαζι ετσι να χυσουμε ολοι για το καυλωτικο βιντεοβλεπουν και τον βροντανε μαζι μας οι ανωμαλοι
εγω παω χαλκο για την ξανθια κοντη πουρη βουλγαραΑφιερωμενο τοτε στους mods.
Λιγο πριν το τελος, τα δινουν ολα...
Με το δικιο σου.εγω παω χαλκο για την ξανθια κοντη πουρη βουλγαρα
Νομιζω οτι ειναι απο τις λιγες φορες που δεν ειμαιΓνωστοί μπαχαλάκηδες κι οι τρεις σας.
Δείτε τι πόσταρε,στο καθόλα σοβαρό θρεντ που αναγέννησα με τίμιο ιδρώτα,εις από σας χθες βράδυ.
Τί επίπεδο Θεέ μου
εγω παω χαλκο για την ξανθια κοντη πουρη βουλγαρα
Αλητες τι περιμένεις!!!!!!!!!!Όποτε βρίσκεστε εσείς οι τρεις μαζεμένοι,γαμάτε τα θρεντ.
Οι μοντ ήθελα να'ξερα δε βλέπουν;
Aφού ούτε εσείς θα έχετε λεφτά ρε καημένα, πώς θα μας πληρώνετε?
[/quote
Ε οχι και να πληρωσουμε. Για ενα πιατο φακες θα σας γαμαμε
Εεε όχι κ αρκουδόγυφτοι,μια χαρά μανούλια είναι όσοι κ όσες παίζουν στα τούρκικα σίριαλ.Παντα με τον καλο τον λογο οι γειτονεs....Μαs διαφημιζουνε, δεν μπορω να πω....Μαθαν οτι πηδιομαστε ηρθαν κι οι αρκουδογυφτοι
Nαι μωρε κι εγω αυτο ηθελα να πω, αλλα να......δεν εβγαινε με την παροιμια.....Διορθωνω λοιπονΕεε όχι κ αρκουδόγυφτοι,μια χαρά μανούλια είναι όσοι κ όσες παίζουν στα τούρκικα σίριαλ.
ρε τυπε μοιαζει με την πουρη βουλγαρα με τησ μπουταρεσ που αραζει μαζι με αλλη μια ξανθια κοντη εκει στην πλατεια λαυρειου.με καυλωσεσ ρε αλανι