Νέα

Τουρκία vs Ισραήλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Reggae23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 762
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
και εγω εχω αποφασισει φετος το χειμωνα να γαμαω μονο 2μετρες μουναρες
και αν γινεται καθε εβδομαδα και αλλη

η Τουρκια δεν μπορει να παιξει την ηγετιδα δυναμη του αραβικου κοσμου διοτι δεν ειναι Αραβες
Τουρκικες εθνικιστικες ονειρωξεις και τιποτα αλλο

www.turkishgreeknews.org/tourkia-i-epistrofi-sto-islam-einai-i-ekdikisi-ton-katapiesmenon-1617.html]http://www.turkishgreeknews.org/tourkia-i-epistrofi-sto-islam-einai-i-ekdikisi-ton-katapiesmenon-1617.html[/url]

"Η επιστροφη στο ισλαμ ειναι η εκδικηση των καταπιεσμενων"

Επισκέπτης
απτο τουρανισταν τυπε :2funny:
Έτσι εξηγούνται όλα;Και μας κάνουν μαγκιές τύπε,τύποι που είναι από το Τουρανιστάν.Λογικά εκεί όταν εμεις χτίζααμε ακροπόλεις,αυτοί θα τρώγαν βελανίδια!Θα με πιάσει το εθνικιστικό μου τώρα.Φωνάξτε το Λάκη τον Ψηλούλη και τον Πετράν να συμφωνήσω επιτέλους μαζί τους σε κάτι! :2funny:

Επισκέπτης
Έτσι εξηγούνται όλα;Και μας κάνουν μαγκιές τύπε,τύποι που είναι από το Τουρανιστάν.Λογικά εκεί όταν εμεις χτίζααμε ακροπόλεις,αυτοί θα τρώγαν βελανίδια!Θα με πιάσει το εθνικιστικό μου τώρα.Φωνάξτε το Λακη τον Ψηλούλη και τον Πετράν να συμφωνίσω επιτέλους μαζί τους σε κάτι! :2funny:
Πετράν,ήρθες την κατάλληλη στιγμή!Σε ήθελα!Ήξερες ότι οι Τουρκαλάδες είναι από μέρος που το λένε Τουρανιστάν;Χώστους τα τώρα των καράβλαχων.Μαζί σου σ'ότι πεις(σχεδόν) :grin:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Έτσι εξηγούνται όλα;Και μας κάνουν μαγκιές τύπε,τύποι που είναι από το Τουρανιστάν.Λογικά εκεί όταν εμεις χτίζααμε ακροπόλεις,αυτοί θα τρώγαν βελανίδια!Θα με πιάσει το εθνικιστικό μου τώρα.Φωνάξτε το Λακη τον Ψηλούλη και τον Πετράν να συμφωνίσω επιτέλους μαζί τους σε κάτι! :2funny:

Τύπε :cheesy: δεν τρώγαν βελανίδια. Βελανίδια τρώγαν οι δικοί μας Σελλανοί ή Δρυίδες στην Δωδώνη το 6000 πχ.
Αυτοί δεν είχαν αποβάλλει το τρίχωμα

Επισκέπτης
Τύπε :cheesy: δεν τρώγαν βελανίδια. Βελανίδια τρώγαν οι δικοί μας Σελλανοί ή Δρυίδες στην Δωδώνη το 6000 πχ.
Αυτοί δεν είχαν αποβάλει το τρίχωμα
:2funny: :2funny: :2funny:
Ψηλέ,είσαι πολύ σπουδαγμένος εσύ.Να θυμηθώ να αντιδικίσω μαζί σου μόνο για κανά μπάσκετ,άντε το πολύ  για κανά σινεμά. :grin:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Τί σημαίνει παντουναρισμός ψηλέ;

Πάλι καλά που δεν έβαλες και παντουρισμό να σου βγάλει τίποτα προσφορές από τουριστικά γραφεία...
Ξαναδιάβασε τί ακριβώς έγραψα, κάνε spelling και γκουκλισέ το εκ νέου...

Επισκέπτης
Πάλι καλά που δεν έβαλες και παντουρισμό να σου βγάλει τίποτα προσφορές από τουριστικά γραφεία...
Ξαναδιάβασε τί ακριβώς έγραψα, κάνε spelling και γκουκλισέ το εκ νέου...
Λάθος ψηλέ.Μπερδεύτηκα,όπως όταν ήμουν μικρός μπέρδευα τον Καζαντζίδη με τον Πασβαντίδη κι όταν έβλεπα το δεύτερο στο κανάλι11, άνοιγα τη φωνή και φώναζα "Μπαμπά,έλα,έχει τραγούδια η τηλεόραση!"

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Πετράν,ήρθες την κατάλληλη στιγμή!Σε ήθελα!Ήξερες ότι οι Τουρκαλάδες είναι από μέρος που το λένε Τουρανιστάν;Χώστους τα τώρα των καράβλαχων.Μαζί σου σ'ότι πεις(σχεδόν) :grin:

Eδω εχουν πει οτι η τουρκικη ειναι μητερα ολων γλωσσων... :2funny:

---πολυ καλο μπλογκ για εξωτερικη πολιτικη

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Ευχαριστώ Πετράν!Άμα μπλογκάρω εκεί μέσα εγώ τα δικά μου,παίζει λές να με λυντσάρουν;

διαβασε τα λινκ που εχω βαλει...για να εχεις μια γενικη εικονα...και να μπορεις να κανεις ερωτησεις σε οτι φαινεται σε εσενα παραξενο..

Επισκέπτης
Πώς πάει το stratego,ποιος νικάει εμείς ή οι Μογγόλοι;;;; :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom