Ώπα νέα δεδομένα,ποιοι είναι αυτοί ρε τύπε,τίποτα μεταλλαγμένοι,νέα φυλή των ελ;;;
Αυτοί που θες να κάνουμε συμμαχία παπαζόλ
Ώπα νέα δεδομένα,ποιοι είναι αυτοί ρε τύπε,τίποτα μεταλλαγμένοι,νέα φυλή των ελ;;;
Αυτοί που θες να κάνουμε συμμαχία παπαζόλ
[URL unfurl="true"]http://www.onlineworldofwrestling.com/pictures/m/mongols/07.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Πάρε τους οβριούς τύπε,αλλά όταν θα έχεις την τύχη των τούρκων ακτιβιστών να μην κλαίγεσαι.....
Δεν είναι οι μογγόλοι οι πρόγονοι των τούρκων;;;
Τύπε σε τουρανιστάν αυτό μου βγάζει:
Πάρε τους οβριούς τύπε,αλλά όταν θα έχεις την τύχη των τούρκων ακτιβιστών να μην κλαίγεσαι.....
Μπααα,μάλλον θα έρθει η Γάζα έδω...Θα πάμε στη Γάζα τύπε;
Ευχαριστώ Πετράν!Άμα μπλογκάρω εκεί μέσα εγώ τα δικά μου,παίζει λές να με λυντσάρουν;
τυπε και οι τουρανιδες μογγολοι ητανΔεν είναι οι μογγόλοι οι πρόγονοι των τούρκων;;;
Τύπε σε τουρανιστάν αυτό μου βγάζει:
Μπααα,μάλλον θα έρθει η Γάζα έδω...
They've got a cunning plan!(άσχετο,το έλεγε ο Ρόουαν Ατκινσον στο Βlack Adder,γαμάτη σειρά).
Πούτσα και ξύλο και στους παλιολίβυους,τώρα που είναι κάτω!Ας πούμε και κάτι άλλο. Συμφωνία μεταξύ Λιβύης και Ελλάδος για την ΑΟΖ δε μπορεί να γίνει γιατί η Λιβύη δεν δέχεται ότι η Γαύδος έχει ΑΟΖ
They've got a cunning plan!(άσχετο,το έλεγε ο Ρόουαν Ατκινσον στο Βlack Adder,γαμάτη σειρά).
Πούτσα και ξύλο στους παλιοτουρανινάδες,τα παλιομόγγολα,τους παλιοαλβανοτσέτες!
ελα να βγαινουν τα κουμπουριαΕπίσημη επίσκεψη του υπουργού Άμυνας Πάνου Μπεγλίτη στο Ισραήλ
[URL unfurl="true"]http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231126586[/url]
μονομερη χωροθετηση δεν μπορει να γινει;Ας πούμε και κάτι άλλο. Συμφωνία μεταξύ Λιβύης και Ελλάδος για την ΑΟΖ δε μπορεί να γίνει γιατί η Λιβύη δεν δέχεται ότι η Γαύδος έχει ΑΟΖ
μονομερη χωροθετηση δεν μπορει να γινει;
και αν διαφωνουν να πανε στην Χαγη;
ανακυρηξη/χωροθετηση,Μόνο μονομερής ανακύρηξη.
Η Άγκυρα απειλεί την Κύπρο με ΑΤΤΙΛΑ ΙΙΙ αν κάνει γεωτρήσεις στην ΑΟΖ! Εκτύπωση E-mail
02-09-2011 16:04:24
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr