ανακυρηξη/χωροθετηση,
αυτο τελος παντων
Oι φίλοι του παπαζόλ (που πρέπει να είναι και δικοί μας φίλοι ), πίεζουν τη Λιβύη
ανακυρηξη/χωροθετηση,
αυτο τελος παντων
Μην ξανα πάρεις τα παπάρια σου μόνο κ τρέχεις μετά....Ας κανει.. να γινει κανα ντου να φτασουμε ως την αγκυρα. ;)
They've got a cunning plan!(άσχετο,το έλεγε ο Ρόουαν Ατκινσον στο Βlack Adder,γαμάτη σειρά).
Πούτσα και ξύλο στους παλιοτουρανινάδες,τα παλιομόγγολα,τους παλιοαλβανοτσέτες!
Oι φίλοι του παπαζόλ (που πρέπει να είναι και δικοί μας φίλοι ), πίεζουν τη Λιβύη
τυπε η χαγη ασχολειται μονο με σοβαρα θεματαμονομερη χωροθετηση δεν μπορει να γινει;
και αν διαφωνουν να πανε στην Χαγη;
Με έφτιαξες τρελά τώρα παλιό κάθαρμα....μου σηκώθηκε,αλήθεια!!!!!Μην δεις τον παπαζολ υπουργο εσωτερικων σε μια κατεχομενη ελλαδα
Ας πούμε και κάτι άλλο. Συμφωνία μεταξύ Λιβύης και Ελλάδος για την ΑΟΖ δε μπορεί να γίνει γιατί η Λιβύη δεν δέχεται ότι η Γαύδος έχει ΑΟΖ
τυπε τετοια σου λεει και η τουρκαλα και σε φτιαχνει?Με έφτιαξες τρελά τώρα παλιό κάθαρμα....μου σηκώθηκε,αλήθεια!!!!!
Κορίνθιε αυτό το "ατταβιστικά" θα το πω σε μια γκόμενα που θα βγω(μάλλον) αύριο βράδυ.Θα σκατοκαυλώσει λέμε!Έτσι, με βάναυσα και ατταβιστικά ένστικτα!
Μην ξανα πάρεις τα παπάρια σου μόνο κ τρέχεις μετά....
απλως χρονο κερδιζει η τουρκια σε αυτο το κομματι... η αοζ μας στο νοτο ακομα και χωρις την γαυδο εχει αρκετα αποθεμματα
Κορίνθιε αυτό το "ατταβιστικά" θα το πω σε μια γκόμενα που θα βγω(μάλλον) αύριο βράδυ.Θα σκατοκαυλώσει λέμε!
Ψηλέ,όχι να "φτάσουμε",να "φτάσετε".Κι αν χαθούμε εκεί στο Τουρανιστάν;Ο φίλος ο Κορίνθιος λέει(παρέθεσε και φωτογραφικά ντοκουμέντα) ότι αυτοί είναι τριχωτοί και βάρβαροι.Και καλά τους βάρβαρους αλλά τους τριχωτούς δεν τους αντέχω με τίποτα!Ας κανει.. να γινει κανα ντου να φτασουμε ως την αγκυρα. ;)
Γιώργο σκέτο όχι.ΓΑΠ, μπορεί.Προσέχω με ποιές βγαίνω Κορίνθιε!Δεν αμφιβάλλω τύπε. Πιθανόν να γκαβλώσει και άμα την πεις Γιώργο
Ψηλέ,όχι να "φτάσουμε",να "φτάσετε".Κι αν χαθούμε εκεί στο Τουρανιστάν;Ο φίλος ο Κορίνθιος λέει(παρέθεσε και φωτογραφικά ντοκουμέντα) ότι αυτοί είναι τριχωτοί και βάρβαροι.Και καλά τους βάρβαρους αλλά τους τριχωτούς δεν τους αντέχω με τίποτα!
Φιλε πλακα πλακα με το Giorgaki οχι μονο τα παπαρια μου, δεν ξερω μη μας τα χωσουν στο λοκο πρωτα και μας κυνηγανε και μεχρι την ιταλια..