You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τουρκία vs Ισραήλ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Reggae23
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 762
- Εμφανίσεις 26K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
jimminy
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
εγω προτιμω τους τουρκους, παρα τους εβραιουςΠάντως εγώ σε ενδεχόμενη διαμάχη προτιμώ να είμαστε με τους εβραίους και να γαμήσουμε μαζί τους τουρκαλάδες!
μετά βλέπουμε και με δαύτους.
οι τουρκοι φιλε ξερεις τι ειναι
οι εβραιοι ειναι διπλωματες και δεν ξερεις τι παιχνιδι κανουν
ναι αλλά εγώ το πάω αλλού.εγω προτιμω τους τουρκους, παρα τους εβραιους
οι τουρκοι φιλε ξερεις τι ειναι
οι εβραιοι ειναι διπλωματες και δεν ξερεις τι παιχνιδι κανουν
οι τούρκοι μας γάμαγαν 400 χρόνια!
οι ωβραίοι μια ζωή τ αρχίδια μας έπαιρναν!
Ας φύγουν απ τη μέση λοιπόν οι μογγόλοι και με τους εβραίους (που τους θεωρώ πολύ κατώτερους από μας όπως έδειξε η ιστορία-τα είπε ο λάκης πριν) βλέπουμε.
τι θα μας κάνουν δηλ?
θα μας κατακτήσουν?
πόσοι είναι στο φινάλε?
πφφφ
Επισκέπτης
Εσύ θα έρθεις να γαμήσεις Τούρκους ή θα κάνεις έσκορτ από την Γερμανία;;;Πάντως εγώ σε ενδεχόμενη διαμάχη προτιμώ να είμαστε με τους εβραίους και να γαμήσουμε μαζί τους τουρκαλάδες!
μετά βλέπουμε και με δαύτους.
στην πρώτη γραμμή βάζουν τα λιμά (παπαζόληδες και σία)Εσύ θα έρθεις να γαμήσεις ή θα κάνεις έσκορτ από την Γερμανία;;;
εγώ έρχομαι αργότερα με τον νέο μεγαλειότατο είπαμε!
κλάψε όσο προλαβαίνεις!
Επισκέπτης
Θα κάνεις έσκορτ λοιπόν(με δηλωσή σου)...μάλιστα....στην πρώτη γραμμή βάζουν τα λιμά (παπαζόληδες και σία)
κλάψε όσο προλαβαίνεις!
Δεξιέ μου πατριώτη εσύ!!!
θα κάνω πιο σημαντικά πράγματα!Θα κάνεις έσκορτ λοιπόν(με δηλωσή σου)...μάλιστα....
Δεξιέ μου πατριώτη εσύ!!!
θα δίνω την ip από φιλότουρκους και σκοπιανούς!
κλάψε ξανά.
Επισκέπτης
Ό,τι κ να πεις δεν το σώζεις,ομολόγησες ότι είσαι εσκορτίτσα που λέει κ μια ψυχή...θα κάνω πιο σημαντικά πράγματα!
θα δίνω την ip από φιλότουρκους και σκοπιανούς!
κλάψε ξανά.
κάπου εδώ σταματάω την κουβέντα να μείνει το ποστ σου να το θαυμάσουν αύριο οι πρωινοί...
Μπορείς να προσπαθήσεις να σηκώσεις σκόνη να χαθεί αλλά θα το βρω έχοντας το συγκεκριμένο ποστ ως τελευταίο.
ciao εσκορτίτσα,δεξιέ-πατριώταρε!!!! :-* :-*
τι λες πάλι ρε?Ό,τι κ να πεις δεν το σώζεις,ομολόγησες ότι είσαι εσκορτίτσα που λέει κ μια ψυχή...
κάπου εδώ σταματάω την κουβέντα να μείνει το ποστ σου να το θαυμάσουν αύριο οι πρωινοί...
Μπορείς να προσπαθήσεις να σηκώσεις σκόνη να χαθεί αλλά θα το βρω έχοντας το συγκεκριμένο ποστ ως τελευταίο.
ciao εσκορτίτσα,δεξιέ-πατριώταρε!!!! :-* :-*
πρέπει να έχεις πιει πολύ ε?
για ποιο πράγμα να σηκώσω σκόνη ρε μεθυστοκλή?
Επισκέπτης
Για την ομολογία σου ότι είσαι εσκορτίτσα,βρε εσκορτίτσα....τι λες πάλι ρε?
πρέπει να έχεις πιει πολύ ε?
για ποιο πράγμα να σηκώσω σκόνη ρε μεθυστοκλή?
Εσύ θα έρθεις να γαμήσεις Τούρκους ή θα κάνεις έσκορτ από την Γερμανία;;;
το "εγώ έρχομαι αργότερα με τον νέο μεγαλειότατο είπαμε!" σημαίνει για το μυαλουδάκι σου "ομολογία" περί εσκορτίτσας?Για την ομολογία σου ότι είσαι εσκορτίτσα,βρε εσκορτίτσα....
καλά!
ό,τι πεις.
αν είναι να αρχίσεις και συ τα ηλεκτροσοκ σαν τον ΠάΠια.
Επισκέπτης
Όταν σε ρωτάω αν θα έρθεις να πολεμήσεις τα τουρκιά κ μου απαντάς θα έρθω αργότερα με τον μεγαλειότατο δεν είναι ομολογία ότι είσαι εσκορτίτσα βρε εσκορτίτσα,τέλος όμως δεν θα υπάρξει άλλο ποστ να σε καμαρώσουν κ αύριο.....το "εγώ έρχομαι αργότερα με τον νέο μεγαλειότατο είπαμε!" σημαίνει για το μυαλουδάκι σου "ομολογία" περί εσκορτίτσας?
καλά!
ό,τι πεις.
αν είναι να αρχίσεις και συ τα ηλεκτροσοκ σαν τον ΠάΠια.
Κάτσε να στείλω ένα pm με λινκ στον ΠΠ να σε καμαρώσει κ αυτός!!!!
χα χαΌταν σε ρωτάω αν θα έρθεις να πολεμήσεις τα τουρκιά κ μου απαντάς θα έρθω αργότερα με τον μεγαλειότατο δεν είναι ομολογία ότι είσαι εσκορτίτσα βρε εσκορτίτσα,τέλος όμως δεν θα υπάρξει άλλο ποστ να σε καμαρώσουν κ αύριο.....
Κάτσε να στείλω ένα pm με λινκ στον ΠΠ να σε καμαρώσει κ αυτός!!!!
ο ρουφιάνος στο ρουφιάνο ε?
μη χαθεί και το αριστερό DNA!!!
μόνο που...γατάκι,
πόλεμος δεν είναι μόνο το να ανήκεις στα λιμά (όπως εσύ)!
στο είπα και πριν αλλά δεν το κατάλαβες και νόμιζες ότι έβγαλες λαβράκι!
πόλεμος είναι και η στρατιγική.....εκεί ανήκει και η προετοιμασία επανόδου του μεγαλειότατου, που θα στείελει παρέα με τα φύκια τα κουμμούνια!
οπότε να τα έχεις καλά μαζί μου, και άσε τις ρουφιανιές με τον ΠάΠια γιατί θα σε φάνε τα ψάρια!
Υ.Γ. μην κλαις άλλο! άστο για αύριο!
petroskonstantinou17
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2010
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
χα χα
ο ρουφιάνος στο ρουφιάνο ε?
μη χαθεί και το αριστερό DNA!!!
μόνο που...γατάκι,
πόλεμος δεν είναι μόνο το να ανήκεις στα λιμά (όπως εσύ)!
στο είπα και πριν αλλά δεν το κατάλαβες και νόμιζες ότι έβγαλες λαβράκι!
πόλεμος είναι και η στρατιγική.....εκεί ανήκει και η προετοιμασία επανόδου του μεγαλειότατου, που θα στείελει παρέα με τα φύκια τα κουμμούνια!
οπότε να τα έχεις καλά μαζί μου, και άσε τις ρουφιανιές με τον ΠάΠια γιατί θα σε φάνε τα ψάρια!
Υ.Γ. μην κλαις άλλο! άστο για αύριο!
με αυτα σου κατσικωθηκε ο παπαζολι... ας αναλαβει την διαπαιδαγωγηση του ο βοθρος...
sparkling_water
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 171
- Πόντοι
- 2.287
Έχει η Ελλάδα οικονομικά οφέλη αν η Κύπρος βγάλει λεφτά; Κάποιοι είπαν πως θα βγάλουμε φράγκα αν η Κύπρος βγάλει φράγκα.
Ξέρει κανένας κάτι; Αν δε μας αγγίζει οικονομικά το θέμα για πιο λόγο μας απασχολεί; Αν η Τουρκία εισβάλλει στη Κύπρο ή στο Ισραήλ, εμείς γιατί να εμπλακούμε;
Στον πούτσο μου που η Τουρκία δε σέβεται το ΑΟΖ. Λες και θα είναι η πρώτη παράβαση που θα κάνει ένα κράτος σε ένα άλλο. Όλα τα κράτη έχουν οικονομικά κίνητρα.
Ξέρει κανένας κάτι; Αν δε μας αγγίζει οικονομικά το θέμα για πιο λόγο μας απασχολεί; Αν η Τουρκία εισβάλλει στη Κύπρο ή στο Ισραήλ, εμείς γιατί να εμπλακούμε;
Στον πούτσο μου που η Τουρκία δε σέβεται το ΑΟΖ. Λες και θα είναι η πρώτη παράβαση που θα κάνει ένα κράτος σε ένα άλλο. Όλα τα κράτη έχουν οικονομικά κίνητρα.
Επισκέπτης
Ο Χριστιαννισμος δεν εχει καμια σχεση με τον Ελληνισμο!
Προφανώς και δεν έχει την παραμικρή σχέση.Ο ΕΒΡΑΙΟχριστιανισμός είναι η άρνηση τού Ελληνισμού.Ο Εβραισμός ως κοσμοθεωρία (Νέα Τάξη, Παγκοσμιοποίηση, Πολυπολιτισμός κλπ.) δεν μπορεί να εδραιωθεί αν δεν εξαφανισθεί ο Ελληνισμός.
sparkling_water
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 171
- Πόντοι
- 2.287
Προφανώς και δεν έχει την παραμικρή σχέση.Ο ΕΒΡΑΙΟχριστιανισμός είναι η άρνηση τού Ελληνισμού.Ο Εβραισμός ως κοσμοθεωρία (Νέα Τάξη, Παγκοσμιοποίηση, Πολυπολιτισμός κλπ.) δεν μπορεί να εδραιωθεί αν δεν εξαφανισθεί ο Ελληνισμός.
Τι ακριβώς εννοείς; Τι εννοείς όταν γράφεις "Ελληνισμός"; Γιατί νομίζεις πως επειδή έχεις μια συγκεκριμένη ιδέα στο μυαλό σου, όλοι οι άλλοι έχουν την ίδια ιδέα;
Κάνε ένα explain.
sparkling_water
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 171
- Πόντοι
- 2.287
Επίσης, τι εννοείς νέα τάξη πραγμάτων; Γιατί η παγκοσμιοποίηση και ο πολυπολιτισμός είναι κακά πράγματα;
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.473
- Πόντοι
- 2.606
αυτο ειχε παρει και μενα το αυτι μου ,αλλα μαλλον θα εννοουσε ΜΠΑΝΑΝΙΑ του νοτου το καραφλο..''Δανία του νότου'' είπε,όχι Σουηδία....
Aristippos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2011
- Like
- 420
- Πόντοι
- 21
Ποτε παιζουν ρε παιδια. Εμεις παντως μετα το διπλο την καπαρωσαμε την πρωτια στον ομιλο. Α, ξερει κανεις η Τουρκια τι θεση εχει και αν την εχουμε εντος η εκτος......
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 55
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 73
- Εμφανίσεις