tsilibourditsas
Μέγας
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 97
- Πόντοι
- 4.165
an thes k alla google it
Μπερδεύεις μεμονωμένα άτομα με έναν λαό. Τι τους κάναμε ρε μεγάλε για να μας μισούν τώρα τελευταία για πες;
an thes k alla google it
Τα Ρώσικα ή τα εβραϊκά πιο δύσκολα,πόσες γλώσσες μιλάς κ ποιες;;;Ευκολη ειναι τα ρηματα ειναι πολυ ευκολα!μονο 3ης χρονοι!Τα γραμματα αν συνηθισεις ολα τα αλλα ειναι παιχνηδακι.
δεν ειπα οτι μας μισουν τελευταια, αλλα πανταΜπερδεύεις μεμονωμένα άτομα με έναν λαό. Τι τους κάναμε ρε μεγάλε για να μας μισούν τώρα τελευταία για πες;
Προφανώς όλα αυτά είναι γαυγίσματα των Τούρκων ξέροντας ότι θα αφανιστούνε απο τον χάρτη αν πειράξουνε τους Εβραίους.
Τα Εβρα'ι'κα μου φενονται πολυ πιο ευκολα απο τα Ρωσσικα το μονο κακο ειναι οτι οταν 2 Ισραηλινοι μιλανε γρηγορα μεταξυ τους δυσκολευεσαι να καταλαβεις ενω οι Ρωσσοι μιλανε αργα και τελεια να μην ξερεις καταλαβαινεις.Τα πιο ευκολα ειναι τα Ισπανικα πιο ευκολα απο τα Αγγλικα (για μας τους Ελληνες μιλαω).Τα Ρώσικα ή τα εβραϊκά πιο δύσκολα,πόσες γλώσσες μιλάς κ ποιες;;;
Πολυγλωσσό σε κόβω εσένα.
Μπερδεύεις μεμονωμένα άτομα με έναν λαό. Τι τους κάναμε ρε μεγάλε για να μας μισούν τώρα τελευταία για πες;
διαβαζεις αυτα που ποσταρεις η τα λινκ τα δινεις στην τυχη;
an thes k alla google it
Εβραϊκά,Ρώσικα,Ισπανικά,Αγγλίκα (φαντάζομαι κ ας μην το γράφεις),άλλο;;;Τα Εβρα'ι'κα μου φενονται πολυ πιο ευκολα απο τα Ρωσσικα το μονο κακο ειναι οτι οταν 2 Ισραηλινοι μιλανε γρηγορα μεταξυ τους δυσκολευεσαι να καταλαβεις ενω οι Ρωσσοι μιλανε αργα και τελεια να μην ξερεις καταλαβαινεις.Τα πιο ευκολα ειναι τα Ισπανικα πιο ευκολα απο τα Αγγλικα (για μας τους Ελληνες μιλαω).
Mόνο που αυτοί προχωράνε κ εσύ έχεις κολλήσει σαν λαός στο τι έκανε ο Μεγαλέκος.....Η ζήλεια δεν αρκεί;;;
Ο μέγας αλέξανδρος σε 10 χρόνια κατέκτησε όλο τον τότε γνωστό κόσμο.
Αυτοί οι μαλάκες , έκαναν 30 χρόνια για να βγουν από μία έρημο του κώλου.
Προφανώς δεν γνώριζαν στοιχειώδη προσανατολισμό
και προφανώς έκαναν συνεχώς κύκλους.
Τόσο μαλάκες!! Και το διαφημίζουν και μόνοι τους !!!!!
πρωτα απ'ολα η Κυπρος εχει ΑΟΖ στα πλαισια Ε.Ε. οποτε οι απειλες αυτες στρεφονται κατα καποιο τροπο και στην Ε.Ε.Θέλω να πιστεύω ότι είναι αρκετά έξυπνοι για να μην αρχήσουνε στρατιωτικό πατιρντί με τους Εβραίους.Προφανώς όλα αυτά είναι γαυγίσματα των Τούρκων ξέροντας ότι θα αφανιστούνε απο τον χάρτη αν πειράξουνε τους Εβραίους.
Απλά η Ελλάδα και η Κύπρος και ειδικά η δεύτερη πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική για να μην έχουμε επανάληψη του 1974.
Mόνο που αυτοί προχωράνε κ εσύ έχεις κολλήσει σαν λαός στο τι έκανε ο Μεγαλέκος.....
Mόνο που αυτοί προχωράνε κ εσύ έχεις κολλήσει σαν λαός στο τι έκανε ο Μεγαλέκος.....
Αυτο ειναι το προβλημα του νεοελληνα και γενικα των νεων.διαβαζεις αυτα που ποσταρεις η τα λινκ τα δινεις στην τυχη;
στο πρωτο λινκ λεει οτι χρηματοδοτησαν με δανειο την επανασταση μας
στο δευτερο λεει για τον πλυθησμο των Εβραιων
στο τεταρτο οτι Εβραιοι καψανε ενα τζαμι
το πεμπτο παλι για την χρηματοδοτηση της επαναστασης
κτλκτλ
κατι για τον μισελληνισμο των συγχρονων Εβραιων εχεις να μας διαφωτισεις η δεν βρισκεις τιποτα γκουκλαροντας;
Αυτα και Πολωνικα (ετσι κ' ετσι) τιποτα αλλο δεν μπορω να πω οτι ξερω.Λιγο Μογγολικα κατλαβαινω εχω μια μεθοδο με κασσετες παλια μαθαινα τα Μογγολικα με βοηθισαν οταν εβαζα στ'άμαξι σχιστοματες που φορτωνα στο Βουδηστικο ναο τους ελεγα οτι ειμαι Βουδιστης !Και εμαθα λιγακι για να καταλαβαινω τι λενε μεταξυ τους.Γαλλικα εμαθα στο σχολειο κατι θυμαμαι δεν μπορω να πω ομως οτι ξερω.Εβραϊκά,Ρώσικα,Ισπανικά,Αγγλίκα (φαντάζομαι κ ας μην το γράφεις),άλλο;;;
συμμαχια εννοεις Ελληνο-Ισραηλινη ΑΟΖΟι Εβραιοι (εκτος απο τους φανατικους Ραβινους) ποτέ δεν μας μισουσαν.Τωρα γιατι εμεις δεν τους θελουμε δεν το εχω καταλαβει ποτέ? Μεχρι και σταθμο εχουν που πεζει μονο Ελληνικα τραγουδια! το Ραδιο YASOO Οσο για τα πετρελαια ας παρουμε το 20% τα υπολοιπα θα τα παρουνε οι Εβραιοι με τους Αμερικανους! παντος απ'το τιποτα καλο ειναι κ'αυτο.Αυτο που με κανει και γελαω ειναι που παλια ολοι τους βριζαν στην Ελλαδα τους Εβραιους !Εμενα που μαθαινα Εβρα'ι'κα τη δεκαετια του '90 με λεγανε προδοτη και Εβραιο!Τοτε οι Αραβες ηταν οι φιλοι μας! !Εγω και τοτε ελεγα:ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ? ΝΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!
Ισπανικά,Αγγλικά,Εβραϊκά,Ρώσικα με σειρά δυσκολίας;;;Αυτα και Πολωνικα (ετσι κ' ετσι) τιποτα αλλο δεν μπορω να πω οτι ξερω.Λιγο Μογγολικα κατλαβαινω εχω μια μεθοδο με κασσετες παλια μαθαινα τα Μογγολικα με βοηθισαν οταν εβαζα στ'άμαξι σχιστοματες που φορτωνα στο Βουδηστικο ναο τους ελεγα οτι ειμαι Βουδιστης !Και εμαθα λιγακι για να καταλαβαινω τι λενε μεταξυ τους.Γαλλικα εμαθα στο σχολειο κατι θυμαμαι δεν μπορω να πω ομως οτι ξερω.
θα μου πεις με λιγα λογια και χωρις λινκς και μαλακιεςΑυτο ειναι το προβλημα του νεοελληνα και γενικα των νεων.
Οτι δεν κρινουν με βαση την ιστορια και ξεχνανε τα ιστορικα γεγονοτα.
Οι εβραιοι απο την αρχη του χριστιανισμου ηταν εναντιον των χριστιανων και των ελληνων.
το οτι δε φαινεται κατι σε κοινη θεα, δε σημαινει οτι δεν υπαρχει.
και σου ξαναλεω, μονος σου ειπες τι λενε οι ραββινοι, οι "παππαδες" των εβραιων.
αν εσυ θες να τα ξεπερασεις ολα αυτα και να θεωρεις οτι ειναι ανθρωποι σαν ολους τους αλλους, τοτε γουστο σου και καπελο σου.
εσυ να μου πεις τι λενε οι ραββινοι.θα μου πεις με λιγα λογια και χωρις λινκς και μαλακιες
για ποιο λογο οι Εβραιοι μας εχθρευονται;
μας ζηλευουν;κινδυνευουν απο μας;μας θεωρουν απειλη;
τι;
ακριβως οτι λενε και οι παπαδες μαςεσυ να μου πεις τι λενε οι ραββινοι.
Ο Χριστιαννισμος δεν εχει καμια σχεση με τον Ελληνισμο!Αυτο ειναι το προβλημα του νεοελληνα και γενικα των νεων.
Οτι δεν κρινουν με βαση την ιστορια και ξεχνανε τα ιστορικα γεγονοτα.
Οι εβραιοι απο την αρχη του χριστιανισμου ηταν εναντιον των χριστιανων και των ελληνων.
το οτι δε φαινεται κατι σε κοινη θεα, δε σημαινει οτι δεν υπαρχει.
και σου ξαναλεω, μονος σου ειπες τι λενε οι ραββινοι, οι "παππαδες" των εβραιων.
αν εσυ θες να τα ξεπερασεις ολα αυτα και να θεωρεις οτι ειναι ανθρωποι σαν ολους τους αλλους, τοτε γουστο σου και καπελο σου.