Νέα

Τουρκία vs Ισραήλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Reggae23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 762
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
την συμφωνια νεταναχιου-χριστοφια ειναι γεγονος... που κανενας ειδησεογραφικο πρακτορειο δεν αρνειται...
Για εμάς εδώ τίποτα υπάρχει,πότε θα ξεκινήσουμε να βγάζουμε πετρέλαιο,τί λέει ο πρόεδρας,πώς τα βλέπει τα πράγματα;;; :boobies:

PETRELAIO+1223654_3.jpg

Htso

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
για τον καζαντζίδη ξέρω όχι ομως για άλλους αλλά και αυτός το έφαγε το κεφάλι του...

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Παντως αυτη ειναι πολυ ασχημη εξελιξη που μπορει να μας επηρεασει αρκετα.
Δεν ειναι καλο στην γειτονια μας να συμβαινουν αυτα.
Αν γινει κατι θα εμπλακουμε και εμεις δυστυχως...

Htso

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ε ναι θα ξαναγίνει ότι έγινε και στα χρόνια του πολυτεχνείου δεξιός θα σφάζει αριστερό και το ανάποδο πολύ χαμηλά θα πέσουμε παλι... :'(

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
και βεβαια
ψαξου λιγο
δες πως πεθαναν καζαντζιδης, χριστοδουλος και αρκετοι αλλοι
βραδυς θανατος λεγεται
τρομο προκαλει στους Εβραιους το ονομα Γεχωβας και Καζαντζιδης

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Για εμάς εδώ τίποτα υπάρχει,πότε θα ξεκινήσουμε να βγάζουμε πετρέλαιο,τί λέει ο πρόεδρας,πώς τα βλέπει τα πράγματα;;; :boobies:

PETRELAIO+1223654_3.jpg

νομιζω οτι υπαρχουν πολλα βιντεο σε youtube...ειναι ασκοπο να ξαναβρω εφοσον δεν θα τα δεις...και θα το ριψεις στην πλακα..,,,το να σου πω για την λεκανη του ηροδοτου...να πεις την μαλακια σου μετα δεν θα βγει κατι...ο κωστακης ο "πολυς"...ας μιλησει..

www.searchanddiscovery.com/documents/2010/10279montadert/poster01.pdf]http://www.searchanddiscovery.com/documents/2010/10279montadert/poster01.pdf[/url]

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οι Εβραιοι (εκτος απο τους φανατικους Ραβινους) ποτέ δεν μας μισουσαν.Τωρα γιατι εμεις δεν τους θελουμε δεν το εχω καταλαβει ποτέ? Μεχρι και σταθμο εχουν που πεζει μονο Ελληνικα τραγουδια! :)  το Ραδιο YASOO  Οσο για τα πετρελαια ας παρουμε το 20% τα υπολοιπα θα τα παρουνε οι Εβραιοι με τους Αμερικανους! :2funny:παντος απ'το τιποτα καλο ειναι κ'αυτο.Αυτο που με κανει και γελαω ειναι που παλια ολοι τους βριζαν στην Ελλαδα τους Εβραιους :2funny:!Εμενα που μαθαινα Εβρα'ι'κα τη δεκαετια του '90 με λεγανε προδοτη και Εβραιο!Τοτε οι Αραβες ηταν οι φιλοι μας! :jerking:!Εγω και τοτε ελεγα:ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ? ΝΑ  :knockinb: ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

Επισκέπτης
Οι Εβραιοι (εκτος απο τους φανατικους Ραβινους) ποτέ δεν μας μισουσαν.Τωρα γιατι εμεις δεν τους θελουμε δεν το εχω καταλαβει ποτέ? Μεχρι και σταθμο εχουν που πεζει μονο Ελληνικα τραγουδια! :)  το Ραδιο YASOO  Οσο για τα πετρελαια ας παρουμε το 20% τα υπολοιπα θα τα παρουνε οι Εβραιοι με τους Αμερικανους! :2funny:παντος απ'το τιποτα καλο ειναι κ'αυτο.Αυτο που με κανει και γελαω ειναι που παλια ολοι τους βριζαν στην Ελλαδα τους Εβραιους :2funny:!Εμενα που μαθαινα Εβρα'ι'κα τη δεκαετια του '90 με λεγανε προδοτη και Εβραιο!Τοτε οι Αραβες ηταν οι φιλοι μας! :jerking:!Εγω και τοτε ελεγα:ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ? ΝΑ  :knockinb: ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!
Εύκολη η γλώσσα των οβριών;;; :grin:

Htso

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Οι Εβραιοι (εκτος απο τους φανατικους Ραβινους) ποτέ δεν μας μισουσαν.Τωρα γιατι εμεις δεν τους θελουμε δεν το εχω καταλαβει ποτέ? Μεχρι και σταθμο εχουν που πεζει μονο Ελληνικα τραγουδια! Smiley  το Ραδιο YASOO  Οσο για τα πετρελαια ας παρουμε το 20% τα υπολοιπα θα τα παρουνε οι Εβραιοι με τους Αμερικανους! 2funnyπαντος απ'το τιποτα καλο ειναι κ'αυτο.Αυτο που με κανει και γελαω ειναι που παλια ολοι τους βριζαν στην Ελλαδα τους Εβραιους 2funny!Εμενα που μαθαινα Εβρα'ι'κα τη δεκαετια του '90 με λεγανε προδοτη και Εβραιο!Τοτε οι Αραβες ηταν οι φιλοι μας! Jerking Off!Εγω και τοτε ελεγα:ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ? ΝΑ  Knockin' Boots ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

Χωρίς παρεξήγηση φίλε μου αλλά αυτό είναι ανέκδοτο που γράφεις

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Οι Εβραιοι (εκτος απο τους φανατικους Ραβινους) ποτέ δεν μας μισουσαν.Τωρα γιατι εμεις δεν τους θελουμε δεν το εχω καταλαβει ποτέ? Μεχρι και σταθμο εχουν που πεζει μονο Ελληνικα τραγουδια! Smiley  το Ραδιο YASOO  Οσο για τα πετρελαια ας παρουμε το 20% τα υπολοιπα θα τα παρουνε οι Εβραιοι με τους Αμερικανους! 2funnyπαντος απ'το τιποτα καλο ειναι κ'αυτο.Αυτο που με κανει και γελαω ειναι που παλια ολοι τους βριζαν στην Ελλαδα τους Εβραιους 2funny!Εμενα που μαθαινα Εβρα'ι'κα τη δεκαετια του '90 με λεγανε προδοτη και Εβραιο!Τοτε οι Αραβες ηταν οι φιλοι μας! Jerking Off!Εγω και τοτε ελεγα:ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ? ΝΑ  Knockin' Boots ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

υπαρχει ομως σε αυτα τα λογια και μια μεγαλη αληθεια...οι αραβες δεν σταθηκαν τοσο φιλοι μας σε σχεση με την βοηθεια που τους δωσαμε

Ο Αντρεας στηριξε οσο κανενας αλλο το παλαιστινιακο σε μια δυσκολη εποχη για τους αραβες...και εχουν φτασει σε μια εποχη που ολες οι αραβικες χωρες εχουν αναγνωρισει τα σκοπια ως μακεδονια..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Οχι πατα το Λινκ να δεις.Το ραδιο Γεια σου που παιζει μονο Ελληνικη μουσικη.Μου 'χε κανει εντυποση τη δεκαετια του '90 που οταν ακουγα (τοτε δεν υπηρχε ιντενετ ραδιο) Ισραηλινο ραδιοφωνο το ενα στα δυο τραγουδια ηταν Ελληνικο!ο Κοκοτας πολλα τραγουδια του τα'χει μεταφραση στα Εβρα'ι'κα!
Οσο για τη Γλυκερια ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ CD ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και τραγουδαει και στα Εβρα'ι'κα

Επισκέπτης
υπαρχει ομως σε αυτα τα λογια και μια μεγαλη αληθεια...οι αραβες δεν σταθηκαν τοσο φιλοι μας σε σχεση με την βοηθεια που τους δωσαμε

Ο Αντρεας στηριξε οσο κανενας αλλο το παλαιστινιακο σε μια δυσκολη εποχη για τους αραβες...και εχουν φτασει σε μια εποχη που ολες οι αραβικες χωρες εχουν αναγνωρισει τα σκοπια ως μακεδονια..
Πίκρα κ αυτή εκεί στο λάος.... :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom