Επισκέπτης
Για εμάς εδώ τίποτα υπάρχει,πότε θα ξεκινήσουμε να βγάζουμε πετρέλαιο,τί λέει ο πρόεδρας,πώς τα βλέπει τα πράγματα;;;την συμφωνια νεταναχιου-χριστοφια ειναι γεγονος... που κανενας ειδησεογραφικο πρακτορειο δεν αρνειται...
Για εμάς εδώ τίποτα υπάρχει,πότε θα ξεκινήσουμε να βγάζουμε πετρέλαιο,τί λέει ο πρόεδρας,πώς τα βλέπει τα πράγματα;;;την συμφωνια νεταναχιου-χριστοφια ειναι γεγονος... που κανενας ειδησεογραφικο πρακτορειο δεν αρνειται...
και βεβαια
ψαξου λιγο
δες πως πεθαναν καζαντζιδης, χριστοδουλος και αρκετοι αλλοι
βραδυς θανατος λεγεται
μ' αρεσει το σιγκνατσουρ σου
τρομο προκαλει στους Εβραιους το ονομα Γεχωβας και Καζαντζιδηςκαι βεβαια
ψαξου λιγο
δες πως πεθαναν καζαντζιδης, χριστοδουλος και αρκετοι αλλοι
βραδυς θανατος λεγεται
Για εμάς εδώ τίποτα υπάρχει,πότε θα ξεκινήσουμε να βγάζουμε πετρέλαιο,τί λέει ο πρόεδρας,πώς τα βλέπει τα πράγματα;;;
Thanksμ' αρεσει το σιγκνατσουρ σου
Γιατί;τρομο προκαλει στους Εβραιους το ονομα Γεχωβας και Καζαντζιδης
Εύκολη η γλώσσα των οβριών;;;Οι Εβραιοι (εκτος απο τους φανατικους Ραβινους) ποτέ δεν μας μισουσαν.Τωρα γιατι εμεις δεν τους θελουμε δεν το εχω καταλαβει ποτέ? Μεχρι και σταθμο εχουν που πεζει μονο Ελληνικα τραγουδια! το Ραδιο YASOO Οσο για τα πετρελαια ας παρουμε το 20% τα υπολοιπα θα τα παρουνε οι Εβραιοι με τους Αμερικανους! παντος απ'το τιποτα καλο ειναι κ'αυτο.Αυτο που με κανει και γελαω ειναι που παλια ολοι τους βριζαν στην Ελλαδα τους Εβραιους !Εμενα που μαθαινα Εβρα'ι'κα τη δεκαετια του '90 με λεγανε προδοτη και Εβραιο!Τοτε οι Αραβες ηταν οι φιλοι μας! !Εγω και τοτε ελεγα:ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ? ΝΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!
Οι Εβραιοι (εκτος απο τους φανατικους Ραβινους) ποτέ δεν μας μισουσαν.Τωρα γιατι εμεις δεν τους θελουμε δεν το εχω καταλαβει ποτέ? Μεχρι και σταθμο εχουν που πεζει μονο Ελληνικα τραγουδια! Smiley το Ραδιο YASOO Οσο για τα πετρελαια ας παρουμε το 20% τα υπολοιπα θα τα παρουνε οι Εβραιοι με τους Αμερικανους! 2funnyπαντος απ'το τιποτα καλο ειναι κ'αυτο.Αυτο που με κανει και γελαω ειναι που παλια ολοι τους βριζαν στην Ελλαδα τους Εβραιους 2funny!Εμενα που μαθαινα Εβρα'ι'κα τη δεκαετια του '90 με λεγανε προδοτη και Εβραιο!Τοτε οι Αραβες ηταν οι φιλοι μας! Jerking Off!Εγω και τοτε ελεγα:ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ? ΝΑ Knockin' Boots ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!
Χωρίς παρεξήγηση φίλε μου αλλά αυτό είναι ανέκδοτο που γράφεις
εσυ γιατι εισαι τοσο σιγουρος οτι μας μισουν;Χωρίς παρεξήγηση φίλε μου αλλά αυτό είναι ανέκδοτο που γράφεις
Οχι πατα το Λινκ να δεις.Το ραδιο Γεια σου που παιζει μονο Ελληνικη μουσικη.Μου 'χε κανει εντυποση τη δεκαετια του '90 που οταν ακουγα (τοτε δεν υπηρχε ιντενετ ραδιο) Ισραηλινο ραδιοφωνο το ενα στα δυο τραγουδια ηταν Ελληνικο!ο Κοκοτας πολλα τραγουδια του τα'χει μεταφραση στα Εβρα'ι'κα!Οι Εβραιοι (εκτος απο τους φανατικους Ραβινους) ποτέ δεν μας μισουσαν.Τωρα γιατι εμεις δεν τους θελουμε δεν το εχω καταλαβει ποτέ? Μεχρι και σταθμο εχουν που πεζει μονο Ελληνικα τραγουδια! Smiley το Ραδιο YASOO Οσο για τα πετρελαια ας παρουμε το 20% τα υπολοιπα θα τα παρουνε οι Εβραιοι με τους Αμερικανους! 2funnyπαντος απ'το τιποτα καλο ειναι κ'αυτο.Αυτο που με κανει και γελαω ειναι που παλια ολοι τους βριζαν στην Ελλαδα τους Εβραιους 2funny!Εμενα που μαθαινα Εβρα'ι'κα τη δεκαετια του '90 με λεγανε προδοτη και Εβραιο!Τοτε οι Αραβες ηταν οι φιλοι μας! Jerking Off!Εγω και τοτε ελεγα:ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ? ΝΑ Knockin' Boots ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!
Χωρίς παρεξήγηση φίλε μου αλλά αυτό είναι ανέκδοτο που γράφεις
εσυ γιατι εισαι τοσο σιγουρος οτι μας μισουν;
και γιατι;
Πίκρα κ αυτή εκεί στο λάος....υπαρχει ομως σε αυτα τα λογια και μια μεγαλη αληθεια...οι αραβες δεν σταθηκαν τοσο φιλοι μας σε σχεση με την βοηθεια που τους δωσαμε
Ο Αντρεας στηριξε οσο κανενας αλλο το παλαιστινιακο σε μια δυσκολη εποχη για τους αραβες...και εχουν φτασει σε μια εποχη που ολες οι αραβικες χωρες εχουν αναγνωρισει τα σκοπια ως μακεδονια..
Εχθρικοί λαοί υπάρχουν μόνο στα κολλημένα μυαλά των εθνικιών.εσυ γιατι εισαι τοσο σιγουρος οτι μας μισουν;
και γιατι;
Ευκολη ειναι τα ρηματα ειναι πολυ ευκολα!μονο 3ης χρονοι!Τα γραμματα αν συνηθισεις ολα τα αλλα ειναι παιχνηδακι.Εύκολη η γλώσσα των οβριών;;;