You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τουρκάλες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα psolaras19
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 200
- Εμφανίσεις 41K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
scorpiosstelios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 269
- Πόντοι
- 306
Για πολλα οθωμανικα
![Κατσικογάμης :zfuck: :zfuck:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/zfuck.gif)
koyiot1312
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 80
- Πόντοι
- 26
Kavlarxis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.368
- Πόντοι
- 216
Σπουδάζω στην Κωνσταντινούπολη.Η κοπέλα μου είναι Τουρκάλα.ΤΡΟΜΕΡΗ με μία λέξη στο σεξ,στην φροντίδα της σε όλα.Κούκλαρα...
Τα ίδια έχω ακούσει κι από γνωστό που τα έχει με Τουρκάλα τύπε.... ΓΑΜΙΕΤΑΙ σκυλίσια και στο σπίτι τον έχει πασα.....
Καργιόλες ελλεεινίδες!!!
SuperMario2017
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2017
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Αυτές λένε και παραλενε
Αλλά αν σου βγει καμιά με μαντήλα, γαματα!
Αλλά αν σου βγει καμιά με μαντήλα, γαματα!
noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
Bensu Soral
![]()
![]()
Σε αυτα τα κυβικα ειχα πετυχει και μια αεροσυνοδο της Turkish
Τουρκαλες ελληνικης ή σλαβικης καταγωγης
Ενιωσα πελωρια αναγκη να μιλησουμε για το οθωμανικο δικαιο
Με περιπιείται και με φροντίζει πολύ καλά.Βέβαια οι Τουρκάλες είναι ζηλιάρες αλλά δεν υπάρχει λόγος να κοιτάξω άλλες.Μου κάνει τέλεια η νύν Τουρκάλα κοπέλα μου.Και έλεγα συνέχεια στην Κων/πολη όσο θα σπουδάζω που θα βρώ γκόμενα πως θα είναι οι Τουρκάλες κτλ.Άδικα ανησύχησα.Και στο σεξ τις κάνεις ότι θέλεις,τις πηδάς όπως γουστάρεις.Η δικιά μου Τουρκάλα ψηλή,μελαχρινή,τέλεια μάτια ωραίο στυλ ντυσίματος,τζινάκι,μπότες κτλ.Κωλαράκι κόλαση,στήθος σέξι κτλ.Και το πιο σημαντικό..ΠΙΣΤΕΣ στον δεσμό τους.Αυτά ισχύουν για τις Τουρκάλες της δυτικής Τουρκίας(Ευρωπαική Τουρκία,Μικρασιατικά παράλια κτλ που είναι ευρωπαικών αντιλήψεν και κεμαλιστικής/ευρωπαικής νοοτροπίας χωρίς ταμπού.Δεν μετανιών καθόλου που διάλεξα την Τουρκία και την Κωνσταντινούπολη για σπουδές και για μόνιμη εγκατάσταση.Ένας φίλος μου που σπουδάζει και ζεί κι αυτός μόνιμα στην Σμύρνη επίσης έχει κουκλάρα Τουρκάλα κοπέλα.Τα ίδια έχω ακούσει κι από γνωστό που τα έχει με Τουρκάλα τύπε.... ΓΑΜΙΕΤΑΙ σκυλίσια και στο σπίτι τον έχει πασα.....
Καργιόλες ελλεεινίδες!!!
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 188
- Like
- 48.873
- Πόντοι
- 26.141
man θρακιωτης εισαι?Με περιπιείται και με φροντίζει πολύ καλά.Βέβαια οι Τουρκάλες είναι ζηλιάρες αλλά δεν υπάρχει λόγος να κοιτάξω άλλες.Μου κάνει τέλεια η νύν Τουρκάλα κοπέλα μου.Και έλεγα συνέχεια στην Κων/πολη όσο θα σπουδάζω που θα βρώ γκόμενα πως θα είναι οι Τουρκάλες κτλ.Άδικα ανησύχησα.Και στο σεξ τις κάνεις ότι θέλεις,τις πηδάς όπως γουστάρεις.Η δικιά μου Τουρκάλα ψηλή,μελαχρινή,τέλεια μάτια ωραίο στυλ ντυσίματος,τζινάκι,μπότες κτλ.Κωλαράκι κόλαση,στήθος σέξι κτλ.Και το πιο σημαντικό..ΠΙΣΤΕΣ στον δεσμό τους.Αυτά ισχύουν για τις Τουρκάλες της δυτικής Τουρκίας(Ευρωπαική Τουρκία,Μικρασιατικά παράλια κτλ που είναι ευρωπαικών αντιλήψεν και κεμαλιστικής/ευρωπαικής νοοτροπίας χωρίς ταμπού.Δεν μετανιών καθόλου που διάλεξα την Τουρκία και την Κωνσταντινούπολη για σπουδές και για μόνιμη εγκατάσταση.Ένας φίλος μου που σπουδάζει και ζεί κι αυτός μόνιμα στην Σμύρνη επίσης έχει κουκλάρα Τουρκάλα κοπέλα.
Ναι από Αλεξανδρούπολη είμαι.man θρακιωτης εισαι?
omorfoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2007
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
Με περιπιείται και με φροντίζει πολύ καλά.Βέβαια οι Τουρκάλες είναι ζηλιάρες αλλά δεν υπάρχει λόγος να κοιτάξω άλλες.Μου κάνει τέλεια η νύν Τουρκάλα κοπέλα μου.Και έλεγα συνέχεια στην Κων/πολη όσο θα σπουδάζω που θα βρώ γκόμενα πως θα είναι οι Τουρκάλες κτλ.Άδικα ανησύχησα.Και στο σεξ τις κάνεις ότι θέλεις,τις πηδάς όπως γουστάρεις.Η δικιά μου Τουρκάλα ψηλή,μελαχρινή,τέλεια μάτια ωραίο στυλ ντυσίματος,τζινάκι,μπότες κτλ.Κωλαράκι κόλαση,στήθος σέξι κτλ.Και το πιο σημαντικό..ΠΙΣΤΕΣ στον δεσμό τους.Αυτά ισχύουν για τις Τουρκάλες της δυτικής Τουρκίας(Ευρωπαική Τουρκία,Μικρασιατικά παράλια κτλ που είναι ευρωπαικών αντιλήψεν και κεμαλιστικής/ευρωπαικής νοοτροπίας χωρίς ταμπού.Δεν μετανιών καθόλου που διάλεξα την Τουρκία και την Κωνσταντινούπολη για σπουδές και για μόνιμη εγκατάσταση.Ένας φίλος μου που σπουδάζει και ζεί κι αυτός μόνιμα στην Σμύρνη επίσης έχει κουκλάρα Τουρκάλα κοπέλα.
Τυπε δινει καλο κωλο το γκομενακι σου?
![Pipa3 :pipa3: :pipa3:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/pipa3.gif)
VILLAGE
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 154
- Πόντοι
- 16
Με περιπιείται και με φροντίζει πολύ καλά.Βέβαια οι Τουρκάλες είναι ζηλιάρες αλλά δεν υπάρχει λόγος να κοιτάξω άλλες.Μου κάνει τέλεια η νύν Τουρκάλα κοπέλα μου.Και έλεγα συνέχεια στην Κων/πολη όσο θα σπουδάζω που θα βρώ γκόμενα πως θα είναι οι Τουρκάλες κτλ.Άδικα ανησύχησα.Και στο σεξ τις κάνεις ότι θέλεις,τις πηδάς όπως γουστάρεις.Η δικιά μου Τουρκάλα ψηλή,μελαχρινή,τέλεια μάτια ωραίο στυλ ντυσίματος,τζινάκι,μπότες κτλ.Κωλαράκι κόλαση,στήθος σέξι κτλ.Και το πιο σημαντικό..ΠΙΣΤΕΣ στον δεσμό τους.Αυτά ισχύουν για τις Τουρκάλες της δυτικής Τουρκίας(Ευρωπαική Τουρκία,Μικρασιατικά παράλια κτλ που είναι ευρωπαικών αντιλήψεν και κεμαλιστικής/ευρωπαικής νοοτροπίας χωρίς ταμπού.Δεν μετανιών καθόλου που διάλεξα την Τουρκία και την Κωνσταντινούπολη για σπουδές και για μόνιμη εγκατάσταση.Ένας φίλος μου που σπουδάζει και ζεί κι αυτός μόνιμα στην Σμύρνη επίσης έχει κουκλάρα Τουρκάλα κοπέλα.
γαμας κολο ???
Και εγώ όταν είχα πάει Ιστανμπούλ θυμάμαι οι Τουρκάλες ούρλιαζαν από τη χαρά τους όταν τους μιλούσα.Η ανώτερη ελληναράδικη παρουσία πάντα γαμεί και δέρνει.Το πρόβλημα είναι πάντα οι κωλότουρκοι κάθονται δίπλα και δεν αφήνουν τις δικές τους να τον πάρουν μπούκι.
Αλλά είναι τόσο ασήμαντοι μπροστά μας μιλάμε για ανοιχτό πεδίο.Θέλει μόνο λίγο θάρρος.
Εμφανισιακά είναι κατώτερες από τις Ελληνίδες σαν Ελληνίδες μείον ένα είναι.Αλλά πιο χαζές γενικά οι Τούρκοι είναι μπουνταλάδες.
Αλλά είναι τόσο ασήμαντοι μπροστά μας μιλάμε για ανοιχτό πεδίο.Θέλει μόνο λίγο θάρρος.
Εμφανισιακά είναι κατώτερες από τις Ελληνίδες σαν Ελληνίδες μείον ένα είναι.Αλλά πιο χαζές γενικά οι Τούρκοι είναι μπουνταλάδες.
Η δικιά μου η Τουρκάλα κοπέλα είναι 20 ετών συμφοιτήτρια μου(κι εγώ 20 είμαι). Θεά και τα καταπίνει πάντα όταν τελείωμα στο πρόσωπο/στόμα της,στήνεται στα 4 καιτης αρέσει να ικανοποιεί χωρίς ταμπού όλες μου τος φαντασιώσεις! Το έχουν αυτό οι Τουρκάλες να φέρονται στον άντρα σαν πασα.Ειδικά στο Οθωμανικό σκίζουν!
Το μόνο θέμα είναι ότι αυτή κάνει κουμάντο στα οικονομικά του διαμερίσματος μας και γενικά αυτή οδηγάει συνήθως κτλ.Στην ζωή οι Τουρκάλες κοπέλες κάνουν κουμάντο αλλά στο κρεβάτι υποτάσσονται πλήρως στον άντρα τις κανείς στο σεξ ότι θέλεις!
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
που την γνωρισες?Η δικιά μου η Τουρκάλα κοπέλα είναι 20 ετών συμφοιτήτρια μου(κι εγώ 20 είμαι). Θεά και τα καταπίνει πάντα όταν τελείωμα στο πρόσωπο/στόμα της,στήνεται στα 4 καιτης αρέσει να ικανοποιεί χωρίς ταμπού όλες μου τος φαντασιώσεις! Το έχουν αυτό οι Τουρκάλες να φέρονται στον άντρα σαν πασα.Ειδικά στο Οθωμανικό σκίζουν!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 317
- Εμφανίσεις
- 49K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις