Νέα

Τουρκάλες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psolaras19
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.426
Πόντοι
5.006
10808536_361980507292270_711443499_n.jpg
  :sunglasses:

Απίθανος

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2017
Like
6
Πόντοι
0
Σπουδάζω στην Κωνσταντινούπολη.Η κοπέλα μου είναι Τουρκάλα.ΤΡΟΜΕΡΗ με μία λέξη στο σεξ,στην φροντίδα της σε όλα.Κούκλαρα...

koyiot1312

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2013
Κριτικές
14
Like
80
Πόντοι
26
:-*

Συνημμένα

• 1782164_867249369961083_1988299182906329378_n.jpg
    1782164_867249369961083_1988299182906329378_n.jpg
    25 KB · Εμφανίσεις: 43

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.368
Πόντοι
216
Σπουδάζω στην Κωνσταντινούπολη.Η κοπέλα μου είναι Τουρκάλα.ΤΡΟΜΕΡΗ με μία λέξη στο σεξ,στην φροντίδα της σε όλα.Κούκλαρα...

Τα ίδια έχω ακούσει κι από γνωστό που τα έχει με Τουρκάλα τύπε.... ΓΑΜΙΕΤΑΙ σκυλίσια και στο σπίτι τον έχει πασα.....
Καργιόλες ελλεεινίδες!!!

SuperMario2017

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2017
Like
4
Πόντοι
0
Αυτές λένε και παραλενε
Αλλά αν σου βγει καμιά με μαντήλα, γαματα!

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

Σε αυτα τα κυβικα ειχα πετυχει και μια αεροσυνοδο της Turkish
Τουρκαλες ελληνικης ή σλαβικης καταγωγης
Ενιωσα πελωρια αναγκη να μιλησουμε για το οθωμανικο δικαιο :grin:

Απίθανος

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2017
Like
6
Πόντοι
0
Τα ίδια έχω ακούσει κι από γνωστό που τα έχει με Τουρκάλα τύπε.... ΓΑΜΙΕΤΑΙ σκυλίσια και στο σπίτι τον έχει πασα.....
Καργιόλες ελλεεινίδες!!!
Με περιπιείται και με φροντίζει πολύ καλά.Βέβαια οι Τουρκάλες είναι ζηλιάρες αλλά δεν υπάρχει λόγος να κοιτάξω άλλες.Μου κάνει τέλεια η νύν Τουρκάλα κοπέλα μου.Και έλεγα συνέχεια στην Κων/πολη όσο θα σπουδάζω που θα βρώ γκόμενα πως θα είναι οι Τουρκάλες κτλ.Άδικα ανησύχησα.Και στο σεξ τις κάνεις ότι θέλεις,τις πηδάς όπως γουστάρεις.Η δικιά μου Τουρκάλα ψηλή,μελαχρινή,τέλεια μάτια ωραίο στυλ ντυσίματος,τζινάκι,μπότες κτλ.Κωλαράκι κόλαση,στήθος σέξι κτλ.Και το πιο σημαντικό..ΠΙΣΤΕΣ στον δεσμό τους.Αυτά ισχύουν για τις Τουρκάλες της δυτικής Τουρκίας(Ευρωπαική Τουρκία,Μικρασιατικά παράλια κτλ που είναι ευρωπαικών αντιλήψεν και κεμαλιστικής/ευρωπαικής νοοτροπίας χωρίς ταμπού.Δεν μετανιών καθόλου που διάλεξα την Τουρκία και την Κωνσταντινούπολη για σπουδές και για μόνιμη εγκατάσταση.Ένας φίλος μου που σπουδάζει και ζεί κι αυτός μόνιμα στην Σμύρνη επίσης έχει κουκλάρα Τουρκάλα κοπέλα.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
48.873
Πόντοι
26.141
Με περιπιείται και με φροντίζει πολύ καλά.Βέβαια οι Τουρκάλες είναι ζηλιάρες αλλά δεν υπάρχει λόγος να κοιτάξω άλλες.Μου κάνει τέλεια η νύν Τουρκάλα κοπέλα μου.Και έλεγα συνέχεια στην Κων/πολη όσο θα σπουδάζω που θα βρώ γκόμενα πως θα είναι οι Τουρκάλες κτλ.Άδικα ανησύχησα.Και στο σεξ τις κάνεις ότι θέλεις,τις πηδάς όπως γουστάρεις.Η δικιά μου Τουρκάλα ψηλή,μελαχρινή,τέλεια μάτια ωραίο στυλ ντυσίματος,τζινάκι,μπότες κτλ.Κωλαράκι κόλαση,στήθος σέξι κτλ.Και το πιο σημαντικό..ΠΙΣΤΕΣ στον δεσμό τους.Αυτά ισχύουν για τις Τουρκάλες της δυτικής Τουρκίας(Ευρωπαική Τουρκία,Μικρασιατικά παράλια κτλ που είναι ευρωπαικών αντιλήψεν και κεμαλιστικής/ευρωπαικής νοοτροπίας χωρίς ταμπού.Δεν μετανιών καθόλου που διάλεξα την Τουρκία και την Κωνσταντινούπολη για σπουδές και για μόνιμη εγκατάσταση.Ένας φίλος μου που σπουδάζει και ζεί κι αυτός μόνιμα στην Σμύρνη επίσης έχει κουκλάρα Τουρκάλα κοπέλα.
man θρακιωτης εισαι?

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16

Τυπε δινει καλο κωλο το γκομενακι σου?  :pipa3:

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16

γαμας κολο ???

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Και εγώ όταν είχα πάει Ιστανμπούλ θυμάμαι οι Τουρκάλες ούρλιαζαν από τη χαρά τους όταν τους μιλούσα.Η ανώτερη ελληναράδικη παρουσία πάντα γαμεί και δέρνει.Το πρόβλημα είναι πάντα οι κωλότουρκοι κάθονται δίπλα και δεν αφήνουν τις δικές τους να τον πάρουν μπούκι.
Αλλά είναι τόσο ασήμαντοι μπροστά μας μιλάμε για ανοιχτό πεδίο.Θέλει μόνο λίγο θάρρος.
Εμφανισιακά είναι κατώτερες από τις Ελληνίδες σαν Ελληνίδες μείον ένα είναι.Αλλά πιο χαζές γενικά οι Τούρκοι είναι μπουνταλάδες.

Απίθανος

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2017
Like
6
Πόντοι
0
Οι Τουρκάλες εμφανισιακά είναι πολύ πιο σεξ και κουκλαρες από τις Ελληνίδες.

Απίθανος

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2017
Like
6
Πόντοι
0
Η δικιά μου η Τουρκάλα κοπέλα είναι 20 ετών συμφοιτήτρια μου(κι εγώ 20 είμαι). Θεά και τα καταπίνει πάντα όταν τελείωμα στο πρόσωπο/στόμα της,στήνεται στα 4 καιτης αρέσει να ικανοποιεί χωρίς ταμπού όλες μου τος φαντασιώσεις! Το έχουν αυτό οι Τουρκάλες να φέρονται στον άντρα σαν πασα.Ειδικά στο Οθωμανικό σκίζουν!

Απίθανος

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2017
Like
6
Πόντοι
0
Το μόνο θέμα είναι ότι αυτή κάνει κουμάντο στα οικονομικά του διαμερίσματος μας και γενικά αυτή οδηγάει συνήθως κτλ.Στην ζωή οι Τουρκάλες κοπέλες κάνουν κουμάντο αλλά στο κρεβάτι υποτάσσονται πλήρως στον άντρα τις κανείς στο σεξ ότι θέλεις!

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Η δικιά μου η Τουρκάλα κοπέλα είναι 20 ετών συμφοιτήτρια μου(κι εγώ 20 είμαι). Θεά και τα καταπίνει πάντα όταν τελείωμα στο πρόσωπο/στόμα της,στήνεται στα 4 καιτης αρέσει να ικανοποιεί χωρίς ταμπού όλες μου τος φαντασιώσεις! Το έχουν αυτό οι Τουρκάλες να φέρονται στον άντρα σαν πασα.Ειδικά στο Οθωμανικό σκίζουν!
που την γνωρισες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom