psolaras19
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Σας αρέσουν οι Τουρκάλες ; Εγώ , αν και δεν είμαι ρατσιστής , τις βλέπω άσχημες . Ακόμη και στα τουρκικά σήριαλ είναι άσχημες , στην καθημερινότητα φαντάζομε .....
Σας αρέσουν οι Τουρκάλες ; Εγώ , αν και δεν είμαι ρατσιστής , τις βλέπω άσχημες . Ακόμη και στα τουρκικά σήριαλ είναι άσχημες , στην καθημερινότητα φαντάζομε .....
Γι αυτο ο Ερτογαν προσπαθει να τους φορεσει φερετζε.
Δεν βλεπονται.
Τρομαζουν τους τουριστες...
ΣΩΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....................Καλές φαίνονται, τόσο φαιδρές όσο οι δικές μας δεν παίζει να είναι
ασε καμια και για μας αμα ειναι να γαμας και τις τουρκαλες εμεις θα μεινουμε με τις σαυροελλεινιδεςευχαριστω
Αυτά τα περί ισλάμ, ότι δεν πηδιούνται πριν το γάμο και λοιπά μπορεί να ισχύουν αλλά μόνο στα βάθη της ανατολής. Όλη η υπόλοιπη Τουρκία και έχει πολύ ανοιχτόμυαλες γυναίκες. Είχα γνωρίσει μια τουρκάλα που έκανε εράσμους στην Ολλανδία με την οποία παίχτηκε ειδύλιο. Όταν την επισκέφτηκα στην Άγκυρα έπαθα πλάκα. Οι συγκάτοικοι, φίλες της, κλπ ήταν όλες πανέμορφες κοπέλες με τελείως ευρωπαική κουλτούρα αλλά ταυτόχρονα έδιναν μεγάλη σημασία στον άντρα. Οι περιποιήσεις που σου κάνει μια Τουρκάλα γκόμενα είναι πραγματικά must! Άσε που γενικά γουστάρουν πολυ τους Έλληνες. Πασάδες λέμε....
ΑΚΡΙΒΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
ειναι στα πλαισια αυτοπαραμυθας και "ψευτοεκδικησης" του νεοελληναΚάποια πράγματα που ειπώθηκαν ισχύουν. Κάποια όχι.
Κάποια είναι υπερβολικά, κάποια ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας. Κάποια αφορούν ανάλυση περιορισμένου στατιστικού δείγματος αλλά και εμπειρίας.
Οσα λέω δεν τα ξέρω επειδή μου τα είπανε φίλοι μου, ούτε τα διάβασα κάπου, ούτε αποτελούν ευσεβείς πόθους. Τα λέω επειδή τα ξέρω απο πρώτο χέρι. Επειδή τα έζησα.
Δε θέλω να επαναλαμβάνομαι, τα έχω γράψει και παλαιότερα. Κατ'αρχάς ειναι λάθος μεγάλο και ένδειξη ανιδεότητας το να μιλάς γενικά για ένα πληθυσμό μιας χώρας-μωσαϊκό λαών. Η δική μου άποψη αφορά Τουρκάλες που γνώρισα σε διάρκεια 2.5 ετών στην Κων/πολη.
Ειναι όμορφες γυναίκες, διαφορετικές απο όσες έχω γνωρίσει μέχρι τώρα. Εμφαση στον αισθησιασμό, μεγαλωμένες με το σκεπτικό ότι πανω απο όλα ο άντρας τους. Εδιαφέρονται για τα χρήματα όπως όλες οι γυναίκες αλλά οχι με τον υστερικό τρόπο που το κάνουν οι άλλες βαλκάνιες. Θεωρούν το μαγείρεμα, το πλύσιμο και το σιδέρωμα το ελάχιστο που μπορούν να προσφέρουν. Στο κρεββάτι, φωτιά.
το εαν γουστάρουν τους έλληνες..κάποιες όχι. Οι περισσότερες στ'αρχίδια τους. Φαντάζομαι οτι αυτό που ειπώθηκε πριν οτι γουστάρουν τους έλληνες είναι στα πλαίσια κάποιων αφελών ιστοριών του τύπου "οι σουηδέζες/ σουαχίλι/ αγγλίδες γουστάρουν έλληνες"
ειναι στα πλαισια αυτοπαραμυθας και "ψευτοεκδικησης" του νεοελληνα
οταν συνειδητοποιησουμε οτι ειμαστε οι νεοελληνες ανυπαρκτοι τοτε ισως και να βελτιωθουμεΑκριβώς αυτό.
Ειναι ένας απο τους μύθους που συντηρούμε λόγω κομπλεξισμού