apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Αυτό κάτι λέει για το μέγεθος του παλικαριού
φιφα?
Αυτό κάτι λέει για το μέγεθος του παλικαριού
Μπαμια Μπογιατιου?
ι πικιλιες ομοσ αφτες ερχοντε απο τι χιοΥπαρχουν και ποικιλιες?
Η κοπελα ειχε γενεθλια και ζητησε απο τον φιλο μου εναν δονητη 22 ποντων με φλεβες!!!
ι πικιλιες ομοσ αφτες ερχοντε απο τι χιο
Aυτή την ιστορία την ακούμε εδώ και χρόνια...απλά αλλάζει η πόλη κάθε φορά...
Μου θυμίζει το ανέκδοτο που στο τέλος ο Ελληνας λέει..."κι εγώ ψέμματα σας είπα παιδιά...ο φίλος μου ο Μήτσος που την έχει 3 μέτρα δεν ηταν από τη Θεσ/νικη,από τη Λάρισα ήταν"...
η συγκεκριμενη ιστορια φιλε μου ειναι περα για περα αληθινη και συνεβη πριν απο περιπου 2 μηνες στην κατερινη και οχι στην θεσσαλονικη οπως ειπαν στον καναλι.ο γαμπρος μαλιστα,ειναι γιος επιφανη επιχειρηματια απο την κατερινη ο οποιος διατηρει και καταστημα στο κεντρο της κατερινης.η εν λογω κυρια οτι εγινε το <<μοιραιο>> ηταν <<στουπι>> και δεν εβλεπε μπροστα της.ο γαμπρος εκανε το σπιτι της νυφης (σε χωριο εμενε η κυρια) λαμπογιαλο.εδω και και 1 εβδομαδα μαλιστα,η νυφη βρισκεται στο ψυχιατρικο νοσοκομειο Πετρας Ολυμπου.
Ελα μου ντε...εγω εχω ακουσει τη ιστορια για το ηρακλειο κρητης παντως
και η καταληξη δεν ηταν τρελαδικο αλλα δικαστηρια
Ελα μου ντε...
μονο εγω το καταλαβα τελικα μας μπερδεψες λιγο ετσι οπως το εγραψεςΗ κοπελα ειχε γενεθλια και ζητησε απο τον φιλο μου εναν δονητη 22 ποντων με φλεβες!!!
εδω και και 1 εβδομαδα μαλιστα,η νυφη βρισκεται στο [size=12pt]ψυχιατρικο νοσοκομειο [/size]Πετρας Ολυμπου.
Τόσο μεγάλη την είχε ο στρίπερ;
ναι ειναι ενα απόφθεγμα στο οποίο έχει καταλήξει όλος ο επιστημονικός κόσμος οτι όλες οι ιερόδουλες ειναι καλές και αγαθές γεμάτες αγάπη και αφοσίωση, σεβασμό ενδιαφέρον, ψυχικη ισσοροπία για αυτο άλλωστε και όλοι έξω κάνουν παρέα μαζί τους, τις καλούν στα σπίτια τους στις γιορτες, δεν ντρέπονται να πουν οτι πάνε και τις επισκέπτονται και γενικως η ελληνικη κοινωνία ειναι γεμάτη ανοιχτωσια πνεύματος σε αυτά τα θέματα τόση πολυ δε που μερικές φορες αναρωτιέμαι μηπως πρεπει να γίνουμε λιγάκι πιο συντηρητικοι βρε αδελφε..; φανταζομαι οτι θα μπει συντομα έτσι οπως το παμε και στο σχολικο επαγγεματικο προσανατολισμό και θα διδάσκεται στα σχολεία μας ε; αντε με τον αρουλι εύχομαι..