pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
καλυτερα πουτανα στο σωμα παρα στην ψυχη
καλυτερα πουτανα στο σωμα παρα στην ψυχη
Να ηταν λευκος και να τον εμοιαζε κιολαςΠαλι καλα που ηταν μαυρος ο στριπερ και οχι λευκος, γλιτωσε ο θεσσαλονικιος.
το μικοσ δεν αναφερθικε ομοσΝα ηταν λευκος και να τον εμοιαζε κιολας
Ωραίο avatar εχειςΠαλι καλα που ηταν μαυρος ο στριπερ και οχι λευκος, γλιτωσε ο θεσσαλονικιος.
ωραιο αβαταρ βρασιδαΠαλι καλα που ηταν μαυρος ο στριπερ και οχι λευκος, γλιτωσε ο θεσσαλονικιος.
Ε δεν το αποκαλιψαντο μικοσ δεν αναφερθικε ομοσ
θα το αποκαληψουνε σε λιγοΕ δεν το αποκαλιψαν
θα το αποκαληψουνε σε λιγο
ρεεεεεεεεεεεεεεεε γιατι μικος μιλαμε;
Aυτή την ιστορία την ακούμε εδώ και χρόνια...απλά αλλάζει η πόλη κάθε φορά...Προχθες στις ειδησης του star,λευκος ο αντρας λευκη η γυναικα το παιδι βγηκε μαυρο,μολις το αντικρυσε ο ΠΑΤΕΡΑΣ εγινε λουις,τι εγινε, στο μπατσελορ παρτυ η ΚΥΡΙΑ ειχε παρη εναν στριπερ μαυρο για το γλεντι και μετα τον ηθελε αποκλειστικα ΔΙΚΟ ΤΗΣ οπου εγινε το μοιραιο συνεβη στην Θεσ/νικη
Ωραίο avatar εχεις
Αντισταση τωρα!!!ωραιο αβαταρ βρασιδα
Aυτή την ιστορία την ακούμε εδώ και χρόνια...απλά αλλάζει η πόλη κάθε φορά...
Μου θυμίζει το ανέκδοτο που στο τέλος ο Ελληνας λέει..."κι εγώ ψέμματα σας είπα παιδιά...ο φίλος μου ο Μήτσος που την έχει 3 μέτρα δεν ηταν από τη Θεσ/νικη,από τη Λάρισα ήταν"...
Ρε φιλε μας μπερδεψες,ποιος ειχε γενεθλια και σε ποιον θα επερνε τον δονητη;Η κοπέλα ενος φιλου επειδη είχε γενέθλια του ζήτησε να του παρει εναν δονητη για δωρο.
Ρε φιλε μας μπερδεψες,ποιος ειχε γενεθλια και σε ποιον θα επερνε τον δονητη;
εδο αλαζι το θεμα ομοσολιζαντεμπε και πανω αποτι λενε
αλλο καταλαβα η κοπελα ειχε γενεθλια και ζητησε απο τον φιλο της να της παρει ενα δονητηο φιλος του ειχε γενεθλια και η κοπελα του πηρε δωρο εναν δονητη
μαλλον αυτόΡε φιλε μας μπερδεψες,ποιος ειχε γενεθλια και σε ποιον θα επερνε τον δονητη;
Κι αυτός απάντησε....ο φιλος του ειχε γενεθλια και η κοπελα του πηρε δωρο εναν δονητη