Νέα

Τοξικοί συνάδελφοι...αντιμετώπιση;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kavlas123
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 120
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

torpili

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2015
Like
55
Πόντοι
1
1 πραγμα πρεπει να ξερεις για την επαφη σου με τοξικους ανθρωπους : Ειναι σαν το πειραμα με τον βατραχο μεσα στην κατσαρολα ,στο οποιο, το νερο ζεστενετε απο κρυο , μεχρι το σημειο βρασμου. ΟΤαν τον γνωριζεις αγνοεις τον κινδυνο και τον υποβαθμιζεις σε απλως "ηλιθιο ανθρωπο" και νιωθεις ανετα . Οταν  αρχισει το πραγμα να ζεστενει και το δηλητηριο του αρχιζει να διείσδυει στη ψυχη σου, νιωθεις ανημπορος να αντιδρασεις . Στο τελος σε νεκρώνει εσωτερικα και δεν εχεις την δυναμη να κανεις τιποτα αλλο παρα να τερματισεις αυτο που σε εφερε κοντα του . Αρα θελει πολυ προσοχη να καταλαβεις απο την αρχη τα σημαδια του οτι εισαι στην "κατσαρολα", γιατι μετα θα ειναι σχεδον αδυνατο να γλυτωσεις απο την τοξικοτητα του.
Τους τοξικους ανθρωπους τους αποφευγεις. ΜΕ καθε κοστος. Αν εκανες το λαθος να του επιτρεψεις να σε επηρεαζει, η λιγοτερο χειροτερη λυση (γιατι καλη λυση δεν υπαρχει) ειναι να μαλωσεις μαζι του σε σημειο ,κομμενης καλημερας. Ακομη και να σε κοιταξει το πρωι πρεπει να του ζητας τα ρεστα.Μονο ετσι μπορει να μην σε σχολιαζει  αρνητικα. Συνηθως ειναι θρασυδειλοι  οποτε πιανει εως ενα σημειο. Μετα ή κανεις υπομονη μεχρι να τον διωξει το αφεντικο (γιατι ειναι και ανικανοι) ή βρισκεις αλλη δουλεια και την κανεις εσυ .

Stratocaster

Μέγας
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
4.655
Κακοι συναδελφοι...αρνητικοι οσον αφορα εμενα...γιατι ειμαι ο πιο καινουργιος κσι ο πιο νεος στη δουλεια... Μου βγαινει η πιστη και μου λενε δεν δουλευεις πχ ή δουλεψε και λιγο...εργαζομαι σε φυτωριο...αυτο που με εξοργισε σημερα ειναι οτι ενας αλβανος που πιασαμε την ιδια μερα στη δουλεια... εκανε μια μαλακια...για οσους ξερουν απο φυτωρια...εριξε χωμα σε σπορακια που δεν ειχαν ποτιστει...και μας ειπε ενας...τι μαλακια κανατε εδώ;και αυτος ειπε κανουνε μαλακιες και δεν δουλευουν κιολας...εριξε την δικη του ευθυνη σε μενα και σε ενα αλλο βουλγαρο...και εχει τουλαχιστον τα διπλα μου χρονια ρε μαγκες....προς το παρον απαβτω μονο με χιουμορ στις μαλακιες που λενε...αλλα αρχιζει να με καταβαλει ψυχολογικα ολο αυτο...τι κανω;εχει καλα λεφτα..

Αγαπητέ μου φίλε. Δεν γνωρίζω την ηλικία σου. Το να αποκτήσεις ομως "σηκώτι" είναι κάτι που εάν δεν το έχεις εκ φύσεως να είσαι ντοπαρισμένος με σταρχιδίνη δημιουργείται με μεγάλο κόπο και συγκεκριμένο mindset. Άφησα εργασίες όπου τα χρήματα ήταν εξαιρετικά για ακριβώς αυτόν τον λόγο. Η γνώμη μου και όχι η συμβουλή μου (είναι πολύ λεπτό θέμα για συμβουλές) είναι πως πρέπει να προσπαθήσεις να μιλάς με ευγένεια μεν αλλά να κρατάς απόσταση όπου χρειάζεται. Όλα φαίνονται αργά ή γρήγορα (το εάν είσαι άξιος ή όχι στην εργασία σου θα φανεί στο πέρας του χρόνου) αλλα΄θέλει υπομονή σύνεση και να μην το βάζεις κάτω για κανέναν πουστη λόγο.

Καλή επιτυχία σου εύχομαι και ηρεμία. Εάν την έχεις μέσα σου και γνωρίζεις ότι έχεις κάνει ότι καλύτερο μπορούσες , τότε με αποδείξεις μπορείς ΕΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΑΝ χρειαστεί να το αποδείξεις. Αστει να λέει (που τραγουδάει και Καρράς) την κάθε κακομοίρα ή κακομοίρη που χαίρεται με το να γλύφει, να φτιάχνει κλίκες κλπ.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Αγαπητέ μου φίλε. Δεν γνωρίζω την ηλικία σου. Το να αποκτήσεις ομως "σηκώτι" είναι κάτι που εάν δεν το έχεις εκ φύσεως να είσαι ντοπαρισμένος με σταρχιδίνη δημιουργείται με μεγάλο κόπο και συγκεκριμένο mindset. Άφησα εργασίες όπου τα χρήματα ήταν εξαιρετικά για ακριβώς αυτόν τον λόγο. Η γνώμη μου και όχι η συμβουλή μου (είναι πολύ λεπτό θέμα για συμβουλές) είναι πως πρέπει να προσπαθήσεις να μιλάς με ευγένεια μεν αλλά να κρατάς απόσταση όπου χρειάζεται. Όλα φαίνονται αργά ή γρήγορα (το εάν είσαι άξιος ή όχι στην εργασία σου θα φανεί στο πέρας του χρόνου) αλλα΄θέλει υπομονή σύνεση και να μην το βάζεις κάτω για κανέναν πουστη λόγο.

Καλή επιτυχία σου εύχομαι και ηρεμία. Εάν την έχεις μέσα σου και γνωρίζεις ότι έχεις κάνει ότι καλύτερο μπορούσες , τότε με αποδείξεις μπορείς ΕΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΑΝ χρειαστεί να το αποδείξεις. Αστει να λέει (που τραγουδάει και Καρράς) την κάθε κακομοίρα ή κακομοίρη που χαίρεται με το να γλύφει, να φτιάχνει κλίκες κλπ.

24 ειναι
επισης μονο εμεις οι διδυμοι εχουμε τη τυχη να ειμαστε σταρχιδιστες ολοι οι υπολοιποι απλα ζειτε με τα ψυχολογικα σαςς  :grin:

Stratocaster

Μέγας
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
4.655
24 ειναι
επισης μονο εμεις οι διδυμοι εχουμε τη τυχη να ειμαστε σταρχιδιστες ολοι οι υπολοιποι απλα ζειτε με τα ψυχολογικα σαςς  :grin:

Δεν το λέω και τύχη...Χρειάζεται που που και που αλλά εάν είσαι έτσι σε όλη σου την πορεία.. Θα έρθει η στιγμή που θα λυγίσεις..και εάν λυγίσεις, θα είναι σκοτεινό το δωμάτιο..Πολύ σκοτεινό και άσχημο

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Δεν το λέω και τύχη...Χρειάζεται που που και που αλλά εάν είσαι έτσι σε όλη σου την πορεία.. Θα έρθει η στιγμή που θα λυγίσεις..και εάν λυγίσεις, θα είναι σκοτεινό το δωμάτιο..Πολύ σκοτεινό και άσχημο

μετρον αριστον τυπε!

sirodoht

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2019
Κριτικές
4
Like
742
Πόντοι
361
να κόψεις το χιούμορ και να αρχίσεις να τον κοιτάζεις στραβά και γενικά κόψτου τα πολλά πολλά.
κόψε τον πολύ αέρα, την καλημέρα κλπ για λίγο να δεις αν αλλάξει κάτι.
μάλλον δεν θα αλλάξει, οπότε μετά πρέπει να πάρεις άλλα μέτρα.
Σωστός όπως στο περιγράφει ο φίλος κομμένες οι κουβέντες και οι χαβαλέδες οταν αρχίζουν τις μαλακίες  ρίχνεις την ματιά σαν να του λες "τώρα σε γαμάω" οι κουβέντες σου θα έχουν να κάνουν αποκλείστηκα με οτι άφορα την δουλειά σου,και θέλουν δεν θέλουν το παίρνουν το μήνυμα τους.

Και να θυμάσαι στις περισσότερες δουλειές θα συναντήσεις άτομα (ρουφιάνους,τσιμπουκαράδες,αγάμητους,κομπλεξικούς,άλλους να θέλουν ψυχολόγο-ψυχίατρο,με ανάδρομο έρμη,και γενικά γλύφουν πούτσες για να σκαρφαλώσουν στην ιεραρχία)
Κράτα τους μακρυά και ειδικά απο την ζωή σου

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Τοξικοί συνάδελφοι και αφεντικά υπάρχουν παντού. Πρέπει να μάθεις να διαχειρίζεσαι τις καταστάσεις.

Προσωπικά, αναλαμβάνω τις ευθύνες μου και όχι των άλλων.

Π

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
γιαυτο πρεπει να τρωμε πολλες αντιοξειδωτικες τροφες :grin:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.069
Πόντοι
2.606
Κακοι συναδελφοι...αρνητικοι οσον αφορα εμενα...γιατι ειμαι ο πιο καινουργιος κσι ο πιο νεος στη δουλεια... Μου βγαινει η πιστη και μου λενε δεν δουλευεις πχ ή δουλεψε και λιγο...εργαζομαι σε φυτωριο...αυτο που με εξοργισε σημερα ειναι οτι ενας αλβανος που πιασαμε την ιδια μερα στη δουλεια... εκανε μια μαλακια...για οσους ξερουν απο φυτωρια...εριξε χωμα σε σπορακια που δεν ειχαν ποτιστει...και μας ειπε ενας...τι μαλακια κανατε εδώ;και αυτος ειπε κανουνε μαλακιες και δεν δουλευουν κιολας...εριξε την δικη του ευθυνη σε μενα και σε ενα αλλο βουλγαρο...και εχει τουλαχιστον τα διπλα μου χρονια ρε μαγκες....προς το παρον απαβτω μονο με χιουμορ στις μαλακιες που λενε...αλλα αρχιζει να με καταβαλει ψυχολογικα ολο αυτο...τι κανω;εχει καλα λεφτα..
μαθε τη δουλεια τυπε κανα 2μηνο με τα σπορια τα ποτισματα και τα λιπασματα και ξεκινα βρες ενα χωραφι στο χωριο να φυτευεις φουντα  :grin:

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
Βρες τι μπορεις να υποστηριξεις και βγαζει νομιμα λεφτα και καντο. Σταματα να εργαζεσαι για αλλους και εργασου για τον εαυτο σου.
Και νόμιμα και για τον εαυτό σου γίνεται  :think: Πείτε κανένα παράδειγμα. π.χ. γιουτούμπερ?

OP
OP
K

Kavlas123

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
2
Like
191
Πόντοι
6
Σας ευχαριστω πολυ για την στηριξη και τις συμβουλες σας,ολους!

Επισκέπτης
Η δουλεια του υπαλληλου ειναι να τρωει σκατα. Μαθε να τα τρως να δουλευεις αδιακοπα και να λες ευχαριστω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom