Νέα

Τοξικοί συνάδελφοι...αντιμετώπιση;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kavlas123
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 120
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Θα κανει που θα κανει γερο στομαχι, ας κανει και κατι δικο του που επισης θελει γερο στομαχι αλλα δεν εχεις αλλα αρχιδια που δεν γουσταρεις διπλα σου.

κι εγω ειμαι της αποψης να παιρνουμε τη ζωη στα χερια μας κ να κανουμε κατι μονοι μας αλλα δεν εινα ολοι ικανοι για αυτο..

OP
OP
K

Kavlas123

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
2
Like
188
Πόντοι
6
Στο δια ταυτα, υπαρχουν 2 περιπτωσεις:
Αν εισαι ολο το οκταωρο στον ιδιο χωρο, διπλα στους πανιβλακες με τους οποιους δουλευεις τοτε φυγε, αλλαξε δουλεια.

Αν εισαι μικρο ποσοστο του 8ωρου μαζι τους τοτε κανε υπομονη μεχρι να μασεις λεφτα και να φυγεις η να καλυτερεψει το κλιμα
ειμαι πολλες ωρες με αυτους...ειμαι εργατης και αυτοι το ιδιο.

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
10.946
Πόντοι
2.606
Κακοι συναδελφοι...αρνητικοι οσον αφορα εμενα...γιατι ειμαι ο πιο καινουργιος κσι ο πιο νεος στη δουλεια... Μου βγαινει η πιστη και μου λενε δεν δουλευεις πχ ή δουλεψε και λιγο...εργαζομαι σε φυτωριο...αυτο που με εξοργισε σημερα ειναι οτι ενας αλβανος που πιασαμε την ιδια μερα στη δουλεια... εκανε μια μαλακια...για οσους ξερουν απο φυτωρια...εριξε χωμα σε σπορακια που δεν ειχαν ποτιστει...και μας ειπε ενας...τι μαλακια κανατε εδώ;και αυτος ειπε κανουνε μαλακιες και δεν δουλευουν κιολας...εριξε την δικη του ευθυνη σε μενα και σε ενα αλλο βουλγαρο...και εχει τουλαχιστον τα διπλα μου χρονια ρε μαγκες....προς το παρον απαβτω μονο με χιουμορ στις μαλακιες που λενε...αλλα αρχιζει να με καταβαλει ψυχολογικα ολο αυτο...τι κανω;εχει καλα λεφτα..

να κόψεις το χιούμορ και να αρχίσεις να τον κοιτάζεις στραβά και γενικά κόψτου τα πολλά πολλά.
κόψε τον πολύ αέρα, την καλημέρα κλπ για λίγο να δεις αν αλλάξει κάτι.
μάλλον δεν θα αλλάξει, οπότε μετά πρέπει να πάρεις άλλα μέτρα.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
ειμαι πολλες ωρες με αυτους...ειμαι εργατης και αυτοι το ιδιο.

απλα γραφτους και αν σε μπλεξουν οπως ειπες μιλα και εξηγησε οτι δεν ειναι δικο σου λαθος
οσο δε μιλας τοσο αυτοι ξανοιγονται

OP
OP
K

Kavlas123

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
2
Like
188
Πόντοι
6
Το χιουμορ μου εχει λιγη δοση ειρωνειας μεσα πχ...γιατι δεν δουλευεις; μου ειπε υστερα μια βουλγαρα...που αυτη οντως μου εχει δημιουργησει τα περισσοτερα προβληματα εξαρχης...μου λεει κανε αυτο κανε κεινο....της λεω...μαλιστα αφεντικο!

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
κι εγω ειμαι της αποψης να παιρνουμε τη ζωη στα χερια μας κ να κανουμε κατι μονοι μας αλλα δεν εινα ολοι ικανοι για αυτο..

Και σε τι θα πρεπει να ειναι ικανος; Στο να καταπινει συνεχεια; Στο να ανεχεται μαλακιες με την απειλη της απολυσης; Στο να παιρνει ψιχουλα για μισθο και να εχει μονιμως την ανασφαλεια οτι ανα πασα ωρα και στιγμη θα μεινει χωρις εργασια αν ο χ μαλακας γουσταρει; Στο να προσπαθει καθημερινα να ισορροπει αναμεσα σε ψυχασθενεις;

Σε μια δεκαετια θα εχει καει εντελως. Ψυχικα, πνευματικα. Θα εχει γινει δυνατο καψουλακι μετα απο ολο αυτο το ψυχικο φορτιο και τη τοξικοτητα.

Οχι μονο εκει που ειναι, οπου και να ειναι. Παντου υπαρχουν οι μαλακες.

Ας του γινει μαθημα και ας επιλεξει τελικα τι θελει να κανει στη ζωη του και πως θελει να περασει το υπολοιπο αυτης.

Δεν ειναι ολα για ολους, το γνωριζω. Θελει αρχιδια για να κανεις αλλαγες και να δημιουργησεις κατι. Αν τα εχει, ας τα βαλει να εργαστουν για παρτη του. Αλλιως, ας κατσει εκει που ειναι ή οπου αλλου θα ειναι αργοτερα και ας κλαψουριζει.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Και σε τι θα πρεπει να ειναι ικανος; Στο να καταπινει συνεχεια; Στο να ανεχεται μαλακιες με την απειλη της απολυσης; Στο να παιρνει ψιχουλα για μισθο και να εχει μονιμως την ανασφαλεια οτι ανα πασα ωρα και στιγμη θα μεινει χωρις εργασια αν ο χ μαλακας γουσταρει; Στο να προσπαθει καθημερινα να ισορροπει αναμεσα σε ψυχασθενεις;

Σε μια δεκαετια θα εχει καει εντελως. Ψυχικα, πνευματικα. Θα εχει γινει δυνατο καψουλακι μετα απο ολο αυτο το ψυχικο φορτιο και τη τοξικοτητα.

Οχι μονο εκει που ειναι, οπου και να ειναι. Παντου υπαρχουν οι μαλακες.

Ας του γινει μαθημα και ας επιλεξει τελικα τι θελει να κανει στη ζωη του και πως θελει να περασει το υπολοιπο αυτης.

Δεν ειναι ολα για ολους, το γνωριζω. Θελει αρχιδια για να κανεις αλλαγες και να δημιουργησεις κατι. Αν τα εχει, ας τα βαλει να εργαστουν για παρτη του. Αλλιως, ας κατσει εκει που ειναι ή οπου αλλου θα ειναι αργοτερα και ας κλαψουριζει.

τα ιδια λεμε δε χρειαζεται να γραφεις τομουςς

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.368
Πόντοι
456
Γερό στομάχι οπως εχουν πει και πιο πάνω δεν υπάρχει άλλη λύση...και να ξέρεις, σε τέτοια πράγματα ο τροχός γυρίζει!
Αν έχεις την ψυχοσωματική δύναμη να κάνεις κάτι δικό σου κάντο είναι ότι καλύτερο.
Τα είχα και εγώ όταν ήρθα Ολλανδία αλλά έκανα γερό στομάχι..

dimchair

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2016
Like
1.171
Πόντοι
206
Πολύ απλά ψάξου για κάτι καλύτερο και εφόσον σε νοιάζει το κλιμα επικεντρώσου κυρίως εκεί δλδ να βρεις μια τέτοια εταιρία.

Επίσης όλοι λίγο πολύ αντιμετωπίζουμε θέματα με τις δουλειές μας...

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.163
Πόντοι
3.846
Αλάνι αν το 91 είναι η χρονιά που γεννήθηκες ,αυτό σημαίνει ότι είσαι σε μια ηλικια που πρέπει να αρχίζεις να ανέρχεσαι επαγγελματικά. Αυτό τον ανταγωνισμό με χτυπήματα κάτω από τη μέση τον έχω βιώσει και εγώ από Έλληνες (Έλληνας είμαι και εγώ) και σε δουλειά γραφείου οπότε δεν έχει να κάνει με εθνικότητα, πτυχία ή πόσα λεφτά παίρνεις. Θα σου πω λοιπόν τα συμπεράσματα που έβγαλα εγώ:

-Είναι προνόμιο των ισχυρών να έχουν εχθρούς, ο οίκτος είναι για τους αδύναμους. Δηλαδή όταν βλέπεις ότι οι συνάδελφοί σου σε μισούν και πίσω από την πλάτη σου σου σκάβουν το λάκο ή είσαι πραγματικά αντιπαθής (άρα ψάξτη λίγο) ή είσαι τόσο ικανός που σε βλέπουν σαν απειλή. Έχω την αίσθηση ότι παίζεις στη δεύτερη περίπτωση.
-Όσο τα αφεντικά (ή οι πελάτες αν είσαι στο ελεύθερο επάγγελμα) θα λένε για σένα καλά λόγια, θα έχεις αντιπάλους. Αυτοί που σε μισούν θέλουν να σε τραβήξουν προς τα κάτω επειδή δε μπορούν να σε φτάσουν οι ίδιοι. Μην τους αφήνεις. Αν μανουριάζεις και βγάζεις καυγάδες θα το χρησιμοποιήσουν ενταντίον σου (κοίτα αφεντικό το Μάνο το μαλάκα, του είπα να κάνει μια δουλειά και αυτός χάλασε τον κόσμο μα πού τον βρήκες το μαλάκα και τέτοια). Η επιτυχία είναι η καλύτερη εκδίκηση, με τις ικανότητές σου θα τους βγάλεις τρελούς.
-Φτιάξε συμμαχίες. Κάποιος θα υπάρχει που θα σε εκτιμά δυνάμωσε τις συμμαχίες σου για να μη σε αγγίζουν εύκολα.
-Αν θεωρείς ότι δε βγαίνει άκρη ψάξε για άλλη δουλειά.

Σου αφιερώνω μαντινάδα και μη χάνεις την αυτοπεποίθησή σου, αυτό θέλουν και εκείνοι.

Πάντοτε θα πετώ ψηλά, για να μην κάνω χάρη
σ' όσους με θέλουν χαμηλά στη γη και περπατάρη

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Αλάνι αν το 91 είναι η χρονιά που γεννήθηκες ,αυτό σημαίνει ότι είσαι σε μια ηλικια που πρέπει να αρχίζεις να ανέρχεσαι επαγγελματικά. Αυτό τον ανταγωνισμό με χτυπήματα κάτω από τη μέση τον έχω βιώσει και εγώ από Έλληνες (Έλληνας είμαι και εγώ) και σε δουλειά γραφείου οπότε δεν έχει να κάνει με εθνικότητα, πτυχία ή πόσα λεφτά παίρνεις. Θα σου πω λοιπόν τα συμπεράσματα που έβγαλα εγώ:

-Είναι προνόμιο των ισχυρών να έχουν εχθρούς, ο οίκτος είναι για τους αδύναμους. Δηλαδή όταν βλέπεις ότι οι συνάδελφοί σου σε μισούν και πίσω από την πλάτη σου σου σκάβουν το λάκο ή είσαι πραγματικά αντιπαθής (άρα ψάξτη λίγο) ή είσαι τόσο ικανός που σε βλέπουν σαν απειλή. Έχω την αίσθηση ότι παίζεις στη δεύτερη περίπτωση.
-Όσο τα αφεντικά (ή οι πελάτες αν είσαι στο ελεύθερο επάγγελμα) θα λένε για σένα καλά λόγια, θα έχεις αντιπάλους. Αυτοί που σε μισούν θέλουν να σε τραβήξουν προς τα κάτω επειδή δε μπορούν να σε φτάσουν οι ίδιοι. Μην τους αφήνεις. Αν μανουριάζεις και βγάζεις καυγάδες θα το χρησιμοποιήσουν ενταντίον σου (κοίτα αφεντικό το Μάνο το μαλάκα, του είπα να κάνει μια δουλειά και αυτός χάλασε τον κόσμο μα πού τον βρήκες το μαλάκα και τέτοια). Η επιτυχία είναι η καλύτερη εκδίκηση, με τις ικανότητές σου θα τους βγάλεις τρελούς.
-Φτιάξε συμμαχίες. Κάποιος θα υπάρχει που θα σε εκτιμά δυνάμωσε τις συμμαχίες σου για να μη σε αγγίζουν εύκολα.
-Αν θεωρείς ότι δε βγαίνει άκρη ψάξε για άλλη δουλειά.

Σου αφιερώνω μαντινάδα και μη χάνεις την αυτοπεποίθησή σου, αυτό θέλουν και εκείνοι.

Πάντοτε θα πετώ ψηλά, για να μην κάνω χάρη
σ' όσους με θέλουν χαμηλά στη γη και περπατάρη

κρητικος?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom