συναγωνιστες ενας φιλος απο θεσσαλονικη,πηρε ενα μαγαζι για να το κανει τοστ-κρεπες-κρυα σαντουιτς και συναφη.με ρωτησε να του πω καποια γνωμη,η καμια καλη συνταγη για τοστ η καμια καλη ιδεα, οτιδηποτε αλλη πληροφορια για το αντικειμενο αυτο.ειλικρινα ρε παιδια δεν ξερω απολυτος τιποτα απο τετοια.μηπως εχει δουλεψει κανεις σε τετοιο μαγαζι και γνωριζει τιποτα,η εχει να προτεινει κατι καλο η εστω καμια ιδεα για κανενα τοστ-σαντουιτς-κρεπα- και γενικα οτιδηποτε εχει να προτεινη σε σχεση με τη δουλεια αυτη.μαγκες το παληκαρι ειναι πολυ καλος τυπος,εχει χρεωθει μεχρι το λαιμο μου ειπε,για να το κανει το μαγαζι,αξιζει να το βοηθησουμε το παιδι.(εχει και 3 παιδια).οτι προτασεις-ιδεες εχετε δεκτες.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
τοστ-κρεπες-κρυα σαντουιτς.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans71
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 259
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
leonidas3334
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Μηνύματα
- 21
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Φίλε αρκανς λόγω συζητησεων (οχι εμπειριας) με μια ιστορία που ειχα παλια και ασχολουνταν με τετοια επιχειρηση ειναι δουλεια η οποια θέλει καταρχην υπομονη για να την στρωσεις και παιζει κατα δευτερο λογο η ποιοτητα των προιοντων απο τους διάφορους προμηθευτες πρωτης ύλης οι οποιοι πρεπει να δοκιμαστουν πριν μπουν στο μαγαζι μετα εν μερη παιζει ρολο το ντεκορ και τελος σημαντικο ρόλο η καθαριοτητα.
Πιστευω σε γενικες γραμμες να βοηθησα.
Ριξε μας που ειναι και το μαγαζι να κανουμε σεφτε και γιατι οχι να στειλουμε τους γνωστους μας ο καθενας μας για βοηθησουμε το παλικαρι στην αρχη του.
Πιστευω σε γενικες γραμμες να βοηθησα.
Ριξε μας που ειναι και το μαγαζι να κανουμε σεφτε και γιατι οχι να στειλουμε τους γνωστους μας ο καθενας μας για βοηθησουμε το παλικαρι στην αρχη του.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Μηνύματα
- 129.571
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
κοιτα αυτο το ειδος πιανει πολυ...ειναι καλο φαγητο για γκομενακια και ξενυχτηδες μετα απο ποτα....να κανει και γλυκες και αλμυρες κρεπες...να χει μεγαλη ποικιλια απο φρεσκα υλικα γιατι εκει ειναι η ουσια του φαγητου αυτου του στυλ...ο πελατης επιλεγει τα υλικα κατα βουληση...εκτος απο τα γνωστα βασικα δηλαδη αλλαντικα,τρια τεσσερα ειδη κιτρινων τυριων,φετα και μανουρι λεει να εχει τυροκροκετες,πατατοκροκετες,κοτοκροκετες,μανιταρια σωτε και με ασπρη σαλτσα,καλαμποκι,πιπερια,και μια καλη ποικιλια απο σαλατες-αλοιφες και σως....για τις γλυκες παιζουν πραλινες με διαφορες γευσεις(πχ σοκολατα μαυρη και λευκη,πραλινα αμυγδαλου,φουντουκιου,πραλινες φραουλα κλπ),φρεσκα φρουτα και δη μπανανουλες,ξηροι καρποι σε τριμμα,μπισκοτο επισης τριμμενο,μελι,καρυδια,γκραν μαρνιε...να παρει ιδεες απο αλλες καλες κρεπερι και καναν ανθρωπο που δουλευε εκει και ξερει...βασικες συνταγες
στις αλμυρες οι συνδυασμοι ειναι απειροι θεωρητικα....φαντασια να χεις...
στις γλυκες ειναι μικροτερες οι δυνατοτητες συνδυασμων υλικων...οσο πιο λιγα και απλα τοσο πιο καλα....συνηθως σοκολατα-μπισκοτο-ξηροι καρποι ειναι τα πιο συνηθη ή διχρωμες(λευκη-μαυρη σοκολατα)
που ανοιγει;
στις αλμυρες οι συνδυασμοι ειναι απειροι θεωρητικα....φαντασια να χεις...
στις γλυκες ειναι μικροτερες οι δυνατοτητες συνδυασμων υλικων...οσο πιο λιγα και απλα τοσο πιο καλα....συνηθως σοκολατα-μπισκοτο-ξηροι καρποι ειναι τα πιο συνηθη ή διχρωμες(λευκη-μαυρη σοκολατα)
που ανοιγει;
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Μηνύματα
- 129.571
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
πολυ σωστη,ξεχασα το ινδοκαρυδο και ειμαι και γνωστης της μαγειρικης...τοστ-μπεηκον κασερι πατατακια ουγγαρεζα.
κρεπα-κασερι κοτοπουλο καλαμοκι μανιταρια
κρεπα-μερεντα ινδοκαρυδο
κρεπα-ασπρη σοκολατα κανελλα.
πεινασα ρε φουστη!!!
α ρε αρκανς! >
Δάσκαλε, ο τύπος πρέπει να βρει κανα καλό μουνί να δουλεύει στο μαγαζί και τα άλλα θα έρθουν σιγά-σιγά.
Σοβαρά τώρα, επειδή υπάρχουν πολλά τέτοια μαγαζιά, να κοιτάξει να έχει λίγα και καλά πράγματα, να δίνει μία αίσθηση καθαριότητας στον κόσμο και το προσωπικό να είναι εξυπηρετικό. Σαν πελάτης, έτσι και σε χαλάσει κάτι έστω και μία φορά, δεν ξαναπατάς ποτέ επειδή υπάρχουν άπειρα τέτοια.
Σοβαρά τώρα, επειδή υπάρχουν πολλά τέτοια μαγαζιά, να κοιτάξει να έχει λίγα και καλά πράγματα, να δίνει μία αίσθηση καθαριότητας στον κόσμο και το προσωπικό να είναι εξυπηρετικό. Σαν πελάτης, έτσι και σε χαλάσει κάτι έστω και μία φορά, δεν ξαναπατάς ποτέ επειδή υπάρχουν άπειρα τέτοια.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Μηνύματα
- 77.469
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τοστ-μπεηκον κασερι πατατακιαουγγαρεζα.ολλανδεζα
κρεπα-κασερι κοτοπουλο καλαμοκι μανιταρια
κρεπα-μερεντα ινδοκαρυδο
κρεπα-ασπρη σοκολατα κανελλα.
πεινασα ρε φουστη!!!
α ρε αρκανς! >
Μια καλή ιδέα είναι εαν το μαγαζί δουλέψει και σαν ξενυχτάδικο είναι η περίπτωση του σάντουιτς σε στυλ κοτοπουλάδες.
Πιος δεν ξέρει τους κοτοπουλάδες ?
Είναι ένα σάντουιτς που αποτελείται από κρέας (καλαμάκι χοιρινό,καλαμάκι κοτόπουλο,λουκάνικο) 1 φέτα μορταδέλλα , 1 φέτα τυρί του τοστ , πατάτες τηγανητές , μαγιονέζα , τυροσαλάτα ,κέτσαπ,μουστάρδα.
Είναι ότι πρέπει για τα ξύδια μετά από ξενύχτι.
Εγώ χτυπάω 2 κομμάτια μετά από ξενύχτι και με στανιάρει αμέσως .
λεωνιδα εχεις δικιο σε ολα αυτα ρε φιλε.αλλα το παληκαρι ειναι 40 χρονων τωρα,και απο τα 21 που απολυθηκε απο το στρατο σε τετοιες δουλειες δουλευε.(γυραδικα,τοσταδικα,ταβερνες).τα περασε ολα τα μαγαζια αυτου τους ειδους.απλα τωρα μαζεψε καποια φραγκακια χρεωθηκε και στις τραπεζες και ειπε να κανει κατι δικο του.Φίλε αρκανς λόγω συζητησεων (οχι εμπειριας) με μια ιστορία που ειχα παλια και ασχολουνταν με τετοια επιχειρηση ειναι δουλεια η οποια θέλει καταρχην υπομονη για να την στρωσεις και παιζει κατα δευτερο λογο η ποιοτητα των προιοντων απο τους διάφορους προμηθευτες πρωτης ύλης οι οποιοι πρεπει να δοκιμαστουν πριν μπουν στο μαγαζι μετα εν μερη παιζει ρολο το ντεκορ και τελος σημαντικο ρόλο η καθαριοτητα.
Πιστευω σε γενικες γραμμες να βοηθησα.
Ριξε μας που ειναι και το μαγαζι να κανουμε σεφτε και γιατι οχι να στειλουμε τους γνωστους μας ο καθενας μας για βοηθησουμε το παλικαρι στην αρχη του.
(το μαγαζι το κανει στην μποτσαρη φιλε,αλλα δεν καταλαβα που ακριβως απο το τηλεφωνο).οταν ειναι ετοιμο θα το κανω μια ανακοινωση παντος.και δωρεαν το πρωτο τοστακι σε ολους τους μπουρδελιαριδες του σαιτ θα του πω.
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Μηνύματα
- 16.435
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Αμάν ρε αρκανς, το νετ είναι γεμάτο συνταγές
Εγώ βρήκα www.alanskitchen.com/SANDWICH/Cheese/default.htm]δύο[/url] www.alanskitchen.com/SANDWICH/Cold/default.htm]σάιτ[/url] με συνταγές για κρύα σάντουιτς
Εγώ βρήκα www.alanskitchen.com/SANDWICH/Cheese/default.htm]δύο[/url] www.alanskitchen.com/SANDWICH/Cold/default.htm]σάιτ[/url] με συνταγές για κρύα σάντουιτς
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Μηνύματα
- 77.469
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ερχεσαι
Μια καλή ιδέα είναι εαν το μαγαζί δουλέψει και σαν ξενυχτάδικο είναι η περίπτωση του σάντουιτς σε στυλ κοτοπουλάδες.
Πιος δεν ξέρει τους κοτοπουλάδες ?
φευγεις
με την μουσικη χαμηλωμενη
σωστα τυπε?
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Μηνύματα
- 129.571
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ολλανδεζα; στα τρικαλα που περασα προσφατα εχουν μια ωραια ουγγαρεζα για τα σαντουιτς που ειναι ζαμπονοσαλατα και την λενε σικαγο...ειναι παραγωγη μιας τοπικης εταιρειας πολυ καλη...να κανει κονε και να την προμηθευεται...πολυ καλη για σαντουιτς....
ερχεσαι
φευγεις
με την μουσικη χαμηλωμενη
σωστα τυπε?
Thats right !
Μιλάμε για τρελλά φράγκα !
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Μηνύματα
- 77.469
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
καλη η ολλανδεζα τυπε?ολλανδεζα;
Συνημμένα
η ουγγαρεζα με το σικαγο ειναι το ιδιο πραγμα ρε.και υπαρχει σε ολη την ελλαδα να ξερεις εν αφθονια.ολλανδεζα; στα τρικαλα που περασα προσφατα εχουν μια ωραια ουγγαρεζα για τα σαντουιτς που ειναι ζαμπονοσαλατα και την λενε σικαγο...ειναι παραγωγη μιας τοπικης εταιρειας πολυ καλη...να κανει κονε και να την προμηθευεται...πολυ καλη για σαντουιτς....
1. Προσωχή στην καθαριότητα και στην αισθητική του μαγαζιού. Καλό θα ήταν να είναι μοντέρο (χωρίς να υπερβάλει) και καθαρό.
2. Προσωχή στην ποιότητα του φαγητού. Οσοι πουλάνε σαπίλα θα πρέπει να έχουν χοντρό κονέ για να μήν τους κλείσουν.
3. Αν βρίσκεται σε περιοχή με μπάρ/κλάμπ/σκυλάδικα, καλό θα ήταν να το κρατάει ανοιχτό και το βράδυ. Επίσης αν παίζουν φοιτητές καλό θα ήταν να έχει ενα μηχανάκι για delivery. Αν παίζουν στην περιοχή δημόσιες υπηρεσίες/καταστήματα/τράπεζες/ιδιωτικές επιχειρήσεις καλύτερα να το έχει ανοιχτό το πρωί, φτιάχνοντας τόστ.
4. Αν έχει σφολιατοειδή, να τα έχει σε βιτρίνα ωστε να τα βλέπουν οι περαστικοί
Απο ΄κεί και ύστερα θέλει δουλεία, υπομονη, επιμονη και πολύ τύχη αφού ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Πάντως νομίζω οτι αν κάποιος δεν κάνει μαλακίες σε αυτόν τον τομέα γενικά είναι επιχείρηση που πιάνει.
2. Προσωχή στην ποιότητα του φαγητού. Οσοι πουλάνε σαπίλα θα πρέπει να έχουν χοντρό κονέ για να μήν τους κλείσουν.
3. Αν βρίσκεται σε περιοχή με μπάρ/κλάμπ/σκυλάδικα, καλό θα ήταν να το κρατάει ανοιχτό και το βράδυ. Επίσης αν παίζουν φοιτητές καλό θα ήταν να έχει ενα μηχανάκι για delivery. Αν παίζουν στην περιοχή δημόσιες υπηρεσίες/καταστήματα/τράπεζες/ιδιωτικές επιχειρήσεις καλύτερα να το έχει ανοιχτό το πρωί, φτιάχνοντας τόστ.
4. Αν έχει σφολιατοειδή, να τα έχει σε βιτρίνα ωστε να τα βλέπουν οι περαστικοί
Απο ΄κεί και ύστερα θέλει δουλεία, υπομονη, επιμονη και πολύ τύχη αφού ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Πάντως νομίζω οτι αν κάποιος δεν κάνει μαλακίες σε αυτόν τον τομέα γενικά είναι επιχείρηση που πιάνει.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Μηνύματα
- 129.571
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
η μποτσαρη ειναι καλος δρομος μεν αν και παιζει ανταγωνισμος απο τον πρασσα...το θεμα ειναι οτι δεν ειναι κοντα σε στεκια διασκεδασης και δεν εχει πολυ περιθωριο για να παρκαρει προχειρα ο αλλος και να κατεβει να φαει κατι...λεωνιδα εχεις δικιο σε ολα αυτα ρε φιλε.αλλα το παληκαρι ειναι 40 χρονων τωρα,και απο τα 21 που απολυθηκε απο το στρατο σε τετοιες δουλειες δουλευε.(γυραδικα,τοσταδικα,ταβερνες).τα περασε ολα τα μαγαζια αυτου τους ειδους.απλα τωρα μαζεψε καποια φραγκακια χρεωθηκε και στις τραπεζες και ειπε να κανει κατι δικο του.
(το μαγαζι το κανει στην μποτσαρη φιλε,αλλα δεν καταλαβα που ακριβως απο το τηλεφωνο).οταν ειναι ετοιμο θα το κανω μια ανακοινωση παντος.και δωρεαν το πρωτο τοστακι σε ολους τους μπουρδελιαριδες του σαιτ θα του πω.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Μηνύματα
- 77.469
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
αφου ειδικα το ΠΣΚ γινοταν ο χαμος δικε μουThats right !
Μιλάμε για τρελλά φράγκα !
στην μποτσαρη ε?λεωνιδα εχεις δικιο σε ολα αυτα ρε φιλε.αλλα το παληκαρι ειναι 40 χρονων τωρα,και απο τα 21 που απολυθηκε απο το στρατο σε τετοιες δουλειες δουλευε.(γυραδικα,τοσταδικα,ταβερνες).τα περασε ολα τα μαγαζια αυτου τους ειδους.απλα τωρα μαζεψε καποια φραγκακια χρεωθηκε και στις τραπεζες και ειπε να κανει κατι δικο του.
(το μαγαζι το κανει στην μποτσαρη φιλε,αλλα δεν καταλαβα που ακριβως απο το τηλεφωνο).οταν ειναι ετοιμο θα το κανω μια ανακοινωση παντος.και δωρεαν το πρωτο τοστακι σε ολους τους μπουρδελιαριδες του σαιτ θα του πω.
ειναι πιασαρικο μερος αν ειναι καθαρος και εχει ποικιλια απο αλλαντικα τυροκομικα κλπ μια χαρα θα παει.
να πεις διευθυνση να δοκιμασουμεεεεεεε
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 222
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 68
- Εμφανίσεις
- 14K