iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Ακόμη εκεί θα είναι και θα χτυπάει το κουδούνι :S
Ακόμη εκεί θα είναι και θα χτυπάει το κουδούνι :S
Ξερεις ποιο ειναι το αστειο (ας πουμε) της υποθεσης?
Οτι η διαταξη αυτη θεσπιστηκε ουσιαστικα για την περιπτωση που σκοτωθει καποιος που συμμετεχει στην κόντρα, αρα εξ ορισμού ο νομοθετης ηθελε να τιμωρουνται ολοι οσοι συμμετεχουν σε αυτην.
Τωρα εχει συμβει κατι μαλλον σπανιο, να σκοτωθει καποιος μη συμμετεχων.
Αρα ειναι πολυ ενδιαφερον να δουμε πώς θα κριθει δικαστικα
Εγω μπορω να πω μονο τη γνωμη μου, δεν σημαινει οτι θα ακολουθηθει κιολαςΆρα δεν μπορεί να δοθεί άλλη ερμηνεία πιστεύεις?
τελικα οι ευποροι εχουν ένα θεματακι να κυκλοφορουν νομιμα με τα αμαξια τους, θυμαμαι τον υπουργο λιαπη με κατι πλαστες πινακίδες :S
αστειότητες του Χίου...
μόνο για να πάρει κλικ.
Ναι, αν ειναι δυνατον κι αυτος ο στόκοςτελικα οι ευποροι εχουν ένα θεματακι να κυκλοφορουν νομιμα με τα αμαξια τους, θυμαμαι τον υπουργο λιαπη με κατι πλαστες πινακίδες :S
Μόνο ο Στέφανος ο Χίος,έκαμε πραγματικό ρεπορτάζ.
Την στριμωξε με τις ερωτησεις τυπε. :S :S :S
Την στριμωξε με τις ερωτησεις τυπε. :S :S :S
τυπε σαββατο βραδυ οι αλλοι ξεκουραζονται, γλεντανε, τρωνε, κοιμούνται κι αυτος στο δρομο για το ρεπορτάζ
Γιατί αυτό σημαίνει να είσαι άνθρωπος...
ρε μη γελατε. Το θεωρειτε τυχαιο οτι αμεσως μολις του χτυπησε το κουδουνι ο Χιος (φαινεται οτι ηταν απογευμα) ο αλλος ετρεξε εξιμιση ωρα Σαββατο να παραδοθει στην Αστυνομια? Προφανεστατα καθησε και σκεφτηκε οτι καλυτερα αστυνομια και φυλακη παρα Χιος και waterboarding στα υπογεια κελια του μακελιου
Τι ειναι το μουνοπανο ξερουμε? Δουλεια κλπκουλοματης κυριακος το καθηκι που σκοτωσε τον νεαρο
Εγω μπορω να πω μονο τη γνωμη μου, δεν σημαινει οτι θα ακολουθηθει κιολας
Εγω νομιζω οτι βουληση του νομοθετη ειναι να τιμωρηθουν ολοι αλλά δεν θεωρω οτι θα ερμηνευθει ετσι.
Φυσικα. Δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο, υποθεσεις ρουτινας ειναιΣου έχει τύχει πελάτης σου να έχει βρεθεί στην θέση του θύτη σε θανατηφόρο τροχαίο;
Η πιο σωστά,εχεις αναλάβει ποτέ τέτοια υπόθεση;
ακομα τιποταΤι ειναι το μουνοπανο ξερουμε? Δουλεια κλπ