ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.328
- Πόντοι
- 24.596
και Μεταξι τυπε :S :S :Sκαμια ανησυχια. Ξερω ενα τυπο που εχει γλυψει ολα τα κωλοτρυπιδια της Φιλης και ειναι ακομα ζωντανος
και Μεταξι τυπε :S :S :Sκαμια ανησυχια. Ξερω ενα τυπο που εχει γλυψει ολα τα κωλοτρυπιδια της Φιλης και ειναι ακομα ζωντανος
Ρε μάγκες εκεί που ήμουν μέσα στην κάβλα πάει η πουτάνα και μου στήνεται στα 4,αρπάζει τον πούτσο μου και τον τρίβει στο κωλοτρυπίδι της ακάποτα για κανα 3λεπτο.Εγώ ήμουν σε τέτοιες κάβλες που δεν σκεφτόμουν τίποτα,αφού μου ερχόταν να της τον βάλω στον κώλο ακάποτα,αλλά ευτυχώς συγκρατήθηκα.Τι λέτε υπάρχει σοβαρός λόγος ανησυχίας?
και Μεταξι τυπε :S :S :S
Τίποτα δε θα πάθεις. Απλα μετά καλό πλύσιμο, καλό είναι να βάλεις και οινόπνευμα ή betadin σαπούνι και να το πλύνεις καλά. Και ένα κατούρημα καλό θα ήταν μην έχουν κάτσει μικρόβια στην ουρήθρα.
και ολα αυτα μονο με 10 ευρω τυπεαλλος χυνει μεσα στα σαπουνια αλλος ψαχνει τους καδους για καποτες αλλος γλυφει κωλοτρυπιδια αλλος τριβει κωλοτρυπιδια
τελικα γαμανε ρε τυπε η τσαμπα τοσααα λεφτα;
τυπε για την φαντα τι λες; εχει τελικα αποτελεσματα; :S :S :SΤίποτα δε θα πάθεις. Απλα μετά καλό πλύσιμο, καλό είναι να βάλεις και οινόπνευμα ή betadin σαπούνι και να το πλύνεις καλά. Και ένα κατούρημα καλό θα ήταν μην έχουν κάτσει μικρόβια στην ουρήθρα.
και ολα αυτα μονο με 10 ευρω τυπε
και ολα αυτα μονο με 10 ευρω τυπε
τυπε για την φαντα τι λες; εχει τελικα αποτελεσματα; :S :S :S
διανυει δευτερη νιοτη τυπε :S :S :SΤλκ μετα απο 8 χρονια μαθαμε αν ζει ο τυπος???
μαγειρικη τυπε :S :S :SΕγώ προτείνω σόδα.
μαγειρικη τυπε :S :S :S
Δεν χανεις τιποτα να κανεις μια προληπτικη εξεταση.γιατι εισαι τοσο απολυτος τυπε; :S :S :S
οινοπνευμα στην ουριθρα μεσα ετσι;
και ειδικα τις προσωπικες του εμπειριες τυπε :S :S :SΑν καθίσει ο δοπαμίνας και γράψει σενάριο σειράς, τις ιστορίες από εδώ μέσα,
η πληροφορία αυτή θα είναι σημαντική τύπε.
δουλευεις Συγγρος τυπε; :S :S :SΔεν χανεις τιποτα να κανεις μια προληπτικη εξεταση.
Οποιος φυλαει τα ρουχα του εχει τα μισα.
60αρης ειμαι και εχω δει και παθει πολλα
για πες τυπε τι ακριβως παιχτηκε :S :S :SΈχει τύχει και σε φίλο στο ίδιο σπίτι.