mkavlos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 276
- Like
- 3.897
- Πόντοι
- 10.450
Στο υγειονομικο του Στρατου να δεις τι ειχαν δει τα ματια μου.δουλευεις Συγγρος τυπε; :S :S :S
Στο υγειονομικο του Στρατου να δεις τι ειχαν δει τα ματια μου.δουλευεις Συγγρος τυπε; :S :S :S
για πες τυπε :S :S :SΣτο υγειονομικο του Στρατου να δεις τι ειχαν δει τα ματια μου.
ρε νιαμου :S :S :S
Και ο Δουκας τον ετριψε προσφατα και του πεσε η γενειαδα και μικρυνε το κρανιο του... :S :S :S
τυπε μην απαξιωνεις το θρενατκι,με το καταλληλο σπρωξιμο θα παει πολυ μπροστα :S :S :SΑν δεν γράψει ο καραβανογιατρος σκηνικά δεν προχωράει το θεμα :S :S :S
τυπε παλι καλα,εμεις τον ειχαμε ηδη ξοφλημενο,αλλου το συκωτι,αλλλου τα ματια,αλλου η τσαπου ,παλι καλα να λες :S :S :SΚαι ο Δουκας τον ετριψε προσφατα και του πεσε η γενειαδα και μικρυνε το κρανιο του... :S :S :S
Σε κανα κουκούλι με κάμπιες σε πεύκο τύπε; :S :S :S
τυπε μην απαξιωνεις το θρενατκι,με το καταλληλο σπρωξιμο θα παει πολυ μπροστα :S :S :S
Μυστη χαιρετιζουμε τη συμμετοχη σου σε αυτο το νηματακι :S :S :S
Μυστη χαιρετιζουμε τη συμμετοχη σου σε αυτο το νηματακι :S :S :S
Και ο Δουκας τον ετριψε προσφατα και του πεσε η γενειαδα και μικρυνε το κρανιο του... :S :S :S
Δηλαδή ρε τύπε τώρα φοράει τα γυαλιά στους ώμους; :S :S :S
Οχι τυπε εκανε αντικατασταση στη Carglass... :S :S :S
γουσταρεις τυπε να ορισουμε μνημοσινο στον αδικοχαμενο μπουρδελιαρη;
να μαζευτουμε σε καποιο νεκροταφειο να πιουμε κονιακ και κανεναν ελληνικο σκετο, ισως και καποιος απο εμας να πει εναν λογο για εκεινος και μετα να σπασουμε!
Αν έχεις καλή ασφάλεια... :S :S :S
τυπε μελη που τον εχουν χωσει στον Λιλα εχουν την ιδια αποψη,περι φονικης κωλοτρυπιδας :S :S :S
Τυπε μονο με μεικτη του επιτρεπουν να κυκλοφορει εξω... :S :S :S