ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
ενα σαν του κοκακια τυπε :S :S :SΑναλόγως φόραγε στριγκάκι η όχι?
ενα σαν του κοκακια τυπε :S :S :SΑναλόγως φόραγε στριγκάκι η όχι?
Ρε μάγκες εκεί που ήμουν μέσα στην κάβλα πάει η πουτάνα και μου στήνεται στα 4,αρπάζει τον πούτσο μου και τον τρίβει στο κωλοτρυπίδι της ακάποτα για κανα 3λεπτο.Εγώ ήμουν σε τέτοιες κάβλες που δεν σκεφτόμουν τίποτα,αφού μου ερχόταν να της τον βάλω στον κώλο ακάποτα,αλλά ευτυχώς συγκρατήθηκα.Τι λέτε υπάρχει σοβαρός λόγος ανησυχίας?
τυπε καλα εκανε;γνωμη σου :S :S :S
για την πουτανα οχι σε εχει χεσμενο επισημα!
για σενα τυπε δεν μας νοιαζει αλλος ενας αναλλωσημος μπουρδελιαρης στον πολεμο την ηδωνης!
γεια σου τυπε,προσπαθουμε τυπε να κρατησουμε καποια βασικα,τι κανεις; :S :S :Sγεια σου τυπε μου σε βλεπω στις επαλξεις!
οχι τυπε,τιποτα :S :S :SΝάσο αν τον ακουμπήσεις σε άπλυτο γυναικείο εσώρουχα κινδυνέυεις να κολλήσεις τίποτα?
Παθών?οχι τυπε,τιποτα :S :S :S
ετσι μου ειναι μονιμα τυπεΠαθών?
γεια σου τυπε,προσπαθουμε τυπε να κρατησουμε καποια βασικα,τι κανεις; :S :S :S
οχι τυπε,τιποτα :S :S :S
οχι τυπε,το θεμα ειναι 8 ετων απλα πρεπει να το ξεθαβουμε καμια φορα.ηταν πολλα υποσχομενο κυριακατικο θεματακι και δεν ειχε την προσοχη που του αξιζε :S :S :Sεπιβιωνω στην ζουγκλα ακομα δυνατος!
εσυ τυπε μου;
πιστευεις οτι πανω στην καυλα μπερδεψε τις μερες και το εβαλε τεταρτη το θεμα;
τυπε ακουγεσαι σκληροπυρηνικος :S :S :Sο σωστος αντρας εχει συφιλη επειδη ειναι καυλιαρης και τον τριβει οπου βρει!
αλλα να ξερετε αν δεν τον τριψεις σε παλια σερβιετα δεν ζεις στα ακρα!
οχι τυπε,το θεμα ειναι 8 ετων απλα πρεπει να το ξεθαβουμε καμια φορα.ηταν πολλα υποσχομενο κυριακατικο θεματακι και δεν ειχε την προσοχη που του αξιζε :S :S :S
τυπε ακουγεσαι σκληροπυρηνικος :S :S :S
τυπε θα χαιρει ακρας υγειας ο τυπος :S :S :Sθα ζει τυπε το παλικαρι;
ζω στα ακρια...
τυπε θα χαιρει ακρας υγειας ο τυπος :S :S :S
γιατι εισαι τοσο απολυτος τυπε; :S :S :SΠεραστικα σου. Περνα απο το Συγγρου να σε δουμε
καμια ανησυχια. Ξερω ενα τυπο που εχει γλυψει ολα τα κωλοτρυπιδια της Φιλης και ειναι ακομα ζωντανοςΡε μάγκες εκεί που ήμουν μέσα στην κάβλα πάει η πουτάνα και μου στήνεται στα 4,αρπάζει τον πούτσο μου και τον τρίβει στο κωλοτρυπίδι της ακάποτα για κανα 3λεπτο.Εγώ ήμουν σε τέτοιες κάβλες που δεν σκεφτόμουν τίποτα,αφού μου ερχόταν να της τον βάλω στον κώλο ακάποτα,αλλά ευτυχώς συγκρατήθηκα.Τι λέτε υπάρχει σοβαρός λόγος ανησυχίας?