καλησπέρα παληκάρια.... συνάντησα σήμερα την toma του πρακτορείου nymphs.... δεν βρήκα την κοπέλα καταχωρημένη για να βάλω κριτική γι'αυτό και ανοίγω αυτό το thread.. η κοπέλα δεν είναι όπως στις φωτογραφίες.... τόσο πολύ που αμφιβάλλω πολύ για το αν είναι η κοπέλα της φωτογραφίας.... αγγλικά κυριολεκτικά ανύπαρκτα (βαρέθηκα να ακούω yapanimayou) ... σε γενικές γραμμές την βρήκα πολύ ξενέρωτη..... αισθάνθηκα ότι πήγα με την ρωσίδα τζούλια.... δεν εννοώ τόσο όμορφη αλλά τόσο ξενέρωτη.... επίσης τελειώνω στο στόμα της με προφυλακτικό (εγώ το ζήτησα) στο 69 και μόλις βγαίνω και πάω για 2ο γύρο έχει ένα styl τώρα φίλε δεν θα κάνουμε άλλο sex.... με τα πολλά της το εξηγώ (πολύ δύσκολα λόγω των πολύ φτωχών αγγλικών) ότι λέω να συνεχίσουμε και παίρνει τηλ την φίλη της να της φέρει 2ο προφυλακτικό.... με το που πάω να ξεκινήσω μου λέει μένουν 10 λεπτά.... σε κάποια φάση μου κάνει 5 λεπτά μείνανε.... εε μην με ρωτήσετε αν μου σηκώθηκε την 2η φορά..... τέλος να αναφέρω ότι η κοπέλα στο sex ήταν μούγκουαφόν..... ούτε φωνή ούτε ακρόαση...... φαντάζομαι ότι αν μπορούσε δεν θα έσφιγγε ούτε τα πόδια και θα ήταν τελείως ψυχρή.... αυτά ήταν τα αρνητικά..... τα θετικά είναι τα εξής..... η κοπέλα έχει καταπληκτικό σώμα και είναι σχετικά όμορφη, ενώ αν γουστάρετε ψηλές κοπέλες είναι γύρω στο 1.75 χωρίς παπούτσια.... επίσης η τιμή είναι στα 150 ευρώ την μία ώρα και μάλιστα μου πρότεινς και duo με την φίλη της για 250 ευρώ συνολικά για 1 ώρα και για τις 2... παρότι η τιμή είναι χαμηλή λυπάμει αλλά δεν μπορώ να χαρακτηρίσω vfm το όλο σκηνικό... ελπίζω να βοήθησα
προς αυτούς που θα θελήσουν να αφήσουν αυτά τα χαριτωμένα σχόλια για πεταμένα λεφτά κλπ ξέρω ότι δεν ήταν για πολλά πολλά η κοπέλα απλά το έγραψα για να ενημερώσω όσους πιθανόν θα ήθελαν να την συναντήσουν
προς αυτούς που θα θελήσουν να αφήσουν αυτά τα χαριτωμένα σχόλια για πεταμένα λεφτά κλπ ξέρω ότι δεν ήταν για πολλά πολλά η κοπέλα απλά το έγραψα για να ενημερώσω όσους πιθανόν θα ήθελαν να την συναντήσουν