Νέα

Το τελος της μοδας του toplles!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα D R1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 170
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Καρίνα

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2017
Like
10
Πόντοι
6

bill noxas

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2010
Like
268
Πόντοι
26
βρες μου εσυ έναν παραπονιαρη για πεσμενο στηθος σε 20αρα και σου φερνω εγω 5.000.000 υπογραφες ότι προτιμάμε τοπλες.
να ξεκαθαρίσουμε κατι γιατι εσεις οι γυναικες ξεφευγετε.
θελουμε ξανθιες, λεπτες, με μεγαλα βυζια αν δεν εχει δεν μας ενοχλεί να βαλει σιλικονη, οσα λιγοτερα ρουχα τοσο το καλυτερο και αν κανει αυτην την  πρωτη και την τελευταια κινηση ακομη καλυτερα θα είναι παραδεισος για εμας. ζητημα το 1% των ανδρων να διαφωνει με τις τελευταίες 3 γραμμες. δικαιολογιες οι γυναικες μην ψάχνετε. κανενας δεν στραβομουτσουνιασε όταν του ετυχαν τα παραπανω. το μη με πει πουτανα, θα ηταν ασυμετρο με το υπολοιπο σωμα μου, τα παχη μου τα καλη  μου κλπ αφου δεν τα πιστευετε ουτε εσεις οι γυναικες μην τα λετε.
Μην μιλάς εκ μέρους του συνόλου...η σιλικόνη ενοχλεί ΠΟΛΛΟΥΣ, και εδώ μέσα αν το ψάξεις....

Καρίνα

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2017
Like
10
Πόντοι
6
βρες μου εσυ έναν παραπονιαρη για πεσμενο στηθος σε 20αρα και σου φερνω εγω 5.000.000 υπογραφες ότι προτιμάμε τοπλες.
να ξεκαθαρίσουμε κατι γιατι εσεις οι γυναικες ξεφευγετε.
θελουμε ξανθιες, λεπτες, με μεγαλα βυζια αν δεν εχει δεν μας ενοχλεί να βαλει σιλικονη, οσα λιγοτερα ρουχα τοσο το καλυτερο και αν κανει αυτην την  πρωτη και την τελευταια κινηση ακομη καλυτερα θα είναι παραδεισος για εμας. ζητημα το 1% των ανδρων να διαφωνει με τις τελευταίες 3 γραμμες. δικαιολογιες οι γυναικες μην ψάχνετε. κανενας δεν στραβομουτσουνιασε όταν του ετυχαν τα παραπανω. το μη με πει πουτανα, θα ηταν ασυμετρο με το υπολοιπο σωμα μου, τα παχη μου τα καλη  μου κλπ αφου δεν τα πιστευετε ουτε εσεις οι γυναικες μην τα λετε.

Έχω δει άπειρες κριτικές όπου σχολιάστηκε το πεσμένο στήθος κάποιας. Προφανώς όμως κάτι άλλο μου ξέφυγε στην εξίσωση. Εγώ προσωπικά κάνω τοπλες από το 2008 κι ας μην είμαι λεπτή και ξανθιά.  Ξεκίνησα γιατί στο ξενοδοχείο στη Ρόδο γιατί ήμουν η μόνη που φορούσε το πάνω μέρος του μπικίνι. Εγώ ήμουν η εξαίρεση.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
καλα εκανες και εγω όταν δουλευα στην ροδο ειδα τοσα τοπλες οσα δεν ειδα σε ολη μου την ζωη στην μακεδονια. το θεμα είναι ότι στην ελβετι και στην γαλλια οι μισες κανουν και οι υποτίθεται ευρωπαιες ελληνιδες μπορει να είναι 10000 σε μια παραλια και να μην κανει καμια πχ νεα φλογιτα που παει η μιση θεσσαλονικη

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
επισης το πεσμενπο στηθος δεν είναι αποτέλεσμα ελλειψης σουτιεν, αν ηταν ετσι καμμια δεν θα ειχε πεσμενο στηθος γιατι ολες φορανε, αλλοι παραγοντες παιζουν ρολο, γενετικη προδιαθεση, ηλικια, βαρος, καμμια εγκυμοσυνη και θηλασμος. το σουτιεν ανεβαζει το ηδη πεσμενο στηθος μονο οση ωρα το φορας, δεν αποτρεπει το να πεσει και να χαλαρωσει.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
επισης το πεσμενπο στηθος δεν είναι αποτέλεσμα ελλειψης σουτιεν, αν ηταν ετσι καμμια δεν θα ειχε πεσμενο στηθος γιατι ολες φορανε, αλλοι παραγοντες παιζουν ρολο, γενετικη προδιαθεση, ηλικια, βαρος, καμμια εγκυμοσυνη και θηλασμος. το σουτιεν ανεβαζει το ηδη πεσμενο στηθος μονο οση ωρα το φορας, δεν αποτρεπει το να πεσει και να χαλαρωσει.

o θηλασμός δεν προκαλεί πτώση του στήθους... αντίθετα βοηθά στο να μείνει σφιχτό

Doriangray

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2016
Like
5
Πόντοι
1
Εαν εισαι φαν του τοπλες κοπελια, Μυκονο, Σαντορινη και φυσικα Αντιπαρο μπορω να σε καθοδηγησω να τα "απελευθερωσεις"...

Doriangray

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2016
Like
5
Πόντοι
1
Έχω δει άπειρες κριτικές όπου σχολιάστηκε το πεσμένο στήθος κάποιας. Προφανώς όμως κάτι άλλο μου ξέφυγε στην εξίσωση. Εγώ προσωπικά κάνω τοπλες από το 2008 κι ας μην είμαι λεπτή και ξανθιά.  Ξεκίνησα γιατί στο ξενοδοχείο στη Ρόδο γιατί ήμουν η μόνη που φορούσε το πάνω μέρος του μπικίνι. Εγώ ήμουν η εξαίρεση.

Εαν εισαι φαν του τοπλες κοπελια, εχω μερη να σου προτεινω,,,,to let them loose...

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αγαπητοί φιλοί που ακουλουθείτε τα ταπεινά γραφόμενά μου!Έχω γράψει σε πολλά ανατολικά νήματα αλλά αυτή τη στιγμή έτσι όπως είμαι έχω την ανάγκη να γράψω ΕΔΩ!!!!!!!
Στη φώτο που σας παραθέτω είναι η ψώλα Σλοβάκα που  :knockinb: :fuck2: :pipa1: :s&m_1: επι 3 μέρες και χόρτασα όσο δεν πάει!!!!Στη πορεία και λόγω υπερβολικής εξάντλησης και ασυμφωνίας  επιδιώξεων την σούταρα στεγνά προς αναζήτησή άλλων και νέων κορασίδων!!!!
Τυχαίως εβρισκόμενος πριν ολίγης ώρας σε Ελληνικό πιρφοροκλαμπ, ξαφνικά βλέπω την εν λόγω "τουρίστρια" να παρευρίσκεται εις την πίσταν και να χορεύει προκλυτικώς προς προσέλκυσην νέων επιβητόρων !!!!Επι μια ώρα !!!!!!Κανεις ΝΕΟΕΛΛΗΝ δεν προσέγγισε !!!Ένα "Hallo" μόνο!!!!Ένα και μόνο ΕΝΑ καταραμένο απλό "Γεια" χρειαζόταν!Όποιος το έλεγε μετά από λίγη ώρα θα είχε το στημένο πέος του εντός της υγρής Σλοβάκικης μουνοτρυπίδας της...

Και επι μία ώρα δεν βρέθηκε ΕΝΑΣ!!!!!!ΕΝΑΣ!!!!!!!!!!Ενας να πει ένα καταραμένο "Γεια"....
Ρε γαμώτο...Κανένας μα κανένας δεν έχει γσμήσει χειρότερη ?????Τόσο σαβουρογάμης είμαι ?Θα με κράξουν και οι αριστεροί με τα χάλια των νεοελλήνων!!!
Τώρα γυρνάω απο μια γύρα σε όλες τις Τουριστικές πιάτσες και έχω να πω πως η μοναδική κλαςάτη και έτοιμη γκόμενα για γαμήσι ήταν η Σλοβάκα που εισήγαγα προς χάρη του Έθνους για τον κάθε απλό συμπατριώτη ...Απορώ αν αξίζουμε καλύτερη μοίρα απο αυτή που έχουμε...
Στο πιρφοριστάν όλοι ακολουθούν την μοίρα τους!Οι γκόμενα έφυγε αγαμητη ενώ ψαχνώταν αγρίως για πούτσο!!!
Φίλε Βαλκάνιε ;Τόσο μπάζο είναι;Στη Πράγα έναν στα τζάμπα δεν θα της τον έριχνες ;Φίλε Cool με πίεζε για γάμο!Θα τη παντρευόσουν;
Φίλε Μίδα είχε έναν 50άρη Ιταλό πριν απο μένα ...Τι λες για τη κατάντια όσων έχουν μείνει?
Ναυαρχέ?
Πάρτε τη

Συνημμένα

• IMG_1767.PNG
    IMG_1767.PNG
    128,2 KB · Εμφανίσεις: 59

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Επίσης...αν απο το τατουάζ κάποιο τσακάλι ανακαλύψει και κανένενα Czech  casting ή κάποιο drunksexorgy ας το αφιερώσει στο φόρουμ μας!Μια παρέα είμαστε όλοι!!!

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.047
Πόντοι
2.696
Στη φώτο που σας παραθέτω είναι η ψώλα Σλοβάκα που  :knockinb: :fuck2: :pipa1: :s&m_1: επι 3 μέρες και χόρτασα όσο δεν πάει!!!!

Αγαπητέ,η κοπέλα που σε ικανοποίησε 3 ολόκληρες μέρες αξίζει λίγο σεβασμό.Καλό είναι υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς να τους αποφεύγουμε.Δεν τα βρήκατε,εντάξει,αλλά γιατί ψώλα με την κακή έννοια;Αναζητούσε και αυτή το ίδιο με εσένα.

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Θα συμφωνήσω με τα λεγόμενα του κ. Ρανταμπλαν.

Αλλά πέραν τούτου θα πω το εξής: Ο Έλληνας έχει καταντήσει μεγάλος μπαζογάμης, τόσο όπου έχει επιτύχει να εθισθεί στα μπάζα. Βλέπει ωραίο θηλυκό και το αγνοεί! Αυτό είδατε στο κλαμπ, αγαπητέ ρολογά! Τα ύστατα αποτελέσματα του πυρφορισμού! Ο πυρφόρος αποφεύγει την όμορφη γυναίκα γιατί γνωρίζει πως ντόπια ίδιου επίπεδου δε θα λάβει ποτέ! Η αντίδραση του είναι να σνομπάρει.

Την Καλημέρα μου να 'χετε!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ψωλα, πουτανα κλπ εχουν υποτιμητικο ή και το αντιθετο υφος, εγω νομιζω το ειπε με την ενννοια τις πολύ σεξυ όχι την κακη που λες εσυ. εγω σε άλλο θελω να εστιασω. ημουν πρωτοετης φοιτητης μαζι με αλλα παιδια μια χαρα εμφανισημα τοτε και κατι σερβες που επισης προκαλουσαν ασυνόδευτες χορευαν πανω στην μπαρα παιζει να ειχαν χυλοπιτιασει το μισο μαγαζι ένα βραδυ. το ότι ετυχε η σλοβακα να του κατσει του αλλου δεν είναι κανονας. συμαβαινει 1 στις 10 και εχεις να το λες όπως και κανεις σε αυτό το φορουμ. αν τα εχεις ριξει σε 100 τουριστριες και σου εκατσαν 100 τοτε να βγαλεις συμπερασμα ότι είναι ευκολες και εμεις μαλακες που δεν κανουμε κινηση. οι περισσοτερες χυλοπιττες ριχνουν -γυναικες είναι και αυτές. το ότι οι αντρες εχουν γινει πιο κλειστοι είναι γιατι εχουν δει ότι με αλλους τροπους πιο ευκολα βρισκουν γκομενα , πχ ιντερνετ, πουτανες κλπ οποτε σου λεει γιατι να φαω 10 χυλοπιττες για να γαμησω 1, κανω οφθαλμολουτρο την τουριστρια στο κλαμπ ή την παραλια και γαμαω την κολλητη της ξαδερφης μου γιατι αυτή μου καθεται ευκολα επειδή είμαι "γνωστος" με εγγυηση ξαδέρφης...

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.047
Πόντοι
2.696
γαμαω την κολλητη της ξαδερφης μου γιατι αυτή μου καθεται ευκολα επειδή είμαι "γνωστος" με εγγυηση ξαδέρφης...

Η ξαδέρφη εγγυάται και για την ποιότητα του sex που κάνεις;Σε έχει τεστάρει;  :)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
η εκάστοτε ξαδερφη, συναδελφισα, γειτονισα, αδελφη ή ότι εχει ο καθενας παιζει τον ρολο της προξενητρας, απλα παλια γινοταν με σκοπο τον γαμο ενώ τωρα με σκοπο την σχεση. αγνωστες στο δρομο σου λενε δεν δινω το τηλ μου σε αγνωστο, ε αμα εχεις φιλη της καποια δικη σου, σου κάθονται πολύ πολύ πιο ευκολα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom