Καρίνα
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2017
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
Προφανώς, αν είσαι 38, μπαίνεις στην καλύτερη εποχή...
Λες; Κι εγώ που νόμιζα ότι η καλύτερη μου εποχή ξεκίνησε στα 31. Αναρωτιέμαι πόσο καλύτερο θα γίνει το σεξ από δω και πέρα...
Προφανώς, αν είσαι 38, μπαίνεις στην καλύτερη εποχή...
Μην μιλάς εκ μέρους του συνόλου...η σιλικόνη ενοχλεί ΠΟΛΛΟΥΣ, και εδώ μέσα αν το ψάξεις....βρες μου εσυ έναν παραπονιαρη για πεσμενο στηθος σε 20αρα και σου φερνω εγω 5.000.000 υπογραφες ότι προτιμάμε τοπλες.
να ξεκαθαρίσουμε κατι γιατι εσεις οι γυναικες ξεφευγετε.
θελουμε ξανθιες, λεπτες, με μεγαλα βυζια αν δεν εχει δεν μας ενοχλεί να βαλει σιλικονη, οσα λιγοτερα ρουχα τοσο το καλυτερο και αν κανει αυτην την πρωτη και την τελευταια κινηση ακομη καλυτερα θα είναι παραδεισος για εμας. ζητημα το 1% των ανδρων να διαφωνει με τις τελευταίες 3 γραμμες. δικαιολογιες οι γυναικες μην ψάχνετε. κανενας δεν στραβομουτσουνιασε όταν του ετυχαν τα παραπανω. το μη με πει πουτανα, θα ηταν ασυμετρο με το υπολοιπο σωμα μου, τα παχη μου τα καλη μου κλπ αφου δεν τα πιστευετε ουτε εσεις οι γυναικες μην τα λετε.
βρες μου εσυ έναν παραπονιαρη για πεσμενο στηθος σε 20αρα και σου φερνω εγω 5.000.000 υπογραφες ότι προτιμάμε τοπλες.
να ξεκαθαρίσουμε κατι γιατι εσεις οι γυναικες ξεφευγετε.
θελουμε ξανθιες, λεπτες, με μεγαλα βυζια αν δεν εχει δεν μας ενοχλεί να βαλει σιλικονη, οσα λιγοτερα ρουχα τοσο το καλυτερο και αν κανει αυτην την πρωτη και την τελευταια κινηση ακομη καλυτερα θα είναι παραδεισος για εμας. ζητημα το 1% των ανδρων να διαφωνει με τις τελευταίες 3 γραμμες. δικαιολογιες οι γυναικες μην ψάχνετε. κανενας δεν στραβομουτσουνιασε όταν του ετυχαν τα παραπανω. το μη με πει πουτανα, θα ηταν ασυμετρο με το υπολοιπο σωμα μου, τα παχη μου τα καλη μου κλπ αφου δεν τα πιστευετε ουτε εσεις οι γυναικες μην τα λετε.
επισης το πεσμενπο στηθος δεν είναι αποτέλεσμα ελλειψης σουτιεν, αν ηταν ετσι καμμια δεν θα ειχε πεσμενο στηθος γιατι ολες φορανε, αλλοι παραγοντες παιζουν ρολο, γενετικη προδιαθεση, ηλικια, βαρος, καμμια εγκυμοσυνη και θηλασμος. το σουτιεν ανεβαζει το ηδη πεσμενο στηθος μονο οση ωρα το φορας, δεν αποτρεπει το να πεσει και να χαλαρωσει.
Έχω δει άπειρες κριτικές όπου σχολιάστηκε το πεσμένο στήθος κάποιας. Προφανώς όμως κάτι άλλο μου ξέφυγε στην εξίσωση. Εγώ προσωπικά κάνω τοπλες από το 2008 κι ας μην είμαι λεπτή και ξανθιά. Ξεκίνησα γιατί στο ξενοδοχείο στη Ρόδο γιατί ήμουν η μόνη που φορούσε το πάνω μέρος του μπικίνι. Εγώ ήμουν η εξαίρεση.
Εαν εισαι φαν του τοπλες κοπελια, εχω μερη να σου προτεινω,,,,to let them loose...
Άσε να μαντέψω...το κρεβάτι σου;
Άσε να μαντέψω...το κρεβάτι σου;
Μπορείς να βοηθήσεις πράγματι, και σε αυτό το νήμα:
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=260374.90]https://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=260374.90[/url]
Μέρη για πρωτο ραντεβού με χειλόπιτα
αγραμματε.....χυλοπιτα.....με υψιλον...
θες και γκομενα μετα
Στη φώτο που σας παραθέτω είναι η ψώλα Σλοβάκα που επι 3 μέρες και χόρτασα όσο δεν πάει!!!!
γαμαω την κολλητη της ξαδερφης μου γιατι αυτή μου καθεται ευκολα επειδή είμαι "γνωστος" με εγγυηση ξαδέρφης...