Αγαπητοί φιλοί που ακουλουθείτε τα ταπεινά γραφόμενά μου!Έχω γράψει σε πολλά ανατολικά νήματα αλλά αυτή τη στιγμή έτσι όπως είμαι έχω την ανάγκη να γράψω ΕΔΩ!!!!!!!
Στη φώτο που σας παραθέτω είναι η ψώλα Σλοβάκα που
επι 3 μέρες και χόρτασα όσο δεν πάει!!!!Στη πορεία και λόγω υπερβολικής εξάντλησης και ασυμφωνίας επιδιώξεων την σούταρα στεγνά προς αναζήτησή άλλων και νέων κορασίδων!!!!
Τυχαίως εβρισκόμενος πριν ολίγης ώρας σε Ελληνικό πιρφοροκλαμπ, ξαφνικά βλέπω την εν λόγω "τουρίστρια" να παρευρίσκεται εις την πίσταν και να χορεύει προκλυτικώς προς προσέλκυσην νέων επιβητόρων !!!!Επι μια ώρα !!!!!!Κανεις ΝΕΟΕΛΛΗΝ δεν προσέγγισε !!!Ένα "Hallo" μόνο!!!!Ένα και μόνο ΕΝΑ καταραμένο απλό "Γεια" χρειαζόταν!Όποιος το έλεγε μετά από λίγη ώρα θα είχε το στημένο πέος του εντός της υγρής Σλοβάκικης μουνοτρυπίδας της...
Και επι μία ώρα δεν βρέθηκε ΕΝΑΣ!!!!!!ΕΝΑΣ!!!!!!!!!!Ενας να πει ένα καταραμένο "Γεια"....
Ρε γαμώτο...Κανένας μα κανένας δεν έχει γσμήσει χειρότερη ?????Τόσο σαβουρογάμης είμαι ?Θα με κράξουν και οι αριστεροί με τα χάλια των νεοελλήνων!!!
Τώρα γυρνάω απο μια γύρα σε όλες τις Τουριστικές πιάτσες και έχω να πω πως η μοναδική κλαςάτη και έτοιμη γκόμενα για γαμήσι ήταν η Σλοβάκα που εισήγαγα προς χάρη του Έθνους για τον κάθε απλό συμπατριώτη ...Απορώ αν αξίζουμε καλύτερη μοίρα απο αυτή που έχουμε...
Στο πιρφοριστάν όλοι ακολουθούν την μοίρα τους!Οι γκόμενα έφυγε αγαμητη ενώ ψαχνώταν αγρίως για πούτσο!!!
Φίλε Βαλκάνιε ;Τόσο μπάζο είναι;Στη Πράγα έναν στα τζάμπα δεν θα της τον έριχνες ;Φίλε Cool με πίεζε για γάμο!Θα τη παντρευόσουν;
Φίλε Μίδα είχε έναν 50άρη Ιταλό πριν απο μένα ...Τι λες για τη κατάντια όσων έχουν μείνει?
Ναυαρχέ?
Πάρτε τη