Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Καποιοι αντρες φορανε τανγκα
Καποιοι αντρες φορανε τανγκα
1)Άσχετο σχόλιο για το θέμαΚαποιοι αντρες φορανε τανγκα
Εχεις απολυτο δικιο και εδω αδερφε Ρανταπλαν και λογικα ο κωλος τους δεν τους πειραζει να φιγουραρει παντου γιατι λενε ποσοι θα με αναγνωρισουν απτον κωλο... ;) ;;;
Ο Ναυαρχος μας καταστρεψε με τις υποβρυχιες πλονζον ληψεις του... ;) >
1)Άσχετο σχόλιο για το θέμα
2)Και σκελέα από το στρατό να φοράει ο άλλος μπορεί να γουστάρει να γαμιέται.
3)Αν δε φοράς εσύ,τι σε νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι εφόσον δε σε ενοχλούν;
Άλλο ο κώλος με το μοδάτο μαγιό και άλλο τα βυζιά γυμνά.Αυτό το κομματάκι ύφασμα κάνει τη διαφορά.Δυστυχώς οι πουριτανοί είναι πολλοί στην Ελλάδα,έτσι αν πάει η άλλη σε έναν εργοδότη και την έχει δει ή ανακαλύψει μετά την πρόσληψη ότι κάνει τοπλες θα πάει η σεξουαλική παρενόχληση σύννεφο.Και μπορεί η άλλη να είναι τσούλα,αλλά όπως και να το κάνουμε η σεξουαλική παρενόχληση είναι βιασμός.Και ο βιασμός δεν πρέπει να γίνεται ανεκτός.Η άποψή μου απλώς.
1)Άσχετο σχόλιο για το θέμα
2)Και σκελέα από το στρατό να φοράει ο άλλος μπορεί να γουστάρει να γαμιέται.
3)Αν δε φοράς εσύ,τι σε νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι εφόσον δε σε ενοχλούν;
Δεν ειπα τιποτα για αδερφες εγω. Για τανγκα ειπα.Και καλά κάνουν και τους γυμνάζουν.Από το να είναι κρεμασμένοι και λιπώδεις ειναι πιο ωραίο το σώμα.Αυτό δεν τους κάνει αυτομάτως αδερφές.
Ανταπόκριση απο τη χτεσινή βόλτα στη παραλία...
Αυτά που λέμε στο νήμα επιβεβαιώνονται πλήρως!Πολλοί κώλοι έξω ως προς το μεγαλύτερο μέρος τους αλλά θυλές καλυμμένες!
Ένα άλλο θέμα είναι πως ενώ τα ξενοδοχεία βουλιάζουν απο κόσμο οι παραλίες είναι άδειες!
Οι τουριστάρες μας προτιμούν να ξαπλώσουν στη δωρεάν ξαπλώστρα πισίνας ενός ξενοδοχείου 5 χιλιόμετρα μακρυά απο τη θάλασσα παρά να κάτσουν στην άμμο εκεί που σκάει το κύμα !
Αυτή ήταν η εικόνα απο το Chaplins χτες Σάββατο!Πλήρως απογοητευτική με μόνο μια τόπλες μεγαλούτςικη στο βάθος μαζί με έναν τύπο!Μιλάμε για σημείο που πριν δύο χρόνια τέτοιο καιρό ήταν πασαρέλα στη Παραλία!!!!
Αγαπήτε Φίλε loxxosΚαλως τον τελειο Γκλογκ ;) !!! Στο τσαπλινς στο Φαληρακι της Ροδου ησουν αδερφε θα πρεπει να εχει αρχισει φουλ η τουριστικη σεζον εκει στο πανεμορφο νησι της Ροδου ειναι το αγαπημενο μου μερος στην Ελλαδα γενικα και οχι μονο απο νησια παντως οπως εχω πει και σε προηγουμενο ποστ ημουν Ροδο για ενα μηνα πριν απο 4 χρονακια το καλοκαιρι του 13 και στην παραλια που εντρυφησα την κλασσικη κεντρικη της πολης κατω απτο καζινο ειχε αρκετα τοπλες καθε μερα απο στριπερς κυριως αλλα και τουριστριες..δεν πηγα φαληρακι ουτε αφαντου, καλιθεα, τσαμπικα, κτλ δυστυχως μας εφαγε το Γκραντε Αλμπερτο ντε λα Ροσε και τα ευκολα τοπλες στα περιξ του καζινου παντως και στη πισινα ξερεις τη κλασσικη στο κεντρο της παραλιας μπροστα στο καζινο ειχε αρκετα και τρελα τοπλες... :coolcondom: αμα σταματησαν και στην Ροδο τα τοπλες μεσα σε 4 χρονια τι να πω τοτε δεν εχουμε σωτηρια.... > > > :- :- :- :'( :'( :'( :'(
βαλε κ κανα κωλο παρεαΑγαπήτε Φίλε loxxos
H πλαζ ΕΛΛΗ(έτσι λέγετε η παραλία έμπροσθεν του καζίνο) είναι ένα απο τα δυνατά κάστρα του Τόπλες! Οι κορασίδες ακομα αντιστέκονται σε τενίστες ράμπο που εκτοξευουν μπαλάκια σαν οβίδες, σε μαυρους, σε πωλητές, σε ματάκιδες, πιρφόρους και
αναπαύονται πάνω στην καυτή άμμο με το ελάχιστο της αμφίεσης, με το top του bikini να είναι αχρείαστο και με το αντηλιακό να δημιουργεί μια υπέροχη ευφορική ατμόσφαιρα με το άρωμα πάνω στο λείο γυναικείο δέρμα! Όποιος έχει τη τύχη να βρίσκεται στη διπλανή ξαπλώστρα ή δίπλα απο τέτοιες υπάρξεις παίρνει άρωμα παραδείσου!!!
Μιλάμε για σκανδιναβές αλλά και για Σλάβες! Αυτά έχουν τις μέρες τους...αλλά αν κάνει το βήμα μια πρώτη παρέα τότε σε λίγη ώρα πετιούνται έξω όλα τα βιζιά της περιμέτρου!
Την επόμενη εβδομάδα θα πάω για "αυτοψία" με μια υπέροχη Σλοβάκα που θα με επισκεφτεί και είναι η χαρά της το Τοπλες! Θα κάνω δώρο στο νήμα κάποιες σχετικές φωτογραφίες!
Θα βάλω!βαλε κ κανα κωλο παρεα
οχι,εγραψα για μια σερβα που διαφημιζεται εδω ως μουναρα οτι μου θυμιζει,τραβελι...Θα βάλω!
Πες μου το άλλο-->
Οκ διορθώνονται αυτά...οχι,εγραψα για μια σερβα που διαφημιζεται εδω ως μουναρα οτι μου θυμιζει,τραβελι...
παρεξηγηθηκε ο αντ του θιξαμε την γκομενα!!!!!
Αγαπήτε Φίλε loxxos
H πλαζ ΕΛΛΗ(έτσι λέγετε η παραλία έμπροσθεν του καζίνο) είναι ένα απο τα δυνατά κάστρα του Τόπλες! Οι κορασίδες ακομα αντιστέκονται σε τενίστες ράμπο που εκτοξευουν μπαλάκια σαν οβίδες, σε μαυρους, σε πωλητές, σε ματάκιδες, πιρφόρους και
αναπαύονται πάνω στην καυτή άμμο με το ελάχιστο της αμφίεσης, με το top του bikini να είναι αχρείαστο και με το αντηλιακό να δημιουργεί μια υπέροχη ευφορική ατμόσφαιρα με το άρωμα πάνω στο λείο γυναικείο δέρμα! Όποιος έχει τη τύχη να βρίσκεται στη διπλανή ξαπλώστρα ή δίπλα απο τέτοιες υπάρξεις παίρνει άρωμα παραδείσου!!!
Μιλάμε για σκανδιναβές αλλά και για Σλάβες! Αυτά έχουν τις μέρες τους...αλλά αν κάνει το βήμα μια πρώτη παρέα τότε σε λίγη ώρα πετιούνται έξω όλα τα βιζιά της περιμέτρου!
Την επόμενη εβδομάδα θα πάω για "αυτοψία" με μια υπέροχη Σλοβάκα που θα με επισκεφτεί και είναι η χαρά της το Τοπλες! Θα κάνω δώρο στο νήμα κάποιες σχετικές φωτογραφίες!
Οκ διορθώνονται αυτά...
Το θέμα είναι πως Ελβετίδα κάτω απο 120 κιλά δεν έχω δει! Εκτός του ότι είναι γερασμένος πληθυσμός! Μάλλον πάνε προς Ιταλία τα Ελβετιδάκια... και έρχονται τα παππούδια τους εδώ!
Παλιότερα πριν 10-15 χρόνια βλέπαμε μικρές αλλά έβγαζαν πολλά ψυχολογικά προβλήματα στο ..ζευγάρωμα!
Έλα φίλε Loxxos!!τι ακριβώς εννοείς ότι έβγαζαν ψυχολογικές βλάβες στο ζευγάρωμα μέγιστε μύστη Γκλογκ;
Έλα φίλε Loxxos!!
Μένω Ρόδο μόνιμα!
Ψυχολογικές βλάβες εννοώ στο να μην ανταποκρίνονται στο κανονικό φλέρτ ωραίων αντρών και αντίθετα να να αναζητούν και να κολλάνε οι ίδιες σε παρακμιακούς, ρεμάλια, περιθωριακούς, βρομιάρηδες ή αλήτες επειδή κάτι βρίσκουν επάνω τους!
Προς αυτή τη συμπεριφορά έχουν έφεση οι Γερμανίδες, Αυστριακές,Ελβετίδες, Ολλανδέζες, Βελγίδες, Λουξεμβούργιες απ'όσα έχουν δει τα μάτια μου ανα τα χρόνια!