Νέα

Το τέλος της αριστεράς.........όπως την ξέρατε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα memosan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Το πρόβλημα είναι ότι ο,τιδήποτε και να ποστάρει κάποιος δεξιός εδω μέσα, με το μελιγαλά και τον πατακό θα απαντήσετε...
Όποτε, όπως και να αυτοπροσδιοριστεί ο άλλος, η ταμπελίστα του ταγματασφαλίτη χουντικού έχει ήδη μπει...
πες μας τωρα οτι σε ενοχλει,οτι το φερεις βαρεως..
αααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Τώρα λοιπόν είναι η ώρα να βγουν τα φασιστάκια και να φωνάζουν το παλιό, καλό σύνθημα:
ΕΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ψέματα είναι;
Στην τελική, η δεξιά έχει αποστασιοποιηθεί από τους φονιάδες της και ειδικά από το 1974, τους έχει αποκηρύξει...Άλλοι φτιάχνουν αγιογραφίες και εξωραϊζουν πρόσωπα και πράγματα...

Θα παίξει και αυτό, αλλά τα φλας θα τα τραβήξει άλλη ομάδα τελικά!

ΥΣ: Μα τέτοιο μίσος πια και εσύ για την ψηλή!
Οι μόνες ψηλές που εκτιμώ είναι αυτές που χρεώούν από € 400 το δίωρο!  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Έτσιιιιιιιιιι, με τον Τσέλιγκα! Αλήθεια ίσιε, θυμάσαι τις δηλώσεις του τσέλιγκα κατά την αποχώρηση της ΝΔ από τη βουλή όταν ο Αντρίκος αναγνώριζε την εθνική αντίσταση (και) από το ΕΑΜ - ΕΛΑΣ???

αμερικανοπρακτόρι μέγα......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Επί τσέλιγκα επίσης :2funny: :2funny:
αααααααααααααααααααχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
να του κάνουμε δεξίωση στο θωρηκτό και μη σταματήσει να βαράει μαλακία.
ααααααααααααααααααααααααααααααχχααχαχχαχαχαχαχα

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
τσελιγκας η ροζαλια???
ααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..

Ρε ανιστόρητε, γιατί τον είπαν τσέλιγκα? Γιατί πρώτος αυτός είχε πει το  "Όποιο πρόβατο φύγει απ' το μαντρί, θα το φάει ο λύκος"... Πανάσχετε...  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
πες μας τωρα οτι σε ενοχλει,οτι το φερεις βαρεως..
αααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..

Όχι τύπε μου...
Όταν προέρχεται από μέλος του φαν- κλαμπ του κουφοντίνα, μη σου πω ότι το απολαμβάνω!

Έτσιιιιιιιιιι, με τον Τσέλιγκα! Αλήθεια ίσιε, θυμάσαι τις δηλώσεις του τσέλιγκα κατά την αποχώρηση της ΝΔ από τη βουλή όταν ο Αντρίκος αναγνώριζε την εθνική αντίσταση (και) από το ΕΑΜ - ΕΛΑΣ???

Ήμουν μόλις 7 ετών τότε αλλά κάτι έχει πάρει το αυτί μου...
Μεγαλώνοντας βέβαια μάθαινα ότι τη σύνταξη την έπαιρναν και άτομα που ήταν 7 χρονών το 1944, άτομα που είχαν δει γερμανό μόνο σε ταινία καθώς και άτομα τα οποία έχουν συγγενείς που το επίθετό τους λήγει σε -εσκι ή ωφ σε γειτονική χώρα...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ρε ανιστόρητε, γιατί τον είπαν τσέλιγκα? Γιατί πρώτος αυτός είχε πει το  "Όποιο πρόβατο φύγει απ' το μαντρί, θα το φάει ο λύκος"... Πανάσχετε...  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

δες το αβατάρ μου, δες που είναι αυτός σήμερα και πού εγώ.
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααχχααχχαχαχαχαχαχαχαα

Επισκέπτης
Όσο περισσότερο διαβάζεις τόσο περισσότερο εμβαθύνεις στις λεπτομέριες και τόσο περισσότερο ξεχωρίζει κάτι που παλαιότερα σου φαινόταν ίδιο.

Όταν είσαι μακριά από μια ιδεολογία τους τσουβαλιάζεις όλους. Όσο περισσότερο τη διαβάζεις τόσο περισσότερο βρίσκεις τις λεπτομέριες.΄

Τί είναι πχ αυτό που ξεχωρίζει το Μάνο και τον Ανδριανόπουλο με το Σουφλιά και τί είναι αυτό που ξεχωρίζει και τους δύο με τον Ψωμιάδη. Στο ίδιο κόμμα συνυπήρξαν. Αλλά...

Περί δεξιάς "ιδεολογίας",δε χρειάζεται να διαβάσω ούτε σελίδα.
Την έχω ζήσει τόσο πολύ στον περίγυρό μου που δε χρειάζεται ν'ασχοληθώ παραπάνω..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καθώς και άτομα τα οποία έχουν συγγενείς που το επίθετό τους λήγει σε -εσκι ή ωφ σε γειτονική χώρα...

α δεν έμαθες ότι σε πολλούς έλληνες ανιστασιακούς αφαιρέθηκε η ελληνική ιθαγένεια και μεγάλωσαν στη Βουλγαρία;
αααααααααααχχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχα

είναι πασιφανές οτι διάβαζες μόνο ΟΕΔΒ......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Την έχω ζήσει τόσο πολύ στον περίγυρό μου που δε χρειάζεται ν'ασχοληθώ παραπάνω..
ασχολήθηκες;
εγώ έκλεινα τη μύτη μου γιατί είμαι και σιχασιάρης.
αααααααααααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχααχαχα

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Το παράλογο που ακριβώς είναι??

Παράλογο όχι.

Παράδοξο ίσως ναι. Βασικά αδυνατώ να εντάξω το συγκεκριμένο άνθρωπο οπουδήποτε. Αλλά εάν ήταν να τον εντάξω κάπου, αυτό σίγουρα δεν θα ήταν η Νέα Δημοκρατία των αρχών της δεκαετίας του 1980. Των αρχών του 2000 ίσως...

Επισκέπτης
σε λυπαμαι..
στο δικο μου σοϊ δεν υπαρχουν δεξιοι & βαζελοι..

Επισκέπτης
αααααααααααααααααααχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
να του κάνουμε δεξίωση στο θωρηκτό και μη σταματήσει να βαράει μαλακία.
ααααααααααααααααααααααααααααααχχααχαχχαχαχαχαχα

Μ'επίσημες καλεσμένες χωρίς ν'αγγίζει..

Και μετά παρτούζα στην Πνύκα..

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Όχι τύπε μου...
Όταν προέρχεται από μέλος του φαν- κλαμπ του κουφοντίνα, μη σου πω ότι το απολαμβάνω!

Ήμουν μόλις 7 ετών τότε αλλά κάτι έχει πάρει το αυτί μου...
Μεγαλώνοντας βέβαια μάθαινα ότι τη σύνταξη την έπαιρναν και άτομα που ήταν 7 χρονών το 1944, άτομα που είχαν δει γερμανό μόνο σε ταινία καθώς και άτομα τα οποία έχουν συγγενείς που το επίθετό τους λήγει σε -εσκι ή ωφ σε γειτονική χώρα...

Για το αίσχος των συντάξεων συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, αλλά δεν σε ρώτησα αυτό...

Ο τσέλιγκας λοιπόν , είπε επί λέξει: "Τυχόν αναγνώρισις του ΕΑΜ και του ΕΛΑΣ ως αντιστασιακών οργανώσεων, ισοδυναμεί με συγχωροχάρτι στον κομμουνισμόν και με πρόκλησιν για τους ζώντες ακόμη συγγενείς των θυμάτων του". Κατά τα λοιπά, καμία σχέση με ταγματασφαλίτες...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Παράλογο όχι.

Παράδοξο ίσως ναι. Βασικά αδυνατώ να εντάξω το συγκεκριμένο άνθρωπο οπουδήποτε. Αλλά εάν ήταν να τον εντάξω κάπου, αυτό σίγουρα δεν θα ήταν η Νέα Δημοκρατία των αρχών της δεκαετίας του 1980. Των αρχών του 2000 ίσως...

κατά τα ειωθότα των δεξιών ο πιτσιρίκος δεν ερωτάται απλά εντάσσεται.
όταν ρωτάει και διαφωνεί διαγράφεται.
σύρε και γαμήσου τώρα και συ και η δεξία και του 50 και του 60 και του 70 και του 80 και του 90 και του 2000 και η δικιά σου.
Τον παππού μου το έχω πει πολλάκις τον δολοφόνησαν κολλητοί του ΚΚΕ στον εμφύλιο γιατί αρνήθηκε να ενταχθεί.
Τιμή μου λοιπόν που με θεωρείς ανένταχτο.
Πουλημένος και πουσταράς, δωσίλογος και θρασύπουστας δειλός και εθυνοπροδότης δε θα γίνω ποτέεεεεεεεεεεεεεεεεεε

σας χαρίζω τους τίτλους σας και τα λάβαρά σας και την πουτάνα την ιδεολογία σας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom