Νέα

Το τέλος της αριστεράς.........όπως την ξέρατε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα memosan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Α. Λάθος έχεις καταλάβει αν πιστεύεις ότι είμαι αριστερός. Τα εγκλήματα της ΟΠΛΑ στράφηκαν εναντίον ακόμα και αριστερών (π.χ. τροτσκιστών)

Β. Η αλήθεια είναι ότι ο πατριωτισμός της καθεστωτικής αριστεράς με εκνευρίζει αφάνταστα.

Γ. Ο Ζέρβας ήταν βενιζελικός. Υπήρξε υπουργός δημοσίας τάξεως του "γέρου" και στη συνέχεια κατέβηκε μόνος του στις εκλογές (μακριά από mainstream δεξιούς).Απλώς τα εθνίκια τον έκαναν σημαία, ως αντίπαλο δέος του Άρη...
έτσι.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εσυ Περσονακο μην θεωρεις τον εαυτο σου "ανενταχτο" .
Εισαι στην κατηγορια "καψουρακος με Τζυμπρια ,που εχει ομως προικουλα" .Εισαι εκ πλαγιου προικοθηρας ,Περσονακο ,αν και εισαι και καψουρης με το μαυροτσουκαλο ,που παιζει τον ρολο της μαμας σου ,στη ξενητεια που βρισκεσαι.Απο μια αποψη εισαι αριστερος ,αφου εχεις προσαρμοστει στην ζωη στην Κυπρο ,οπου κυβερναει το Κομμουνιστικο Κομμα .Δες τωρα την ταινια "Capitalism " του Μάϊκλ Μουρ.Και μαθε καλυτερα Ρωσσικα ,γιατι ο παρουσιαστης στην ντισκο ΙΤΑΚΑ στην Οντεσσα μιλαει ΡΩΣΣΙΚΑ .Βεβαια η Τζυμπρια δεν σε αφηνει να ταξιδεψεις μονος σου ,για να κανεις καποιες διαπιστωσεις.Καλα στεφανα καψουρακο !

γουστάρεις ένα μπανάκι;

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Κάνε έναν κόπο όμως να διαβάσεις και τα υπόλοιπα που σου έγραψε.
(αυτά που δεν έχεις τονίσει δλδ).

Τα διάβασα και εν γένει μάλλον συμφωνώ διότι δεν μπορώ να τα διαψεύσω και φαντάζομαι ότι κάπως έτσι θα είναι, ιδιαίτερα τα πρώτα περί ειωθότων και διαγραφών όπως σε κάθε φανατικό και μισαλλόδοξο περιβάλλον. Σκέφτεσαι και ρωτάς; ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΑΜΕ!

Την απρόκλητη λεκτική επίθεση καυτηρίασα...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τα διάβασα και εν γένει μάλλον συμφωνώ διότι δεν μπορώ να τα διαψεύσω και φαντάζομαι ότι κάπως έτσι θα είναι, ιδιαίτερα τα πρώτα περί ειωθότων και διαγραφών όπως σε κάθε φανατικό και μισαλλόδοξο περιβάλλον. Σκέφτεσαι και ρωτάς; ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΑΜΕ!

Την απρόκλητη λεκτική επίθεση καυτηρίασα...

είμαι επιθετικός.
με δέχεσαι όπως είμαι.
ακόμα και στα μπινελίκια θα σου λέω αλήθειες.
δεν πάει να πει ότι δε σε σέβομαι.
έτσι με έμαθαν στο ακροδεξιό μου περιβάλλον.
κράτησα λοιπόν αυτά που θεωρώ χρήσιμα για ασπίδα προστασίας στο κύκλωμα που με ανέθρεψε.

κονπρενεβού;

Επισκέπτης
ο χριστόδουλος τελικά είναι μέγας διδάσκαλος.
αααααααααααααααααααααααχχααχαχαχαχχααχαχαχαχα

Το σωστό να λέγεται:

Image.ashx

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αχχχχχχχχχχχχαχαχαχααχαχχαχαχα
καμμία διαφορά φιλοσοφίας.....  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
είμαι επιθετικός.

Τότε να αυτοπροταθείς (α λα Ρεχάγκελ) στο βάζελο που ψάχνουμε να καλύψουμε τη θέση Σαλπιγγίδη.

Μόνο που ρε γαμώτο θα πρέπει να παίζεις δεξιά διότι ο Σισσέ θέλει να παίζει μόνος του λέει στην κορυφή της επίθεσης.

Πιστεύω η ταυτότητα της Ν.Δ. θα σε βοηθήσει να αισθανθείς πιο άνετα...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αυτό είναι το ζουμί.
Αν το΄χεις λουστεί και στην καμπούρα σου,μπορεί και να σου βγει και μια ζοχάδα παραπάνω..
μία;
αααααααααααααααααααααααααααχαχχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Αυτό είναι το ζουμί.
Αν το΄χεις λουστεί και στην καμπούρα σου,μπορεί και να σου βγει και μια ζοχάδα παραπάνω..

Εντάξει πλάκα κάνουμε πάνω απ 'όλα.

Όντως είναι πολύ δύσκολο να είσαι σκεπτόμενο άτομο και να καταπιέζεσαι από το οικογενειακό περιβάλλον σου όταν κάνεις επικίνδυνες ερωτήσεις. Δεν το έχω λουστεί στην καμπούρα μου όπως λες σε τόσο μεγάλο βαθμό αλλά σε πολύ λιγότερο...

ΥΓ: Κι εμένα ο παππούς μου αρνήθηκε να ενταχθεί αλλά δεν τον έφαγαν, τον κατηγγειλαν ως κομμουνιστή και μετά θείος και πατέρας μου πέρασαν μαύρο στρατιωτικό... Άλλες εποχές όντως, δεν το συζητάμε...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
cherolex2.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.oysterinfo.de/de//specials/celebs/thumbnails/tncheguevara.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.canada-stores.com/Che%20Guevara-1963.png[/img[/URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom