Νέα

Το τέλος της αριστεράς.........όπως την ξέρατε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα memosan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
ξούρα τα παπάρια σύριζα και θα πλησιάσεις.

απο γκομενες γερο τι λεει? αξιζει να γινει καποιος συριζα, θα βρει καλα μουνια? γιατι στο λαος που ειμαι τωρα κατι κωλογριες ερχονται και δε γουσταρω

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
απο γκομενες γερο τι λεει? αξιζει να γινει καποιος συριζα, θα βρει καλα μουνια? γιατι στο λαος που ειμαι τωρα κατι κωλογριες ερχονται και δε γουσταρω

μεινε λαος παιχτη ερχεται κυμα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

παίζει αρκεί να μη δηλώσεις ΛΑΟΣ γιατί θα σου κόψουν τα παπάρια με τα δόντια.

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
παίζει αρκεί να μη δηλώσεις ΛΑΟΣ γιατί θα σου κόψουν τα παπάρια με τα δόντια.

δεν ειμαι χαζος να τους πω οτι ειμαι δεξιος. θα το παιξω μπολσεβικος. θα σκασω μυτη στα γραφεια, απλυτος, με μπλουζακι τζιμ μορισον, και θα τους πω συντροφισες παμε για καφε να σχεδιασουμε το τελος του καπιταλισμου. μετα τον καφε θα τις παω σε κανα σουβλατζιδικο να λαδωσουν το αντερο τους και μετα χοτελ για  :fuck1:. αν δε μου κατσουν μετα απ ολα αυτα, κανα στουντιακι και θα δοκιμασω την τυχη μου σε αλλο κομμα.

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
Μέχρι την ενδυμασία είσαι σωστός.Αλλά μετά για καφέ κολωνάκι και φαγητό κατά προτίμηση χιλτον!Πως αλλίως θα δελεάσεις αριστερή γκόμενα ρε; :cheesy:

οκ φιλε. εχω κι αλλο ασσο στο μανικι μου. θα του πω οτι ειμαι φιλος του πορνοπαπος. ε τους πουστη, αν δε μου κατσουν και με αυτο, θα παω να γαμησω κανα πουστη

Επισκέπτης
Eίδες για να είσαι φασιστάκι!!! :cheesy:

Μάλιστα διάλεξες τους χειρότερους,καλύτερα να ήσουνα στην Χ.Α.(έχει και μερικά θηλυκά εκεί)!!! :2funny:

Διαλέξε:

ΟΝΝΕΔ,ΠΑΣΟΚ,ΣΥΡΙΖΑ ή ΚΚΕ παντού έχει θηλυκά(τώρα αν θα κάτσουν να τις γαμήσεις δεν ξέρω)!!! :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom