boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
αμα συμφωνήσει κι ο μεμάκος η πνοή θα γίνει θύελλα!
συμφώνησε και ο στέκας, εχω αρχίσει να φοβάμαι :o
αμα συμφωνήσει κι ο μεμάκος η πνοή θα γίνει θύελλα!
Παραδόξως θα συμφωνήσω.
Άρα θα είναι λάθος η αριστερά να υπερασπίζεται εργαζομένους που μπήκαν στο δημόσιο με ρουσφέτι (πχ βλέπε ΑΓΡΟΓΗ Α.Ε.).
Σωστά Πάπιε???
Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι στις δυο χωρες που το ΔΝΤ και η κριση γενικοτερα και που μας μοιαζουν ποιο πολυ και εννοω Αργεντινη και Ουρουγουαη, η δεξια ΠΕΘΑΝΕ. Στην μεν Αργεντινη κυβερνουν οι Περονιστες κατι δηλαδη σαν παλαιο Παπανδρεικο ΠΑΣΟΚ του 80' και οσο για την Ουρουγουαη η ακρα αριστερα (ο προεδρος τους ειναι πρωην μελος της ενοπλης οργανωσης ανταρτων πολεων Τουπαμαρος). Βεβαια αυτα εσυ δεν μπορεις να τα δεις και ουτε να τα παραδεχτεις γιατι εισαι φανατικος δεξιος, κρατα τα ομως στην ακρη του μυαλου σου.Χλωμό θα έπρεπε να βλέπεις τον αριθμό των αριστερών κομμάτων που θα συμμετέχουν στις εκλογές....
Το καλό είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει τον πούλο....
λάθος, το οποίο κάνει η νέα Νέα Δημοκρατία...
σωστά στέκα;
οι τσακωμοι για την ρουσφετολογια, ηταν ανεκαθεν τα καλυτερα προκαλυμματα για τις σοβαρες ειδησεις!!!Για άλλη μια φορά θα συμφωνήσω με τον ππ και ήδη έχω βάλει θερμόμετρο να δω αν είμαι καλά- ελπίζω μονάχα να μην πάρουν είδηση τα συντρόφια σου ότι συμφωνείς με μενα γιατί ούτε ο κουβέλης δεν θα σε δέχεται στο κόμμα του!
Η νδουλα αντί να πει ένα γαμημένο "ναι, κάναμε προεκλογικούς διορισμούς και ζητάμε συγνώμη για αυτό" άρχισε τα "ναι αλλα και ο πάγκαλος διόρισε την κόρη του πριν είκοσι χρόνια"...
Αν το πρόβλημα ήταν οι συγγενείς α βαθμού όσων διατέλσαν υπουργοί, καλά θα ήταν- θα είχαμε μόνο 3000 υπεράριθμούς στο δημόσιο...
Το πρόβλημα είναι οι στρατιές από κομματικά καθίκια - αφισοκολλητές- σφουγγοκωλάριους, οι οποίοι κατά κανόνα είναι και ανίκανοι και διεφθαρμένοι...
οι τσακωμοι για την ρουσφετολογια, ηταν ανεκαθεν τα καλυτερα προκαλυμματα για τις σοβαρες ειδησεις!!!
πχ.
Νέα πρόκληση στο Βόρειο Αιγαίο - Συγκάλυψη του επεισοδίου από πλευράς ΓΕΕΘΑ (ανανέωση)
.....................
και βεβαια μην ξεχναμε οτιεν μεσω των τσακομων για το ποιος εβαλε την κορη του εκει που ηθελε ο αλλος να βαλει την κουμπαρα του, ψηφιστηκε στα μουλωχτα και το νομοσχεδιο που δινει στον Υπ.Οικ την δυνατοτητα να υπογραφει μονος του οτι γουσταρει διχως να δινει λογαριασμο στη βουλη.....
συνεχιστε να κοιτατε το δεντρο.....
λάθος, το οποίο κάνει η νέα Νέα Δημοκρατία...
σωστά στέκα;
Το παράδοξο είναι ότι τα λάθη ΝΔ - ΠΑΣΟΚ τα στηρίζει η αριστερά. Ασφαλώς η ΝΔ (όπως και το ΠΑΣΟΚ) έκανε αθρόες ρουσφετολογικές προσλήψεις.
Εγώ υποστηρίζω την άμεση απόλυση όλων αυτών και μάλιστα χωρίς καμία αποζημίωση.
Η Αριστερά γιατί δεν τάσσεται υπέρ των απολύσεων εργαζομένων πού έχουν προσληφθεί ρουσφετολογικά, όπως στην ΑΓΡΟΓΗ ΑΕ?
Μήπως περιμένεις να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ ή ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ?
δεν με ενοχλεί καθόλου να απολυθούν οι 269 (διορθώστε με αν κάνω λάθος στον αριθμό αλλά πάνω κάτω τόσοι είναι) της ΑΓΡΟΓΗ ΑΕ.. αυτό που με ενοχλεί αφάνταστα είναι η ΚΑΚΙΑ με την οποία τους αντιμετωπίζει η κυβερνώσα παράταξη, τα κοσμητικά επίθετα που τους προσάπτει και η ειρωνία ανθρωποειδών όπως ο Πάγκαλος... ααα ρε μαλάκα χοντρέ Κωστάκη όταν το 2004 βγήκες στην εξουσία μονιμοποίησες 35.000 βύσματα του ΠΑΣΟΚ (σφουγκοκωλάριους του Κινέζου) χωρίς να πείς κουβέντα...
Πρόσεξε όμως ότι για την αριστερά ο εργαζόμενος είναι και καθαγιασμένος, ανεξαρτήτως με ποιο τρόπο κατέλαβε μια θέση.
Γι’ αυτό και ο Πάπιος κάνει την πάπια και ουσιαστικά δεν παίρνει θέση για το αν θα πρέπει να απολυθούν οι εργαζόμενοι που προσλήφθηκαν με ρουσφέτι.
οχι ακριβώς ο εργαζόμενος... ο αριστερός εργαζόμενος
Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι στις δυο χωρες που το ΔΝΤ και η κριση γενικοτερα και που μας μοιαζουν ποιο πολυ και εννοω Αργεντινη και Ουρουγουαη, η δεξια ΠΕΘΑΝΕ. Στην μεν Αργεντινη κυβερνουν οι Περονιστες κατι δηλαδη σαν παλαιο Παπανδρεικο ΠΑΣΟΚ του 80' και οσο για την Ουρουγουαη η ακρα αριστερα (ο προεδρος τους ειναι πρωην μελος της ενοπλης οργανωσης ανταρτων πολεων Τουπαμαρος). Βεβαια αυτα εσυ δεν μπορεις να τα δεις και ουτε να τα παραδεχτεις γιατι εισαι φανατικος δεξιος, κρατα τα ομως στην ακρη του μυαλου σου.
ειδικά ο Περόν και το κόμμα του ακολούθησαν ακριβώς την ίδια πολιτική πορεία με το ΠΑΣΟΚ και τον ιδρυτή του ΑΓΠ...
Το παράδοξο είναι ότι τα λάθη ΝΔ - ΠΑΣΟΚ τα στηρίζει η αριστερά. Ασφαλώς η ΝΔ (όπως και το ΠΑΣΟΚ) έκανε αθρόες ρουσφετολογικές προσλήψεις.
Εγώ υποστηρίζω την άμεση απόλυση όλων αυτών και μάλιστα χωρίς καμία αποζημίωση.
Η Αριστερά γιατί δεν τάσσεται υπέρ των απολύσεων εργαζομένων πού έχουν προσληφθεί ρουσφετολογικά, όπως στην ΑΓΡΟΓΗ ΑΕ?
Μήπως περιμένεις να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ ή ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ?
Ο Περόν παντρεύτηκε 3 πουτάνες,
διαφόρων ειδικοτήτων (ρδελου, στριπ , κωλόμπαρου)
τις οποίες ανακάτεψε και τις 3 στην πολιτική ζωή της χώρας.
Οι πουτάνες τι θα έκαναν;
Αυτό που ήξεραν!
Έκαναν τη χώρα μπουρδέλο.
Η Αριστερά και των δύο κομμάτων,
σε όλα τα συνδικάτα δημοσίων υπαλλήλων , έχει ποσοστά τριπλάσια από αυτά που έχει στο σύνολο του λαού.
Η ΝΔ διόρισε πολλούς δικούς της,
αλλά μονίμως σε όλα τα συνδικάτα δημοσίων υπαλλήλων έπαιρνε κάτω από 30%.
Το ΠΑΣΟΚ έπαιρνε σταθερά παντού και πάντα πάνω από 60%.
ξούρα τα παπάρια σύριζα και θα πλησιάσεις.να ρωτησω κατι?
θελω να γινω συριζα. ξερεις κανεις πως μπορω να γινω συριζα και αν εχει καλες γκομενες το συριζα?