Νέα

Το τέλος της αριστεράς.........όπως την ξέρατε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα memosan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Πάντως καλή η αριστερά, καλά όλα αυτά ,αλλά ίσως είναι μόνο λόγια. Για πείτε ένα παράδειγμα χώρας που ανελαβε τα ηνία η αριστερά και πήγε μπροστά...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
σε λυπαμαι..
στο δικο μου σοϊ δεν υπαρχουν δεξιοι & βαζελοι..

ααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα εμενα που έχει μόνο δεξιούς και γάβρους;
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχχααχαχχαχααχχααχαχα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πάντως καλή η αριστερά, καλά όλα αυτά ,αλλά ίσως είναι μόνο λόγια. Για πείτε ένα παράδειγμα χώρας που ανελαβε τα ηνία η αριστερά και πήγε μπροστά...

πώς να πάει... τα ηνία είναι για άλογα. όχι για ανθρώπους.........
σύρε και γαμήσου πουστάκι και μπες με τους κλώνους.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

στο φαρμβιλ

αχχαχααχαχααχαχαχ

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
α δεν έμαθες ότι σε πολλούς έλληνες ανιστασιακούς αφαιρέθηκε η ελληνική ιθαγένεια και μεγάλωσαν στη Βουλγαρία;
αααααααααααχχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχα

είναι πασιφανές οτι διάβαζες μόνο ΟΕΔΒ......

...Χμμμ...Σε κάτι σλαβομακεδόνες αναφερόμουν...Οι υπόλοιποι έπαιξαν και έχασαν και έχοντας ουκ ολίγα εγκληματα στο ενεργητικό τους, μεταξύ των οποίων και η απόπειρα απόσχισης ελληνικού εδαφούς, την έκαναν για σοσιαλιστικούς παραδείσους... Φυσικά υπήρξαν αρκετές αμνηστεύσεις και αρκετοί γύρισαν αλλά κάποιοι ήταν αμετανόητοι.

Για το αίσχος των συντάξεων συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, αλλά δεν σε ρώτησα αυτό...

Ο τσέλιγκας λοιπόν , είπε επί λέξει: "Τυχόν αναγνώρισις του ΕΑΜ και του ΕΛΑΣ ως αντιστασιακών οργανώσεων, ισοδυναμεί με συγχωροχάρτι στον κομμουνισμόν και με πρόκλησιν για τους ζώντες ακόμη συγγενείς των θυμάτων του". Κατά τα λοιπά, καμία σχέση με ταγματασφαλίτες...
Κατανοώ ότι είναι δύσκολο να το (παρα)δεχτείς αλλά ο εαμ- ελας δεν έσφαξε μόνο ταγματασφαλίτες...Τα περισσότερα από τα θύματά του ήταν απλά αντίθετοι στην πολιτική του και ουδεμία σχέση είχαν με τους ναζί...
Θα συμφωνήσω όμως ότι στο βαθμό που πολέμησαν κατακτητή συν συνεργάτες του ήταν και αντιστασιακή οργάνωση και έπρεπε κάποια στιγμή αυτό να αναγνωριστεί
Και μην ξεχνάς ότι η δεξιά ουδέποτε είδε με καλό μάτι ακόμη και φίλα προσκείμενα σε αυτήν αντιστασιακές οργανώσεις..Η μοίρα πολλών ζερβικών δεν ήταν η καλύτερη...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Και το δικό μου δεν είχε βάζελους μέχρι που παντρεύτηκε η αδερφή μου..
και έκτοτε σας πάνε γαμιώντας.
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχααχχααχαχα

μπράβο στην αδερφή σας κύριος.
την έχω σε μεγάλη εκτίμηση λόγω αδερφού και γαμπρού.
ααααααααααααααααααααααααχχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαα

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
κατά τα ειωθότα των δεξιών ο πιτσιρίκος δεν ερωτάται απλά εντάσσεται.
όταν ρωτάει και διαφωνεί διαγράφεται.
σύρε και γαμήσου τώρα και συ και η δεξία και του 50 και του 60 και του 70 και του 80 και του 90 και του 2000 και η δικιά σου.
Τον παππού μου το έχω πει πολλάκις τον δολοφόνησαν κολλητοί του ΚΚΕ στον εμφύλιο γιατί αρνήθηκε να ενταχθεί.
Τιμή μου λοιπόν που με θεωρείς ανένταχτο.
Πουλημένος και πουσταράς, δωσίλογος και θρασύπουστας δειλός και εθυνοπροδότης δε θα γίνω ποτέεεεεεεεεεεεεεεεεεε

σας χαρίζω τους τίτλους σας και τα λάβαρά σας και την πουτάνα την ιδεολογία σας.

Ή μάλλον μπορώ να τον εντάξω τελικά. Στο ψυχιατρείο.  :idiot:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
...Χμμμ...Σε κάτι σλαβομακεδόνες αναφερόμουν...Οι υπόλοιποι έπαιξαν και έχασαν και έχοντας ουκ ολίγα εγκληματα στο ενεργητικό τους, μεταξύ των οποίων και η απόπειρα απόσχισης ελληνικού εδαφούς, την έκαναν για σοσιαλιστικούς παραδείσους...

εμένα τώρα γιατί όπου πάω με γνωρίζουν με τέτοιους που δεν είχαν πειράξει ούτε μυρμήγκι;
επίσης έχω ακόμα απορία γιατί το παιδί ενός κομμουνιστή θεωρείται καθίζημα πριν κάν μεγαλώσει.
ακόμα και οι γεννίτσαροι ήταν άλλης εθνικότητας..
φαντάσου τι μαλάκας είσαι ως ράτσα και ιδεολογία.
δεν το συζητάμε.
εχω προσωπική άποψη.
είσαι ως παράταξη υπεύθυνος για τα περισσότερα δεινά ΚΥΡΙΩΣ γιατί ήσουνα πουλημένος στην Αμερική του 50 60 όπου ο κομμουνιστής ήταν ζώο και όχι άνθρωπος.
κόψε την κλαψομουνιαση γιατί σου φέρονται ως ζώο ακόμα.
έτσι τους μεγάλωσες έτσι σου συμπεριφέρονται.
και καλά κάνουν.
και λίγα σου έχουν κάνει. ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
πώς να πάει... τα ηνία είναι για άλογα. όχι για ανθρώπους.........
σύρε και γαμήσου πουστάκι και μπες με τους κλώνους.

Ποιους κλώνους βρε βλαμένε?  :idiot:  :2funny: :s&m_2:

ηνία και πούτσα χρειάζεται!  :fuck1: :s&m_2:

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Κατανοώ ότι είναι δύσκολο να το (παρα)δεχτείς αλλά ο εαμ- ελας δεν έσφαξε μόνο ταγματασφαλίτες...Τα περισσότερα από τα θύματά του ήταν απλά αντίθετοι στην πολιτική του και ουδεμία σχέση είχαν με τους ναζί...
Θα συμφωνήσω όμως ότι στο βαθμό που πολέμησαν κατακτητή συν συνεργάτες του ήταν και αντιστασιακή οργάνωση και έπρεπε κάποια στιγμή αυτό να αναγνωριστεί
Και μην ξεχνάς ότι η δεξιά ουδέποτε είδε με καλό μάτι ακόμη και φίλα προσκείμενα σε αυτήν αντιστασιακές οργανώσεις..Η μοίρα πολλών ζερβικών δεν ήταν η καλύτερη...

Α. Λάθος έχεις καταλάβει αν πιστεύεις ότι είμαι αριστερός. Τα εγκλήματα της ΟΠΛΑ στράφηκαν εναντίον ακόμα και αριστερών (π.χ. τροτσκιστών)

Β. Η αλήθεια είναι ότι ο πατριωτισμός της καθεστωτικής αριστεράς με εκνευρίζει αφάνταστα.

Γ. Ο Ζέρβας ήταν βενιζελικός. Υπήρξε υπουργός δημοσίας τάξεως του "γέρου" και στη συνέχεια κατέβηκε μόνος του στις εκλογές (μακριά από mainstream δεξιούς).Απλώς τα εθνίκια τον έκαναν σημαία, ως αντίπαλο δέος του Άρη...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Κάνε έναν κόπο όμως να διαβάσεις και τα υπόλοιπα που σου έγραψε.
(αυτά που δεν έχεις τονίσει δλδ).

ο χριστόδουλος τελικά είναι μέγας διδάσκαλος.
αααααααααααααααααααααααχχααχαχαχαχχααχαχαχαχα

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Εσυ Περσονακο μην θεωρεις τον εαυτο σου "ανενταχτο" .
Εισαι στην κατηγορια "καψουρακος με Τζυμπρια ,που εχει ομως προικουλα" .Εισαι εκ πλαγιου προικοθηρας ,Περσονακο ,αν και εισαι και καψουρης με το μαυροτσουκαλο ,που παιζει τον ρολο της μαμας σου ,στη ξενητεια που βρισκεσαι.Απο μια αποψη εισαι αριστερος ,αφου εχεις προσαρμοστει στην ζωη στην Κυπρο ,οπου κυβερναει το Κομμουνιστικο Κομμα .Δες τωρα την ταινια "Capitalism " του Μάϊκλ Μουρ.Και μαθε καλυτερα Ρωσσικα ,γιατι ο παρουσιαστης στην ντισκο ΙΤΑΚΑ στην Οντεσσα μιλαει ΡΩΣΣΙΚΑ .Βεβαια η Τζυμπρια δεν σε αφηνει να ταξιδεψεις μονος σου ,για να κανεις καποιες διαπιστωσεις.Καλα στεφανα καψουρακο !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom