Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
σε λυπαμαι..
στο δικο μου σοϊ δεν υπαρχουν δεξιοι & βαζελοι..
Μπα; Συμπιπτουμε και σε κάτι...
σε λυπαμαι..
σε λυπαμαι..
σε λυπαμαι..
θα σου κανω εκπτωση στην πρεζα..ααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα εμενα που έχει μόνο δεξιούς και γάβρους;
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχχααχαχχαχααχχααχαχα
Πάντως καλή η αριστερά, καλά όλα αυτά ,αλλά ίσως είναι μόνο λόγια. Για πείτε ένα παράδειγμα χώρας που ανελαβε τα ηνία η αριστερά και πήγε μπροστά...
ααααααααααααχχααχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχαχχααχαχαχαχαθα σου κανω εκπτωση στην πρεζα..
Πάντως καλή η αριστερά, καλά όλα αυτά ,αλλά ίσως είναι μόνο λόγια. Για πείτε ένα παράδειγμα χώρας που ανελαβε τα ηνία η αριστερά και πήγε μπροστά...
α δεν έμαθες ότι σε πολλούς έλληνες ανιστασιακούς αφαιρέθηκε η ελληνική ιθαγένεια και μεγάλωσαν στη Βουλγαρία;
αααααααααααχχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχα
είναι πασιφανές οτι διάβαζες μόνο ΟΕΔΒ......
Κατανοώ ότι είναι δύσκολο να το (παρα)δεχτείς αλλά ο εαμ- ελας δεν έσφαξε μόνο ταγματασφαλίτες...Τα περισσότερα από τα θύματά του ήταν απλά αντίθετοι στην πολιτική του και ουδεμία σχέση είχαν με τους ναζί...Για το αίσχος των συντάξεων συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, αλλά δεν σε ρώτησα αυτό...
Ο τσέλιγκας λοιπόν , είπε επί λέξει: "Τυχόν αναγνώρισις του ΕΑΜ και του ΕΛΑΣ ως αντιστασιακών οργανώσεων, ισοδυναμεί με συγχωροχάρτι στον κομμουνισμόν και με πρόκλησιν για τους ζώντες ακόμη συγγενείς των θυμάτων του". Κατά τα λοιπά, καμία σχέση με ταγματασφαλίτες...
και έκτοτε σας πάνε γαμιώντας.Και το δικό μου δεν είχε βάζελους μέχρι που παντρεύτηκε η αδερφή μου..
κατά τα ειωθότα των δεξιών ο πιτσιρίκος δεν ερωτάται απλά εντάσσεται.
όταν ρωτάει και διαφωνεί διαγράφεται.
σύρε και γαμήσου τώρα και συ και η δεξία και του 50 και του 60 και του 70 και του 80 και του 90 και του 2000 και η δικιά σου.
Τον παππού μου το έχω πει πολλάκις τον δολοφόνησαν κολλητοί του ΚΚΕ στον εμφύλιο γιατί αρνήθηκε να ενταχθεί.
Τιμή μου λοιπόν που με θεωρείς ανένταχτο.
Πουλημένος και πουσταράς, δωσίλογος και θρασύπουστας δειλός και εθυνοπροδότης δε θα γίνω ποτέεεεεεεεεεεεεεεεεεε
σας χαρίζω τους τίτλους σας και τα λάβαρά σας και την πουτάνα την ιδεολογία σας.
στο φαρμβιλ [size=15pt]του ΠΠ[/size]
αχχαχααχαχααχαχαχ
θα σου κανω εκπτωση στην πρεζα..
...Χμμμ...Σε κάτι σλαβομακεδόνες αναφερόμουν...Οι υπόλοιποι έπαιξαν και έχασαν και έχοντας ουκ ολίγα εγκληματα στο ενεργητικό τους, μεταξύ των οποίων και η απόπειρα απόσχισης ελληνικού εδαφούς, την έκαναν για σοσιαλιστικούς παραδείσους...
ετσι.Ή μάλλον μπορώ να τον εντάξω τελικά. Στο ψυχιατρείο.
Ή μάλλον μπορώ να τον εντάξω τελικά. Στο ψυχιατρείο.
πώς να πάει... τα ηνία είναι για άλογα. όχι για ανθρώπους.........
σύρε και γαμήσου πουστάκι και μπες με τους κλώνους.
Κατανοώ ότι είναι δύσκολο να το (παρα)δεχτείς αλλά ο εαμ- ελας δεν έσφαξε μόνο ταγματασφαλίτες...Τα περισσότερα από τα θύματά του ήταν απλά αντίθετοι στην πολιτική του και ουδεμία σχέση είχαν με τους ναζί...
Θα συμφωνήσω όμως ότι στο βαθμό που πολέμησαν κατακτητή συν συνεργάτες του ήταν και αντιστασιακή οργάνωση και έπρεπε κάποια στιγμή αυτό να αναγνωριστεί
Και μην ξεχνάς ότι η δεξιά ουδέποτε είδε με καλό μάτι ακόμη και φίλα προσκείμενα σε αυτήν αντιστασιακές οργανώσεις..Η μοίρα πολλών ζερβικών δεν ήταν η καλύτερη...
Κάνε έναν κόπο όμως να διαβάσεις και τα υπόλοιπα που σου έγραψε.
(αυτά που δεν έχεις τονίσει δλδ).