Νέα

Το τέλος της αριστεράς.........όπως την ξέρατε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα memosan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Προσωπικώς καθόλου... Αρκεί ο κάθε δεξιός να μπορεί να το προσδιορίσει: Ταγματασφαλίτης - γερμανοτσολιάς - εθνίκι - χουντοβασιλικός ή χριστιανοδημοκράτης - μετριοπαθής - ριζοσπαστικός φιλελεύθερος?  :think: :think: :think: :think:

Το πρόβλημα είναι ότι ο,τιδήποτε και να ποστάρει κάποιος δεξιός εδω μέσα, με το μελιγαλά και τον πατακό θα απαντήσετε...
Όποτε, όπως και να αυτοπροσδιοριστεί ο άλλος, η ταμπελίστα του ταγματασφαλίτη χουντικού έχει ήδη μπει...

ως σωστός δωσίλογος, ταγματασφαλίτης, εθνικόπουστας θα ξεχάσω τι σημαίνει σφυροδρέπανο μόλις μου δώκετε την αρχηγία.
αυτός ο γαμώπουστας που βάλατε για πρόεδρα το μόνο που έχει παραπάνω από μένα είναι η μακρινή συγγένεια με την Πηνελόπη Δέλτα.

Πες μου ότι έχεις πάρει και εσύ την Αννούλα στα νιάτα της και ξεκινάω καμπάνια για πάρτη σου!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
ως σωστός δωσίλογος, ταγματασφαλίτης, εθνικόπουστας θα ξεχάσω τι σημαίνει σφυροδρέπανο μόλις μου δώκετε την αρχηγία.
αυτός ο γαμώπουστας που βάλατε για πρόεδρα το μόνο που έχει παραπάνω από μένα είναι η μακρινή συγγένεια με την Πηνελόπη Δέλτα.
Κάνε υπομονή, λίγο...όχι πολύ.
Ετοιμάζεται νέο σχήμα.
U will like!

;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Νομίζω ότι ο όρος χουντοβασιλικός πρέπει να είναι ο πιο άστοχος ever.
αααααααααααααααχχαχααχαχαχαχχααχαχα
αστοχος ήταν ο μαλάκας ο γλίξμπουργκ που για να στείλει σπίτι του τον Γέρο έκανε τα στραβά μάτια στους άλλους. Μετά έβγαλε φωτός αγκαλιά για να μη χάσει τη μόστρα, όταν είδε ότι δεν τον παίρνει πήγε να κάνει πραξικόπημα στους στρατόκαβλους με καραμέλες και έτσι πήρε το πρώτο εισιτήριο για τη χώρα καταγωγής του.
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχχααχαχχαχαχαχααχαχχαα

το μόνο καλό που μας έκανε ο παπαδό ηταν ότι απαλλαχτήκαμε από τα γαλαζοπουσταριά μια κι όξω.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ετοιμάζεται νέο σχήμα.
U will like!

;)

patience.jpg

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Για τον όρο αναρχοκουμούνι τι άποψη έχεις??

Ό,τι και για το χριστιανός μάρτυρας του ιεχωβά...

Ετοιμάζεται νέο σχήμα.
U will like!

;)
Αν έχει επικεφαλής ντορολίζα θα σπάσω για πρώτη φορά στη ζωή μου εκλογικό κέντρο!

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Το πρόβλημα είναι ότι ο,τιδήποτε και να ποστάρει κάποιος δεξιός εδω μέσα, με το μελιγαλά και τον πατακό θα απαντήσετε...
Όποτε, όπως και να αυτοπροσδιοριστεί ο άλλος, η ταμπελίστα του ταγματασφαλίτη χουντικού έχει ήδη μπει...

Τώρα λοιπόν είναι η ώρα να βγουν τα φασιστάκια και να φωνάζουν το παλιό, καλό σύνθημα:
ΕΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πες μου ότι έχεις πάρει και εσύ την Αννούλα στα νιάτα της και ξεκινάω καμπάνια για πάρτη σου!
διόρθωσις εκ των έσω
δεν την είχε πάρει τον είχε πάρει.
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχχαχααχαχχααχαχαχαχαχαχαχαχα

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Αφιερωμένο εξαιρετικά:

Το τραγούδι έχει λόγια μεγάλα και βαριά.

• [li]Ελλάδα ΜΕΓΑΛΗ [/li]
    [li]το μίσος την κακία ξεχνάμε και το ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΌΛΩΝ ΠΑΝΤΑ ΚΟΙΤΑΜΕ[/li]
    [li]για εμάς τα χρώματα δεν έχουν αξία διότι πιστεύουμε ΠΑΤΡΙΔΑ θρησκεία[/li]

Αλίμονο σε αυτούς που πίστεψαν σε αυτά και διαψεύστηκαν οι προσδοκίες τους...

Αλλά η βόμβα είναι αλλού:

:new_shocked:

Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'σαι λέμε!

Υπάρχει υπόνοια ότι παλαιότερα ο persona ήταν Νεοδημοκράτης; Επι Μητσοτάκη δηλαδή; Πότε;

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
και συ το ιδιο γελοιο χτενισμα εχεις? :o
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και συ το ιδιο γελοιο χτενισμα εχεις? :o
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
όταν είχα ταυτότητα Αβέρωφ ναι.
αααααααααααααααααααααχχααχχαχαχαχαχα

(ίσιε αλήθεια λέω... αααααααααααααααααααααχχαχααχχααχαχαχχααχχααχαχαχχαχαα)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Αν έχει επικεφαλής ντορολίζα θα σπάσω για πρώτη φορά στη ζωή μου εκλογικό κέντρο!
Θα παίξει και αυτό, αλλά τα φλας θα τα τραβήξει άλλη ομάδα τελικά!

ΥΣ: Μα τέτοιο μίσος πια και εσύ για την ψηλή!

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
υπάρχει ταυτότητα επί Αβέρωφ.

Έτσιιιιιιιιιι, με τον Τσέλιγκα! Αλήθεια ίσιε, θυμάσαι τις δηλώσεις του τσέλιγκα κατά την αποχώρηση της ΝΔ από τη βουλή όταν ο Αντρίκος αναγνώριζε την εθνική αντίσταση (και) από το ΕΑΜ - ΕΛΑΣ???

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Για τον όρο αναρχοκουμούνι τι άποψη έχεις??

Όσο περισσότερο διαβάζεις τόσο περισσότερο εμβαθύνεις στις λεπτομέριες και τόσο περισσότερο ξεχωρίζει κάτι που παλαιότερα σου φαινόταν ίδιο.

Όταν είσαι μακριά από μια ιδεολογία τους τσουβαλιάζεις όλους. Όσο περισσότερο τη διαβάζεις τόσο περισσότερο βρίσκεις τις λεπτομέριες.΄

Τί είναι πχ αυτό που ξεχωρίζει το Μάνο και τον Ανδριανόπουλο με το Σουφλιά και τί είναι αυτό που ξεχωρίζει και τους δύο με τον Ψωμιάδη. Στο ίδιο κόμμα συνυπήρξαν. Αλλά...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom