skaska
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Like
- 11
- Πόντοι
- 66
Αφιερωμένο εξαιρετικά:
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'σαι λέμε!
Αφιερωμένο εξαιρετικά:
Προσωπικώς καθόλου... Αρκεί ο κάθε δεξιός να μπορεί να το προσδιορίσει: Ταγματασφαλίτης - γερμανοτσολιάς - εθνίκι - χουντοβασιλικός ή χριστιανοδημοκράτης - μετριοπαθής - ριζοσπαστικός φιλελεύθερος?
ως σωστός δωσίλογος, ταγματασφαλίτης, εθνικόπουστας θα ξεχάσω τι σημαίνει σφυροδρέπανο μόλις μου δώκετε την αρχηγία.
αυτός ο γαμώπουστας που βάλατε για πρόεδρα το μόνο που έχει παραπάνω από μένα είναι η μακρινή συγγένεια με την Πηνελόπη Δέλτα.
Κάνε υπομονή, λίγο...όχι πολύ.ως σωστός δωσίλογος, ταγματασφαλίτης, εθνικόπουστας θα ξεχάσω τι σημαίνει σφυροδρέπανο μόλις μου δώκετε την αρχηγία.
αυτός ο γαμώπουστας που βάλατε για πρόεδρα το μόνο που έχει παραπάνω από μένα είναι η μακρινή συγγένεια με την Πηνελόπη Δέλτα.
αααααααααααααααχχαχααχαχαχαχχααχαχαΝομίζω ότι ο όρος χουντοβασιλικός πρέπει να είναι ο πιο άστοχος ever.
Κάνε υπομονή, λίγο...όχι πολύ.
Ετοιμάζεται νέο σχήμα.
U will like!
;)
ίχνος.........Ο κύκνος δλδ,αμελητέα ποσότης??
Για τον όρο αναρχοκουμούνι τι άποψη έχεις??
Αν έχει επικεφαλής ντορολίζα θα σπάσω για πρώτη φορά στη ζωή μου εκλογικό κέντρο!Κάνε υπομονή, λίγο...όχι πολύ.
Ετοιμάζεται νέο σχήμα.
U will like!
;)
Το πρόβλημα είναι ότι ο,τιδήποτε και να ποστάρει κάποιος δεξιός εδω μέσα, με το μελιγαλά και τον πατακό θα απαντήσετε...
Όποτε, όπως και να αυτοπροσδιοριστεί ο άλλος, η ταμπελίστα του ταγματασφαλίτη χουντικού έχει ήδη μπει...
διόρθωσις εκ των έσωΠες μου ότι έχεις πάρει και εσύ την Αννούλα στα νιάτα της και ξεκινάω καμπάνια για πάρτη σου!
Αφιερωμένο εξαιρετικά:
και συ το ιδιο γελοιο χτενισμα εχεις? :oως σωστός δωσίλογος, ταγματασφαλίτης, εθνικόπουστας θα ξεχάσω τι σημαίνει σφυροδρέπανο μόλις μου δώκετε την αρχηγία.
Ό,τι και για το χριστιανός μάρτυρας του ιεχωβά...
Υπάρχει υπόνοια ότι παλαιότερα ο persona ήταν Νεοδημοκράτης; Επι Μητσοτάκη δηλαδή; Πότε;
όταν είχα ταυτότητα Αβέρωφ ναι.και συ το ιδιο γελοιο χτενισμα εχεις? :o
Θα παίξει και αυτό, αλλά τα φλας θα τα τραβήξει άλλη ομάδα τελικά!Αν έχει επικεφαλής ντορολίζα θα σπάσω για πρώτη φορά στη ζωή μου εκλογικό κέντρο!
Αλλά η βόμβα είναι αλλού:
Υπάρχει υπόνοια ότι παλαιότερα ο persona ήταν Νεοδημοκράτης; Επι Μητσοτάκη δηλαδή; Πότε;
δειξ του και συ την ταυτότητα να μπει στην εντατική.Το παράλογο που ακριβώς είναι??
υπάρχει ταυτότητα επί Αβέρωφ.
Για τον όρο αναρχοκουμούνι τι άποψη έχεις??