skaska
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Like
- 11
- Πόντοι
- 66
η κωλοτρυπίδα του απ το ας-κριμπάι που του έκανα.
Μίλα ελληνικά ρε πουστοκούμπαρο....
η κωλοτρυπίδα του απ το ας-κριμπάι που του έκανα.
χαχαχαχχαχαχχαχαχ ο ντολμας ο κανακης ειναι για πολλες φαπες
πετραααααααααααααααν που εισαι καρδιαμ
γιατί;
από ζήλεια για τις ΚΑΡΑμουνάρες που γαμάει ΧΡΟΝΙΑ και ΤΖΑΜΠΑ;
αααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχα βοηθέ κούγια μόνο επί πληρεωμή θα γαμήσεις τα μουνιά που γαμάει τζάμπα ο κανά......
εν ξεύρω καλαμαρίστικα. είμαι τσάρλης εγώ.Μίλα ελληνικά ρε πουστοκούμπαρο....
εν ξεύρω καλαμαρίστικα. είμαι τσάρλης εγώ.
γιατί;
από ζήλεια για τις ΚΑΡΑμουνάρες που γαμάει ΧΡΟΝΙΑ και ΤΖΑΜΠΑ;
αααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχα βοηθέ κούγια μόνο επί πληρεωμή θα γαμήσεις τα μουνιά που γαμάει τζάμπα ο κανά......
Με τη ντεκερίτσα..
και μένα πεντικιούρ μου κάνει ο χίτμαν.τσαμπα ουτε τα νυχια του δεν ειναι αξιος να κοψει ο μπασμενος. πες του να πληρωσει κανα μεροκαματο στα μαγαζια του ο ληγουρης γιατι ετοιμαζεται ομαδα που θα του κανει τα θερινα μαγαζια γιορτη του αη στρατη με τις φωτιες αχαχαχαχαχχ
Χαλιά να πας αλλού!!!και μένα πεντικιούρ μου κάνει ο χίτμαν.
το παραβλέπω γιατί έχει ροδαλό και σφικτό κωλαράκι όταν έρχεται η ώρα της πληρωμής.Χαλιά να πας αλλού!!!
παλι στο γιουπορν ξενυχταγες μωρη κυπραια αγαμητη??η κωλοτρυπίδα του απ το ας-κριμπάι που του έκανα.
τσαμπα ουτε τα νυχια του δεν ειναι αξιος να κοψει ο μπασμενος. πες του να πληρωσει κανα μεροκαματο στα μαγαζια του ο ληγουρης γιατι ετοιμαζεται ομαδα που θα του κανει τα θερινα μαγαζια γιορτη του αη στρατη με τις φωτιες αχαχαχαχαχχ
παλι στο γιουπορν ξενυχταγες μωρη κυπραια αγαμητη??
του Κλητορίδωνα πότε είναι;Δεν υπάρχει γιορτή του άη Στράτη. (Όσιος είναι ο έρμος ο Ευστράτιος και τον Δεκέμβρη εορτάζει).
Είναι του Άη Γιάννη του Κλήδωνα και ήταν χθες.
Δεν υπάρχει γιορτή του άη Στράτη. (Όσιος είναι ο έρμος ο Ευστράτιος και τον Δεκέμβρη εορτάζει).
Είναι του Άη Γιάννη του Κλήδωνα και ήταν χθες.
ευκαιρια να τον γιορτασουμε εμεις οπως του αξιζει σοφε μου νεστορα
του Κλητορίδωνα πότε είναι;