1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Εσένα πάντως θα σου πάρω μια γραμματική του Τζάρτζανου...
εμένα πάντως μου παίρνει χρόνια πίπα.
Εσένα πάντως θα σου πάρω μια γραμματική του Τζάρτζανου...
για αρχη παρε μου μια πιπα..Εσένα πάντως θα σου πάρω μια γραμματική του Τζάρτζανου...
το περινεο σου σκισα τον περασμενο μαη και ακομα μιλας...περιεργα πραγματα..εμένα πάντως μου παίρνει χρόνια πίπα.
:oεδω είναι για άντρες.
εμένα πάντως μου παίρνει χρόνια πίπα.
σύρε σε κάνα σωληνάδικο να κάνεις γύρω γύρω ψώλοι και άσε τα πολιτικά. δεν είναι το δυνατό σου σημείο.
Μη με αντιγράφεις ρε...
Από Φενεό, έχουμε φωτό??
το περινεο σου σκισα τον περασμενο μαη και ακομα μιλας...περιεργα πραγματα..
Γαμησέ τα είναι η υπόθεση για την αριστερά!!!
Ευτυχώς το ΚΚΕ μένει σχετικά άτρωτο από το μπάχαλο της σύγχρονης αριστεράς!!!
τώρα εγώ υποτίθεται πρέπει να γελάσω?
οποτε θες ελα για ραφη..σταμάτα να ποστάρεις τις νέες λέξεις που μαθαίνεις στην ανατομία που λιώνεις το κωλαράκι σου στο διάβασμα και έλα να μου παρεις άλλη μια πίπα για να κάνεις κιτκατ διάλειμμα.
ποιό μπάχαλο και ποιά αριστερά?ποιά δεξιά και ποιό κέντρο?αφήστε τις παπαριές και πιάστε τίποτα σοβαρές κουβέντες.Απορώ πώς υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που ασχολούνται με αυτές τις βλακείες.
γουίννννννννννν γουίννννννννννννν γουίννννννννννννννν
κάνουν τα κουρίτσα στα σωληνάκιαααααααααααααααααααα
Ποιος σου είπε ότι είμαστε άνθρωποι;;;ποιό μπάχαλο και ποιά αριστερά?ποιά δεξιά και ποιό κέντρο?αφήστε τις παπαριές και πιάστε τίποτα σοβαρές κουβέντες.Απορώ πώς υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που ασχολούνται με αυτές τις βλακείες.
+1...ποιό μπάχαλο και ποιά αριστερά?ποιά δεξιά και ποιό κέντρο?αφήστε τις παπαριές και πιάστε τίποτα σοβαρές κουβέντες.Απορώ πώς υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που ασχολούνται με αυτές τις βλακείες.
για αρχη παρε μου μια πιπα..το περινεο σου σκισα τον περασμενο μαη και ακομα μιλας...περιεργα πραγματα..
με κουραδες δε μιλω...μιλα με βοθρο..Το εκ δεξιών αρχιδοκλάσιμο συνεχίζεται ηρωικά... Μόνο που μας έφαγε η μπόχα!
με κουραδες δε μιλω...μιλα με βοθρο..
ετσι.
βάλε κάνα ρόστερ ρε παπάρα να καβλώ
η κωλοτρυπίδα του απ το ας-κριμπάι που του έκανα.Έκλασε κάποιος?