skaska
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Like
- 11
- Πόντοι
- 66
αααααααααααααααααααχαχχαχαχααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
μπάμπη μου σου έχω αδυναμία και έχεις ήδη υπογράψει στην καρδιά μου...
για λεπτομέρειες στον μαντάμ σκασουσού
αααααααααααααααααααχαχχαχαχααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
μπάμπη μου σου έχω αδυναμία και έχεις ήδη υπογράψει στην καρδιά μου...
για λεπτομέρειες στον μαντάμ σκασουσού
αααααααααααχχαχααχαχαχχαχααχαχα ποιό βάθος ρε....
ο αλέξης κούγιας του μπουρδέλα μόλις τον στήσουν στην πηγάδα θα βγάλει το κινητό θα με πάρει τηλέφωνο και θα μου ζητήσει να τους πω ότι έχει γίνει λάθος και είναιπροβοκάτσια των δεξιών η θέση που βρίσκεται.
ααααααααααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχαα
Πρόσεχε μονάχα μην πάνε λίγο διαφορετικά τα πράγματα και με παρακαλάς να σου περνάω λαθραία κωλομπαρούδες με το καϊκι για Μακρόνησο!
Ποιος σου είπε ότι είμαστε άνθρωποι;;;
Κρίση αυτογνωσίας...
Μια από τις λίγες φορές που με εκπλήσσεις ευχάριστα...
Αν και θα ήταν σκόπιμο να μιλάς μόνο για τον εαυτό σου...
Ο ανεπιθύμητος που έχω δει και από κοντά μια χαρά άνθρωπός είναι απλά έχει μια μετάλλαξη που όταν ακούει τις λέξεις χουρό - πουτό χάνει λίιιιγο τον έλεγχο...
Χαιρομαί που χαίρεσαι κυρίε Κούγια μας!!!Κρίση αυτογνωσίας...
Μια από τις λίγες φορές που με εκπλήσσεις ευχάριστα...
Αν και θα ήταν σκόπιμο να μιλάς μόνο για τον εαυτό σου...
Ο ανεπιθύμητος που έχω δει και από κοντά μια χαρά άνθρωπός είναι απλά έχει μια μετάλλαξη που όταν ακούει τις λέξεις χουρό - πουτό χάνει λίιιιγο τον έλεγχο...
Και στο μουρό δηλαδής τί γίνεται???
Ήδη το Νασιοναλ Τζεογράφικ και το Ντίσκάβερυ Τσάνελ ετοιμάζουν ντοκυμανταιρ με τίτλο: τα παράδοξα της παραφύσης: Πλούσιοι, αμεγκεούχοι έλληνες που συνδυάζουν τις χαρές του κωλόμπαρου με πόστερ του βελουχιώτη! Ρήγμα στη θεωρία της Εξέλιξης!
Θα το δείξει και ο Σκάι!
Έχεις μείνει πίσω φίλτατε ίσιε.Ήδη το Νασιοναλ Τζεογράφικ και το Ντίσκάβερυ Τσάνελ ετοιμάζουν ντοκυμανταιρ με τίτλο: τα παράδοξα της παραφύσης: Πλούσιοι, αμεγκεούχοι έλληνες που συνδυάζουν τις χαρές του κωλόμπαρου με πόστερ του βελουχιώτη! Ρήγμα στη θεωρία της Εξέλιξης!
Θα το δείξει και ο Σκάι!
Ενώ οι δεξιοί... πιστοί στοις κείνων ρήμασι
Έχεις μείνει πίσω φίλτατε ίσιε.
Οι της ανανεωτικής, έχουν πόστερ με che και fidel.
Ταιριάζει με το rolex τους και δεν νιώθουν τύψεις.
θα κάνω ασφαλιστικά μέτρα στον πουσταρά το Σκάι.Ήδη το Νασιοναλ Τζεογράφικ και το Ντίσκάβερυ Τσάνελ ετοιμάζουν ντοκυμανταιρ με τίτλο: τα παράδοξα της παραφύσης: Πλούσιοι, αμεγκεούχοι έλληνες που συνδυάζουν τις χαρές του κωλόμπαρου με πόστερ του βελουχιώτη! Ρήγμα στη θεωρία της Εξέλιξης!
Θα το δείξει και ο Σκάι!
Κατανοώ ότι μετά από χρόνια πλύσης εγκεφάλου είναι δύσκολο να αλάξεις γνώμη, αλλά έχεις σκεφτεί ποτέ ότι η μεγάλη πλειοψηφία των δεξιών δε νιώθει καμια συμπάθεια για τον πατακό και ουδεμία σχέση έχει, γενεαλογική ή άλλη με τα ΤΑ;
Κατανοώ ότι μετά από χρόνια πλύσης εγκεφάλου είναι δύσκολο να αλάξεις γνώμη, αλλά έχεις σκεφτεί ποτέ ότι η μεγάλη πλειοψηφία των δεξιών δε νιώθει καμια συμπάθεια για τον πατακό και ουδεμία σχέση έχει, γενεαλογική ή άλλη με τα ΤΑ;
Έχεις δίκιο...Ξέχασα και το σκηνικό όπου από το ηχοσύστημα της Καγιέν να ακούγονται αντάρτικα...
εγώ μικρός διάβαζα ταρατατα
θα κάνω ασφαλιστικά μέτρα στον πουσταρά το Σκάι.
έχω και καλό δικηγόρο θα με κλάσουν τα πελέουρα...
ααααααααααααααααααααααααχχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχα
κοίτα να δεις που όλα τα δεξιόστροφα πουστάκια εδώ μέσα τα έχω σε μεγάλη εκτίμηση.
αααααααααααααααααααχαχχααχαχχααχαχχααχχαχαχααχαχαχχααχα
καλά έλεγε ο πατέρας μου ότι είμαι αριστερός αλλά το αιμα νερό δε γίνεται.
ααααααααααααααααααααχαχχααχαχαχχααχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
θα κάνω ασφαλιστικά μέτρα στον πουσταρά το Σκάι.
έχω και καλό δικηγόρο θα με κλάσουν τα πελέουρα...
ααααααααααααααααααααααααχχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχα
κοίτα να δεις που όλα τα δεξιόστροφα πουστάκια εδώ μέσα τα έχω σε μεγάλη εκτίμηση.
αααααααααααααααααααχαχχααχαχχααχαχχααχχαχαχααχαχαχχααχα
καλά έλεγε ο πατέρας μου ότι είμαι αριστερός αλλά το αιμα νερό δε γίνεται.
ααααααααααααααααααααχαχχααχαχαχχααχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
Νομίζω ότι ο όρος χουντοβασιλικός πρέπει να είναι ο πιο άστοχος ever.
ως σωστός δωσίλογος, ταγματασφαλίτης, εθνικόπουστας θα ξεχάσω τι σημαίνει σφυροδρέπανο μόλις μου δώκετε την αρχηγία.Αφιερωμένο εξαιρετικά:
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'σαι λέμε!
Δεν ασχολούμαι καν.Για τον όρο αναρχοκουμούνι τι άποψη έχεις??