Γιατη θλυμενος?
γιατί έχασε ο άρης...
Γιατη θλυμενος?
Εμενα με στεναχωρει η αδιαφοια του γερου,ουτε λεξη για μεταγραφες ονοματα!γιατί έχασε ο άρης...
Εμενα με στεναχωρει η αδιαφοια του γερου,ουτε λεξη για μεταγραφες ονοματα!
Που ειναι ο τζολε,ο καρεμπε? Ο ριμπο? Ο τζιοβανη? Ο γκαλετι? Για τον τελευταιο δεν ξερω τι θα γινεικι ο εγώ θρυλάρα είμαι, αλλά γάμησέ τα ...εχω απογοητευτεί με την φετινή πορεία μας...
τον πούλο δικέ μου..τον πούλο!!
Που ειναι ο τζολε,ο καρεμπε? Ο ριμπο? Ο τζιοβανη? Ο γκαλετι? Για τον τελευταιο δεν ξερω τι θα γινει
Λες να την κανει αμα το χασουμε και του χρονου?τι ψαχνεις ρε φίλε...κάτσε να δούμε τι θα κατεβάσουμε του χρόνου..κάτσε να δούμε ΑΝ θα έχουμε 11αδα που να παίζει μπάλα κι όχι το καβλί...
φέτος ο γέρος όπως λες, δεν έκανε ρεζερβέ το 2πλο όπως πάντοτε και πήραμε τα @@ μας...όχι μόνο από ήττες αλλά από την ίδια την ομάδα...πάσχουμε από μέσα και δεν θέλουν να το καταλάβουν... ;)
Λες να την κανει αμα το χασουμε και του χρονου?
Κατη ψηλα,θα δουμε,οταν ειταν ποιο νεος και του πειρε το πρωταθλημα ο παο την επομενη πειρε πεχτεςμέχρι τα Χριστούγεννα, αν δεν έχει δυνατή 11αδα, αν δεν φέρει αποτελέσματα η ομάδα, δεν ξέρω αν θα φύγει αλλά δεν τον κόβω να "περνάει" καλά το 2011...
μα είχε ακουστεί ότι θα έφευγε από φέτος;;
Κατη ψηλα,θα δουμε,οταν ειταν ποιο νεος και του πειρε το πρωταθλημα ο παο την επομενη πειρε πεχτες
Σκοκο θα παρουμε
ρε συ ποσων χρονων εισαι?Εμενα με στεναχωρει η αδιαφοια του γερου,ουτε λεξη για μεταγραφες ονοματα!
γιατη?ρε συ ποσων χρονων εισαι?
γιατι δεν φαινεσαι και πολυ ωριμος.δεν εχεις καταλαβει οτι εισαστε στην ιδια κατασταση με μας?γιατη?
Ειμαι 20-24 ακριβως δεν λεω για πολλους λογους συζητηση κανω! Και εχω καταλαβει απολυτα σε τη κατασταση ειμαστε,και αν δεν βαλει ο αλλος βαθεια το χερι δεν θα γηνει δουλειαγιατι δεν φαινεσαι και πολυ ωριμος.δεν εχεις καταλαβει οτι εισαστε στην ιδια κατασταση με μας?
απο τοτε που βγηκε στην φορα η κομπινα με την ζιμενς τον εχεις δει να ξαναβαλει το χερι στην τσεπη?Ειμαι 20-24 ακριβως δεν λεω για πολλους λογους συζητηση κανω! Και εχω καταλαβει απολυτα σε τη κατασταση ειμαστε,και αν δεν βαλει ο αλλος βαθεια το χερι δεν θα γηνει δουλεια
οντοςαπο τοτε που βγηκε στην φορα η κομπινα με την ζιμενς τον εχεις δει να ξαναβαλει το χερι στην τσεπη?
απο τοτε που βγηκε στην φορα η κομπινα με την ζιμενς τον εχεις δει να ξαναβαλει το χερι στην τσεπη?
εννωειται.επισης παει κατα διαολου και η ιντρακομ με την ιντραλοτ μετα απο αυτο.σωστός...μην ξεχνάμε μέχρι να πάρει η vodafone την χρυσή χορηγία, ποιός ήταν χρυσός χορηγός;;; οεο οεο οεο οεο οεο;; η siemens... ;)
εννωειται.επισης παει κατα διαολου και η ιντρακομ με την ιντραλοτ μετα απο αυτο.