Νέα

Το στέκι των ξενύχτηδων!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 238
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Εμενα με στεναχωρει η αδιαφοια του γερου,ουτε λεξη για μεταγραφες ονοματα!

κι ο εγώ θρυλάρα είμαι, αλλά γάμησέ τα ...εχω απογοητευτεί με την φετινή πορεία μας...

τον πούλο δικέ μου..τον πούλο!!

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
κι ο εγώ θρυλάρα είμαι, αλλά γάμησέ τα ...εχω απογοητευτεί με την φετινή πορεία μας...

τον πούλο δικέ μου..τον πούλο!!
Που ειναι ο τζολε,ο καρεμπε? Ο ριμπο? Ο τζιοβανη? Ο γκαλετι? Για τον τελευταιο δεν ξερω τι θα γινει

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Που ειναι ο τζολε,ο καρεμπε? Ο ριμπο? Ο τζιοβανη? Ο γκαλετι? Για τον τελευταιο δεν ξερω τι θα γινει

τι ψαχνεις ρε φίλε...κάτσε να δούμε τι θα κατεβάσουμε του χρόνου..κάτσε να δούμε ΑΝ θα έχουμε 11αδα που να παίζει μπάλα κι όχι το καβλί...

φέτος ο γέρος όπως λες, δεν έκανε ρεζερβέ το 2πλο όπως πάντοτε και πήραμε τα @@ μας...όχι μόνο από ήττες αλλά από την ίδια την ομάδα...πάσχουμε από μέσα και δεν θέλουν να το καταλάβουν... ;)

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
τι ψαχνεις ρε φίλε...κάτσε να δούμε τι θα κατεβάσουμε του χρόνου..κάτσε να δούμε ΑΝ θα έχουμε 11αδα που να παίζει μπάλα κι όχι το καβλί...

φέτος ο γέρος όπως λες, δεν έκανε ρεζερβέ το 2πλο όπως πάντοτε και πήραμε τα @@ μας...όχι μόνο από ήττες αλλά από την ίδια την ομάδα...πάσχουμε από μέσα και δεν θέλουν να το καταλάβουν... ;)
Λες να την κανει αμα το χασουμε και του χρονου?

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Λες να την κανει αμα το χασουμε και του χρονου?

μέχρι τα Χριστούγεννα, αν δεν έχει δυνατή 11αδα, αν δεν φέρει αποτελέσματα η ομάδα, δεν ξέρω αν θα φύγει αλλά δεν τον κόβω να "περνάει" καλά το 2011...

μα είχε ακουστεί ότι θα έφευγε από φέτος;;

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
μέχρι τα Χριστούγεννα, αν δεν έχει δυνατή 11αδα, αν δεν φέρει αποτελέσματα η ομάδα, δεν ξέρω αν θα φύγει αλλά δεν τον κόβω να "περνάει" καλά το 2011...

μα είχε ακουστεί ότι θα έφευγε από φέτος;;
Κατη ψηλα,θα δουμε,οταν ειταν ποιο νεος και του πειρε το πρωταθλημα ο παο την επομενη πειρε πεχτες

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Σκοκο θα παρουμε  :rockon: :rockon:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Κατη ψηλα,θα δουμε,οταν ειταν ποιο νεος και του πειρε το πρωταθλημα ο παο την επομενη πειρε πεχτες

τι να σου πω.. τώρα που έχει μεγαλώσει υποτίθεται ότι πρέπει να είναι και πιο ώριμος..δεν ξέρω...μακάρι να κάνει κάτι γιατί δεν μας βλέπω ούτε στο uefa... ;)

Σκοκο θα παρουμε  :rockon: :rockon:

τα @@ τα καλαβρέζικα, τα ξέρεις;; αυτά θα πάρουμε!! :grin: :grin:

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
γιατι δεν φαινεσαι και πολυ ωριμος.δεν εχεις καταλαβει οτι εισαστε στην ιδια κατασταση με μας?
Ειμαι 20-24 ακριβως δεν λεω για πολλους λογους συζητηση κανω! Και εχω καταλαβει απολυτα σε τη κατασταση ειμαστε,και αν δεν βαλει ο αλλος βαθεια το χερι δεν θα γηνει δουλεια

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ειμαι 20-24 ακριβως δεν λεω για πολλους λογους συζητηση κανω! Και εχω καταλαβει απολυτα σε τη κατασταση ειμαστε,και αν δεν βαλει ο αλλος βαθεια το χερι δεν θα γηνει δουλεια
απο τοτε που βγηκε στην φορα η κομπινα με την ζιμενς τον εχεις δει να ξαναβαλει το χερι στην τσεπη?

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
απο τοτε που βγηκε στην φορα η κομπινα με την ζιμενς τον εχεις δει να ξαναβαλει το χερι στην τσεπη?

σωστός...μην ξεχνάμε μέχρι να πάρει η vodafone την χρυσή χορηγία, ποιός ήταν χρυσός χορηγός;;; οεο οεο οεο οεο οεο;; η siemens... ;)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
σωστός...μην ξεχνάμε μέχρι να πάρει η vodafone την χρυσή χορηγία, ποιός ήταν χρυσός χορηγός;;; οεο οεο οεο οεο οεο;; η siemens... ;)
εννωειται.επισης παει κατα διαολου και η ιντρακομ με την ιντραλοτ μετα απο αυτο.

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
εννωειται.επισης παει κατα διαολου και η ιντρακομ με την ιντραλοτ μετα απο αυτο.

γμσ τα...ανάθεμα σε αυτή την χώρα αν κάνουν μία γαμημένη πουστιά σωστά...

ξέρεις να κλέβεις;; να ξέρεις να κρύβεις κιόλας!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
δεν μπορεις να το κρυβεις για παντα ρε.καποια στιγμη αποσυρεσαι διακριτικα πριν ερθει το μπαμ.ο κοκκ νομιζε οτι θα περνανε τα κολπα αιωνια.και την πατησε τωρα.και δεν εχει και κανενα στηριγμα.ολοι βλεπουν την μπορα που ερχεται και δεν μπαινουν στο πλοιο.οχι οτι οι αλλες ομαδες θα βρεθουν σε καλυτερη μοιρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom