kavliaris
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 285
- Πόντοι
- 2.287
Γιατί κολυμπώντας θα πάω?στη ροδο ειναι...παλι μακρια σ πεφτει
Γιατί κολυμπώντας θα πάω?στη ροδο ειναι...παλι μακρια σ πεφτει
Γιατί κολυμπώντας θα πάω?
το name του συζηγου της κολλητης σου απο τι γραμμα αρχιζει; ;)
Με τσεκαρεις?
Αν δε πιστευες τοτε τι αραδιαζες τοση ωρα?
Τυπε μετα την απομακρυνση απτο ταμειο ουδεν λαθος αναγνωριζεται
απλα θελω να ειμαι βεβαιος 1000%
δεν θελω να αφησω καποιο περιθωριο λαθους
Ολες οι γυναικες βλεπουν ενα ποσοστο ανδρων ως ανεραστους.μικρη πιστευα οτι εγω δε θα βρω αντρα...δεν ειχα χρονο να σκεφτω το αντιθετο τυπε
βαζω στοιχημα οτι εισαι παπαγαλακι του χασοδικη.
βρε ουστ
Σιγα τα ωά ρε τυπε,φτιαχνεις καινουργιο κλώνο!προσεξε γιατι δεν αργω να κανω viral το προφιλ σου στο fb εδω στο bou.com
αλλα δεν θα σου κανω τη χαρη να μπαναριστω γιατι εχεις κάλλο στο μυαλο σου![]()
Ετσι, εφιαλτης θα σου γινω. Παντου θα νομιζεις οτι κρυβομαι απο πισω.βαζω στοιχημα οτι εισαι παπαγαλακι του χασοδικη.
βρε ουστ
Σιγα τα ωά ρε τυπε,φτιαχνεις καινουργιο κλώνο!
εχω διαβασει διαφορα αρθρα κυριως σε αριστερογκεηφριεντλι αθηναϊκες φυλλαδες και ενώ ημουν σιγουρος ότι το εγραφε γυναικα στο τελος υπεγραφε ως... βαγγελης. η πενταγιωτισσα τωρα δεν παιζει να είναι γκεης, είναι γυναικα , η φωτο της είναι αληθινη διοτι δεν δειχνει καμια διαστημικη γκομενα και στην δουλεια οντως της την πεφτουν διοτι η αγαμια παει συννεφο. δεν είναι ολοι μπουρδελιαριδες να χορταινουν ανατολικοευρωπαίες. όταν ο άλλος τα τελευταια 10 χρονια κανει σεξ μονο με την χοντρη γυναικα του ή ο άλλος εχει 6 μηνες να κανει σχεση και να γαμησει αναμενομενο. εγω παντως γυναικες διψασμενες για σεξ σαν την πενταγιωτισσα και ας μην είναι μοντελα περναω μια χαρα, εχω κανει και γλυφομουνι πανω από μια ωρα κατοπιν στοιχήματος και ικετευε να σταματήσω επειδή σπαρταρουσε και γουσταρα ή άλλη φορα που ηταν η γυναικα επι κεφαλης σε αυτην την σταση δυσκολα τελειωνω οποτε παλι κρατησα 1 ωρα και 6 λεπτα με μια παλια γκομενα πριν 10 χρονια. βαριομαστε και το τελειώνουμε το θεμα αν εχουμε χυσει, πενταγιωτισσα βαλε τον αντρα σου να κανει κολπα πριν αρχισει το σπρωξε σε γρηγορους ρυθμους και τελειωσει σε λιγα λεπτα, καυλωμενος κανεις δεν αρνειται σε γυναικα.
χίλια συγγνώμη πενταγιωτισσαEχω σιχαθει το σεξ του δεκαλεπτου.
Αληθεια γιατι το κανετε αυτο???