Όπως όλοι έχουμε ακούσει η ζωή μας μετά τον κορονοιο θα είναι διαφορετική . Για την ώρα θα πρέπει να φοράμε μάσκα στις δουλειές μας και στα ΜΜΜ. Όσον αφορά το σεξ πιστεύετε ότι θα είναι ένας παράγοντας που πρόκειται να αλλάξει στην ζωή μας ?Λέτε να επιβληθεί και εδώ κάποιο μέτρο?(δεν αναφέρομαι στο κλείσιμο των μπουρδελων ίσα ίσα ρωτάω αν πιστεύετε αν θα παρθεί κάποιο έξτρα μέτρο η όχι ) Τι γνώμη έχετε ?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Το σεξ μετά τον Κορονοιο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bigshak
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 21
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
PARIS.STAVROY
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2020
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Σαφώς και θα επηρεαστεί η συμπεριφορά μας στο ερωτικό λόγω κοροναιου .Καταρχήν θα σκεφτόμαστε εάν και σε ποια θα την πέσουμε για σεξ , κατά δεύτερον ο ιός μας επιβάλλει σχεδόν μονογαμικές σχέσεις
nomercy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 15
- Like
- 226
- Πόντοι
- 1.240
Τιποτα δεν θα αλλαξει στην συμπεριφορα ....το κατω κεφαλι αποφασιζει ... δυστυχως.
Τωρα το θεμα υγιεινης και προστασιας ειναι στο χερι του καθενος, και απο τις δυο πλευρες.
Και αυτο ειναι κατι που ισχυε παντα , οχι μονο λογω ιου.
Τωρα το θεμα υγιεινης και προστασιας ειναι στο χερι του καθενος, και απο τις δυο πλευρες.
Και αυτο ειναι κατι που ισχυε παντα , οχι μονο λογω ιου.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
Σαφώς και θα επηρεαστεί η συμπεριφορά μας στο ερωτικό λόγω κοροναιου .Καταρχήν θα σκεφτόμαστε εάν και σε ποια θα την πέσουμε για σεξ , κατά δεύτερον ο ιός μας επιβάλλει σχεδόν μονογαμικές σχέσεις
κατσε ρε φιλε, το τερματησες, απο ποσοστα εχεις διαβασει καθολου?
το AIDS αν κολλησω εχει πιθανοτητα πχ να με σκοτωσει 1 στις 2 (50%) οποτε αναγκαστηκαμε να βαλουμε προφυλακτικο. οκ.
η γριπη εμενα εχει πιθανοτητα να με σκοτωσει 1 στις 1.000 (0,1%) και ο κορονοιος 2 στις 1.000 (0,2%)
δηλαδη χθες δεν φοβοσουν την γριπη μην σε σκοτωσει και σημερα φοβασαι τον κορονοιο για τοσο μικρη διαφορα??????
αααααααν ημουν 80 χρονων με καρδιοπαθεια και αναπνευστικα τοοοοοοτε θα φοβομαουν γιατι αααααν κολλησω 1 στις 10 με εφαγε, τωρα τι? (που στα 80 ααααν ζω, με καρδια και αναπνευστικα, ααααν μου σηκωνεται, σιγα μην με νοιαζει τοσο το σεξ αντι της ευθραστης υγειας μου)
ελεος
ακουγαμε στα 1980ς μην ακουμπατε, μην φιλατε θα κολλησετε aids, τωρα να φοβομαστε και μην πλησιασουμε? ξανα ελεος,
αν πεθαιναν 10 παππουδες το χρονο απο γριπη που κολλησαν απο γυναικα θα πεθαινουν 20 ή 60 απο κορονοιο.
παππουδες και αρρωστοι.
οχι εσυ και εγω <40. ποσο χρονων εισαι?
Διαγραμμένο μέλος 198166
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2020
- Like
- 2.009
- Πόντοι
- 216
κατσε ρε φιλε, το τερματησες, απο ποσοστα εχεις διαβασει καθολου?
το AIDS αν κολλησω εχει πιθανοτητα πχ να με σκοτωσει 1 στις 2 (50%) οποτε αναγκαστηκαμε να βαλουμε προφυλακτικο. οκ.
η γριπη εμενα εχει πιθανοτητα να με σκοτωσει 1 στις 1.000 (0,1%) και ο κορονοιος 2 στις 1.000 (0,2%)
δηλαδη χθες δεν φοβοσουν την γριπη μην σε σκοτωσει και σημερα φοβασαι τον κορονοιο για τοσο μικρη διαφορα??????
αααααααν ημουν 80 χρονων με καρδιοπαθεια και αναπνευστικα τοοοοοοτε θα φοβομαουν γιατι αααααν κολλησω 1 στις 10 με εφαγε, τωρα τι? (που στα 80 ααααν ζω, με καρδια και αναπνευστικα, ααααν μου σηκωνεται, σιγα μην με νοιαζει τοσο το σεξ αντι της ευθραστης υγειας μου)
ελεος
ακουγαμε στα 1980ς μην ακουμπατε, μην φιλατε θα κολλησετε aids, τωρα να φοβομαστε και μην πλησιασουμε? ξανα ελεος,
αν πεθαιναν 10 παππουδες το χρονο απο γριπη που κολλησαν απο γυναικα θα πεθαινουν 20 ή 60 απο κορονοιο.
παππουδες και αρρωστοι.
Δυστυχώς ο μέσος άνθρωπος δεν έχει τη νοημοσύνη να καταλάβει αυτό που λες.
Bartender 74
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.804
- Πόντοι
- 2.390
Δεν πρέπει τίποτα να αλλάξει.
Αλλοίμονο αν βάλουμε γάντια και μάσκα.Ζόμπι θα γίνουμε;
Αλλοίμονο αν βάλουμε γάντια και μάσκα.Ζόμπι θα γίνουμε;
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Σύμφωνο αλλά όταν σου λένε οι ειδικοί πως ο Κωρονιος έχει ρνα .... ότι μένει στο σώμα 40 μέρες ..θέλει 2 και 3 εξαιταση μέχρι να δεις ότι είσαι αρνητικός αρα δεν το μεταδιδεις .... ότι αν φανείς θετικός πρέπει να γίνει ηχνηλατηση ...τι θα πεις ; Πως πήγα στην τάδε πορνη ;;; Επισης οι εργαζόμενοι μπουρδελοαρηδες θα έχουν πρόβλημα στην εργασία τους ..... Όλα αυτά τα σκευτικες ;;; Σύμφωνο με όσα είπες αλλά το έχουν κάνει πολύ περίπλοκο και αν έχεις κάτι σε αντιμετωπίζουν σαν να έχεις λέπρα μετά !!!κατσε ρε φιλε, το τερματησες, απο ποσοστα εχεις διαβασει καθολου?
ελεος
παππουδες και αρρωστοι.
Όπως όλοι έχουμε ακούσει η ζωή μας μετά τον κορονοιο θα είναι διαφορετική . Για την ώρα θα πρέπει να φοράμε μάσκα στις δουλειές μας και στα ΜΜΜ. Όσον αφορά το σεξ πιστεύετε ότι θα είναι ένας παράγοντας που πρόκειται να αλλάξει στην ζωή μας ?Λέτε να επιβληθεί και εδώ κάποιο μέτρο?(δεν αναφέρομαι στο κλείσιμο των μπουρδελων ίσα ίσα ρωτάω αν πιστεύετε αν θα παρθεί κάποιο έξτρα μέτρο η όχι ) Τι γνώμη έχετε ?
θα "παίξουν μπάλα" πιστοποιητικά τέτοιου είδους (είναι τα λεγόμενα rapid tests)
Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθούν πιστοποιητικά παρόμοια με των αεροπορικών εταιρειών...
Πολυ σωστα. Ισως ομως τωρα να κοψουμε τα γλωσσοφιλα. Το σκεφτομαι σοβαρα οταν βγω ξανα στη γυρα.To σεξ μετα τον κορονοιο ειναι ακριβως το ιδιο οπως πριν τον κορονοιο...
Οτι προφυλαξεις περναμε πριν θα περνουμε και τωρα..
Τιποτε περισσοτερο τιποτε λιγοτερο!!!
To σεξ μετα τον κορονοιο ειναι ακριβως το ιδιο οπως πριν τον κορονοιο...
Οτι προφυλαξεις περναμε πριν θα περνουμε και τωρα..
Τιποτε περισσοτερο τιποτε λιγοτερο!!!
Για να είμαι ειλικρινής και εγώ πιστεύω ότι στην κανονική μας ζωή δεν θα αλλάξει κάτι εκτός και αν έρθει κάτι συνταρακτικό και επηρεαστούμε και εμείς αυτό (αλλά δεν πιστεύω να γίνει κάτι τέτοιο διότι αν γίνει θα είμαστε πολύ γκαντεμιδες)Πολυ σωστα. Ισως ομως τωρα να κοψουμε τα γλωσσοφιλα. Το σκεφτομαι σοβαρα οταν βγω ξανα στη γυρα.
Επειδή και εγώ θα βγω στην γύρα εκτός από το γλώσσοφιλα μπορεί να κοπούν και τα ακάποτα . Βέβαια αυτό φαντάζομαι θα εξαρτηθεί και από το πως θα θέλει να κάνει σεξ ένας πελάτης αλλά κυρίως από τις εργαζόμενες του χώρου
Αυτό αν γίνονταν θα γίνοταν η στους οίκους η στα μασατζιδικα η στα στούντιο . Τώρα με τα call girl δεν βλέπω πως μπορεί να εφαρμοστεί . Για τις πιάτσες απλά δεν το συζητάμε κανθα "παίξουν μπάλα" πιστοποιητικά τέτοιου είδους (είναι τα λεγόμενα rapid tests)
Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθούν πιστοποιητικά παρόμοια με των αεροπορικών εταιρειών...
Το ‘χω πει και εγώ χίλιες φορές ότι για μένα ποιο επικίνδυνο είναι το AIDS παρά ο κορονοϊοςκατσε ρε φιλε, το τερματησες, απο ποσοστα εχεις διαβασει καθολου?
ελεος
παππουδες και αρρωστοι.
Fet_jim
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2019
- Like
- 475
- Πόντοι
- 21
Νομίζω όπως ένα ζευγάρι δεν κάνει σεξ αν ενας από τους δυο έχει συμπτωματα γριππης και είναι χλεμπονιαρης έτσι θα ισχύει και εδώ μιας και μιλάμε για πνευμονια.
Με τις επαγγελματίες ρίσκο όπως πάντα . Πιο κακο είναι να κολλήσεις ΣΜΝ
Με τις επαγγελματίες ρίσκο όπως πάντα . Πιο κακο είναι να κολλήσεις ΣΜΝ
rantanplangr30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 39
- Like
- 5.050
- Πόντοι
- 2.696
Το ‘χω πει και εγώ χίλιες φορές ότι για μένα ποιο επικίνδυνο είναι το AIDS παρά ο κορονοϊος
Δεν είναι ακριβώς έτσι.Αν κολλήσεις HIV από μια γυναίκα,δε θα τον κολλήσεις στη μάνα σου στον πατέρα σου στην αδερφή σου ή στη θεία σου.Με τον covid είναι διαφορετικά.Κολλάς και διασπείρεις τον ιό σε όλους όσους έρθεις σ'επαφή,και δεν είναι σεξουαλική επαφή...Επίσης με τη γρίπη είναι λίγο διαφορετικά.Οι ευπαθείς άνθρωποι έχουν επιλογή να κάνουν εμβόλιο τον Οκτώβριο που τους προφυλάσσει σε μεγάλο ποσοστό για αρκετούς μήνες.Για τον covid δεν μπορείς να κάνεις εμβόλιο διότι δεν υπάρχει.Μην κοιτάζουμε το τομάρι μας μόνο.Υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που δε φταίνε σε τίποτα.
Το είχα γράψει και παλιότερα.Είχα κολλήσει ίωση από πόρνη και ακύρωσα επαγγελματικό ταξίδι.Διότι οι κοπέλες δουλεύουν ανεξαρτήτως αν είναι ή δεν είναι καλά.Η άλλη πιέζεται να δουλέψει.Οπότε ακόμα και αν έχει συμπτώματα covid δε θ΄αφήσει τη δουλειά...Και αν στην περίπτωση μιας ίωσης απλώς έχασα το ταξίδι,ίσως να κόλλησα και κάποιο άλλο από τα άτομα που συναναστρέφομαι,με τον covid θα ήταν πιο επικίνδυνα τα πράγματα.
Πολύ σωστά αξιότιμε συναγωνιστή. Δεν θα μπορείς να είσαι αντάρτης μπουρδελιάρης εφεξής. Θα αναγκάσουν τους λαούς να γίνουν υπάκουα μοσχάρια για αναπαραγωγή μόνο.Σαφώς και θα επηρεαστεί η συμπεριφορά μας στο ερωτικό, λόγω κοροναϊού .Καταρχήν θα σκεφτόμαστε εάν και σε ποια θα την πέσουμε για σεξ , κατά δεύτερον ο ιός μας επιβάλλει σχεδόν μονογαμικές σχέσεις
Η ελευθερία του μπουρδελίαρη κόντρα στο ρεύμα ενοχλεί αφόρητα, για αυτό πρέπει με τον φόβο να σκύψουν όλοι το κεφάλι όπως είναι προσχεδιασμένο :
Mounokwlaraki
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 62
- Like
- 3.130
- Πόντοι
- 7.216
Πολύ σωστά αξιότιμε συναγωνιστή. Δεν θα μπορείς να είσαι αντάρτης μπουρδελιάρης εφεξής. Θα αναγκάσουν τους λαούς να γίνουν υπάκουα μοσχάρια για αναπαραγωγή μόνο.
Η ελευθερία του μπουρδελίαρη κόντρα στο ρεύμα ενοχλεί αφόρητα, για αυτό πρέπει με τον φόβο να σκύψουν όλοι το κεφάλι όπως είναι προσχεδιασμένο :
Η μαλακια σας έχει βαρεσει κατά κουτελα!
PARIS.STAVROY
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2020
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
μεχρι να βρεθει το εμβολιο του covid 19 ολοι μας θα ειμαστε πολυ προσεχτικοι και επιφυλακτικοι στο σεξουαλικο θεμα
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.239
- Πόντοι
- 3.846
Ο Λιακόπουλος της Αγγλίας, αυτός ο αποτυχημένος ποδοσφαιριστής έγινε ξαφνικά είδωλο έτσι;
Περαστικά σας
Περαστικά σας
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις