arcans80
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
τι να γαμησουμε ρε μαλακα?καταλαβα σε πιο λες
καλα ρε κ δεν την γαμησατε?
την γυφτισσα που δεν εχει δοντια.
μονο γκιασου τις γαμαει αυτες.
τι να γαμησουμε ρε μαλακα?καταλαβα σε πιο λες
καλα ρε κ δεν την γαμησατε?
ρε μαλακα εκει ειναι τα γουστατι να γαμησουμε ρε μαλακα?
ρε μαλακα εκει ειναι τα γουστα
μην εισαι χαζος....
επρεπε να την ξεκωλιασετε
τι να γαμησουμε ρε μαλακα?
ναι το καημενο το παιδακι.αναγκη εχει....φτου σου γαιδούρι δεν ντρέπεσαι καθόλου_ Το παρεσέρνης μικρό παιδί σε ακολασίες.
Ντέκερ χωρίσ δόντια εεεεεεεεεεεεε;;;;;;;; θα τους επαιρνε και χωρις κινδυνο να τους πληγώση ...............
δεν παιζεσαι ρε αντε πάμε Σόφια 11 έως 14 ή 13 Αυγουστου.
ναι το καημενο το παιδακι.αναγκη εχει....
ρε συ θελω να ερθω αλλα το θεμα εκτος των χρηματων ειναι κ οι λιγες μερες της αδειας μου .....οπως επισης κ το δυσκολο εκεινων των ημερων.πριν το 15αυγουστο θα ειμαι ζορικοςNteker άσε τις δικαιολογίες και το μωρό σου για δύο βράδυα και φύγαμε θα ειναι και καποιος που έχει αδυναμία στα στούντιο σαν εσένα θα κάνετε καλό διδιμο.
ρε συ θελω να ερθω αλλα το θεμα εκτος των χρηματων ειναι κ οι λιγες μερες της αδειας μου .....οπως επισης κ το δυσκολο εκεινων των ημερων.πριν το 15αυγουστο θα ειμαι ζορικος
εχετε κατι να προτεινετε για το γυφτοχωρι αυτο?αρκανσ, αλλανταλον κτλ?
εχω διαβασει κ ξερω απο περσι που πηγα οτι ειναι μαπα.
μαγκες το σαντανσκι εχει τελειωσει εδω και πολυ καιρο,οτι και να σας πει καποιος ειναι μαλακιες.εχετε κατι να προτεινετε για το γυφτοχωρι αυτο?αρκανσ, αλλανταλον κτλ?
εχω διαβασει κ ξερω απο περσι που πηγα οτι ειναι μαπα.
ακομα εκει δουλεύει η μπονι? λολΝα σημειώσουμε μόνο ένα καλό κομμάτι την Μπόνι που δουλεύει στο Apoutalia και τιμάει τα λεφτά του, καθαρή, υπάκουη και με τέλειο βυζί, δε σου λέει όχι σε τίποτε..
Καλημερα σας,
διαβαζω εδω και αρκετη ωρα τα ποσταρισματα σας καθως με ενδιαφερει το συγκεκριμενο θεμα....οφειλω να ομολογησω οτι αρκετες απο τις απαντησεις σας με εχουνε κανει να λυθω στα γελια....τεσπα....σχεδιαζω ενα 3ημερο ταξιδακι στην Βουλγαρια και πιο συγκεκριμενα στο Σαντανσκι.....εχω περασει απο εκει πηγαινοντας στο Μπανσκο για σκι.....τωρα λεω να παω με το καρντασι μου για ξε-σκι.....θελοντας να γιορτασω τα γενεθλια μου εχω υπολογισει συνολικο μπατζετ γυρω στο ενα χιλιαρικο.....εχετε τιποτα προτασεις επι του θεματος? θα πηγαινα στο Μπανσκο αλλα εχω παει ηδη αλλες δυο φορες και δεν παιζει με την καμια να ειμαι ποτε σε θεση να 'διαλεξω' μεταξυ 8-10 μωρων εκει.....εκει η παιρνεις αυτο που εχει, η αντε γεια με το πουλι στο χερι, χωρια που δεν ξερουν και τι ζητανε......για να ειμαι απολυτα ειλικρινης, την τελευταια φορα που γυρνουσα απο μπανσκο μπηκα στον πειρασμο και εκανα μια βολτα στο κεντρο του σαντανσκι με το αυτοκινητο....δεν σταματησα πουθενα γιατι ειχε κατι σαν παζαρι, χωρια που φοβηθηκε το ματι μου απο τους ενα σωρο αμετρητους γυφτους που ειδα εκει....τωρα ομως που πλησιαζουν οι γιορτες θα γουσταρα πολυ να το 'παιξω' αγας ενα 3ημερο......κανενα τηλεφωνο παιζει η να ρωτησω στα συνορα? απο ξενοδοχειο ειμαι καλυμενος καθως μενω παντα σε καλα ξενοδοχεια που εχουνε δικο τους παρκινκ.....ευχαριστω για τυχον απαντησεις σας.....
λες ε?
κατι μου λεει οτι θα σε 'ακουσω' και θα την ψαξω προς τα εκει την δουλεια......ευχαριστω......καλημερα
πως περασες φιλε??? ανεβαινω σοφια συντομα..μηπως μπορεισ να στειλεις ΡΜ τα τηλ να μην πσαχνω ολο το θρεντ??την κοιταξα ηδη.....βρηκα ξενοδοχειο και ολα τα συναφη.....βρηκα και κατι τηλεφωνα απο CG σε ενα απο τα directories που εγραψε ενα αντιστοιχο thread o allantanon......το εχει εντρυφησει το θεμα απ'οτι καταλαβαινω......οι τιμες τους ειναι πολυ πιο λογικες απ'οτι θα περιμενε κανεις.....επισκεψη στο ξενοδοχειο η στο διαμερισμα σου με 100 λεβα-50 ευρωπουλα την ωρα......ανυπομονω ηδη να ερθουν τα χριστουγεννα...