Νέα

Το Σαντάνσκι τη νύχτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 776
  • Εμφανίσεις 178K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
τι να γαμησουμε ρε μαλακα?
την γυφτισσα που δεν εχει δοντια.
μονο γκιασου τις γαμαει αυτες. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε μαλακα εκει ειναι τα γουστα
μην εισαι χαζος....
επρεπε να την ξεκωλιασετε

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ρε μαλακα εκει ειναι τα γουστα
μην εισαι χαζος....
επρεπε να την ξεκωλιασετε

φτου σου γαιδούρι δεν ντρέπεσαι καθόλου_ Το παρεσέρνης μικρό παιδί σε ακολασίες.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ντέκερ χωρίσ δόντια εεεεεεεεεεεεε;;;;;;;; θα τους επαιρνε και  :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:  χωρις κινδυνο να τους πληγώση ...............

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δεν παιζεσαι  ρε  αντε πάμε Σόφια 11 έως 14 ή 13 Αυγουστου.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
τι να γαμησουμε ρε μαλακα?
την γυφτισσα που δεν εχει δοντια.
μονο γκιασου τις γαμαει αυτες. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Για καφε στην επιστροφή ή θα έρθης μαζί μας;;;;;;;
Μεγαλη παρεα δεν σηκώνη να κεράσης καλύτερα να έρθης μαζί μας.
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
φτου σου γαιδούρι δεν ντρέπεσαι καθόλου_ Το παρεσέρνης μικρό παιδί σε ακολασίες.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ντέκερ χωρίσ δόντια εεεεεεεεεεεεε;;;;;;;; θα τους επαιρνε και  :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:  χωρις κινδυνο να τους πληγώση ...............

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δεν παιζεσαι  ρε  αντε πάμε Σόφια 11 έως 14 ή 13 Αυγουστου.
ναι το καημενο το παιδακι.αναγκη εχει....

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ναι το καημενο το παιδακι.αναγκη εχει....

Nteker άσε τις δικαιολογίες και το μωρό σου για δύο βράδυα και φύγαμε θα ειναι και καποιος που έχει αδυναμία στα στούντιο σαν εσένα θα κάνετε καλό διδιμο.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Nteker άσε τις δικαιολογίες και το μωρό σου για δύο βράδυα και φύγαμε θα ειναι και καποιος που έχει αδυναμία στα στούντιο σαν εσένα θα κάνετε καλό διδιμο.
ρε συ θελω να ερθω αλλα το θεμα εκτος των χρηματων ειναι κ οι λιγες μερες της αδειας μου .....οπως επισης κ το δυσκολο εκεινων των ημερων.πριν το 15αυγουστο θα ειμαι ζορικος

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ρε συ θελω να ερθω αλλα το θεμα εκτος των χρηματων ειναι κ οι λιγες μερες της αδειας μου .....οπως επισης κ το δυσκολο εκεινων των ημερων.πριν το 15αυγουστο θα ειμαι ζορικος

:knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: την κρίση μας  :knockinb: :knockinb: :knockinb:

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
εχετε κατι να προτεινετε για το γυφτοχωρι αυτο?αρκανσ, αλλανταλον κτλ?
εχω διαβασει κ ξερω απο περσι που πηγα οτι ειναι μαπα.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

ΤΣΟΥΚ  μία απο τα ίδια δεν ξέρω δεν είδα γυφταριο του κερατα  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
μαγκες το σαντανσκι εχει τελειωσει εδω και πολυ καιρο,οτι και να σας πει καποιος ειναι μαλακιες.
μακρυα εντελος.
αυτα για να μην μπαινω και σε λεπτομερειες και γραφω,τζαμπα.

NIKIFOROS

Μέγας
Εγγρ.
9 Φεβ 2006
Κριτικές
85
Like
765
Πόντοι
3.980
Να σημειώσουμε μόνο ένα καλό κομμάτι την Μπόνι που δουλεύει στο Apoutalia και τιμάει τα λεφτά του, καθαρή, υπάκουη και με τέλειο βυζί, δε σου λέει όχι σε τίποτε..

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
Να σημειώσουμε μόνο ένα καλό κομμάτι την Μπόνι που δουλεύει στο Apoutalia και τιμάει τα λεφτά του, καθαρή, υπάκουη και με τέλειο βυζί, δε σου λέει όχι σε τίποτε..
ακομα εκει δουλεύει η μπονι? λολ

Εγγρ.
12 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα σας,
διαβαζω εδω και αρκετη ωρα τα ποσταρισματα σας καθως με ενδιαφερει το συγκεκριμενο θεμα....οφειλω να ομολογησω οτι αρκετες απο τις απαντησεις σας με εχουνε κανει να λυθω στα γελια....τεσπα....σχεδιαζω ενα 3ημερο ταξιδακι στην Βουλγαρια και πιο συγκεκριμενα στο Σαντανσκι.....εχω περασει απο εκει πηγαινοντας στο Μπανσκο για σκι.....τωρα λεω να παω με το καρντασι μου για ξε-σκι.....θελοντας να γιορτασω τα γενεθλια μου εχω υπολογισει συνολικο μπατζετ γυρω στο ενα χιλιαρικο.....εχετε τιποτα προτασεις επι του θεματος? θα πηγαινα στο Μπανσκο αλλα εχω παει ηδη αλλες δυο φορες και δεν παιζει με την καμια να ειμαι ποτε σε θεση να 'διαλεξω' μεταξυ 8-10 μωρων εκει.....εκει η παιρνεις αυτο που εχει, η αντε γεια με το πουλι στο χερι, χωρια που δεν ξερουν και τι ζητανε......για να ειμαι απολυτα ειλικρινης, την τελευταια φορα που γυρνουσα απο μπανσκο μπηκα στον πειρασμο και εκανα μια βολτα στο κεντρο του σαντανσκι με το αυτοκινητο....δεν σταματησα πουθενα γιατι ειχε κατι σαν παζαρι, χωρια που φοβηθηκε το ματι μου απο τους ενα σωρο αμετρητους γυφτους που ειδα εκει....τωρα ομως που πλησιαζουν οι γιορτες θα γουσταρα πολυ να το 'παιξω' αγας ενα 3ημερο......κανενα τηλεφωνο παιζει η να ρωτησω στα συνορα? απο ξενοδοχειο ειμαι καλυμενος καθως μενω παντα σε καλα ξενοδοχεια που εχουνε δικο τους παρκινκ.....ευχαριστω για τυχον απαντησεις σας.....

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Καλημερα σας,
διαβαζω εδω και αρκετη ωρα τα ποσταρισματα σας καθως με ενδιαφερει το συγκεκριμενο θεμα....οφειλω να ομολογησω οτι αρκετες απο τις απαντησεις σας με εχουνε κανει να λυθω στα γελια....τεσπα....σχεδιαζω ενα 3ημερο ταξιδακι στην Βουλγαρια και πιο συγκεκριμενα στο Σαντανσκι.....εχω περασει απο εκει πηγαινοντας στο Μπανσκο για σκι.....τωρα λεω να παω με το καρντασι μου για ξε-σκι.....θελοντας να γιορτασω τα γενεθλια μου εχω υπολογισει συνολικο μπατζετ γυρω στο ενα χιλιαρικο.....εχετε τιποτα προτασεις επι του θεματος? θα πηγαινα στο Μπανσκο αλλα εχω παει ηδη αλλες δυο φορες και δεν παιζει με την καμια να ειμαι ποτε σε θεση να 'διαλεξω' μεταξυ 8-10 μωρων εκει.....εκει η παιρνεις αυτο που εχει, η αντε γεια με το πουλι στο χερι, χωρια που δεν ξερουν και τι ζητανε......για να ειμαι απολυτα ειλικρινης, την τελευταια φορα που γυρνουσα απο μπανσκο μπηκα στον πειρασμο και εκανα μια βολτα στο κεντρο του σαντανσκι με το αυτοκινητο....δεν σταματησα πουθενα γιατι ειχε κατι σαν παζαρι, χωρια που φοβηθηκε το ματι μου απο τους ενα σωρο αμετρητους γυφτους που ειδα εκει....τωρα ομως που πλησιαζουν οι γιορτες θα γουσταρα πολυ να το 'παιξω' αγας ενα 3ημερο......κανενα τηλεφωνο παιζει η να ρωτησω στα συνορα? απο ξενοδοχειο ειμαι καλυμενος καθως μενω παντα σε καλα ξενοδοχεια που εχουνε δικο τους παρκινκ.....ευχαριστω για τυχον απαντησεις σας.....

Καλημέρα κατ αρχήν ,
απο οσοα διάβασες εδω εσυ τωρα τι καταλαβες οτι ειναι ιδανικός προορισμός;;;;;
δεν ειναι οτι θα ξοδεψης τα χρηματα που υπολογίζης αλλα θα χαλαστής και δεν θα περάσης καλά.

Αν  θέλεις ακουσε με  ΒΑΛΕ  ΠΛΩΡΗ ΓΙΑ ΣΟΦΙΑ  ειναι η πηγή της βίζιτας εδω θα κάνεις οτι γουσταρης όπως το γουστάρης.(διαβασε λίγο για σόφια και τις βιζιτες)
Καλυτερα να μην πάς καθόλου Σαντανσκι βγάλτο απο το μυαλό σου.

Εγγρ.
12 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
λες ε?

κατι μου λεει οτι θα σε 'ακουσω' και θα την ψαξω προς τα εκει την δουλεια......ευχαριστω......καλημερα

johnpa

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
λες ε?

κατι μου λεει οτι θα σε 'ακουσω' και θα την ψαξω προς τα εκει την δουλεια......ευχαριστω......καλημερα

Εχει δικιο ο δασκαλος Allan. To Σαντανσκι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΙΠΟΤΑ απο γυναικες ή διασκεδαση .Δε θα περασεις καλα Σαντανσκι. Δες την επιλογη Σοφιας!!!

Εγγρ.
12 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
την κοιταξα ηδη.....βρηκα ξενοδοχειο και ολα τα συναφη.....βρηκα και κατι τηλεφωνα απο CG σε ενα απο τα directories που εγραψε ενα αντιστοιχο thread o allantanon......το εχει εντρυφησει το θεμα απ'οτι καταλαβαινω......οι τιμες τους ειναι πολυ πιο λογικες απ'οτι θα περιμενε κανεις.....επισκεψη στο ξενοδοχειο η στο διαμερισμα σου με 100 λεβα-50 ευρωπουλα την ωρα......ανυπομονω ηδη να ερθουν τα χριστουγεννα...

drfp66

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
την κοιταξα ηδη.....βρηκα ξενοδοχειο και ολα τα συναφη.....βρηκα και κατι τηλεφωνα απο CG σε ενα απο τα directories που εγραψε ενα αντιστοιχο thread o allantanon......το εχει εντρυφησει το θεμα απ'οτι καταλαβαινω......οι τιμες τους ειναι πολυ πιο λογικες απ'οτι θα περιμενε κανεις.....επισκεψη στο ξενοδοχειο η στο διαμερισμα σου με 100 λεβα-50 ευρωπουλα την ωρα......ανυπομονω ηδη να ερθουν τα χριστουγεννα...
πως περασες φιλε??? ανεβαινω σοφια συντομα..μηπως μπορεισ να στειλεις ΡΜ τα τηλ να μην πσαχνω ολο το θρεντ??

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.141
Πόντοι
6.495
Και πολλά μπορεί να λέει. Κάτσε να γυρίσει ο Άλαν από το  :fuck1: , να  :sleeping: ξεκουραστεί λίγο, να σηκωθεί, να πιει καφέ και να διαβάσει τι λέμε  :coffee: και θα σου πει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom