Νέα

Tο πάθημα 5 Ελληνίδων στην Ανδριανούπολη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pan13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 285
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δεν ειπα πουθενα εγω οτι ειναι πουτανες...Ασχετο:Μηπως ειναι η ωρα για να κοιταξεις τα λαδια της μηχανης του αυτοκινητου σου? ;)  :2funny: :2funny:

Τα λαδια στο αυτοκινητο μου και στη μηχανη τα κοιταζω μονη μου, οπως και τις μικροβλαβες. Για τα περαιτερω εχω αντρα. Αλλα το ότι εγω δεν θα το εκανα δε σημαινει ότι θα πω τις γυναικες που το γουσταρουν πουτανες.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Ξερετε παιδια τωρα τι γινεται : οσο δεν παραδεχονται οι Ελληνιδες οτι ειναι πουτανες τοσο πουτανες ειναι .....

[size=30pt] Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει[/size]

Επισκέπτης
Εγω προσωπικά δεν θεωρω ότι όλοι οι αντρες ειναι μαλακες ή γουρουνια.

Ναι, ΟΚ λίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιγο ακόμα και με έπεισες :)

Οσο για το θεμα της μαλακιας, αν νομιζεις ότι και μεις δεν τη βρισκουμε με την παρτη μας, εισαι μακρια νυχτωμενος.  Οσο μαλακιζεται ενας αντρας αλλο τοσο το κανει και μια γυναικα. Απλα οι περισσοτερες γυναικες δεν το παραδεχονται. Και το κανουμε ανεξαρτητως αν μας γαμουν ή οχι.

Σώωωωωωωωωωωωωωωπα!!! Αλήθεια μου λες? Ε, δεν σε πιστεύω :) Όπως είπες, δεν το παρδέχεστε. Εμείς ναι. Είμαστε συμβιβασμένοι με το φύλο μας, εσείς όχι :)

Για τα δωρακια και τα κερασματα, τι να πω... Αν εχεις μπλεξει μονο με τετοιες γκομενες, κατι πρεπει να κανεις

Έχω παντρευτεί ήδη κι έχω κι έναν γιο ο οποίος δεν παίζεται!!! Εσύ? :)
Όσο για τα δωράκια και τα κεράσματα, αυτά είναι standard, μπορείς να μάθεις και από τους άλλους εδώ μέσα. Αν εσύ τώρα πηδιέσαι για τίποτα... καλό θα είναι να πάρεις μαθήματα από τις συμπαθέστατες κατά τα άλλα κοπελίτσες. Τόσες είναι, δεν μπορεί να κάνουν λάθος :)

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τι άκουσες δηλαδής ???

Τα είχε φτιάξει με δύο στελέχη στην εταιρία που δουλεύει για να ανεβεί ψηλά να κάνει σημαντικές γνωριμίες και να βγάλει λεφτά όπως η ίδια λέει, γιατί είναι πολύ όμορφη και το αξίζει.

Οι δύο τύποι όμως το έμαθαν ότι γαμιέται πότε με τον έναν και πότε με τον άλλον μιλήσανε μαζί, καταλήξανε στο ότι είναι πουτάνα και όλα τα σχετικά και την παράτησαν και θέλουν να την απολύσουν.

Και τώρα η ψώλα πήρε τηλέφωνο τη Ράνια Θρασκιά ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ για την «αδικία» που της συμβαίνει.

Λέει ότι έχει προσόντα για να ανέβει στην εταιρία αλλά δεν μπορεί να περιμένει 10 χρόνια γιατί είναι πολύ όμορφη και το αξίζει.

Από πού προκύπτει μωρή κοπριά ότι το αξίζεις ;;;

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Καλα πολλα απο αυτα τα μεσημεριατικα ειναι παπαρες μαντολες / μακαρι να ηταν οι Ελληνιδες τοσο ψωλοαρπαχτρες / το θεμα ειναι οτι γαμιουνται λιγο και με λιγους και κρυβονται ....

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Τα είχε φτιάξει με δύο στελέχη στην εταιρία που δουλεύει για να ανεβεί ψηλά να κάνει σημαντικές γνωριμίες και να βγάλει λεφτά όπως η ίδια λέει, γιατί είναι πολύ όμορφη και το αξίζει.

Οι δύο τύποι όμως το έμαθαν ότι γαμιέται πότε με τον έναν και πότε με τον άλλον μιλήσανε μαζί, καταλήξανε στο ότι είναι πουτάνα και όλα τα σχετικά και την παράτησαν και θέλουν να την απολύσουν.

Και τώρα η ψώλα πήρε τηλέφωνο τη Ράνια Θρασκιά ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ για την «αδικία» που της συμβαίνει.

Λέει ότι έχει προσόντα για να ανέβει στην εταιρία αλλά δεν μπορεί να περιμένει 10 χρόνια γιατί είναι πολύ όμορφη και το αξίζει.

[size=18pt]Από πού προκύπτει μωρή κοπριά ότι το αξίζεις ;;;[/size]
[move] :boobies: :boobies: :boobies: :booty: :booty: :booty: :boobies: :boobies: :boobies: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :boobies: :boobies: :boobies: :booty: :booty: :booty:[/move]

Κατάλαβες ή να στο εξηγήσω καλύτερα?  :2funny: :2funny: :2funny:

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
Καλα πολλα απο αυτα τα μεσημεριατικα ειναι παπαρες μαντολες / μακαρι να ηταν οι Ελληνιδες τοσο ψωλοαρπαχτρες / το θεμα ειναι οτι γαμιουνται λιγο και με λιγους και κρυβονται ....
συμφωνω.οι πιο πολλες ειναι κρυφοπουτανες

Επισκέπτης

Από πού προκύπτει μωρή κοπριά ότι το αξίζεις ;;;

Το αξίζει ρε... Με τέτοιο κώλο? :) Αφού η πορνεία είναι από τις πιο κερδοφόρες επιχειρήσεις, γιατί να έχει ξεφύγει αυτό και από τις εταιρίες? :) Κι εμείς υπεύθυνη PR έχουμε μια γύρω στα 30 η οποία έχει βάλει στον κώλο κρέας... άφθονο!!! Και δεν είναι ράδιο-αρβύλα... υπάρχει και σχετικό βίντεο που τράβηξε συνάδελφος αλλά όπως καταλαβαίνετε αποκλείεται να το μοιραστώ με κανέναν, φαίνονται πρόσωπα, τα πάντα. Απλά όποιος/όποια θέλει με πιστεύει. Κι αν όχι, το ίδιο μου κάνει :)

Επισκέπτης
Ναι, ΟΚ λίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιγο ακόμα και με έπεισες :)

Σώωωωωωωωωωωωωωωπα!!! Αλήθεια μου λες? Ε, δεν σε πιστεύω :) Όπως είπες, δεν το παρδέχεστε. Εμείς ναι. Είμαστε συμβιβασμένοι με το φύλο μας, εσείς όχι :)

Έχω παντρευτεί ήδη κι έχω κι έναν γιο ο οποίος δεν παίζεται!!! Εσύ? :)
Όσο για τα δωράκια και τα κεράσματα, αυτά είναι standard, μπορείς να μάθεις και από τους άλλους εδώ μέσα. Αν εσύ τώρα πηδιέσαι για τίποτα... καλό θα είναι να πάρεις μαθήματα από τις συμπαθέστατες κατά τα άλλα κοπελίτσες. Τόσες είναι, δεν μπορεί να κάνουν λάθος :)
Και ομως, πολλες απ οεμας ειμαστε.
Και γω εχω παντρευτει και εχω μια κορη η οποια δεν παιζεται. Θες να συμπεθεριασουμε; :2funny:
ΚΑΙ, ναι ρε μεγαλε, πηδιεμαι γιατι γουσταρω και μονο γι αυτο. Φανταζομαι το ιδιο και η συζυγος σου ή οποια δεν περιμενε κερασματα και δωρακια για να ειναι μαζι σου.

Επισκέπτης
Και ομως, πολλες απ οεμας ειμαστε.
Και γω εχω παντρευτει και εχω μια κορη η οποια δεν παιζεται. Θες να συμπεθεριασουμε; :2funny:

Nope! Thanks but no thanks!

ΚΑΙ, ναι ρε μεγαλε, πηδιεμαι γιατι γουσταρω και μονο γι αυτο. Φανταζομαι το ιδιο και η συζυγος σου ή οποια δεν περιμενε κερασματα και δωρακια για να ειναι μαζι σου.

Xμμμμ ναι... ενώ εσένα ο άντρας σου στο πρώτο ραντεβού, του τα πλήρωσες όλα εσύ. Ναι... ΟΚ!!!!

Επισκέπτης
Xμμμμ ναι... ενώ εσένα ο άντρας σου στο πρώτο ραντεβού, του τα πλήρωσες όλα εσύ. Ναι... ΟΚ!!!!

Απο κει που προερχομαι φιλαρακο, οι αντρες δεν ανεχονται να βγαλει η γυναικα πορτοφόλι. Και ηταν μονο ενας καφες. Τωρα για τη συνεχεια τι να σου πω; Και με κερασε και τον κερασα. Αυτη την αηδια του μισα-μισα δε μπορω μοναχα...
Α, και για το προξενιο που βιαστηκες να απαντησεις αρνητικά, θα επρεπε να καταλαβεις το σαρκασμο. Αν και αυτο θελει και λιγο μυαλο... Αλλωστε η κορακλα μου ειναι δοσμενη σε γιο άλλου μελους αυτου του site ;)

Επισκέπτης
Απο κει που προερχομαι φιλαρακο, οι αντρες δεν ανεχονται να βγαλει η γυναικα πορτοφόλι. Και ηταν μονο ενας καφες. Τωρα για τη συνεχεια τι να σου πω; Και με κερασε και τον κερασα. Αυτη την αηδια του μισα-μισα δε μπορω μοναχα...

Ε τώρα αν πω ότι και πάλι δεν με πείθεις... θα καταντήσω μονότονος! Aaaaaanyway!

Α, και για το προξενιο που βιαστηκες να απαντησεις αρνητικά, θα επρεπε να καταλαβεις το σαρκασμο. Αν και αυτο θελει και λιγο μυαλο... Αλλωστε η κορακλα μου ειναι δοσμενη σε γιο άλλου μελους αυτου του site ;)

Ναι ΟΚ... κι εμένα τι μου το λες? Δεν πα να την δώσεις και στον Πάπα? :) Ποσώς με ενδιαφερει!

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Το αξίζει ρε... Με τέτοιο κώλο? :) Αφού η πορνεία είναι από τις πιο κερδοφόρες επιχειρήσεις, γιατί να έχει ξεφύγει αυτό και από τις εταιρίες? :) Κι εμείς υπεύθυνη PR έχουμε μια γύρω στα 30 η οποία έχει βάλει στον κώλο κρέας... άφθονο!!! Και δεν είναι ράδιο-αρβύλα... υπάρχει και σχετικό βίντεο που τράβηξε συνάδελφος αλλά όπως καταλαβαίνετε αποκλείεται να το μοιραστώ με κανέναν, φαίνονται πρόσωπα, τα πάντα. Απλά όποιος/όποια θέλει με πιστεύει. Κι αν όχι, το ίδιο μου κάνει :)

Δυστυχώς Liomas σε πιστεύω.
Με τις "κυρίες" υπαρχει αθέμητος ανταγωνισμός σε πολλές εταιρίες.
το έχω ζήσει και εγώ.

Επισκέπτης
Δυστυχώς Liomas σε πιστεύω.
Με τις "κυρίες" υπαρχει αθέμητος ανταγωνισμός σε πολλές εταιρίες.
το έχω ζήσει και εγώ.

Μην μασσάς ρε... αυτές οι "κυρίες" έχουν ημερομηνία λήξεως, αρκεί να έχεις υπομονή ;)

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Μην μασσάς ρε... αυτές οι "κυρίες" έχουν ημερομηνία λήξεως, αρκεί να έχεις υπομονή ;)

μπα οχι / ερχονται κι αλλες απο πισω / στην Ελλαδα αν εχεις μουνι και Βουλευτη την εκανες ταρατσα ......

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Δεν πάτε καθόλου καλά μερικοί απο εσάς. Οχι απλά έχετε χάσει την αίσθηση του μέτρου αλλά σφίζετε απο κακία και μίσος προς τις γυναίκες γεγονός που σας καθιστά επικύνδινους, και εν δυνάμει κοινούς εγκληματίες.
Ντροπή σας και εύχομαι να μην βρεθεί γυναίκα στο δρόμο σας... και πάλι ντροπή σας...

Από τη μια έσταζες φαρμάκι σε άλλο thread για τον τυπά που άφησε έγκυο το κακόμοιρο το κοριτσάκι και πόσο κότες είναι οι άνδρες και από την άλλη υπερασπίζεσαι το δικαίωμα να σας ξεσκίζουν τα βάρδουλα...
Διαλέχτε κουκλιτσες μου...'Η θα ξεκωλιάζεστε και θα αναλαμβάνετε τις συνέπειες των πράξεών σας, από εγκυμοσύνη έως πρωκτοραφή, ή θα μάθετε να κλείνετε τα ποδαράκια σας...
Δεν με ενοχλεί που η μέση ελεεινίδα γαμιέται ασύστολα, κάθε άλλο!
Με ενοχλεί η υποκρισία και ο συνδυασμός sex and the city και Θεία από το Σικάγο...
Να είσατε αναξάρτητα και δυναμικά θηλυκά αλλά να μην αγγίζετε το πορτοφόλι σας...
Να παρτουζώνεστε αλλά να μη σας λένε εύκολες...
Ουαί υμίν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom