κλεισε την espresso
Απο το "Λοιπόν" και το nakednews.gr
κλεισε την espresso
Το οτι οι Ελληνιδες ειναι σκατοπουτανες του κερατα το ξερουμε .
Προσωπικα επειδη ταξιδευω αρκετα εκτος Ελλαδος , εχουν το χειροτερο ονομα στο εξωτερικο.
Βγαινουν εξω απο την χωρα και λενε ....παμε να ξεσκιστουμε .
Πολλες ειναι οι φορες που εχουμε κατσει τυχαια σε διπλανα τραπεζια και με περνανε για ξενο...το τι λενε ρε παιδια ...εχω φρικαρει .
Ελλεεινιδες...τα λεει ολα .
Πολλες ειναι οι φορες που εχουμε κατσει τυχαια σε διπλανα τραπεζια και με περνανε για ξενο...το τι λενε ρε παιδια ...εχω φρικαρει .
οπως και να το κανεις..οι κυριες ητο ξεκωλιαρες του κερατα!! που πας μωρη καριολα να παντρευτεις ενω ακομα δεν εχεις χορτασει τους ξενους πουτσους? ε? που πας?
καλα της κανανε και της ξεσκισανε!! τα ηθελε η ελεεινη κωλαρα τους!!
Έριναλ, πάλι πήρες φόρα και τα γάμησες όλα.......
Η ζωή μας βασίζεται σε επιλογές, αυτές που κάθε μέρα κάνουμε όλοι μας.
Τι να κάνουμε τώρα σε αυτές τις κοπελίτσες που δεν είχαν το μυαλό να δουν που θα μπλέξουν.
Και για να μην διαμαρτύρεσαι, το ίδιο θα έγραφα και για κάποιον που κάνει ακάποτο γαμήσι με μια ιερόδουλο.
Κοινώς, αμα τα θέλει ο κώλος τωνε τι μας γυρεύουν και τα ρέστα απο πάνω....
My dear,Ενώ εσύ που δεν τα γάμησες εξέφρασες άποψη ; Και η άποψη σου αυτή καλά να πάθουν επειδή θέλανε να ξενοπηδηχτούν ; Δηλαδή θες να επιδοκιμάσω την βία όπως εσύ; Την βιαοπραγία αν έγινε; Γιατι δεν εμμενω στο περιστατικό και δεν με νοιάζουν οι λεπτομερειες του.Με νοιπάζει που κάποια τυπάκια με προβλήματα ψυχολογικά, ανεγκέφαλα σκεπτομενα, εξυμνούν την βία απέναντι σε γυναίκες επειδή ???? είναι ελληνίδες;; Η επειδή ήθελαν να ξενοπηδηχτούν. Μην μιλήσω για το γεγονός οτι στην αντίθετη περίπτωση θα επεφτε μουγκα και θα ζητοκραυγαζαν που γάμησαν και ξέσκισαν. Ντροπή που μου απευθύνεσαι κιολας κρεταν...
Για σκεψου να συνεβαινε αυτο σε δικο σου ανθρωπο... έτσι θα μιλούσες αν ηταν το παιδί σου; Ιδιο ειναι η σωματικη βια με το ακαποτο; συγκεντρωσου η πηγαινε να σε δει γιατρος...
Δεν πάτε καθόλου καλά μερικοί απο εσάς. Οχι απλά έχετε χάσει την αίσθηση του μέτρου αλλά σφίζετε απο κακία και μίσος προς τις γυναίκες γεγονός που σας καθιστά επικύνδινους, και εν δυνάμει κοινούς εγκληματίες.
Ντροπή σας και εύχομαι να μην βρεθεί γυναίκα στο δρόμο σας... και πάλι ντροπή σας...
Δείξε λοιπόν μεγαλείο και συγνωρα τους συναγωνιστές.
My dear,
απο την μια δεν θες λεπτομέρειες και απο την άλλη στις λεπτομέρειες κολλάς....
Υπήρξε βία??
Οτι έγινε, έγινε παρά την θέληση των 5 δεσποινίδων ή με την θέληση τους??
Ούτε εσυ μπορείς να απαντήσεις ούτε εγώ. Ή μήπως έχει σημασία να απαντήσουμε τώρα πια??
Για αυτό ας πάμε παρακάτω.
Θέλησαν να πηδηχτούν. Μπράβο τους.
Σε ξένη χώρα. Μπράβο τους.
Η μια μερικές μέρες πριν το γάμο της. Δεν συμφωνώ, αλλά πρόβλημα της και μπράβο της (και ναι ούτε στα αντρικά μπάτσελορ συμφωνώ).
Τώρα απο την στιγμή που δεν καταλαβαίνουν τι τις περιμένει όταν αντί για τον 1 (ολογράφως ΕΝΑ) μασέρ, που γνώρισαν και γούσταραν κλπ κλπ, εμφανίζονται 12 (ολογράφως ΔΩΔΕΚΑ)....I rest my case.
Απο το βραδάκι πάλι....
Πήρε μέρος και η νύφη στο όργιο ή απλά έβλεπε??
Γιατί τελικά δεν έγινε ο γάμος??
Προσοχή Απο σχόλιο στο i-reporter
"Περσινα ξινα σταφυλια.Το σκηνικο εγινε προ διμηνου οι 4 κοπελες ηταν απο ορεστιαδα.Μεσολαβησε ο ελληνας προξενος(καλη ξεφτιλα) να μπει ασθενοφορο απο αλεξανδρουπολη για να τις παρει.Ο "μασερ" ηταν φιλος της νυφης κι αυτος ηταν που εφερε 4 κιοχι 12φιλους του.Κατα τη διακομιδη μια κοπελα επεστρεψε με καρφωμενο μπουκαλι στον πρωκτο.ολες εχουν παρει εξιτηριο εδω και καιρο [size=11pt]καιδεν πολυκυκλοφορουν για καποιο διαστημα μεχρι να ξεχαστει το θεμα"[/size]
Μέχρι να ξεχαστεί το θέμα, μέχρι να μπορέσουν να ξαναπερπατήσουν;
Αυτό μου έχει τύχει κι εμένα.Πρόπερσι καθόμουν σε ένα cafe στο Παρίσι και διάβαζα μια εφημερίδα.Δίπλα μου,κάθονται 2 γκόμενες μέτριας εμφάνισης,περίπου στα 35 και μιλάνε.Χτυπάει το κινητό της μίας και αρχίζει ο διάλογος!
"Έχασες μωρή που δεν ήρθες μαζί μας."Ψωνίσαμε" 2 Γάλλους Αλγερινής καταγωγής (σ.σ ξαδέρφια του Ζιντάν;!!!) κούκλοι!" "Τι έγινε;Χαμός.Κάναμε φοβερή παρτούζα...Η Μαίρη λέει να τους καλέσουμε και απόψε στο ξενοδοχείο.Άλληφορά να μας ακολουθείς"!!!!
[size=12pt]Το γέλιο ακολουθήσε όταν μου τηλεφώνησε η γυναίκα μου και απάντησα στα Ελληνικά!!!!Όπου φύγει φύγει οι γκόμενες χαχαχαχα[/size]
ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΠέντε Ελληνίδες πήγαν σε πολυτελές ξενοδοχείο-spa της Ανδριανούπολης για να περάσουν ευχάριστα μια δυο μέρες και να γιορτάσουν το bachelor party της μίας από αυτές, που θα ντυνόταν νύφη.
Παρασυρμένες από τον ενθουσιασμό και τη διάθεσή τους για ξεφάντωμα, δελεάστηκαν από τις μοναδικές υπηρεσίες που τους πρόσφερε ένας ντόπιος γοητευτικός μασέρ και τον κάλεσαν το ίδιο βράδυ στη νυφική σουίτα όπου διέμεναν.
Εκείνος έφτασε συνοδευόμενος από κάποιους φίλους του(...12...) και εκεί ξεκίνησε η περιπέτεια, η οποία εκτυλίχθηκε σε θρίλερ!
(....) Με δυνατούς πόνους και με την υποχρέωση να αναφέρουν το συμβάν στο κέντρο άμεσης βοήθειας διεκομίστηκαν εσπευσμένα με ασθενοφόρο από την πόλη της Τουρκίας σε νοσοκομείο του Έβρου (διάτρηση μήτρας, εντέρων κλπ).
Σε άθλια κατάσταση, εξετάστηκαν στα επείγοντα περιστατικά, ενώ με πλήρη μυστικότητα εισήχθησαν κατεπειγόντως για νοσηλεία.
Η είδηση, ως το πιο μεγάλο σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει μέχρι σήμερα στο νομό Εβρου, διαδόθηκε σε ελάχιστο χρόνο στην Αλεξανδρούπολη και την Ορεστιάδα, ενώ ο γάμος, φυσικά, δεν έγινε ποτέ.
i-reporter.com