Νέα

Tο πάθημα 5 Ελληνίδων στην Ανδριανούπολη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pan13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 285
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Παντως μαγκες ενα ειναι σιγουρο:Η αποσταση μεταξυ 'τα θελε ο κωλος μου' και 'δε γουσταρα' ειναι πολυ πιο μικρη στις γυναικες απ οτι στους ανδρες...Οταν ενας ανδρας λεει οχι εννοει οχι,οταν μια γυναικα λεει οχι μπορει να ειναι και ναι...

Επισκέπτης
Φυσικά και είναι Πουτάνες!!! Με Π κεφαλαίο!!!
Δηλαδη, αν στη γκομενα σου της αρεσει να την ξεσκιζεις και καποια στιγμη δε σε γουσταρει και παει και ξεσκιστει με άλλον ειναι πουτανα; Η επειδη ειναι δικη σου γκομενα δεν εμπιπτει σ αυτη την κατηγορια; :jerking:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Παντως μαγκες ενα ειναι σιγουρο:Η αποσταση μεταξυ 'τα θελε ο κωλος μου' και 'δε γουσταρα' ειναι πολυ πιο μικρη στις γυναικες απ οτι στους ανδρες...Οταν ενας ανδρας λεει οχι εννοει οχι,οταν μια γυναικα λεει οχι μπορει να ειναι και ναι...
καλα ενοειτε αυτο....!
υπομονη και μπλα μπλα θελει!!!

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Γιατί άραγε δεν υπάρχει η φράση η γυναίκα γαμάει!!!
Αμ υπαρχει πως δεν υπαρχει!!!Διαλογος δυο μεταξυ κατα τ αλλα καθως πρεπει 'κυριων' σε καφε στους Αμπελοκηπους:Στα ποσα χιλιομετρα εκανες σερβις το ρενο?

-Στα 15000...ομως δεν ειμαι ευχαριστημενη απο το σερβις που μου κανουνε...

-Καλα μωρη,ελα στο δικο μου το μαστορα,που οχι μονο στο φτιαχνει και στο φερνει ετοιμοπαραδοτο,αλλα πατε και βολτα με αυτο μετα...και ειδικα αυτος ο μαστορας ειναι αλλο πραγμα σου λεω...φτιαχνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ(με γελακι ολο υπονοουμενα εδω)

-Ρε συ πουτανιτσα μη μου πεις οτι τον πηδηξες...κι αυτον?

-Οχι που θα τον αφηνα....χχαχαχαχαχ

-Ποτε θα μου κλεισεις κι εμενα ενα ραντεβου μαζι του?Ειναι η ωρα του σερβις για το αμαξι μου...

-Α,οχι να τα θες και ολα δικα σου...μαζι θα παμε....εγω εσυ κι αυτος...

Επισκέπτης
Δηλαδη, αν στη γκομενα σου της αρεσει να την ξεσκιζεις και καποια στιγμη δε σε γουσταρει και παει και ξεσκιστει με άλλον ειναι πουτανα; Η επειδη ειναι δικη σου γκομενα δεν εμπιπτει σ αυτη την κατηγορια; :jerking:

Εντάξει... σου αρέσει δεν σου αρέσει... έτσι είναι τα πράγματα! Όπως και να το κάνουμε δεν είμαστε ίσοι, είμαστε ισόνομοι. Εμείς δεν έχουμε περίοδο κι εσείς δεν κατουράτε όρθιες. Τι να κάνουμε τώρα. Τα παράπονά σου στον καλό Θεούλη!!!

Επισκέπτης
Αμ υπαρχει πως δεν υπαρχει!!!Διαλογος δυο μεταξυ κατα τ αλλα καθως πρεπει 'κυριων' σε καφε στους Αμπελοκηπους:Στα ποσα χιλιομετρα εκανες σερβις το ρενο?

-Στα 15000...ομως δεν ειμαι ευχαριστημενη απο το σερβις που μου κανουνε...

-Καλα μωρη,ελα στο δικο μου το μαστορα,που οχι μονο στο φτιαχνει και στο φερνει ετοιμοπαραδοτο,αλλα πατε και βολτα με αυτο μετα...και ειδικα αυτος ο μαστορας ειναι αλλο πραγμα σου λεω...φτιαχνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ(με γελακι ολο υπονοουμενα εδω)

-Ρε συ πουτανιτσα μη μου πεις οτι τον πηδηξες...κι αυτον?

-Οχι που θα τον αφηνα....χχαχαχαχαχ

-Ποτε θα μου κλεισεις κι εμενα ενα ραντεβου μαζι του?Ειναι η ωρα του σερβις για το αμαξι μου...

-Α,οχι να τα θες και ολα δικα σου...μαζι θα παμε....εγω εσυ κι αυτος...
Και βεβαια και σ αυτη την περιπτωση οι κυριες ειναι πουτανες... Εκτος βεβαια εαν ο τυπος που θα τις παρει εισαι εσυ...

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
90
Πόντοι
16
Και αυτες που πηγανε και σκιστηκαν με αυτον τον τροπο θελουν να ειναι και κυριες.

Και να πας να τους μιλησεις ή να της πλησιασεις .....σε κοιτανε στην τσεπη και ποσα φραγκα εχεις κα ιεαν δεν εχεις ....εισαι ψωριαρης .

Για αυτες μιλαμε ?

Ρε αντε απο εκει με ολες τις μυξοπαρθενες ,που μεχρι τα 30 ψαχνουν να πηδηχτουν να τον οποιον και οποια πηδηχτει με περισσοτερους ,περνει το Μαστερ .

Και με τα τα 30 τις πιανει η κριση να βρουν τον Μαλακα να τους κανει οικογενεια .

Για αυτες τις σκατοπουτανες τις Ελληνιδες μιλαμε .....εαν δεν το εχουμε καταλαβει.

Που μεχρι και οι γυναικες παραδεχονται....οτι ετσι σκεφτονται .

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
90
Πόντοι
16
Και της ξεκολιαρας που της βγαλανε το μπουκαλι απο τον κολο......θα την παρακαλαγε ο δικο της να της το κανει απο εκει.....και ξερετε βεβαια τι θα του ελεγε ...."οχι , μη , ποναω ...δεν θελω ...για ποια με περασες ? "

Ρε ουσττττττττττττττττττττ

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Και βεβαια και σ αυτη την περιπτωση οι κυριες ειναι πουτανες... Εκτος βεβαια εαν ο τυπος που θα τις παρει εισαι εσυ...
Δεν ειπα πουθενα εγω οτι ειναι πουτανες...Ασχετο:Μηπως ειναι η ωρα για να κοιταξεις τα λαδια της μηχανης του αυτοκινητου σου? ;)  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

Γιατί τραβάς ζόρια που σας λέμε πουτάνες? Εμείς δεν βλέπω να τραβάμε κάνα ζόρι που λέτε "όλοι οι άντρες είναι γουρούνια", "όλοι οι άντρες είναι μαλάκες"!!! Ναι είμαστε, δεν έχουμε πρόβλημα με αυτό. Κι είμαστε μαλάκες με την έννοια της λέξεως... ΝΑΙ τον παίζουμε που και που ανεξαρτήτως αν γαμάμε ή όχι :) Εσείς που γαμιέστε λοιπόν επί χρήμασι, είτε άμεσα (cash) είτε έμμεσα (δωράκια, κεράσματα, κτλ) είστε πουτάνες. :)

Το πρόβλημά σας είναι ότι δεν έχετε συμβιβαστεί με το φύλο σας!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
το τι πιστευει ο καθενας ειναι δικο του θεμα εαν ειναι πουτανες η οχι!!!
δεν θα κατσω τωρα να δωσω λογαριασμο στην καθε τυχαια γκομενα του σαιτ  το τι πιστευω εγω η οχι!!η ντε και καλα να δεχτει την αποψη μου οτι ειναι πουτανες!!
μπορει και ιδιες να πιστευουνε οτι ειμαι μαλακας με περικεφαλαια!!
δικο τους προμπλεμ!

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Για πες κάνα πικάντικο να παίρνουμε χαμπάρι και εμείς η άσχετη ;) :grin:
Κοριτσακι τωρα 16 χρονων ερχεται στη κλινικη με τραυμα στα μουνοχειλα απο ξυραφι...το ειχε κανει για να προσποιηθει οτι ειναι παρθενα και να παιξει θεατρο στο αγορι της οτι την ειχε 'ξεπαρθενεψει'

Επισκέπτης
Κοριτσακι τωρα 16 χρονων ερχεται στη κλινικη με τραυμα στα μουνοχειλα απο ξυραφι...το ειχε κανει για να προσποιηθει οτι ειναι παρθενα και να παιξει θεατρο στο αγορι της οτι την ειχε 'ξεπαρθενεψει'

Ρε το πουτανάκι!!!!! :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Να διακοπουν οι διπλωματικες σχεσεις με την Βουλγαρια - τωρα / ντρεπομαι που ειμαι Ελληνας / εγω που νομιζα οτι οι Ελληνιδες ειναι υπερ της οικογενειας και των εθιμων / ντροπη .....

Ναψ

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Γιατί τραβάς ζόρια που σας λέμε πουτάνες? Εμείς δεν βλέπω να τραβάμε κάνα ζόρι που λέτε "όλοι οι άντρες είναι γουρούνια", "όλοι οι άντρες είναι μαλάκες"!!! Ναι είμαστε, δεν έχουμε πρόβλημα με αυτό. Κι είμαστε μαλάκες με την έννοια της λέξεως... ΝΑΙ τον παίζουμε που και που ανεξαρτήτως αν γαμάμε ή όχι :) Εσείς που γαμιέστε λοιπόν επί χρήμασι, είτε άμεσα (cash) είτε έμμεσα (δωράκια, κεράσματα, κτλ) είστε πουτάνες. :)

Τώρα ρε Lioma, αλλού είναι το θέμα. Είναι θεμιτό να είναι πουτάνες αλλά μόνο με μας(πουτάνα εννοούμε στο Griehenland να έχει σεξουαλική ζωή). Πώς λοιπον να μη πέφτει το δούλεμα της αρκούδας;

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Γλυκιά erinal_w,

Γενικά, ο βιασμός είναι μία κλασική φαντασίωση των ανδρών.
Πολλοί εκφράζουν θετική άποψη διότι καλύπτονται από την ανωνιμία και νιώθουν τη γλύκα της libido στην φαντασίωση του βιασμού.
Αν έπρεπε να πάρουν υπεύθυνη στάση απέναντι στο γεγονός ακόμα και αυτοί που εδώ εκφράστικαν θετικά θα καταδίκαζαν μετά πάθους το γεγονός.

Όταν όμως απλά το διαβάζεις, ένα κύμα ηδονής σε διαπερνά, μετά επανέρχεσε στα λογικά σου.

Δείξε λοιπόν μεγαλείο και συγνωρα τους συναγωνιστές.

Καλά μόλις άκουσα τη ψώλα 27 ετών που μιλάει τώρα με τη Ράνια Θρασκιά.

Τα παίρνω όλα πίσω, ότι μαλακία είπα παραπάνω.

Ρε είναι όλες πουτάνες. Θα έπρεπε να είναι όλες σε βιτρίνα όπως στο Άμστερνταμ και να πωλούνται.

Επισκέπτης

Εγω προσωπικά δεν θεωρω ότι όλοι οι αντρες ειναι μαλακες ή γουρουνια. Οσο για το θεμα της μαλακιας, αν νομιζεις ότι και μεις δεν τη βρισκουμε με την παρτη μας, εισαι μακρια νυχτωμενος.  Οσο μαλακιζεται ενας αντρας αλλο τοσο το κανει και μια γυναικα. Απλα οι περισσοτερες γυναικες δεν το παραδεχονται. Και το κανουμε ανεξαρτητως αν μας γαμουν ή οχι.
Για τα δωρακια και τα κερασματα, τι να πω... Αν εχεις μπλεξει μονο με τετοιες γκομενες, κατι πρεπει να κανεις

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Καλά μόλις άκουσα τη ψώλα 27 ετών που μιλάει τώρα με τη Ράνια Θρασκιά.

Τα παίρνω όλα πίσω, ότι μαλακία είπα παραπάνω.

Ρε είναι όλες πουτάνες. Θα έπρεπε να είναι όλες σε βιτρίνα όπως στο Άμστερνταμ και να πωλούνται.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τι άκουσες δηλαδής ???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom