rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Μεμάκο, που 'χεις χαθεί ρε?
Δεν εχω χαθεί
Μεμάκο, που 'χεις χαθεί ρε?
Δεν εχω χαθεί
χαίρομαι που σας κάνω και χάνετε την ψυχραιμία σας! Αυτό αν μη τι άλλο σημάινει ότι "χτυπω" ευαίσθητες χορδές! Σαφώς και δεν είμαι υπέρ του ολοκληρωτισμου! Ακόμη όμως και για τα δευτερευούσης σημασίας έργα, ποιον πειραζε που κατασκευαζόνταν δωρεάν? Ξέρετε, οι Ε.Ο. είναι μετρημένες στα δάχτυλα! Οι επαρχιακές είναι απείρως περισσότερες! Σας ενοχλούσε τόσο πολύ να μην αιμοραγούσε το κράτος και απο κεί?
Εσείς για πείτε μου, (μιας και με ρωτατε για τον ένα εργολάβο):
πόσοι εργολάβοι(προμηθευτες,διαμεσολαβητές,κ.λ.π.) έχουν θησαυρίσει στην μετα-ΜΟΜΑ εποχή?
πόσοι Έλληνες και πόσα λεφτά διατηρούν στις ελβετικές τράπεζες? Απο πού τα έβγαλαν αυτοι? από τη χούντα ή απο τα κάλαντα?
όσο για την Ε.ΟΑθηνών Πατρών που θίξατε συγκεκριμένα......αχ τι υπέροχο έργο! Ευτυχώς που τό καναν ιδιώτες και σκοτώνονται μόνο 30 άτομα το χρόνο!
Στέκα, στην Αγγλία οι απολύσεις θα γίνουν όχι από τον στενό Δημόσιο Τομέα αλλά από τους δήμους και τα περιφερειακά συμβούλια που αναγκαστικά θα συνεννωθούν για να περισώσουν τις υπηρεσίες τους (κάτι σαν Καλλικράτης δηλαδή).
Δεν βλέπω το λόγο της αργής προσαρμογής. Ο ΓΑΠ έλεγε πως ο χρόνος είναι μια πολυτέλεια που δεν έχουμε...Το ίδιο θα γίνει και στην Ελλάδα με βραδύτερο βέβαια ρυθμό, σε πολλούς συμβασιούχους Δήμων δεν ανανεώνονται ήδη οι συμβάσεις.
χα χα χα μήπως θεωρείτε και ότι είστε περιζήτητος επιβήτορας? πολά "ψώνια" βλέπω μαζεμένα εδώ μέσα και ω εκ θάυματος ανηκουν όλα σε συγκεκριμένη πολιτική ιδεολογία.....τυχαίο? δε νομίζω!Σε γράφω στα @@ μου.
Δεν σε γαμάω ούτε όσο - όσο.
Σε γράφω στα @@ μου.
Δεν σε γαμάω ούτε όσο - όσο.
χα χα χα μήπως θεωρείτε και ότι είστε περιζήτητος επιβήτορας? πολά "ψώνια" βλέπω μαζεμένα εδώ μέσα και ω εκ θάυματος ανηκουν όλα σε συγκεκριμένη πολιτική ιδεολογία.....τυχαίο? δε νομίζω!
Μην ασχολειστε να μου απαντήσετε αγαπητέ, άλλωστε τί μπορεί να έχετε να μου πείτε για να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα? Άλλωστε επιχειρήματα ζητώ, όχι κομματικά δελτία τύπου! μπορείτε απλά να γυρίσετε πλευρό, δεν σας ποθώ ως εραστή, μην αγχώνεστε!
εδω δε μπορώ να διαβάσω έναν προϋπολογισμό (σύμφωνα με τον κο βολταίρο 45), θεωρείτε οτικατάλαβα τίποτα από τους τεχνικούς όρους που μου αραδιάσατε? Θα μπορούσατε παρακαλώ να μου εξηγήσετε στην καθομιλουμένη?
στο .τν ειμαστε
Το χεις σε κακό να γράψεις μια πενιά στο τβ ε?
εγινε κομ δεν τα μαθες;στο .τν ειμαστε
Μικρή σημασία έχει αν οι απολύσεις θα γίνουν από τον στενό Δημόσιο Τομέα ή τους ΟΤΑ, ΔΕΚΟ, ΝΠΔΔ κλπ.... σημασία πόσο ευρείς θα είναι ο αριθμός των απολύσεων.
Στην Αγγλία ανακοινώθηκε ο ΑΡΙΘΜΟΣ 500.000 απολύσεων σε μια 4ετία. Στην Ελλάδα όμως?
Δεν βλέπω το λόγο της αργής προσαρμογής. Ο ΓΑΠ έλεγε πως ο χρόνος είναι μια πολυτέλεια που δεν έχουμε...
Άσε που βλέπω μια νέα φάμπρικα να γεννιέται, αυτή των μετατάξεων. Η αρχή θα γίνει με 1.300 περίπου του ΟΣΕ που θα μεταταχθούν αντί να απολυθούν....
στο .τν ειμαστε
η κεντρικη ιδεα: dont blame the game, blame the player - ο φιλελευ8ερισμος στην πιουρα μορφη του, εχει δημιουργησει τις υπεραξιες που 8εωρουμε αυτονοητες ;)
στην χρεοκοπημενη επαρχια, ο (νεο) Ελληνας ειναι αξιος της μοιρας του
εγινε κομ δεν τα μαθες;
Στα 6 εκατομμύρια των ΔΥ της Αγγλίας (οι οποίοι αποτελούν το 20% του συνολικού πληθυσμού) οι 500.000 αντιπροσωπεύουν το 8%.
να μάθεις να το παραδέχεσαι όταν ο άλλος έχει δίκιο, γιατί με κάτι τέτοια ξεφτιλίζεσαι (και συ και όποιος άλλος πράττει ομοίως)
uk pop: 61,5m - to 20% circa 12m
Εσύ από που ξεφύτρωσες;
Τι δίκιο έχει δηλαδή; Για τεκμηρίωσε την άποψη σου.
Όταν λέει ότι η Καλαβρία είναι στην Σικελία και δεν έχει τα @@ να παραδεχθεί ότι έκανε λάθος έχει δίκιο;;
Ή όταν λέει ότι οι μισθοί των ΔΥ είναι 11,5 δισ.
Και περιμένεις να κάνω σοβαρή κουβέντα με αυτόν τον κλώνο;
Θα του τα χώνω όποτε θέλω και θα τον γράφω όποτε θέλω.
τι μου λέτε? τοσο σοβαρό το παράπτωμα ότι η καλαβρία απλώς συνορεύει με τη Σικελία ε?Εσύ από που ξεφύτρωσες;
Τι δίκιο έχει δηλαδή; Για τεκμηρίωσε την άποψη σου.
Όταν λέει ότι η Καλαβρία είναι στην Σικελία και δεν έχει τα @@ να παραδεχθεί ότι έκανε λάθος έχει δίκιο;;
Ή όταν λέει ότι οι μισθοί των ΔΥ είναι 11,5 δισ.
Και περιμένεις να κάνω σοβαρή κουβέντα με αυτόν τον κλώνο;
Θα του τα χώνω όποτε θέλω και θα τον γράφω όποτε θέλω.
uk pop: 61,5m - to 20% circa 12m